Új privát üzeneted érkezett!

Nos, megtörtént. Megvettük a Huggiest. Na, majd reggel lássam a termést, főleg mert a mosógépem úgy döntött, hogy szabadságot vesz ki. Sógor telefonilag adott orvoslási tippet, aztán ha nem, akkor hívom az itteni képviselettől az ürgét. Addig valahogy ki kéne húzni, nem kéne extra cuccosokat mocskolni.

Kép
kissmanó
 
 


Dorka, mert kaptunk "Bio" almát és mielőtt megrohadna odaadtam Marcinak ismerkedjen az ízekkel-mármint az anyatejen kívül. A nem igénylit, meg nem tudom megmagyarázni, de ez az érzésem- többek között ezért se adtam mást még neki. Vagyis, ha adom az almát sikongat meg minden, de ha nem adok többet akkor tudomásul veszi és nem érdekli a dolog. Lassan meg úgyis el kell kezdeni a hozzátápit.


Tücsi, a rízst, megpirítod egy picit, majd kétszer annyi vízzel felengeded, , só be a sütőbe és lassú tűzön lefedve párolod.

kispiskóta
 
 


Zsú! És van különbség ízben a tűzhelyen készült és a sütőben sült rízs között?
11 kg? Hmmm..... Bárcsak nekem is ennyit kellene leadnom!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 

 
 

Van! Mondjuk én mindkettőt szeretem.


Marcinak megint előjött a hajlatában a bepállás. :(

kispiskóta
 
 


Tücsi
Szerintem félre értetted vagy én írtam félre :D de most nem Petrus a beteg. Most Grétinek vannak ezek a bajai neki megy a hasa :D és ő már nem anyatejcsin él. Amúgy mikor Petra nem kakilt akkor se volt kemény a kakija hanem normális csak nem jött ki, most már ilyen gondunk szerencsére nincs.

Párolt rizs: A férjem meg nem szereti ha pereg, ő azt szereti ha ragacsos, az anyukája mndig pergőt főzött szinte sose evett belőle. Az én anyum meg a ragacsosat, még jó hogy tudom mind a ketőtt főzni :D

Na megyek beleimádkozom Grétibe a 4 széntablettát, holnap kiderül l pénteken be kell e menni vele a kórházba kivizsgálásra mert a szakrendelés csak kedden fogadja (ma is 4-szer ment a hasa a hasfogó por ellenére)

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


hmmm s aki nem rajong (mint pl. én) a rizsért az melyiket csinálja :?:
na jó, a kínaiban szeressem a rizset

Kép
kissmanó
 
 


Tücsi!
Nemtom. A banánt nemsokára kipróbáljuk.
Van amikor ő jelzi, hogy nem kér többet de olyan nagy ellenállás nincsen.

Zsu!
Hogy néz ki a bepállás?

Samunak apukám vette észre :oops: karikor az egyik hónaljában egy icipici repedést..kb. fél centis volt..én sima cinkoxidos Gabi púdert tettem rá és másnapra szinte elmúlt. Én egyébként ezt használom a combi hurkák közé is. Egyedül a popót krémezem.
torolve_20131003125716
 
 


Nadine: mél ment

Kép
kissmanó
 
 


púdert a nagyoknál használtam.
Grétinél felejtős az extra száraz bőre miatt

Kép
kissmanó
 
 


Nadine! Bocsi, vszínűleg én olvastam nagyon félre. :oops:

Kormi! Mosó Masádat sikerült jobb belátásra bírnod?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Tücsi: majd ha törpe lefeküdt. Most fárad az ölemben, meg nyűgöske. Minnyán gyün az esti rituálé.

Szóltam apának, hogy élezheti a pénztárcáját. Mert attól függően vagy most újítok be hamarosan egy Mielet vagy még ezt megjavíttatom.
Amúgy hülye bukaresti képviselet le se szarta az ajánlatot kérő emilemet.
Asszem "komoly" cég lehet a képviselet.
Bár anno 2003-ban a Nuk képviselet igazgatójával is volt egy meccsem. Na azért nem volt ama márkából elektronyos mellszippantóm.

