Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Babók gyönyörűek. Sajnos még nem tudtam mindent visszaolvasni. Tegnap, azaz most nézem az órát már tegnapelőtt volt a szülinapom és Liza meglepett azzal, hogy reggel hagyatt fekve fogadottKép, pedig mindig hason fekve alszik. Utána napközben is sokszor produkálta, megy neki hasról hátra és hátról hasra is.

Heni!
Örülök, hogy nektek is olyan élmény volt a Babavilág. Kép Mi is voltunk ott ismét, mégpedig kedden. Kár, hogy nem hangoltuk össze a dolgot, találkozhattun volna.

Sofka!
Ha van még 74-es bodyd engem is érdekelne Kép mármint Lizát. Öszre pont jó lenne. Nekünk a második kerület nincs is messze.

Leszter!
Nem semmi PetraKép

Timici!
Grat Bence felüléséhez!Kép

Zulu!
Gyaralós képek szenzációsak. Tündéri Anna a csónakbanKép

Andy!
Márk evős képeKép

Etetőszék:
Mi PegPerego Prima Pappát vettünk. Liza nagyon szereti, amikor eszik a család és őkelme ébren van odaültetjük benne az asztalhozKép (persze nem ül, hanem döntve van és ez a kagylóülés nagyon kényelmes). Ilyenkor sikongat, gagyog, ő is be akar kapcsolódni a beszélgetésbe. Mi is használtan vettük, de vadi újnak néz ki.
Itt a neten érdemes körülnézni, mert sokfélét árulnak, ki lehet fogni nagyon jót.Kép

No megyek aludni, mindenkinek jó éjszakát!

Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Sziasztok!

Elli
Orulok,hogy nem kell muteni Apa labat! Kép

Heni
Hat ez elegge alomszeruen hangszik ez a babauszi. Kép Itt tenyleg nem mostanaban lesz ilyen... Gyerkocoket mikor viszitek?
Szekrenyt pakol? Hmmmm, sok energiat kivanok! Kép

Leszter
Laztalan Petra! Kép

Andy
Strandolas Kép Kep is edes.

Sofka
Rucigondok Kép Lehet,hogy mi is igy jarunk majd?

Zulu
De jo,hogy megjotettek es szemmel lathatolag jol ereztetek magatokat!!!! Kép Kép Kép

Timici
Nagy gratula a feluleshez!

Zsuzsoc
Boldog szulinapot igy utolag is!!!!
Kép

Ez a neten hasznalt cikk jo volna, csak mi Pecsett vagyunk, ugyhogy nagyon kicsi a valoszinusege, hogy itt legyen valami.

Lanyok
Tegnap vegul Apa unokahuganak pesztralasa volt a program etetoszek nezes helyett Kép De Apa kinezett egy stabil fa szeket, ami atalakitgato, egy mozdulattal leveheto a nagy talcaja (aminek van pereme). Viszont nem allithato es nem dontheto az ules. Ez mennyire szamit? Kiprobaltunk egy fa etetot tegnapelott, Jazinak nagyon tetszett, az sem volt dontheto.
Mas
Kiscsajszi mar 3 honapos koratol ataludta az ejszakakat, de mint irtam kb. 2 hete megint ebred. Ez nem lenne gond, de tenyleg ehes, ma ejjel mind a 2 cicibol szopizott. Szoval gondolom nem eleg neki este a tej. Ilyenkor mi a teendo? mit kellene adnom meg tejci melle vacsira? (rizs, tejpep ilyesmi???)

Norka es MA feleves ehes Jazmin Kép
norkini
 
 


Lehet,hogy nem voltam eleg 1ertelmu, szoval ahogy erzem nem a tej mennyisegevel van gond. Mikor befelyezi a szopit meg marad tejci. Szerintem a tapanyaga nem eleg.
IsmetNorka es ismet feleves Jaziiiii
norkini
 
 

 
 

NorkaKép Boldog szülinapot Jázinak!KépKépKép Megnézte a naptárt, és rájött, hogy elérkezett a hozzátápi ideje?Kép Vannak olyan tejbepapik, amikhez te adod a tejet. A vaniliás általában nagyon ízlik a babóknak. Főzhetnél neki puliszkát is, de ahhoz jár valamiféle ízesítés, pl sajt, joghurt, amit úgy 8 hónaposan lehet elkezdeni.

Julka az éjjel is szaporított rendesen, fél kilenckor aludt el, és 11kor már enni kért, onnan három óránként. Enyhén kómás vagyok, már elszoktam ettől.
Ma jön haza végre a család, megyek főzni!

Urszila és 10 perc múlva 4 hónapos Julka
urszila
 
 


Zsuzsóc!

Gyertek el, megfelezem a csudabodíkat köztetek és Virgáék között. Most nézem, Solymár tényleg nincs messze. És képzeld, Marcinak és Lizának egy napon van a szülinapja!!!!
Etetőszék: Szerintem nem biztos, hogy baj, ha nem dönthető. Elvileg csak a stabilan ülő babát kellene beletenni, különben ölben vagy egyéb módszerekkel etetni. Én a régi iskola híveként szoktam próbálkozni vele. Nem bonyolultabb, mint szemből, ráadásul a hadonászó kezeket könnyebb lekötni. Meg látom, hogy a bébihordozóba is sokan berakjátok, végül is mosható a huzata... A húgom meg rendszeresen babakocsiban etette Bálintot. Szerencsére az a huzat is mosható volt, mert gyakran voltak nálunk, így a kis sportkocsi egy idő után több étlapot is tükrözött.
Ti hány rugival-bodyval jöttök ki egy méretben? És!!! Miben altatjátok a babákat. Bár láttam itt egy mezítlábas, bodys égnek emelt lábú tüneményt, de gondolom nem az az általános.
Na és még egy kérdés: Van olyan pelus, amiből nem folyik ki reggelre a pisi? Mert a héten minden nap ágyat húztam. Tiszta szerencs, hogy a mi matracunk habszivacs, gumilepedővel, és hogy jó az idő. A pelusunk DM-es.
Jázminnak teli pocakot! Julka sok finom tejecskét, és mindenkinek a legjobbakat.
Szombat van és láthatás. Gondolom a naygok megjönnek hamarosan és ráülnek a gépre. Megyek gulyáslevest és túrógombócot gyártani. Dolgozni ma úgy látszik nem tudok, sofka
sofka
 
 


Sziasztok Csajok Kép

Sajnos nem volt időm netezni mostanában ...
Talán még van amelyikőtök emlékszik ránk a "friss"-ből !

Ádi most 8 és fél hónapos, kész kisember Kép Az utolsó méricskélésen 8760 gramm és 75cm volt. Kúszik és kapaszkodva feláll.A héten végre megtanult leülni is álló helyzetből Kép így kicsivel kissebb a balesetveszély. De olyan mint egy duracell nyuszi, ha valamit megtanul azt addig ismételgeti amig be nem ájul.Még az ágyban elalvás előtt is feláll-leül kb.625-ször egymás után Kép...

Egy kérdésem lenne hozzátok.Látom régebben volt már szó keresztelőről, de sajnos nincs időm az archivumból kibogarászni Kép
Ha valamelyikőtök még emlékszik, hogyan kell a formaságokat stb. elintézni, mennyivel előtte kell a templomban szólni stb. nagyon megköszönném a segítséget !!!

Addig is kellemes hétvégét nektek Kép

üdv
Kamelia & Ádi
kamelia
 


Sofka!

Köszi! Mail ment. Kép
Mi kb. 6-7 bodyt és ugyanannyi rugit használunk egy méretből. Nálunk bevált a Pampers pelus. Pisi sosem folyt ki, 1-2* a kaki, ha nagyon telerottyantotta a pelust.Kép

Norkini!

Köszi a gratulációt. Kép Honnét szedted azt a tüneményes brekust? Nagyon tetszett.Kép
Múltkor pont pécsi hírdetést láttam, érdemes szétnézni: babaapró, babaszoba, bébilap és természetesen a babaneten.

Üdv
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Urszila
Gratula a 4 honapossaghoz! Annyira ugy tunik, mintha kb. par hete szultel volna csak... Kép
Voltunk Rossmannban, de csak vizzel elkeszitheto trutymot talaltunk, Milupa- vanilias tejbedarapep cimmel. Erre gondoltal? Nem tudom mit tegyek, nem szeretnem elsietni ezt a hozzataplalas dolgot. Lehet,hogy csak en vagyok telhetetlen ezzel a vegigaludt 8 oraval? Csak azt nem ertem,hogy eddig miert volt siman 10-11 ora. Elvileg letezik,hogy a tejbedaratol "jobban lakik" mint a tejcitol?

