Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Gyerkőcök édik,Barni,Doró,Regi mind,remélem nem hagytam ki senkit!

Zsuzsu!
ÁBELNEK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Anett és Málna baba
20140113113746

Anett!

6724, Cső utca 3. Szeged - ovi
6724, Cső utca 1. Szeged - bölcsi

A szegedportal.hu-n az Iskolák címszó alatt található a vége felé.
Én sem értem mért nem fogalmaznak,úgy hogy az egyszerű halandó is megtalálja..Lehet írni kellene nekik..

Zsuzsu!

Ábelnek boldog névnapot kívánunk!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Édesek a törpék!:):)

E.

szilde
Szeged

Edit!Köszönöm!

Viki pipi és Tomdi kimaradt,bocsánat,ők is nagyon helyesek Nyúlanyó,Pipi nagyon szép kiscsaj!

Enikő,Betty!Hívom a tornát és nem veszik fel,ma meg azt mondja be,hogy átmenetileg nem kapcsolható,tök jó!Majd próbálom még meg holnap is,szóval nem felejtettem el!

Karácsonyi képek! Kép
anyával apával
Kép
játék közben
Kép
mamával (anyummal)
Kép
itt meg csak olyan édi
20140113113746

Zsuzsu: Ábelnek boldog névnapot :D

Anett: Nagyon szépek vagytok :) Levágattad a hajad???

SZILCSI a szülőszobán va, 3 cm a méhszáj. Hajnal 4 óta vannak fájásai. Nemrég kapta a kúpot!
Drukkoljatok Nekik ezerrel :D :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Drukk,Drukkk!!!
Hajrá!

E.

szilde
Szeged

Anett!
Milyen szép házatok van!Nem semmi lehet rendben tartani.
Hány szobás?
Persze a legszebbek ti vagytok!
Málnus cukor.:)

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

hefe: azt nem tudom, hogy hat fogzáskönnyítőként a Dentinox, de ha a zsibbasztás a cél, akkor a gyógyszertári lötyi (suspensio anaestheticum, ilyesmi neve van) sokkal hatásosabb. (Sok tapasztalatunk nincs, mivel Marcsinál észre se vettük a fogacskákat, csak mikor kint voltak, de én magamra kentem mind a kettőt, a D. alig zsibbaszt,a másik viszont igen. Persze épp ezért nem lehet sokszor bekenni vele egy nap.) De a Panadolban jobban hiszek, mert az tartósabban hat.

kajla: én csak negatívat hallottam arról az oviról, 3 irányból, nekem csak ennyi infóm van.

Anett: Cső Utcai Óvoda, 6724 Szeged, Cső u. 3.

szilcsi: drukkdrukk!!!!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

16:50-kor megszületett SzIlcsi kisfia :D :D
jól vannak, ha megtudok részleteket jövök :D

ceniko
Szeged

Szilcsi!

Gratulálok!!!:):)

Edit

szilde
Szeged

GRATULÁLOK SZILCSINEK,SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,SOK TEJCIT!MEGJÖTT A LAKÓ A SZÉP KIS SZOBÁBA! :D

Edit!Nem nagy a ház,90 m2, 2 szintes,lent egybe van nappali konyha,meg fürdő,wc,fent 2 szoba,a nagyobb Málnusé,meg egy pici fürdőszoba.Tetőtér majd be lesz építve még egy szobának.Meg van egy kis udvar!

Köszönjük a dícséretet.
Enikő!Nem vágattam le a hajam,fel volt tűzve!Írj ha tudsz részleteket Szilcsiékről!Köszönjük az infót!
20140113113746

Sziasztok!

Zsuzsu: Ábelnek nagyon boldog születésnapot kívánunk! :D :D :D Puszi a szöszke fejére! :lol:

Szilcsi: Gratulálok a kis picúrhoz!!! (nem tudom nevesíteni :oops: , remélem nem én voltam figyelmetlen, hogy nem olvastam a nevét a picúrnak :oops: ) Legyen nagyon boldog, hosszú közös életetek! Jó egészséget mindkettőtöknek, anyukának lábadozást, sok-sok tejcsit! :D

Mindenkinek köszi a fogzással kapcsolatos hozzászólásokat! A Dentinox-ról én is azt hallottam, hogy nem hat túl sokáig! :( Nekünk csaj éjjel kellene, akkor is csak egyszer gondoltam bekenni... A Panadolt nem szeretném neki adni, mert nincs tartós sírás, ebből gondolom, hogy nincs tartós, hosszú fájdalom sem... Csak úgy bele-belehasít neki... gondolom. Az is lehet, hogy a pocija fáj, még nagyon az "ízek elején" tartunk, mivel csak nem rég óta hajlandó egyáltalán elfogadni az ételt, lehet, hogy még megterheli a pocakját a rendes kaja! :( Próbálkozunk a gyógyszertári löttyel, majd holnap megkérdezem a patikában! :)

Szép napot!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Szilcsihíradó: Lali baba, 3480gramm, 55 cm nagy fekete haja van :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Lányok!