Kép
kissmanó
 
 


Húúúúúú, most olvasom a lurkoldalon, amit molkata írt a vásárláskor tapasztaltakról! Ez nagyon durva. De b@sszus, ide miért nem írunk ilyeneket le??? Most is csak azért néztem át oda, mert wladek volt olyan kedves, és boldog új évet kívánt. Nagyon szépen kérlek Titeket, hogy 1, azaz EGY helyen legyünk, nem tudok kétfelé szakadni, még a babanetre sem jut mindig időm, és nagyon szeretnék minden információhoz hozzájutni!

kétfiús anyuka
babdorka
 
 


Rita, egy vékony piros csík jelenik meg először, s miután szétnyílik a bőr ott, elkezd vérezni és nedvedzeni. Úgyanez a füle mögött, és a hónaalatt ma vettem észre először. Én is púdert tettem rá a legelején, amitől nagyon csúnyán nézett ki, a Sudocreme nagyon jó rá, csak két napja gondoltam abbahagyom, a combhajlata meg már most nedvedzik. Pedig minden tisztába tevéskor külön leitatom ott egy tiszta pelussal. :( És neki is nagyon száraz a bőre.

kispiskóta
 
 


Lányok!

Segítség! Lehet adni a babáknak oscillococcinum-ot? Ha igen, mennyit? Bálintnak folyik az orra, holnap elviszem doktornénihez, de gondoltam addig adnék neki ebből, mert nekünk nagyon bevált.

Köszi előre is a segítséget.

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Moni én napi 1-et adok Nyunyinak ha szükséges!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Bridzsi: 1 egészet egyszerre? Egyébként én is ezt olvastam, csak nem akartam elhinni, hogy lehet ennyit. Köszi

Kép
Kép
moni1973
 
 


Móni: megabrutál kahics+takk esetén napi 2x 1 tubus oscillo, stodal pedig amennyi belefér (ha köhög a gyerek, mert nálunk volt vagy 3 hét, mikor kezdtük s nem bírtuk végezni, mett jött az újabb kórság)

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!
Volt kis idom visszaolvasni, igy Dorka keresere ide is bemasolom a mai nap sztorijat.

Kitartast mindenkinek a hozzatapihoz. Nekunk nagyon bejon. Egon eddig ugy tunik mindenevo es szeret enni. Eddig szopi elott kapta (mert inditasnal csak akkor fogadta el, ha ehes volt), de holnaptol szopi utan fogom kinalni pepesekkel. Eszunk almat, barackot, banant, repat, krumplit. Ezeket keverve. Delutan altalaban parolt krumpli + alma, vagy parolt repa-alma. Holnap talan a sutotokot probaljuk ki.

Masszirral nekem is az a gondom, hogy mikor megunja elkezd forgolodni es ugy mar nem igazan megy. Egyebkent, ameddig igenyli mehet.

Es akkor a sztori:
csajok! Ez nagyon durva: most voltunk Egonnal vasarolni. Hippes barackot vettem neki. Csak olyasmit veszek bebikajaba, ami most nincs. De nem ez a lenyeg. Mikozben ott nezelodok egy csaj mellettunk levesz egy uveget, kibontja es beleszagol, majd visszazarja. Nagyon felment a pumpam. Elkezdtem nezni, hogy mit csinal vele. Eszrevette, hogy nezem es gondolom emiatt egy csomo bebikajat berakott a szatyraba, majd kezdte visszapakolni. Igy mar nem tudtam, hogy melyik volt az, amit kibontott. Nagyon felszaladt a cukrom. Megkerdeztem tole, hogy tudja-e meddig jok ezek a babaetelek felbontas utan. Zagyvalta nekem, hogy tudja. Mondtam neki, hogy akkor szep lenne, ha nem hagyna a polcon, amit mar kibontott. Nagyon duhos vagyok. Ezekutan jol meg kell nezni minden uveget, hogy nem volt-e elotte kibontva. Ilyet nem is gondoltam volna!!!!! Hulye p...a!!! Felnott kajat sem bontunk ki az uzletben, max parfumot es oblitot szagolunk meg vasarlas elott.
molkata
 
 


Köszi Manó. Szerencsére nincs nagy gáz, csak szipog egy kicsit, szippantjuk a nózit, de alig jön valami. Azért is gondoltam, hogy még most adok neki homeost, hogy megelőzzük a nagyobb bajt.