Sofka
Nekunk kb. 3 rugink van,de most a nagy melegben inkabb polokat hasznalunk (2 db.) es van hozza utcara 2 rovidnaci, itthon persze pelus+meztelenkedes, vagy ha huvosebb van, kap1 polot. Estere en ugyancsak poloban szoktam altatni, ha mar eleg melyen alszik betakarom1 textilpelussal. Probaltam rovidujju halozsakban, de folyton felebredt,hogy melege van. Mondjuk Jazi nem az a fazos tipus.
Gulyas-turogomboc nyaaaaammmm! Kép

Kamelia
Gtatula a leuleshez! Kép Kereszteloben nem vagyok jaratos. Kiscsajnak nem lesz.

Zsuzsoc
Meg regen,mikor pocakkal raertem, toltogettem egy halom gifet es most megtalaltam oket! Kép

Lanyok
Megvettuk az etetoszeket vegre! Kép Fa lett, egy masszivabb tipus, es vettunk hozza 5 pontos biztonsagi ovet,hogy amig nem ul biztosan az fogja (babakocsira is praktikus, csak 2 pontos van rajta). Este ha osszeraktuk teszek fel kepet.
Ja, a bizt.ov keszobb poraznak is hasznalhato Kép Kép Kép Ezt az elado legalabb 5x elmondta...

Norka es etetoszekes JaziKép
norkini
 
 


Sziasztok!

Norka: egyáltalán nem biztos, hogy a hozzátápitól többet fog éjjel aludni! Gergő fiam volt nagy kelős, ráadásnak 4 hó körül lassitott a gyarapodással, és bár tutira volt tejem (ment a fagyasztóba napi 3 dl az ikrek mellett), elkezdtem neki a szilárdat, hátha akkor majd jobban hizik plusz jobban alszik. És nem! Semmivel nem hizott jobban és nem aludt jobban. 7 hó körül már naponta kétszer adtam neki főzeléket, a másodikat értelemszerűen este, gondolván, hogy teli pocakkal majd alszik. Nem! A végén már kb. 8-szor ébredt éjjel. Ekkor beláttam, nem ezen múlik a kelés, aztán leszoktattam róla, de ez más tészta. A lényeg, hogy a keményebb kaja nem befolyásolta az alvását. Persze nem minden gyerek ilyen, de szerintem ne ez motiváljon a hozzátápi tekintetében!
Sofka: mi most épp Liberoban alszunk, de aludtunk már Pampersben is. Éjjeli pisivel egyiknél sincs gond (kb este 9-kor kerül bele, és ha nem kakil korareggel, sokszor de. 10-11-ig is benne van (GYIVIKép )). A folyós kakinak meg mindegy mit adsz rá, az teljesen üres pelusból is ki tud jönni akár. Öltözet alvásnál: én a másnapra szánt kombit adom rá este, ilyenkor rövidujjút, és hálózsák vékony hosszúujjú (jaj, ez a sok u betű Kép). Én éjjel hűtöm a lakást, a mi szobánkban két ablak is tárva nyitva egész éjjel, ANcsi itt alszik, néha nagyon le tud hűlni. Mielőtt elalszom még ráteritek egy vékony huzatot, hajnalban néha kell a pléd is. Mondjuk most a héten jó hűsek voltak az éjjelek. Amikor nem hűl le ennyire, akkor nem takargatom, sőt olyan is volt, hogy nem húztam be a hálózsákba. Ruhadarabszám: nem vagyok mérvadó, mert ugyebár bőven maradt le a nagyokról plusz a nővéremé is nálunk van, igy megtehetem, hogy 8-10-12 kombi van egyszerre forgalomban, kb. 5-6-7 naponta elég mosnom. Anno első gyerkőcnél kb 3-4 egyszerre használható volt. Ja, viszont mindig hagytam párhuzamosan több méretet is (most pl 68-as és 74-es kombik mennek együtt).

Urszila: már akartam irni, csak mindig elfelejtem: igen néztem Leszterék fotóit a forgedöröst is! Klasszak! (van amit le is töltöttem magamnak, meg szerteküldtem, mint legfrissebb fotó lányomról. Lévén nekünk nincs digigép, skennelés is csak a melóhelyen, de eleve mire előhivatok egy adag filmet, már elavult...)

lustadolgozni Ildi

Ildi
pildi
 
 


sziasztok!
Köszi lányok a szavazást, elküldtem még néhány ismerősnek is, de van aki válaszolt, hogy köszöni szépen, és milyen ari. De nem tudta, hogy szavazni is lehet, nem is szavaztak. Kép

TimiciKép
Bodykat a C&A-ban vettem, nem volt túl sok, de remélem lesz még nektek is!

BeuKép
Veletek álmodtam. Rámbíztad Lőrincet, hogy adjak neki gyümit. Csináltam neki sárgabaracklét. Odaadtam neki! Kicsit később a félmesztelen Lőrinc nagy pisilésbe kezedett, mint egy szökőkút. Egy olyan ketrecfélében voltam vele, és kipisilt a ketrecen kívülre is, ahol egy oroszlán fejét találta el, és láthatóan nem bánta a dolgot. Kép

FranyóKép
Köszi a telszámot. CSak érdeklődni akartam már felőlük, úgy eltüntek.

NorkaKép
Nálunk nem jött be a fullbeetetés este. ÚGyanúgy kellt Szilárd. Bár lehet, hogy akkor meg a szomjúság miatt. Nekünk van Milupa Ha pépünk, amit baracklével és néha pici banánnal csinálok.
Boldog Félévet Jazinak!
Képet várjuk!

VirgaKép
A parkolás nekünk is szöget ütött a fejünkbe, mi azt kérdeztük, hogy hogy lehet majd a bútorokat be-ki költöztetni. Ők sem tudták még...

ZuluKép
Fotók-gyerkőcök édesek!!! A csörgős nagyon komoly. Kép

UrszulaKép
Gratula a 4. hónaphoz! Hogy megy az idő. Szilárd is 20-án fél éves. Te jó ég!

LeszterKép
Petrára jó lett volna a 84-es body. Szilárdnak én is azt vettem, és alig nagy rá!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Végre itt vagyok. Tegnap este gyerek alszik, apa alszik, én meg leültem, hogy végre netezek, erre kiderült, hogy nincs net, mert hálózatkarbantartás van. Most végre ok. Vendégek elmentek, úgyhogy jövök visszaolvasni.

Beu
beu
 
 


Halihó!
Sehol senki? Kép

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Hellobello!

Mindenkinek koszonjuk e feleves koszonteseket, mindet megkapta a kiscsaj, egyenkent! Kép

Vegre lelepett a rokonhad. Megint le kellett allitani anyost, mert folyton azt kerdezgette,hogy mikor mehet Jazival kettesben setalni? Megmondtam neki,hogy nem is ismeri...

Beu
En is hianyoltalak! Johet a levelke!!! Kép

Lanyok
Mindenkinek koszonom a hozzatapis infokat. Ugy dontottem, folytatjuk a lassu szoktatast (gyumipuret szereti, zoldseget kevesbe), aztan meglatjuk.

Etetoszek gyonyoruuu, teljesen odavagyunk! Jazi is szereti, tiszta vigyori volt benne. \popgif
{29576,}
Na megyek vacsizni, meg benezek!
Kepek itt
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4&image=10792

Norka es JaziKép
norkini
 
 


Norka, nálunk sem jött be az, ha este megtömtem a dedet. Mert volt, hogy éppen attól nem aludt, csak nyögött, nyöszörgött. Én ha éjjel felkeltek - felkel mindig szoptatok. De szó nélkül, dög unalmasan. Marci eleinte próbált bulizni (némi fényt ád ki szobánknak egy utcai lámpa), de szerintem látta, hogy nem veszem a lapot, mert mostanában csak rákap a cicire, és már csukja is be a szemét. Van, hogy alszik este 1/2 8-8-tól háromig, négyig (ezt inkább a hűvösebb éjszakákon tapasztaltam. Meg is ijedtem, hogy hibernáltam a kölköt.) Máskor meg felkel 11 körül, mikor én fekszek, és aztán hajnalban újra. Erre a négyórás ébredésre emlékszem a lányoktól is. Egyszer így borítottam be a kakaót (tehát sicher elmúlt egyéves a kölyök) a mikróba. Azóta sem forog a tányérja. Tudjátok mi a különös? Marci és Orsi három és négy között is születtek! És egyik gyereknél sem jött be a tízórás szoptatás. Ettek ugyan valamit álmukban, de attól még keltek hajnalban. Viszont a mai napig nyolckor van takarodó. És ez nem is rossz!
etetőszék: lássuk, lássuk!!!
sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Ma olyan történt velünk mint még soha. Lili tegnap este 1/2 10-től reggel 3/4 8-ig aludt ugy, hogy éjszaka egyszer sem kellett felkelni hozzá!
Igaz, már az előző két éjszaka is elmaradt a szopi, éjjel kicsit megriadt ugyan, de cumival rögtön visszaaludt és csak reggel 7 körül ébredt.

