Sziasztok Lányok!
Legelőször is muszáj Moneehoz "szólnom" Annyira, de annyira boldog voltam, amikor láttam a két csíkos fotót!!!!! Szívből gratulálok és nagyon csodálatos és problémamentes pocakodást kívánok neked!!! Nagyon megérdemelted már, hogy anyuka legyél!!!!
Szóval, akkor mindenkinek kívánok nagyon Boldog és olyan Sikeres új esztendőt, ahogy Monee-nak indult!
Jevi drága, úgy sajnálom, hogy ílyen betegesre sikeredett a karácsony, nem lehetett vmi kellemes, de tetszett a pozitív hozzáállás és jó látni, hogy minden egyes hozzászólásoddal jobban érzed magad!!!!!
Viki, nem lehetett egyszerű neked sem. Nagyon megijedtem én is, de így a távolból suttogom én is Eszti babának, hogy még egy jó pár hétig sokkal jobb odabent anya pocijában, mint idekint a hideg télben! Pihenj amennyit csak lehet, tudom ez nem könnyű a Peti mellett.
Erzsó, nem is tudom mit írjak neked. Elhiszem mennyire kikészít a nem alvás. Ez hülye megfogalmazás volt....
Amikor nem akar aludni, akkor hisztizik? Igényli, hogy felvedd? Gondolom ilyenkor semmi nem jó neki, nem köti le semmilyen játék?
Kanga mama, sok szeretettel köszöntelek köztünk és szívből kívánom, hogy ennyi várakozás után végre te is anyuka lehess. Sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett keresztül mennetek, de hiszem, hogy a várakozás sosincs hiába, meg lesz a gyümölcse!!!!!!
Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek külön a feltett képekre, de mindenkinek csak azt tudnám írni, hogy eszméletlen édesek és gyönyörűek a topikos gyerkőcök!!! Úgy imádom a gyerkőcöket azokkal a csillogó szemükkel, ahogy nézem mindenkinél bejöttek a karácsonyi ajándékok!!!
Nálunk nagyon szépen, vidáman telt a karácsony. Manók hihetetlen módon élvezték. Úgy bontották a csomagokat, mintha mindig ezt csinálták volta. Persze veszekedtek szinte minden játékon legyen az egy kamion, egy szerszámos láda, egy porszívó vagy minikonyha. Úgyhogy keresztbe kasul játszottak az ajándékaikkal, de bejött nekik és ez a lényeg. December 23-án főztem utoljára egészen máig, úgyhogy tényleg pihentető volt ez a 1,5 hét. Még az ünnepi vacsit sem kellett megfőzni, mert 24-én délelőtt anyósoméknál voltunk és jutott vacsira is bőven kaja, így csak sütiket sütöttem előzö nap. A karácsonyfát imádják a gyerekek, fel vannak háborodva ha kikapcsoljuk. Folyton mutogatnak a fára és a karnison lévő girlandra, hogy dísz-dísz.
Ez a karácsonyi időszak viszont totál rádöbbentett minket arra, hogy az 52 nm-es lakás, már igencsak kicsi nekünk. Úgy nézünk ki mint egy raktár, így mi idén nagyon szeretnénk megcsinálni a tetőterünket, de persze pénzünk az nem nagyon van rá.
Na, asszem belőlem elég lesz mára ennyi. Teszek fel én is képeket. További szép napot!