Kata: tök jó fej kis Egonkád. A kis mindenevő :D

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Emma
Láttam ilyet kerestél, én ezt nyomtattam ki:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Hali! :)
Na, megint nekifutok. Már reggel elkezdtem, de el kellett mennem és a hozzászólásaimat nem küldtem el, gondoltam folytatom. Erre após rászabadult a gépre és becsukta az oldalt. :roll: Már csak 5 nap és mennek haza. :D

Brigi :)
Remélem a mai éjszakád jobb lesz! :wink:

Manó :)
Milyen a 9O napos fogyókúra? Én nem hiszek a meghatározott időtartamú diétákban, mert amint visszatérsz a normál evési stílusodra, a kilók is visszatérnek. Életmódváltás. Ennek a testmozgás is része, ezért határozom el magam olyan nehezen. :?
Na, akkor Grétu is mehet síelni. :D
Mosógép :roll: Mindig a legjobbkor. :?

Emma :)
Szegény Zalán. :? Én nem vagyok nagyon homeo párti, ellene sem vagyok, mert biztos jó, de én már adtam volna neki egy kis Panadolt. 8)

Gurgi :)
Nehogy beteg légy! :wink:
Kispál :lol: Micsoda izlése van a fiatalúrnak. :D

Móni :)
Jó helyen lakik a nővéred. :D Ez a tipikus kecske-káposzta megoldás. :wink:

Tücsi :)
Bence is röpköd, ha meglátja a kanalat és az üveget. Kipróbáltuk a répát is, az is bejött. :wink: Hétfőn megyek a dokinőhöz,megkérdezem itt mi a módi a hozzátápiban. :)

Bori :)
Az up&go nem túl drága? :?

Dorka :)
Tánci :D

Monccs :)
Elképzeltem a pelenkacserét nálatok. :D Kuncogtam egy sort. :lol:

Zsú :)
Hintőpor. Bence minden este kap egy adagot a nyakába. :wink: Most olvasom, nálatok ez nem jön be. :? Akkor kence.

Nadine :)
Szegény gyerek! :?

Most átugrok a Lurkoldalra, megnézem mi történt. Egyébként nekem sincs időm mindkettőre. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Anya húsosgombóca vagyok! :D

Kép

kispiskóta
 
 


Kata :)
Na, akkor nem kell átmennem a szomszédba. :D Dobj már egy képet a cukimókusról! Plíííz! :wink:
A csaj egy tapló! És akkor még finom voltam. :evil:

Szivvi :)
Köszi a táblicskut! :wink:

Ma após főz. Nyilánvaóan anyós nem ért hozzá, csak 4O éve forog a konyhában. :lol: Legalább nem toporog a hátam mögött, arra várva, hogy felálljak. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Zsú :)
Naggyon édes! Hatalmas szemek! :D

E.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Zsú! Enni való a húsgombócod! :lol: :lol:

Királyfis fotók:
Kép Halászléevészet
Kép Mezőkék
Kép Még mindig nagy a szerelem
Kép Ádi első dolga reggel
Kép A legkisebb királyfi most éppen kiskutyát játszik:D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Csajok, majdnem 39 fokos lázam van, nagyon rosszul vagyok, bevettem egy panadolt (a gyógyszerész ezt javasolta) ugye lehet így szoptatni? Se tápszer se semmi nincs itthon és mindjárt kelünk?!

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Andi, én úgy tudom igen szoptathatsz. De a legjobb a hűtőfürdő, azzal tuti nem ártasz! Jobbulást!!!!!!!!

kispiskóta
 
 


És most különösen figyelj a folyadék bevitelre!!!

Ja és én úgy tudom a Paracetamol tartalmúakat lehet szedni. :roll:

kispiskóta
 
 


Szivvi
nagyon köszi a táblicskut!!!

Andi
igen, panadol, és szoptass, átviszed az ellenanyagot a babónak. Én torokgyuszival végig szoptattam, nem is kapta el. Jobbulást!!!

Zsú, tücsi
édesek a gyerkőcök!

Kata
tényleg hü..pi.. volt!!! hipp-ekre rá van írva, hogy lehet ellenőrizni a kupakjukon, hogy még nem nyitották ki, de eddig én nem szoktam, azután fogom!

