Szivvi! Jó a tábla, köszi! Ha jól látom, ez a kismamás is, amit Egcsi is írt.
Andi! ????? mellgyula, vagy mi szösz?
Monccs! Naggggyon ismerős a
pelenkázási rituálétok…
Miért veszed el tőle a tiszta pelenkát? Én adok neki egyet ha kéri, és másikba csomagolom. Néha bejön, ha adok a kezébe játékot. Állás sztem így nem baj! Jövő csüti ringató?
(és nem kell minket megvárni... talizzunk ott!)
Hason. Ha nem szereti, talán még nem fedezte fel a lehetőségeket. Hordozd a hónod alá kapva, hasonfekvő pózban; tedd a combodra, és váltogasd a játékokat; lógasd le a combodról; ha elbírod hasfájós pózban, mutogasd neki úgy a világot; párnázd alá a mellkasánál, hogy a kezét szabadabban tudja használni. Tudom, hogy nehéz, amíg nem akarja! Konzerves üveg: mindig nyomkodjátok meg!!!!
Fogyókúra. Sztem szopi alatt nem kéne. Ha lenne erőm, azt csinálnám, mint Monccs: x óra után nincs kaja, vagy csak zöldség, gyümölcs. Tul.képpen a Norbi féle jó. De sztem egyoldalú táplálkozás a szopi alatt túlságosan megterhelő, és hosszútávon nem hiszem, hogy tartható. Majd szopi után! Haha, jöhet a cigi és a koplalás. A rég szép idők…
Én a szülés előttire visszafogytam simán. Csak éppenséggel ez a versenysúlyom fölött van 15 kilóval.
Up&go: nem tudtam, hogy drágább
akkor nem kell!
Tücsi! Aranyos vagy, de elkenődve (még?) nem vagyok a hozzátápitól. Tudom, hogy vannak gyerekek, akik később éreznek rá. Ádámot most nem érdekli az evés. Menni akar…
Minden nap kap vmit azért. És tejfüggő. Még sztrájk sem volt sosem. Minek kísérletezzen
1,5-2-3 óránként szokott mostanság cicizni, kaját ált. 1-1,5 óra után adok, és így sztem már tudna enni, de még nem ideges az éhségtől. Aztán a szopival újabb 1-1,5 órát várok még (amennyi lemegy, annyival ki is bírja)
És akkor újabb
kezdő kérdésem: az alapanyagokat keverni eleinte csak azért nem ajánlott, mert hátha allergiás valamelyikre? Lehet, hogy az íz-kombinációkat már Ádám is értékelné? Ma kipróbálom a párolt alma-répát. Női megérzés.
(őszibarack nincs, mert vki átaludta a vásárlás tervezett idejét!)
Dorka! Nagyon örülök a táncos délelőttötöknek. Így kell ezt csinálni! Azt vettem észre, hogy a depi legjobb ellenszere az aktív együttlét a csimotával. Én sokszor vagyok rosszkedvű, és eddig mindig az segített, ha a feladatokat félretettem, és Ádámmal babáztam, énekeltem, sétáltam, stb.