Apa nélkülünk ment rallyzni. Először igérgette, hogy délre hazajön és kivisz minket is, aztán szépen lerázott minket. Még most sincs itthon.
Kicsit mérges vagyok rá, mehettünk volna együtt is valahová, de ő a barátait választotta. Holnapra meg bejelentkeztek a tesójáék, tehát itthon kell kuksolnunk + takaritani kell de.
Nem szoktam ilyen lenni, azaz mindig mehet bárhova, nem szokott zavarni, de mióta itthon vagyok a gyerekkel a négy fal között kicsit kezdem unni a dolgot. Minden nap sétálok vele, de az nem az igazi. Ráadásul itt még igazi barátaim sincsenek (eredetileg gyöngyösi vagyok) szóval még elmenni sem tudok senkihez pletyizni.
Na befejezem, egyébként nem vagyok depi csak jól esett leirni.

A képek mint mindig nagyon jók, aranyosak a gyerkőcök.

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Myssnia! Ugye, mekkora pangás van? Nagyon jól szórakoztam az álmodon! Szökőkút pisi ismerős. Vajon honnan eredhet álmod? Mikor Pesten voltál, miért nem csináltunk veled is egy minitalit? Legközelebb számítok rá! Szilárd is volt? Tudsz segíteni kicsinyítés ügyben? Orsoly küldött nekem valamit, de az angol nyelv tudásának hiánya megakadályoz a tartalom tüzetesebb vizsgálatában. Megvárom apát, tud-e valamit kezdeni vele, ha elakadunk, majd hozzád könyörgök segítségért. Kép

Voltunk a Prince Oliverben. EGy évig nem lesz szüksége Lőrincnek, hogy újabb bodykat vegyek. KépNagyon sokféle volt, de nemcsak bodyk, hanem más felsőruházat is. Érdemes elnézni.

Nem is reagáltátok le az újabb képeket, amiket a taliról feltettem! KépKépKép Pedig néhány olyan jól sikerült. Mondjuk ez nem nekem, hanem a tündéri babáknak volt köszönhető.

Zsuzsóc! Boldog szülinapot!

Norka! Boldog félévességet Jázinak! Nagyon jók a figurák!

Urszila! Julkának is boldog 4. hónapot!

Csucsuka! Lassan hazajössz, úgyhogy neked is boldog szülinapot!

Na, majd még jövök, most apa hazajött, úgyhogy fürdetés.

Beu
beu
 
 


Most egy kísérlet következik. Fénykép a gyerekekről. Fehér sapkában a húgom fia, Bálint, 1 éves +1 hónapos


Zsuzsóc, nem jött emil milyen címre küldted?
Sofka}
sofka
 
 


Na még egyszerKépKép
sofka
 
 


Anita77!
Avent: szétszeded üvegmosó kefével kisikálod(mosogatószerrel), jól elöblíted és naponta egyszer kifőzöd, ill. ha van gőzsterilizálód akkor azzal sterilizálod. Legalább is én így csinálom és a tejgyüjtő még nem panaszkodott, pedig miden adag tejcit bevizsgálnak. Kép

Lányok!
Ababók tündériek, ha végre sikerül kicsinyítenem, majd én is dobok fel párat. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Kamélia!
Örülök, hogy benéztél! Hogy vagytok? Itthon vagytok már vagy még mindig kint? Levi ugyanazokat csinálja mint Ádi, de Ő még 'csak' 8080 gr és 72 cm volt a múlt héten. Duracell nyuszi hasonlat találó Kép: Levi elindul reggel 7-kor és a (jó esetben) két alvás kivételével meg sem áll este 8-ig.
Keresztelővel kapcsolatban én is várok infókat, mert mi is szeretnénk ősszel megkereszteltetni a kislegényt. Lehet, hogy a jövő héten felhívom a plébániát és megkérdezem mi a teendő és ha nem lesz itt infó, akkor elküldöm privátban, hogy mi kell, ha jó így neked. E-mailed még a régi?

Myssnia!
Szerinted hülyeség lenne egy kicsit kivárni a garázzsal kapcsolatban? Úgy értem, hogy egyelőre kifizetni a lakást aztán hátha lesz valami alternatív megoldás? Megnéztem a többi épülő lakást a környéken, nagyon drágák és borzasztó az elrendezésük. És hatalmas terasz van szinte mindegyikhez, csak nem értem, minek??? Nem valami szép a kilátás errefelé és szerintem tök felesleges nekünk pl. egy 25 m2-es terasz.

Norka!
Mi is vettünk olyan 5 pontos övet a kocsiba, de szerintem mi bénák vagyunk, mert ahogy beszereltük kb. annyit ér, hogy a gyerek fejjel lefelé lógna a kerekek közé. Apa szerint így semmi értelme, szerintem meg ez még mindig jobb, mint egy fejre esett gyerek a járdán.
A pórázos ötletet nem mondták a boltban, de rájöttünk, hogy már láttunk ilyet használat közben Kép. Egyébként praktikus, főleg az én örökmozgó, már most elszökő fiam esetében.

Ma este egyedül vagyunk itthon Leventével, mert esküvőn voltunk és önfeláldozó módon vállaltam a bébiszitterséget, anyósék is mulatozhassanak. Így aztán apa hazadobott minket és visszament a vőfélynek segíteni (Ő a segédvőfély).
De nem vagyok ám olyan önfeláldozó, mert utálom az esküvőket, örülök, hogy a sajátomon türelmes voltam mindenkivel és még táncoltam is Kép.

Asszem megyek lefeküdni, mert nagyon fáj a derekam, hasam (fránya menstruáció) és álmos is vagyok. Jó éjt!
Virág és az előbb keservesen síró Levi
virga
 
 


Sziasztok,

Norka,
éljenéljen a kis féléves!Kép
Anyósomnak is ez a mániája, hogy Maccal sétálgasson, nem értem én ezt.

Myssnia,
én szavaztam a skacra, szupijók a képekKép. Ez valami fotópályázat?

Virga,
dehogy felesleges a nagy terasz, tudod milyen jókat fog azon Levi motorozniKép?
Keresztelő ügyben mi is érdekeltek vagyunk, Malackával nagyon egyszerű volt, egy fiatal, jófej pap keresztelte, semmi felesleges cécó nem volt. Csakhogy ez a pap azóta inkább egy asszonykát választottKép.

Beu,
teljesen felcsigáztál PO ügyben, azt hiszem, a héten körbenézekKép. Úgyis alig van ruhája a kölkeknekKép.

Mókuska,
merre laktok? Összecsapunk egy minitalit, és husshuss depiKép!

Sofka,
én is észrevettem, hogy a Babylove nem bír annyit éjjel. Pampers, Huggies, Libero igen. Utóbbi kettő derékgumírozással műxik, ebből a kak sem folyik kiKép.
Mac mostanság egy ujjatlan hálózsákban szusszan, óhne kombi, mert a takarót lerúgja, és hajnaltájt azért már hűvös a szobájuk.

Heni,
tökjó ez az osztrák termálcucc, Apasas is ráharapott, hamarosan kipróbáljuk. Köszi a tippet!Kép

Zsuzsóc,
nekünk is PPPP van, már Anna nyúzza, és Neki is bejönKép.

Megnéztem tegnap a tar.hut, naggggyon jók a fotók, majd igyekszem én is belepakolni.
Ja, látom, volt téma a több evés-több alvás kérdés. Nálunk az alvást az befolyásolta kedvezőbben, ha a lurkó a délutáni étkezéskor tömte meg a pocakot. Ha este evett ütőset, akkor csak nyugtalanabbul aludt. Ezt mindkettőnél megfigyeltem.

most megyek tévét szerelniKép
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!


Na végre előkerültem.
Mindig annyi a tennivaló, hogy azt sem tudom, hogy hol áll a fejem.

Manóval egyetértek, hogy a strandolás nagyon jó volt, így ennek felbozdulva ma Dorkával eggyüttpancsiztan a nagykádba, volt sikongatás képzelhetitek...

Pénteken voltam bent a munkahelyen, szept 15,-től akkor dolgozom, hétfön, szerdán, közben megnéztük a bölcsit, nagyon jó helynek tűnik, vadi új épület, minden nagyon modern, olyan uniós szintű, Dorka lesz a legkisebb...