Egcsi
panadolt Zalánnak? miért? nem lázas, nem náthás... a sírásra is zoktad adni?

Ismét katasztrófális éjszakánk volt, bár 3 ig aludt, de utána fél6ig nem :shock: aztán 7kor megint kelt................ nagyon álmosak vagyunk...........

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk: ma megyünk Beninek beadatni a 4 hós oltást. (kissé megkésve).

Képzeljétek, csoda történt: MINDKÉT gyerekem átaludta az éjszakát, s én is! Igaz Beni este másfél órát cicizett, de ezek után megbocsátható.
Sőt, Emi még most is alszik, mindjért 8 óra van. :D :D :D

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Andi, én algopirinről úgy tudom, hogy lehet szedni.Azt adtak szülés után a kórházban is.
Szerinem ne végy hűtőfürdőt, a hidegtől csökken a tej.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi én úgy tudom, ha a cicit kihagyod a fürdőből nem csökken. Legalábbis ezt olvastam, szerencsére ki még nem kellett próbálnom, de ha beteg lennék nekem csak ez viszi le a lázam.

Ja és a bébiételeknél, tényleng meg kell nézni, hogy benyomható-e a kupak, ha igen akkor nem jó. De, hogy vesznek ehhez bátorságot emberek. :x

kispiskóta
 
 


Uxi, Hemej Beniknek nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

kispiskóta
 
 


Andi: jobbulást! Panadolt és algopirint is bevehetsz a lázra!

Zsú: nagyon édi a husosgombóc!

Tücsi: helyesek a fiaid!

Kata: ez azért durva :twisted: Mégis mit gondol magáról az ilyen? Fú de felhúzott :twisted:

Emma: kitartás! Nekünk is hasonló éjszakánk volt. Igaz nem sírt, csak egyszerüen nem akart aludni :roll:

Mi ma oltásra megyünk. Ma kapja a prevenar 3. részét. Marcinak meg engedélyeztem még 2ovimentes napot :lol: Majd hétfőtöl megyünk rendesen, erre a 2napra már nem viszem :oops:

Manó: felcsigáztál a 90napos diétával, hétfőtöl el is kezdem :lol: Remélem lesz erőm csinálni, jó lenne. Na ki tart velem? Hátha együtt könnyebb :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Hallo!

Zsú:
Köszi a névnapi gratulációt az az igazság,hogy itt nincs nagyon név napozás de ezért én tartom vagyis kap sok-sok puszit ajándékot mostanában eleget kapott.

Molkata:Jó hogy ide is leírtad a sztorit.Hülye pi**a.Egyébként jöhetnél is hiányzol ám.

Egyébként én sajnálom hogy ketté szakadt a társaság néha olvasom a lurkó oldalt is.Oda is írnak tapasztalatokat ami jók.De én egyszerűen két helyre ne tudok irní.Meghát először úgy volt hogy csak akkor írunk oda ha sza***ik a babanet.Na mindegy csak leírtam a véleményem.

Mindenkinek kellemes napot kívánok.Betegeknek mennek a gyógypuszik.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Brigi szopi mellett be tudnád tartani a gyüminapot? Én egyszer elkezdtem és ezen a ponton adtam fel, de csak így hatásos.

kispiskóta
 
 


Zsú: őszintén még nem tudom. Eddig még soha nem szántam rá magam, de mostmár muszáj valami, már útálok tükörbe nézni :cry: és nagyon nem érzem magam jól. Úgy gondoltam kipróbálom, ha meg nagyon nem megy, hát abbahagyom, nem kényszer :oops:

Beniknek boldog névnapot!

Én is nagyon sajnálom, hogy kettészakadt a topik. Néha én is átnézek oda, de inkább csak a képek miatt. Oda sokkal több képet raknak azok is akik ide is irogatnak :cry: Légyszi lányok, mi is szeretnénk látni a babákat!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


90 napos: szerintem még hanyagoljátok 2-3 hónapig! Gyüminap meg víznap nagyon brutál szopi mellett! Én még szoptatás nélkül is csak 1 gyüminapot bírtam ki, a második estéjén pizzát ettünk :D Mi azt kezdtük el jan 1. óta, hogy vacsi csak gyümölcs, de napközben mindenféle. Férjem jobban bírja eddig mint én, de én is igyekszem :D

