Sziasztok,
BEU! Most mondta a rádió, hogy Lőrinc nap van! BOLDOG NÉVNAPOT A MANÓNAK!
(Ide jönne valami jópofa gif, de nem tudok olyat
) Megnéztem a képeket is. Apukámnak névnapja lesz nemsokára, és az egyik általad készített (közeli arc) Kevin-képet fogom rányomatni neki egy pólóra.
Bocsi, hogy nem jöttem, de a 7végémre nagyon rányomta a bélyegét az uh eredménye. Persze egyáltalán nem biztos, hogy bármi baj van, de azért nehéz a lelkem, hogy enyhén fejezzem ki magam. Nagyon szorongok, remélem mielőbb kapunk időpontot a neurológiára, nem bírnék ki napokat (heteket!!) így.
Kérdésem viszont: Ti hogy tisztítjátok az porszívós orrszívót? Van ugye az a mélyedés, ahova gyűlik a trutyi, azt nagy nehezen szívószálra szerelt fültisztítóval valahogy (nem megnyugtatóan) kikotortam, de az az egység, ami az orrához ér, tele van trutyival, és a fülpiszkáló sem megy bele. Reménytelen. (Ariana típusú egyébként, lehet, hogy más típusok jobbak?)
Ja, és hol van mostanában olcsó (akciós) utazóágy? Szeptemberre be kell szereznem egyet.
Kevin legújabb szokása napközbeni alváshoz: kiköveteli a cicit, szív egyet-kettőt, elfordítja a fejét, ordiba, majd mikor a cumit a szájába teszem, a cicim feléá fordul és cumizik békésen, leragadó pillákkal. Azaz cicizni szeretne, de a tejcsi, az nem kell, de hát jön, mit csináljak? Mire én erre rájöttem!!!
Zulu
Nyaralós képek szuperek.
Sofka,
Látom elkeltek a bodyk. Ha mégsem, szólj
Szépek a gyerkőcök.
Norka,
Gratula a szuper etetőszékhez.
Mókuska
Éjszakáért nagyon irigy vagyok!!
Kevin ma pl fél 10-es fektetés után megébredt 3/4 éjfélkor, 3/4 2kor(kaja) 4kor (kaja) és 6kor (szülői ágyba cipelés) 7kor(kaja) Mondjuk ez extrém volt, de az éjfélin kívül nagyjából sztenderd. Már nagyon gondolkozom, hogy alkalmazom Réka módszerét az éjszakai vízzel, hátha amiatt nem érdemes felkelnie...Eddig türelmes voltam, de már kezdek nagyon kipurcanni, napközben is egyre aktívabb, nehéz pihennem...
Maci2
A dokinénink a Bethesdába adott beutalót, mert (idézem) a/ jó megismerkedni a hellyel, ha bármi gáz van oda kell rohanni b/ ott uh-s orvos egy volt iskolatársa, aki nagyon lelkiismeretes c/ ott egyből megvan a csípőszűrés is, nem kell külön orthopédiára menni. A drukkot köszi, ránkfér...
Én legközelebb a Paskált tudom, Zuglóban, de oda csak kocsival lehet eljutni (10 perc) , mert BKVval 1 óra. Vagy a Dagály sincs nagyon messze, de BKV-val szerintem az is macera. Mi még nem voltunk strandon, szerintem Kevin még kicsi a medencében fürdéshez (még ha velem is van persze) és ebben a dögmelegben inkább a légkondícionált 28 fokban tartogatom, nem is nagyon viszem ki. Vagy lehetne már úsztatni szerinted? (2 hónapos) Mert fürdeni azt imád, de én a fertőzésveszély miatt nem vinném egyelőre medencébe. Anélkül meg kár a strand
Mondjuk a fenti strandok nemtom, mennyire bababarátok...
Sofka,
A Plus márkájának, a Bambininek nagon jó a gumírozása, még a megakaki sem folyik ki, viszont emiatt néha szorítja a hurkákat
Viszont olcsó is. Nekem az nem tetszik benne, hogy kicsit "műanyagos" és nem tiszta papír, mint a többiek, de ez az előnye is ugye, nem ázik át... Én felváltva használom a dm-es Babylove-val, szerintem az is nagyon jó.
Kevin is 1 szál bodyban alszik, ha hidegfront van, többnyire akkor is, csak akkor becsukom az ablakot. Még így is sokszor izzadt a buksija, amikor éjjel kiveszem.
Keresztelő ügyben az a bajunk, hogy egyik irányba sem vagyunk elkötelezettek, sem a férjem, sem én. Szóval az ellen sincs kifogása senkinek, hogy meg legyen keresztelve, meg akkor sincs semmi, ha nem. (A férjem meg van keresztelve, én nem). Így ha felmerül a kérdés, csak állunk egymással szemben, és a vállunkat vonogatjuk, és a másiktól várjuk, hogy eldöntse
Pedig jó lenne mielőbb dűlőre jutni, mert valaki írta, hogy minél nagyobb a baba, annál tutibb az ordiba a templomban. Aki keresztelt: miért? Meggyőződésből? Mert ezt értem. Ha nem amiatt, akkor miért? Hátha meggyőztök
Most nézem, kész regényt írtam, sürgősen abbahagyom
Pusza
Elli+Kevin