Ma kutyagoltunk lakás berendezési tárgyak után, butor. étkező, már elegem van az egészből...

Holnap megyünk ki az anyóshoz, már előre elegem van jönnék hazafelé...

Felraktam a talis képeket..

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Valaki mondja el, mi az a tar.hu, hogyan lehet megtalálni! És hogy hol és hogyan kell szavazni! Rögtön rohanok, sofka
Most viszont elteszem magam holnapra, mert 4 gyerekem van éppen (barátnő is itt alszik), úgyhogy holnap formában kell lennem.
sofka
 
 


Tegnap nem jöttem, mert estére nagyon elfáradtam. Voltunk Esztergomban babát látogatni. Kis hajasbaba, zongorista ujjakkal.Kép Tennék fel képet is, de nem most tudok.
Apa elment pisiltető buliba (azaz megünneplik az kis jövevényt). Csak reggel jön haza, mert vidéken van. Elvitte a gépet, hogy az apuka gépére feltöltsék a képeket. Csakhogy kicseréltem a flash kártyát, mert reggel lefényképeztem Ronit. Sajnos elfelejtkeztem a dologról. A párom már onnan hívott, nem éppen derűsen, mert természetesen itthon maradt az említett kártya. Kép Én sem leszek már hülyébb. Na mindegy, majd elküldjük e-mailben.
Egyébként is megérte elmenni Esztergomba. Sétáltunk egy nagyot, vettünk fürdőruhát mindkettőnknek, napszemüveget apának. Ja, és egy kezdőkészletet lehúzható üvegfestékből. 6 alapszín és 1 kontúr. Csak azt nem tudom melyik a kontúr, mert 2 fekete van és egyikre sincs ráírva.Kép Honnan lehet megállapítani??? Help!

Myssnia,
Megnézegettem az albumodat. Nagyon édes Szilárd.

Mókuska,
Kb. másfél hete voltunk mázsáláson, akkor 6200 g volt. Centit majd megmérem (a 62-es rucikat már kinőtte).
Ti voltatok már strandolni Lilivel?

Urszila,
Remélem már rendbe jött a darázscsípte ujjad.

Leszter,
Jó pihit!
Ciciméret visszaváltozásban nincs tapasztalatom, de remélem valami marad belőle. Eddig nem volt sok és így is csak egy méretet nőttemKép

Kangi,
Jó hétvégét és sok tejcsit!

Franyó,
Édes lehet, amikor 90 fokos szögben meghajolva alszik.
HozzátápiKép

Márti,
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok, a gyerekek szépen fejlődnek.Kép

Timici,
gratulálok az üléshez, nagyon ügyes!Kép

Norka,
Mennyi ideig tartod a kakiltató pózban Jazit? Nálunk nem jött be, lehet hogy hamar meguntam?
Gratula a fél évhez!Kép És az etetőszékhez!
KépekKép

Beu,
De jó, hogy vagy. Persze hogy hiányoztál!
Megnéztem a képeket. Köszi a feliratokat!Kép
Hol vetted a PO rucikat?

Manó2,
A te talis képeidet is meg akartam nézni, de feldolgozás alatt állnak. Na, makd még próbálkozom.

Ellimami,
Miért mentetek a Bethesdába? Roninak 6 hetesen csináltak koponya UH-t a MÁV-ban (ott szültem).
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond Kevinnel!!!!
Nem tudod, Újpesten hol van olyan strand, ahova babával is el tudunk menni? Ti voltatok már strandolni Kevinnel?

Zsuzsóc,
Épp hiányolni akartalak.
Ti voltatok már strandolni babával?
Boldog szülinapot!

Anita,
Nem találtalak a táblában.
Mail ment.

Andí,
KépKép

Zulu,
KépekKép Főleg a csónakos!
Nem is tudtam, hogy tévészerelő vagyKép

Sofka,
Éppen most tettem ki egy csomag pelust (Lovely - ajándékba kaptuk). Kifolyik belőle a pisi. Ma (szivacs)matracot is moshattam. Szerencsére kakival nem próbáltuk. Nekünk Liberó van, de volt már Pampers és egyszer Huggies is. Szerintem mindhárom jó. Az egész éjszakát kibírja.
Kb. 6-8 body és 5-6 rugi (most csak 3, de a meleg miatt ezt sem hordja). Ja és van egy csini ruci isKép Az előző méretből volt több is, mert sokat kaptunk.
Bodyban alszik, meleg van.
KépekKép, gyerekek édesek.
http://kep.tar.hu/friss_babak

Kamélia,
Gratulálok, nagyon ügyes Ádi!Kép
Keresztelőben nem tudok segíteni.

Lányok,
Roni már többször hasról hátra fordult és hangosan kacagott. Mostanában (kb. 1 hete) egyiket sem csinálja. Aggódjak vagy normális az ilyen? (Most inkább hátról hasra próbál, de a keze útban vanKép)

Jó éjt!

Maci_2
maci_2
 
 


Leszter! Jó nyaralást. Mi sem férünk el az Escortunkban. Gondolhatod, a magam kis törpe termetével felhúzott lábbal ültem a hátsó ülésen, jobbomon Lőrinc a balomon meg egy hűtőtáska, lábam a nyakamban.Kép

Franyó! Tök jó a tábla! Most látom, hogy Ankának velem egyszerre van a szülinapja. Kép Édesen eszi a kanalat. Kép Lőrinc most a pohárért őrül meg, ha én iszom, rámozdul, és ha elkapja, irány a szája. Gondoltam, lehet, hogy inna is valamit, de a teát nem komálja.

Timici! Gratula a felüléshez!Kép

Urszila! Köszi az invitálást. Nem ígérek semmit, de igyekszünk. Látom, gond volt a tejcsivel. Kép Remélem, már rendben van.

Elli! Drukk ezerrel, hogy minden oké legyen. Az lesz!

Andy! Jól néz ki Márk! Kép Mehet a kép az albumba! Milyen a szoboszlói strand?

Zulu! Jók a fürcsis képek! Kép

Orsoly! Köszi, amit küldtél, fogalmam sincs, mi az, de apát majd ráengedem, remélem, boldogul vele.

Zsuzsóc! Liza nagyon ügyes!Kép

Sofka! Én is bodyban altatom Lőrincet ebben a melegben. Plusz egy vékony pléd a derekára. Ha hűvösebb van – jó rég volt ilyen – hálózsák, hőmérséklettől függően hosszú ujjú vagy ujjatlan. Mi Pamperset használunk, pisi soha nem folyik ki, kaki ritkán. Nagyon édesek a gyerkőcök!Kép

Norka! Nyolc óra miatt aggódsz? Szerintem ne. Lőrinc is kel mostanában éjjel. Tegnap pl. fél háromkor! Ha nem akarsz neki mást adni, etesd, amikor felkel, és ne aggódj. EtetőszékKép

Mókuska! Még ilyet, apa! Megértelek. Ha enyém apa szabadnapos, mindig minket kell vinnie. Mindegy hova, csak ne az Árkádba, ahova egyébként állandóan járunk. Panaszkodik is, hogy a szabadnapján jobban lefárad, mintha dolgozna.

Maci! Szerintem ne aggódj forgás ügyben. Lőrincnél is ez van, csak fordítva. A hátról hasra ment könnyebben, most, mióta tudja a hasról hátrát, teljesen felhagyott a másikkal. Manó2 képei nézhetőek, bár még feldolgozza, de ha ráklikkelsz, előbújik. Nem emlékszem, ki volt az az angyal, aki a múltkor leírta, hol van a PO bolt, de kimentettem, és most bemásolom neked.

Prince Oliver a Váci úton van az Árpád hídnál, a buszmegállónál (távolsági buszok állomásánál), de a Váci út felőli oldalon. Ha jöttök befelé a városba, akkor jobbra, és ha autóval jöttök, akkor alig látszik, mert épp a felüljáró alatt van. Azt hiszem, hogy az Angyalföldi Kocsma (?) nevezetű vendéglátóipari helyiség van majdnem mellette.

Manó2! Jók a képek!

Lányok! Keresztelő téma engem is érdekelne. Mit kell tenni, ha keresztelni akarunk? Valaki – Manó? - írta, hogy evangélikusoknál keresztelik a babót. Különösen az ő tapasztalatai érdekelnének.

Beu
beu
 
 


Myssnia!
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addig eljutottunk, hogy letöltöttük a programot, kiválasztottuk a képet, de hogy lehet kicsinyíteni?

Beu
beu
 
 


Húú csajok!
Ezt az éjszakát nem kívánom senkinek.
Ahogy 23:59-ről 00:00 -ra váltott az óra, megindult a föld, de szó szerint.
Hatalmas robaj, az ágyat, mintha ki akarná valaki rángatni alólam, üvegcsörömpölés stb.Kép

És n3-kor újra.

