Sziasztok!
Anubias!
Szerintem vegyél Clarasept szappant, én mindig olyat használok beteges időszakban, lányzóm is azzal mos olyankor kezet.
Folyékony kiszerelésben kapható és van hozzá utántöltő. Zöld színű a folyadék. Gyógyszertárban vagy ilyen orvosi műszer boltban lehet kapni.
A melltörlő kendő nagyon jó dolog, én a lányomnál végig azt használtam. Sokkal egyszerűbb, mint mindig a fürdőbe rohangászni, utazásnál, idegen helyen meg pláne nagyon praktikus. Nekem is ilyen henger alakú dobozos volt, de fogalmam sincs, hogy hol vettem, és egyetlen drogériában sem találkoztam vele! Úgyhogy most nyomozhatok. De azt hiszem talán gyógyszertárban lehet leginkább kapni.
Pumpóka!
Én ugyanígy voltam a borotválással meg a zuhanyzással szülés után
Vera!
Én a káddal már nem is próbálkozom, csak zuhanyzás. Egyszer-egyszer ráveszem magam egy fürdőre, amikor olyan kedvem van, de aztán mindig megbánom, mert nehezen tudok mocorogni a kádban, a felállás meg elég macerásra szokott sikerülni. Általában megkérem a párom, hogy "húzzon ki"
a vízből!
Na a borotválásról ne is beszéljünk. Az alfelemet már régóta nem láttam...
néha tükörből látom, hogy megvan
, próbálkoztam a kistükör dologgal, de az elég macerás. Így hát csak marad a nagyjából elvégzett munka
Párom nagyon édes, felajánlotta, hogy ha már közel leszünk a szüléshez, akkor ő szívesen elvégzi a "piszkos munkát", szóval nem kell attól félnem, hogy nekem esnek a szülőszobán egy borotvával.
Lányomnál is megoldottam itthon a dolgot, nem igazán akarnám, hogy ott álljanak neki. Éppen elég lesz a beöntés is....
Meri!
Köszi a linket! Megnéztem, valószínűleg megvesszük a forgót. Egyébként jó ötlet, hogy elemkímélő módszeren gondolkodtatok, nagyon sok elem kell bele, nem beszélve róla, hogy milyen hamar le tudnak merülni. Mert gondolom tölthető elemet ebbe sem lehet tenni. Most már szinte mindenre ráírják, hogy nem lehet. Mondjuk nem értem, hogy mért?
A lányom ahány beszélő, dünnyögő, mozgó játékot kapott, arra mindre nyomatékosan ráírták, hogy tölthető v. tartós elemet még véletlenül se tegyünk bele..... kösssz, vehetünk elemet 2 havonta.
Vikci!
Sajnálom, hogy anyukád még mindig nincs jól, remélem az újév meghozza neki a felgyógyulást, hogy aztán nyugodtan élvezhesse az unokázást.
Jó, hogy írtátok az evőeszközt+poharat, mert azt még elfelejtettem berakni.
Szerintem én a szülőszobára egy hosszú pólót fogok vinni, sajnálnám az új hálóinget oda elhasználni, mondjuk nem mintha itthon abban aludnék - pizsama párti vagyok -, de akkor is.
Van egy-két túlméretes pólóm, az tökéletes lesz oda. Éppen takar, ahol kell
, összevérezni, magzatvizezni pont jó lesz
Ma teljesen ledöbbentem. REggel vittem a lányzómat oviba- muszáj volt, jövő héten vizsgázom, sajna mellette pedig nem tudok tanulni -, és közölték, hogy hagyjam rajta az utcai ruhát a gyereken, ugyanis január 2.-ra kilukadt a radiátor, így tegnap 6 fok volt
, ma már 14!
Gondolhatjátok milyen boldog voltam a hallottaktól.... Nem elég, hogy influenzás időszak jön, most még jól megfázik a gyerek, aztán végképp lebetegszik. Ja, és ezeket a tényeket szinte röhögve közölték....
Egyébként ha tudtam volna, meggondoltam volna, hogy vigyem-e, mert nem ér annyit a két vizsgám, mint a gyerkőcöm egészsége. De ráadásul már várta is az ovit, 2 hetet itthon volt. Remélem ma már helyreállt a meleg.
Egyébként ez kb. 5-6-szor előfordul egy évben, hogy kilukad valamelyik radiátor, és január első napjaiban mindig ez van.
Döbbenet - 2008-at írunk és a gyerekeknek vacogni kell az óvodában.
Most mennem kell, folytatom a tanulást. Délután jógázni megyek, már nagyon várom. Most az ünnepek miatt 2 alkalom is kimaradt és hiányzik a testemnek. Itt fáj, ott fáj....tisztára mint egy öregasszony
Szép napot!
Kata