Brigi
nálunk sem volt sírás, csak akkor, ha altatni akartam! Különben nagyokat vigyorgott

Uxi
De nagyon ügyik a gyerekeid! Na ma ez kell szoptatom én másfél órát Zalánt :)

Amit Szivvi írt, nagyon tutti! Csak egy kérdés: én eddig nem tudtam, hogy először csak őszibarack, sárgabari 2 hónappal később, és lelkesen adom a sbarit (mert az jó kakira), szerintetek mennyire gáz?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsu!
Jaja, akkor Samunak is az lehetett de nekünk a púdertől másnapra nagyon szépen rendbe jött. Azóta is púderezem. Samunak nem száraz a bőre, teljesen normál. A füle mögött pár hónapja picit száraz volt de ott olajjal kentem be és az is nagyon jó volt.
Húsgombi cukker! :lol:

Tücsi!
Ugyanilyen szalvétánk van. Édes a családod!!!

Ja ez nagyon durva amit Kata írt, totál kiakadtam. Én biztos balhéztam volna a csajszival. Az ilyentől felforr az agyam!! :twisted: :twisted:

Én egy fokkal talán jobban vagyok ma.

Andikám!!
Gyógypuszikák!!
torolve_20131003125716
 
 


Andi jobbulást neked!!!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Gurgi: neked is jobbulást!

Emma: pizza gyüminapon :lol: Én szerintem elkezdem aztán meglátjuk mi lesz :wink: Ez a közel 30kg + már szörnyen zavar, nyárig meg szeretném leadni :oops: De minimum 20-at :oops: Aztán persze lehet, hogy semmi nem lesz belőle.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Zsú:Most láttom lagzi lesz plusz keresztelö. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Egcsi! kukk ide:
http://www.dietak.hu/content/view/17/36/

nem tudom hogyan lesz, de valamit tenni kell, az tuti. Olyan bálna vagyok, hogy az már nem is vitás. Apa meg tavaly szépen leadott vagy 16-18 kilót. Na, ha neki ment, akkor nekem is.
Bár azért inkább bálna, mintse olyan legyen mint anno a német tulajjal '98-ban. Az durva volt, már csak 50 voltam, de azt ideg alapon sikerült a kimerültségtől. Lett is tőle idegalapú vesebajom. Akkor inkább maradok a 74-nél.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok,
hát eléggé szarul vagyok, nem szoktam lázas lenni, ezért is fura ez a 39 fok körüli láz. Bevettem egy panadolt, hideg vizes borogatás a fejre, tarkóra (az ülőfürdőt nem mertem, hátha tüdőgyuszi) és így 6-ra lement a lázam 37,5-re. Döndi volt olyan jó fej, hogy addig aludt és utána még 10-ig visszafeküdt, annyira aranyos volt simogatta a kezem szopi közben és nézett rám nagy szemekkel...
Köszi a válaszokat, megnyugodtam, hogy lehet szoptatni, Döndi tejcsifüggő nem tudom mit csinálnék, mindenesetre ma beszerzünk egy tápszert.

Puszi nektek,

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Andrea: szerintem (bíztos kézből tudom) ha nagy baj van, létezik olyan antibogyótikum is, amit szopi alatt is lehet szedni. De homeósok között is létezik ám lázcsökkentő.
Meg próbáljad csuklódra, bokádra az ecetes-vizes borogatást. Nálunk a nagyoknál az a nyerő (nekem tök unszimpi a hűtőfürdő: én nem alkalmaznám magamon, s akkor a gyerekeimen sem teszem).
Ha érdekel, szkennelem a homeós oldalakat, s nyomatom mélben.

Kép
kissmanó
 
 


Meg még annyit, hogy bíztonságból persze lehet otthon tápi, az még nem jelent semmit, max neked lelki nyugalmat. Nálunk is ott ült szinte 3 hónapot s elrettentő példa volt. Csak aztán végül befigyelt.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Fogyás, na én nem fogytam, hanem híztam!!! :shock: :( Ezért 01től elkezdtem „diétázni” na nem annyira koplalósan és stb. de igyekszem! :D
Látom szó volt a 90 naposról, én csináltam kb. 2 éve és 12 kilót adtam le vele! Szerencsémre meg is tudtam tartani a súlyom és azzal indítottam a terhességnél is! :D
Na és persze most is ezt kezdtem el, na nem mindent tartok be, de de. csak gyümizek, és nincs nasi és stb. kenyeret sem eszem, max tésztanapon. Jaaa és gyüminapot max 2 hetente ha tartani fogok, a víznapot pedig kihagyom!
Azt meg hogy mennyi ideig tartson mindenki maga dönti el, ki mennyit szeretne leadni, abba lehet hagyni előbb de folytatni is lehet akár.