Myssina, neked nem kell mesélni azt hiszemKép
3,97-es erősségü volt.
Nem tudom, angiék éreztek-e valamit a Somlón.
Majd írok SMS-t Neki.
Holnap megyünk nyaralniKép de a gyerkőcök maradnakKép

Majd még jövökKép

Heni
heni1979
 
 


Ha érint valakit, megcsináltam a második feleségek klubját a házasság, családban. Bárki beléphat!!!
sofka

heni, jól értelmezem, hogy rengett a föld? És itt Magyaron-n? Miért nem erről zengenek a hírek. Kit érdekelnek a sikkasztók meg a politilusok.
Bátrak vagytok a gyerek nélküli nyaralással. Mi kétszer próbáltuk, de belefáradtunk abba, hogy "hogy tetszene neki""milyen jó érezné magát" És minden hasonló korú kölöktől, akit elcipeltek ősei, lelkiismeretfurdalást kaptunk.

Köszi az öltöztetős infókat. Lehet, hogy nálunk hűvösebb van (Hidegkút?), mert valamelyik este hálózsákra folyamatosan tettem a takarókat, olyan hideg volt MArcipán keze, mint a béka lába.
Pelushelyzetet fölmérem. Ma éjszaka a Pampers tényleg nbem szivárgott.
sofka
sofka
 
 


Sziasztok,

BEU! Most mondta a rádió, hogy Lőrinc nap van! BOLDOG NÉVNAPOT A MANÓNAK!
(Ide jönne valami jópofa gif, de nem tudok olyatKép) Megnéztem a képeket is. Apukámnak névnapja lesz nemsokára, és az egyik általad készített (közeli arc) Kevin-képet fogom rányomatni neki egy pólóra.Kép

Bocsi, hogy nem jöttem, de a 7végémre nagyon rányomta a bélyegét az uh eredménye. Persze egyáltalán nem biztos, hogy bármi baj van, de azért nehéz a lelkem, hogy enyhén fejezzem ki magam. Nagyon szorongok, remélem mielőbb kapunk időpontot a neurológiára, nem bírnék ki napokat (heteket!!) így.Kép

Kérdésem viszont: Ti hogy tisztítjátok az porszívós orrszívót? Van ugye az a mélyedés, ahova gyűlik a trutyi, azt nagy nehezen szívószálra szerelt fültisztítóval valahogy (nem megnyugtatóan) kikotortam, de az az egység, ami az orrához ér, tele van trutyival, és a fülpiszkáló sem megy bele. Reménytelen. (Ariana típusú egyébként, lehet, hogy más típusok jobbak?)

Ja, és hol van mostanában olcsó (akciós) utazóágy? Szeptemberre be kell szereznem egyet.

Kevin legújabb szokása napközbeni alváshoz: kiköveteli a cicit, szív egyet-kettőt, elfordítja a fejét, ordiba, majd mikor a cumit a szájába teszem, a cicim feléá fordul és cumizik békésen, leragadó pillákkal. Azaz cicizni szeretne, de a tejcsi, az nem kell, de hát jön, mit csináljak? Mire én erre rájöttem!!!Kép


Zulu
Nyaralós képek szuperek. Kép

Sofka,
Látom elkeltek a bodyk. Ha mégsem, szóljKép
Szépek a gyerkőcök.Kép

Norka,
Gratula a szuper etetőszékhez.Kép

Mókuska
Éjszakáért nagyon irigy vagyok!!
Kevin ma pl fél 10-es fektetés után megébredt 3/4 éjfélkor, 3/4 2kor(kaja) 4kor (kaja) és 6kor (szülői ágyba cipelés) 7kor(kaja) Mondjuk ez extrém volt, de az éjfélin kívül nagyjából sztenderd. Már nagyon gondolkozom, hogy alkalmazom Réka módszerét az éjszakai vízzel, hátha amiatt nem érdemes felkelnie...Eddig türelmes voltam, de már kezdek nagyon kipurcanni, napközben is egyre aktívabb, nehéz pihennem...

Maci2
A dokinénink a Bethesdába adott beutalót, mert (idézem) a/ jó megismerkedni a hellyel, ha bármi gáz van oda kell rohanni b/ ott uh-s orvos egy volt iskolatársa, aki nagyon lelkiismeretes c/ ott egyből megvan a csípőszűrés is, nem kell külön orthopédiára menni. A drukkot köszi, ránkfér...
Én legközelebb a Paskált tudom, Zuglóban, de oda csak kocsival lehet eljutni (10 perc) , mert BKVval 1 óra. Vagy a Dagály sincs nagyon messze, de BKV-val szerintem az is macera. Mi még nem voltunk strandon, szerintem Kevin még kicsi a medencében fürdéshez (még ha velem is van persze) és ebben a dögmelegben inkább a légkondícionált 28 fokban tartogatom, nem is nagyon viszem ki. Vagy lehetne már úsztatni szerinted? (2 hónapos) Mert fürdeni azt imád, de én a fertőzésveszély miatt nem vinném egyelőre medencébe. Anélkül meg kár a strandKép
Mondjuk a fenti strandok nemtom, mennyire bababarátok...

Sofka,
A Plus márkájának, a Bambininek nagon jó a gumírozása, még a megakaki sem folyik ki, viszont emiatt néha szorítja a hurkákatKép Viszont olcsó is. Nekem az nem tetszik benne, hogy kicsit "műanyagos" és nem tiszta papír, mint a többiek, de ez az előnye is ugye, nem ázik át... Én felváltva használom a dm-es Babylove-val, szerintem az is nagyon jó.
Kevin is 1 szál bodyban alszik, ha hidegfront van, többnyire akkor is, csak akkor becsukom az ablakot. Még így is sokszor izzadt a buksija, amikor éjjel kiveszem.


Keresztelő ügyben az a bajunk, hogy egyik irányba sem vagyunk elkötelezettek, sem a férjem, sem én. Szóval az ellen sincs kifogása senkinek, hogy meg legyen keresztelve, meg akkor sincs semmi, ha nem. (A férjem meg van keresztelve, én nem). Így ha felmerül a kérdés, csak állunk egymással szemben, és a vállunkat vonogatjuk, és a másiktól várjuk, hogy eldöntseKép
Pedig jó lenne mielőbb dűlőre jutni, mert valaki írta, hogy minél nagyobb a baba, annál tutibb az ordiba a templomban. Aki keresztelt: miért? Meggyőződésből? Mert ezt értem. Ha nem amiatt, akkor miért? Hátha meggyőztökKép

Most nézem, kész regényt írtam, sürgősen abbahagyomKép
Pusza
Elli+Kevin
ellimami
 
 


Sziasztok,

Maci2,
ha teszel egy-egy pici foltot mindkét festékből egy iratgyüjtő bugyira (sajnos nem tudom a hivatalos nevétKép), akkor amelyik kb. egy óra múlva száraz, az lesz a kontúr. Forgás miatt ne aggódj, fog ez menni, pár nap, és rájön Roni, hogyan húzza ki a kezecskéjétKép.

Elli,
nekünk is Arianna van, én úgy tisztítom, hogy rögtön használat után teszek egy pici vizet a csövecskébe, jól megrázom, kiöntöm (és ezt addig, amig tiszta nem lesz), utána bedobom a sterilezőbe. A tartályrészt pedig úgy, hogy engedek bele vizet, és egyenesen tartom, hogy a cső teljesen ki legyen nyújtva, miközben befogom azt a végét, ami a porszívóhoz csatlakozik. Hirtelen elengedem, és a víz lendületből kiviszi a trutymót a tartályból. Ezt is megismétlem, szükség szerint. Hú, ez biztos roppant zavaros lettKép. Ja, és ez is húz a sterilbe.
Keresztelő: nálunk családi hagyomány, én már nem vagyok annyira vallásos (sőt, a katolikus egyháztól kiver a víz), de a nagymamám iránti tiszteletből megkereszteltettem Malacot, és Macot is meg fogom. Meg aztán, ha felnőttkorában templomi esküvőt akar, vagy ilyesmi, akkor nem kell neki macerázni a keresztelkedéssel, mert az akkor már nem egyszerű.
Strand: Dagályban van bébiúszás, úgyhogy annak bababarátnak kell lennieKép. Én utoljára Malackámmal voltam, akkor szuper volt.

Heni,
dzsízisz, ez nem lehetett semmi!

Pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


EllimamiKép

Én megkereszteltettem a gyerekeimet, mert én nem voltam, és nem akartam, hogy úgy járjanak, mint én.
Én ugyanis bekerültem egy nagyon vallásos családba, ahol természetes dolog volt a templomi esküvő.
Úgyhogy jan 10-aug 31-ig hetente többször járhattam a paphoz hittanra, aki kikérdezte tőlem az egész anyagot, és százhuszonakárhány kédésből 2-re nem tudtam a pontos válszt, és megmondta, hogy jó, de még tanulhatnám, és nem biztos, hogy megkeresztel.
Aztám végül Aug 31-én keresztelt meg, szept 5-én volt az esküvőnk.Kép
Az mg egy másik történet, hogy anyósom a keresztanyámKép

De mondom ez az én történetem.

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Heni! Ez nem semmi!

Elli! Köszönjük a névnapos köszöntést, de szeptemberben tartjuk. Bár lehet most kéne, mindenki most köszöntötte fel. De ez a dinnyés Lőrinc. Meg így az óvodai, iskolai névnapozásból sem marad ki. Kép Én még mindig nem merem Lőrincet medencébe vinni.
Keresztelő: Nálunk is hagyomány, meg meggyőződés. Bár elég furi helyzet alakult ki egyházilag: engem görög katolikus templomban kereszteltek, viszont római katolikusnak neveltek, apa ateista, de azt mondta, ha ragaszkodom a keresztelőhöz, akkor csak az evangelikusoknál, mert a atolikusokat és reformátusokat történelmük és politikai elkötelezettségük miatt utálja. Igaz, a családja római kat. Megkérdeztem a szüleimet, vajon kiállnak-e a vallásukból, ha evangélikus lesz a gyerek, de szerencsére nem problémáztak. Bár a nagymamámmal még nem beszéltem Kép Így most evangélikus lesz. Csak tenni kéne már valamit az ügy érdekében.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Beu: Nagyon jó a strand és tele volt picibabákkal.

Képek szuperek mindenkiéKépKépKépKépKép

Most csak beköszöntem majd még jövök
sziasztok
Andy
andy78
 
 


Beu!

Bár manó 2 az illetékesebb az eveangélikus keresztelő ügyében,azért elmesélem hogy nálunk hogy volt, lesz.Kép
Szóval mi nem vagyunk megkeresztelve, se én, se férjem. De én nagyon szerettem volna keresztelőt, mert ...egyszerűen nekem voltak az életemben olyan pillnatok amikor hiányát éreztem, és mivel felnőtt korban ezt sokkal bonyolultabb pótolni, úgy gondoltam ettől emgkímélem Emmát. meg lesz keresztelve, eljár majd hittanra isis korában és szépen majd ő eldönti hogy mit akar. ha meg van kerezstelve és vallálos akar lenni, az tiszta ügy, ha nem akar az lenni, szabadon dönthet így is. Viszont ha noncs megkersztelve akkor a saját pédámból tudod hogy nagyon nehéz pótolni. Mi van, hogy csak a leg köznapibb dolgot említsem pl templomi esküvőt szeretne? Szóval én a választás lehetőségét akarom neki megadni, hogy ezt az utat is ismerje, ezért lesz keresztelő. (Ezt azért írtam ilyen hosszan mert Ellimami kérdezte hogy miért keresztelünkKép)
Szóal Manó 2-nek elpanaszoltam a helyzetünket, hogy szeretném, de nem ismerek egy papot sem és csak úgy nem akarok odamenni egyhez sem ilyen bonyolult helyzettel, erre kiderült ő ismer evangelikus papot itt a kerületünkben. felhavta, elmentem hozzá, nagyon pozitívan állt a dologhoz, de mondta hogy azért valami alpjának is kell elnnie a dolognak, így én is meg leszek kerezstelve (a férjem nem vállalta de ebből nem volt gond), plusz mivel a kerezstapuka római katólikus, kérte hogy a keresztanyuka jó lenne ha evangelikus lenne. Így Manó2 lesz, aki nagyon aranyos volt és vállata, itt is köszönön:KépKépKép.Én eljértam néhány felkészítésre, és most augusztus 31-én lesz a keresztelő, a X. kerületi evangelikus templomban, ha van kdved gyere el megnézni minketKép
A ti helyzeteteket végig gondolva szerintem mivel te katólikus vagy, nálatok is legalább 1 evangelikus keresztszülő kéne, és akkor nincs akadálya.
Én az András (a papKép) részéről nagyon pozitív hozzáállást tapasztaltam, tényleg megoldást keresett, de azért valamilyen szinten la is kell nekik papírozni a dolgokat, tehát az hogy szülő nincs keresztelev, keresztszülő katólikus gyerek meg evangelikus az így azért nem ment.

heni!

nekd miért kellet kerseztanya? Nekem azt mondta hogy afelnőtt keresztségben már nincs rá szükség, mert az már tudatos döntés. Így nekem a keresztanyukám (névadó) ott lesz ugyan, de csak vendégként.

Ellimami!

Az első di-per-te oltás után lehet csak úszni menni. Tehát kb 3 hónapos korban.

Az Uh eredményt sajnálom,d ebiztos nem lesz komolyabb gond, az ilyen tágulat féléket kinövik a babák! Azért persze járjatok utána.

Mókuska!

Szeptemberi minitali a hungaroringen?Kép Az biztos felvidítana.Kép
Én gyöngyösre jártam fősulibaKép
Amúgy az én párom meg jövő héten már utazik Kiskunlacházára, azután meg forma 1 úgyhogy most 2 hétig előreláthatón nem látjukKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hogy én milyen össze vissza írtam az előbb! Túl gyorsan gépeltem+ a billentyűzetünk le van kopva, bocsánat! Remélem azért érthető.
Még annyit a kersztelőhöz, mert az nem derül ki ahogy visszaolvastam, hogy nekem szinte mindegy volt milyen kersztény vallás, de a katólikusok szóba sem állnak ilyen bonyolult esettel+én sem szimpatizálok annyira vele mert kissé túlzásokba esnek, nálunk anyukám családja református, így az lett volna kézenfekvő, de az evangelikus egyház is a reformátushoz áll közel, így nekünk így jó lesz. Ki tudja , lehet hogy a X. kerületi református lelkész egy öreg mogorva pap, hát nem volt bátorségom felkeresniKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


ja, és HeniKép, nekem nem kellett vzsgázni! beszélgettünk az előkészítőkön, és ennyi elég volt. Pedig én egyben konfirmálni is fogokKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


ManóKép

Nekem azért kellett keresztmama, mert ez itt Körmend (majdnem falu), és nem Pest.
És hát a papunk is kanonk-pápai prelátus (ez a hivatalos neve) szóval elég komolyan vette a dolgotKép

Nem írt még vissza a Lego-s csaj, pedig visszajött, hogy elolvasta.
Neked mennyi idő után válszolt, mert én kb egy hete írtam Neki

Heni
heni1979
 
 


Heni!

Én pedig direkt rákérdeztem erre a keresztanyuka dologra, mondtam hoyg nekem van, de csak mosolygott az András hogy neki nem lesz semmi dolga.Kép Ő is komolyan veszi, de végülis érthető az indok, aki felnőtt már tudja mit csinál, nem kell keresztszülő aki jó irányba terelje. Kép Legalábbis evangelikusoknál.Kép

A legós csaj nekem hamar írt, azt írta hogy jelenleg nincs legója, majd kb 2 hét múlva újra írt hogy érkezett és hogy összecsomagolta nekem a lányos csomagot. Rengetegen írnak neki, szerintem nagyon beindult eza dolog, lehet hogy kezd belezavarodni a sok igénybe. Kép Szerintem írj újra és érdeklődj.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Köszi a szülinapi jókívánságokat!
Liza nagyon aktív, sokat forog, és hangosan kiabál. Fél-1 órát eljátszik a járókában. Kép Nem is ujságoltam, hogy kb. egy hete megvettük a fa járókát. Most varratok bele egy spéci szivacs betétet, ami az oldalára is felhajlik 20 cm-re és oda lehet kötözni. Mármint az anyagot a rácshoz.Kép Ezt Ausztriában láttam, csak ott 60 Euronál kezdődtek az árak.

Myssnia,
Megnézegettem az albumodat. Nagyon édes Szilárd. Kép

Mókuska,
Ti voltatok már strandolni Lilivel? Liza nagyon élvezte. Lili hányszor szopik? Adsz már neki mást is? Tegyél fel képet Liliről, nagyon kíváncsi vagyok rá, hiszen egy napon születtek.Kép

Urszila,
Remélem már rendbe jött az ujjad.

Leszter,
Jó pihenést! Kép

Kangi,
Jó hétvégét és sok tejcsit! Kép

Timici,
gratulálok Bence üléséhez, nagyon ügyes! Kép

Norka,
Gratula a fél évhez! És az etetőszékhez!
Képek szuperekKép

Beu,
Mi is meg fogjuk keresni azt a PO boltot.

Manó2,
A te talis képeidet is meg akartam nézni, de nem tudom hol vannak. Help!

Ellimami,
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond Kevinnel!!!!

Sofka,
Nem találtalak a táblában.
Mailt a profilodban lévő címre küldtem, nem tudom miért nem kaptad meg. A lényeg, hogy kellene a címed, telcsi számod, hogy Lizával meglátogassunk body ügyben. Írj mailt!
mikulai@axelero.hu

Kamélia,
Gratulálok, nagyon ügyes Ádi!
Mi megkereszteltük Lizát, főleg azért, mert én nem voltam megkeresztelve mikor esküdtünk és nagyon macerás volt a procedúra, mire lehetett templomi esküvő. No meg nagyon aranyos keresztszülőket sikerült választanunk, ami szintén nem mellékes.

Üdv
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Sziasztok!

Elfelejtettem írni, hogy Lizára is lehet szavazni a www.babaszoba.hu alatt albumok-Mikulai Liza Bernadett.

Előre is köszi
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Sziasztok Kép

Köszi a válaszokat keresztelő ügyben !

Nállunk is meggyőződés + vallás miatt lesz. Nagyon egyetértek, hiszen ha később úgy dönt mégsem neki való ez a vallás választhat, de felnőttkorban keresztelkedni macera.

Igazából a technikai része érdekelne, ha van már valaki aki túl van rajta. Ugyanis mi még mindig külföldön vagyunk s igy távügyintézni kellene ...Ja s mi Római katolikusok vagyunk(a legszigorubb).

Virga Kép
Még kinnt, de úgy tűnik szept.-től országot váltunk(németre).Férjecském nem bir magával én meg úgyis gyesen vagyok.
Cim még él, örülnék ha tudnál irni ! Bocs, hogy igy eltűntem-sok időm nem marad Ádi mellett.
Off:kiváncsiságból bekukkantottam a 18.-ker topikba...nem is tudtam, hogy te is ott laksz!A szüleim is lőrinciek(Madarász u.környéke). Kicsi a világ ismét Kép)) Aug. végén valszeg. otthon leszünk, esetleg összefuthatunk egy babakocsi tologatásra ha van kedved !

Jó babázást lányok !
kamelia
kamelia
 


Sziasztok!

Látom milyen jó téma lett a keresztelő. Mi apával mindketten meg vagyunk keresztelve. Az ő családja vallásosabb mint a miénk, mi nem jártunk soha templomba-azaz én anno mikor áldoztam.
Apa most bibliaoktató szakon jár fősulira (kizárólag a papir miatt, jó pont a munkahelyén a fősuli és mivel egyenlőre mindegy milyen irányu ezt választotta mert itt elég kevés a tandij).
Szóval ott a biblia magyarázatát vesézik ki és az azt mondja, hogy meg kell hagyni a gyereknek a szabad választás lehetőségét. Tehát mi -azaz apa most ott tart, hogy nem kereszteljük meg, viszont én szeretném mert a családban mindenki meg van keresztelve. Nem tudom még mire jutunk ebben a témában.

Elli
Én az orrszivót fogvájóval szoktam kitisztitani, ha vizzel nem akar sikerülni. A másik részt én is fültisztitóval.

Manó
Lassan érik a ring-tali, apa szeretne menni és nem hagyom magam lerázni!

Zsuzsóc
Mi még nem voltunk strandon Lilivel, én nagyon szeretnék már menni de apa szerint még kicsi. Viszont babauszásra szeretnénk vinni, ha lesz lehetőség akkor már a jövő hónaptól.
Mi 5-ször szopizunk egy nap, bár most volt több éjszaka is amikor kihagyta a szopizást. Gyümölcsökkel próbálkozom, de eddig még nem nagyon jött be.
Majd rakok fel fényképeket, de én mindig csak 1-2 hónappal régebbiket tudok mert nincs digitális gépünk, apa a munkahelyén szokta szkennelni a fényképeket. És Liza mennyit szopizik, mekkora már? Megnéztem a fényképalbumotokat, nagyon szépek a gyerekek, kaptatok tőlem egy 5-öst!

Kamélia
Gondolom papja válogatja a szokásokat. Mikor a sógornőmnek keresztelték a kislányát mi jelentettük be a paphoz (mi vagyunk a keresztszülők), bediktáltuk az adatokat, mondott egy időpontot és kész. Nem kellett oktatásra sem járnunk.

Maci_2
Hát nekem is nagyon kellene fürdőruhát venni!
Igaz tavaly vettem uj bikinit, de mivel elég csikos lett a hasam kéne egy egyberészes.
Lilivel még nem voltunk strandon.

Zulu
Hát sajna-nem sajna én vidéki vagyok -Salgótarján- ezért nem tudtam menni a babanetes v. a minitalira sem.

Sofka
Nagyon klasszak a fényképek-édesek a gyerekek!

Valaki irt a mozgásfejlődésről. Azaz egyszer már tudott hasról hátra v. forditva forogni aztán egy ideje nem csinálja.
Ezzel mi is igy vagyunk, Lili egy hónapos korától hasról a hátára fordult. Aztán három hónaposan a hátáról a hasára, azóta viszont hasról nem fordul vissza. Szerintem azért, mert már a mászással, kuszással próbálkozik.

Na befehetem mert még regényt irok.

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Kamélia!
Ma délután/este e-mailíró napot tartok, megígérem írok. Én is egy kicsit el vagyok maradva, van akinek már hónapok óta nem írtam. Tiszta szégyen...
Hihetetlen, de a Madarász utcai villamosmegállónál szoktam leszállni, ugyanis mi a másik oldalon lakunk. Tehát egyáltalán nem messze, kb. 10 perc még gyalog is. Tényleg kicsi a világ Kép! Babakocsitologatásban benne vagyok Kép. Majd priviben megbeszéljük.

Zulu!
Azért írtam 'feleslegesnek' a teraszt, mert szerintem amiatt kérnek esetleg millióval többet. Annyit meg nem ér nekem a motorozás most Kép.
Komolyra fordítva a szót: nem lennék nyugodt, ha a gyerekeim egy hatalmas teraszon rohangálnának pl. a második emeleten. Annyi borzasztó erkélyes, ablakos gyerekbalesetet hallani mostanában Kép.
Iratgyűjtő 'bugyi' Kép. A munkahelyemen mi sem tudtuk eleinte a hivatalos nevét, és úgy adtuk le az írószer rendelésünket, hogy kérünk 'lefűzhető bugyit'. De így mindenki tudta mit szeretnénk, a Genotherm sokaknak nem mondott semmit.

Sofka!
Most a meleg miatt Levi is egy szál rövidujjú bodyban alszik, ha hűvösebb van, akkor hosszúujjú pamutpizsiben. Takarni nálunk reménytelen, annyit jön-megy az ágyban álmábanKép.
Pelenkában most bevált az Auchan márkája, nem jut eszembe mi a neve. De eddig a DM Babylove és a Libero is bevált, és elég jó árban vannak. Mi a többit még ebben a méretben (Maxi) nem próbáltuk.
A jövő hét elején elmennénk a bodykért, majd írd meg a címet, hogy pontosan hova is kellene mennünk és persze az árat is Kép. Ha akarod privátban is jó: virga@axelero.hu

Képzeljétek, kaptunk ajándékba olyan babakocsit, amiben elől ül a nagytesó, hátul pedig a kistesó fekhet. Nem tudom mennyire lesz hasznos, mert én óriásinak látom, de nagyon örülök neki. Jöhet a kistesó Kép. (na persze még várunk!)

Na megyek, továbbszörfölök, most 'occsó'.
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!
Végre net is van, meg picit rá is érek, úgyhogy végigolvastam a lemaradásomat! Látom, előjött a keresztelő-téma, ez tök jó, mert Ankának pont ma volt a keresztelője! KépKépKép És evangélikus! (Beu! Kép) Szóval mi kb. egy hónapja jelentkeztünk be, nem kellett sem okításra, sem egyébre járni. Mi evangélikusok vagyunk, de szerintem akkor is megkeresztelték volna, ha katolikusok vagyunk. Anka nagyon jól viselkedett, kíváncsian nézelődött, és az egész istentisztelet alatt nyugodtan ücsörgött az ölemben, végül egy picit még el is aludt. Mindenki őt csodálta.

Éjszakai altatás: nálunk olyan meleg van, sokszor harminc-harminckét fok is, pedig nyitva vannak az ablakok éjjel is, hogy egy szál napozóban alszik a lány, és nem szoktam betakarni sem, így is izzad szegény Kép.