Jó hogy leírtátok ezt a sütős-rizses dolgot, mert én zacsis rizst szoktam, a simát nem tudom megcsinálni, na majd most kísérletezek a sütővel!

Andinak és Bálintnak jobbulást!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


1


2


3

Dob pergés
.
.
.

Beni ma egész délelött azzal szarakozik hogy hátrol hasra fordul utána meg S.O.S ért kiált mer nem tud vissz furdulni.Tehát minkent a fiam lepet mer névnapján.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Szivvi! Jó a tábla, köszi! Ha jól látom, ez a kismamás is, amit Egcsi is írt.
Andi! ????? mellgyula, vagy mi szösz?

Monccs! Naggggyon ismerős a pelenkázási rituálétok… ;) Miért veszed el tőle a tiszta pelenkát? Én adok neki egyet ha kéri, és másikba csomagolom. Néha bejön, ha adok a kezébe játékot. Állás sztem így nem baj! Jövő csüti ringató? (és nem kell minket megvárni... :oops: talizzunk ott!)
Hason. Ha nem szereti, talán még nem fedezte fel a lehetőségeket. Hordozd a hónod alá kapva, hasonfekvő pózban; tedd a combodra, és váltogasd a játékokat; lógasd le a combodról; ha elbírod hasfájós pózban, mutogasd neki úgy a világot; párnázd alá a mellkasánál, hogy a kezét szabadabban tudja használni. Tudom, hogy nehéz, amíg nem akarja! Konzerves üveg: mindig nyomkodjátok meg!!!!

Fogyókúra. Sztem szopi alatt nem kéne. Ha lenne erőm, azt csinálnám, mint Monccs: x óra után nincs kaja, vagy csak zöldség, gyümölcs. Tul.képpen a Norbi féle jó. De sztem egyoldalú táplálkozás a szopi alatt túlságosan megterhelő, és hosszútávon nem hiszem, hogy tartható. Majd szopi után! Haha, jöhet a cigi és a koplalás. A rég szép idők… ;) Én a szülés előttire visszafogytam simán. Csak éppenséggel ez a versenysúlyom fölött van 15 kilóval.
Up&go: nem tudtam, hogy drágább :oops: akkor nem kell!
Tücsi! Aranyos vagy, de elkenődve (még?) nem vagyok a hozzátápitól. Tudom, hogy vannak gyerekek, akik később éreznek rá. Ádámot most nem érdekli az evés. Menni akar… ;) Minden nap kap vmit azért. És tejfüggő. Még sztrájk sem volt sosem. Minek kísérletezzen ;)
1,5-2-3 óránként szokott mostanság cicizni, kaját ált. 1-1,5 óra után adok, és így sztem már tudna enni, de még nem ideges az éhségtől. Aztán a szopival újabb 1-1,5 órát várok még (amennyi lemegy, annyival ki is bírja)
És akkor újabb kezdő kérdésem: az alapanyagokat keverni eleinte csak azért nem ajánlott, mert hátha allergiás valamelyikre? Lehet, hogy az íz-kombinációkat már Ádám is értékelné? Ma kipróbálom a párolt alma-répát. Női megérzés. ;) (őszibarack nincs, mert vki átaludta a vásárlás tervezett idejét!)

Dorka! Nagyon örülök a táncos délelőttötöknek. Így kell ezt csinálni! Azt vettem észre, hogy a depi legjobb ellenszere az aktív együttlét a csimotával. Én sokszor vagyok rosszkedvű, és eddig mindig az segített, ha a feladatokat félretettem, és Ádámmal babáztam, énekeltem, sétáltam, stb.
Vendég
 


Őőőőő... közelebb van Ádám 1. szülinapja, mint a születése.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?