Márti,
nem baj, ha csak néha jössz, szívesen látunk!!! Gyere gyakran! Ha tudsz, tegyél fel képeket a gyerkőcökről! Édes lehet Ármin!

Timici,
gratula Bencének a felüléshez, nagyon ügyes kis lurkó!!! KépKépKép

Norka,
boldog félévességet Jázinak! Kép Az utolsó kép miért van fejjel lefele a fotóalbumban? Kakiltatós póz Ankának nem jött be Kép.

Beu,
nekem is hiányoztál, már épp akartam is kérdezni, hogy ki tud rólatok, mert tali óta nagyon eltűntél Kép. Jók a képek, én végignéztem becsületesen!!! Minden baba gyönyörű!!! Kép Julcsi hajasbaba-képe lenyűgöző!! KépKép És a kutyás Lőrinc-Julcsi páros fotósorozat szuper! Kép

Urszila,
ezek szerint akkor nálunk nincs akkora gond, mint nálatok, mert Anka tényleg nem ordít, szerencsére Kép.

Lányok,
asszem valami nem kóser Apával, már megint hőemelkedései vannak, és gyenge, meg nem nagyon kívánja a kajákat, ma otthagyta a csokifagyit, ami a kedvence KépKépKép. A hülye doki meg se vizsgálta, azt mondta, biztos valami vírus, fiatal szervezet majd leküzdi. És akkor adta ezt a k@rva drága gyógyszert, és csak rosszabb lett tőle, mint volt, mert a gyomra eddig még működött... Kép. Mi a fenét csináljak, hova küldjem dokihoz???

Zulu,
nyaralós képek nagyon jók, csónakázós Anna zabálnivaló Kép!

Zsuzsóc,
gratula Lizának a forgáshoz!

Kamélia,
én is emlékszem rád, jó, hogy itt vagy megint, gyere gyakrabban!!! Kép

Nem emlékszem már, ki kérdezte a pelust, nálunk a Libero a nyerő, annak van derék-gumírozása, Zulu, te írtad asszem, de a Huggies-nak nincs, pont most szívok vele, mert azt vettem a héten, nem volt Libero, és állandóan kilazul Anka derekán. (Huggies Freedom)

Myssnia,
sikerült beszélni Zsuzsiékkal?

Sofka,
jók a képek, aranyosak a gyerkőcök! Kép

Maci 2,
én lehúzhatóból olyat használtam, ahol a festék maga használható volt kontúrnak is. De próbáld ki, húzz vele csíkot, ha szétfolyik, akkor az festék, ha csík marad, akkor kontúr Kép.

Heni,
földrengés Kép

Ellimami,
drukk, hogy ne legyen semmi komoly!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Itt van egy-két kép arról, hogy mostanában hogy utazik Anka a babakocsiban, avagy: sürgősen át kell alakítani ültetősre-beszíjazhatósra:

Kép

Kép

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Újabb pocsék éjszakánk volt. Hajnal 3-ig vagy 10-szer ébredt Törpi, most már tényleg a fogára gyanakszom. Szegénykém szétszopizott, de a tejcsi is több lett. Ami jó! Kép

Beu
Felső menü: Image --> Resize
Itt bejelölöd a Pixels-t, ami után állítható a méret.
Ha a babanetre töltesz fel, akkor max 500 pixel széles legyen, de 300 is jó
még. OK gomb
(Ezt majd látni fogod, ha gyakorolni fogod, hogy melyik a nyerő nálad Kép)
Ezután: Save as! És mentsd el egy másik néven. Ennyi.
BOLDOG NÉVNAPOT A OROSZLÁNPISILŐNEK! Kép

Franyó
Csuda édi a nagylány! Látom magam előtt, ahogy forgólódok! Zsuzsival sms-eztem, már kiváncsi voltam mi van velük. Hiányzik már a topikből. Kép

MYSSNIA
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Mókuska!

személyes tapasztalatomból mondhatom, akkor lesz választási lehetősége ha megkeresztelitek. Kivéve ha elköteleztt hívő lenn, de ha csak kicsit, jó lenne, de azérta nnyira még s ekatagóriában lesz, akkor nagyon nehéz dolog felnőtt korban pótolni. Főleg katólikusoknál. és mi van ha nem akar templomba járni, de szeretne az oltár előtte sküdni? nagyon sokan vannak ilyen hiszek, de templomba nem járok kategóriában.

Ringes taliról nehogy hagyd magad lebezsélni!Kép
Én méga Kiskunlacházán is gondolkodom most, felfedeztem hogy közel vanKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Franyó
Nálunk is most újra a libero a nyerő. Előtte Huggies és Pampers. A Huggiesnek a tépőzárjan van egy kis gumis rész, de az nem rugozik annyira mint a libero. A pampers tök jó vékony anyagból van, de a merev derék nem egy örökmozgónak való. Nem is értem. A libero jó puha, a huggies pedig kicsit merev anyagból van. szerintem.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Majd elfelejtettem, akit érdekel:
Nálunk a Smatch-ban akciós a Pampers, 1400 ft körül, és a DM-ben pedig szelepnélküli ivócsőr van a Nestlé gyümiléhez csomagolva.
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Képzeljétek, Roni ma megfordult hátról hasra. 6-szor!

Beu,
Köszi a PO bolt útleírást.
Lőrincnek boldog névnapot!Kép

Ellimami,
A Kikában augusztusra ígérték az akciós utazóágyat. Hívd fel őket.
Köszi a strandinfót. Nem tudom hány hónapos kortól lehet strandoltatni a babákat. (2 hónaposan én vinnék neki bébimedencét.)
Keresztelő: Úgy tudom, hogy akkor neked is meg kell keresztelkedned, és templomi esküvő is kell.

Mókuska,
Nálunk is az lehet az oka, hogy hasról nem fordul vissza, hogy mászni szeretne.
Megnyugodtam, hogy nem vagyunk egyedül.

Franyó,
Drukk, hogy apa meggyógyuljon!
Anka, nagyon édes.

Zulu, Franyó,
Köszi a festék infót.
Még kérdés: Van valami trükk, hogy lehet egyenletes vastagsággal festeni? Tubusból vagy kis ecsettel? Lehet-e keverni a színeket, hogyan?

Maci_2
maci_2
 
 


Urszila!
VAnnak még tejgondok? Mert ma óriási felfedezést tettem: vendégek hoztak egy üveg fehérbort, és csináltam belőle magamnak egy fröccsöt? vAGYIS EGY UJJNYIT ALAPOSAN FELVIZEZTEM. És fél nyolckor már átütött a tej a pólómon, ilyen nem volt hetek óta. Lehet, hogy a fehér bor a nyerő (Mit szól ehhez a gyivi?). Azért most csináltam még egy fröccsöt, hátha átsegít a melegen meg az átmeneti depresszión (sose készülök el a munkámmal, szalad a háztartás). Hát nem rámtört az álomkór? És érzem, hogy piros az arcom, mint egy idült alkoholistának. Amit tudnotok kell: általában véve szoptatós teán vagy vizen élek. Szilveszterkor egy pohár pezsgő, és egyszer télen egy kancsó forralt bor. A férjem szerint nekem ez is túl sok. Egyszer elvesztettem a fonalat, megittam egy teljes vizespohár ouzót és 24 óráig nem tudtam magamról. Most vagy visszaélnek a helyzettel, vagy tényleg, hogy jobb ha nem is próbálkozom máskor ilyesmivel.
Hiába, aki nem bírja...
Franyó! Én szedtem valamikor Sumamedet. Az egy gyógyszeripari nagyágyú. És hazavágja a gyomrot. Vírusfertőzés ellen viszont nincs orvosság. Mert ez is csak antibiotikum, ami a bacikkal harcol. A vírusokkal egyedül kell. Menjetek be valami belgyógyászatra, ahol kivizsgálják. Nekem egy fiatal szervezettől sok lenne ilyen hosszú betegség. Drukkolok. Gyomorra joghurt, vagy lactobactos kapszula a természetes boltból, különben nagyon nehezen jön helyre.
Köszi a pelenkás, altatós tanácsokat. Kölök egy remek darabban durmol: vmi body, ami hosszú ujjú, rövidnadrágos, de kellemesen puha, vékony és bőre szabott. És kb. a négyéves nem túl aprócska Orsi mérete lenne. Ezt is az olcsó szeretetcsomagból túrtam. Van belőle vagy 4, jó lesz pizsamának. Amikor lefekszem, akkor meg majd ráhúzom a zsákot. Nálunk hűvös van éjjel. És nyitott ajtó, különben anya nem alszik. Apropó, ti hogy alszotok ezekkel a lufi-keblekkel? sofka
sofka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?