Van 3 zacskó junior pelusom eladó.1 híján 3X 12 db,15-25 kg ig,
Hannának vettem,de már nem volt rá szükség.Most eladnám.
Akit érdekel írjon privit.

Edit

szilde
Szeged

1 híján=1 db híján

szilde
Szeged

Hellóka!

Először is kissé megkésve szeretnék nagyon boldog új évet kívánni mindenkinek! :lol:

Ábelnek pedig nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:

Anett: Pont a múltkor juttott eszembe, hogy nálatok naptár készült karácsonyra és nem raktál belőle képeket! :lol: Azóta már láttam , pótoltad! :) Nagyon szépek vagytok! :lol: A torna engem is érdekelne. Apa azt ígérte, hogy amikor tud, elvisz! :lol: (Nagyon rám férne...)

Bibi: Barni nagyon édes az ajándéktenger közepén! :lol:

Meg az összes gyermek nagyon szép! :lol:

Szilcsi: Szívből gratulálok Lali babához! Sok örömet, jó egészséget és rengeteg tejecskét kívánok nektek!

Nálunk pedig kakiproblémák vannak! Szabolcsom csak 3-4 naponta kakil, az előbb meglázmérőztm, de semmi! Ha van ötlet, ne tartsátok magatokban! :lol:
Ma túlestünk a két hónapos védőoltáson! Remélem minden rendben lesz vele, főleg, hogy reggel csípő uh.-ra kell mennünk! Amúgy már 6220g és 60 cm! :lol:

Mennem kell, fürcsi lesz!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi: nagy-nagy gratula és sok boldogságot, tejcsit, meg, amit még szeretnél.

Ábel babának pedig boldog névnapot kívánunk!

Mónika és Dórika

vesm

zsuzsu: boldog névnapot Ábelnek!

Szilcsinek:gratula Lali babához és sok örömet, egészséget nekik!

Anett: a 90 m2-es lakás azért nem kicsi, én kiegyeznék a 60 m2 helyett akkorával....amúgy Ti merre laktok?

Kép
gyanixi

Zsozi: Nálunk is nagyon ritkán volt (van) kaka! Volt olyan is, hogy több, mint egy hétig nem volt! :shock:
Szenved tőle Szabolcs? Mert szerintem ameddig nem "bántja", addig nem gáz! Anyatejet eszik? Én mindig azt csináltam, hogy amikor már 2-3 napja nem kakilt, akkor rengeteg-sok kamilla teát ittam ÉN! Nekünk a Herbária kamilla nem hatotta meg a kakit, a legjobb a Lidl-s (kék dobozos) és a Tesco szines kamilla tea! (Lehet, hogy hülyén hangzik, de nálunk ez vált be!) :D Jól becukrozom, hogy megálljon benne a kanál, úgy iszom! :lol: Nálunk másnapra mindig hatalmas termés a vége! :lol: Még most is csináljuk ha szükséges!
A legdurvább nyáron volt, akkor a 10. nap után elmentem a patikába, kértem glicerin kúpot meg adtak Laevolac szirupot, de csak a glicerint használuk. Doró akkor sem szenvedett vele.
Biztosan nincs gond, csak hiányzik a rost a szervezetnek... :D Nyáron már gyümölccsel bővül az étlap, akkor már könnyebb lesz! :lol: :wink:

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
Szilcsi! :lol:
Gratulálunk, sok boldogságot a babához!

Szilde!
Mikor mész a cukorterhelésre? Én 22.-én. :roll:

Anett!
Édes Málnus baba!
A lépcsővel lesz gondotok, ha elindul a csajszi. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Szilcsi :)
Nagyon nagy gratula Lali babához!!!!!!! :D :D :D
[b]
Egésznap Rátok gondoltam, miután láttam Apátokat nagyon idegesen a Klinikán :lol: - akkor már sejtettem, hogy történik vmi, gyors informálódtam Enikőtől! :lol:

Zsozi :)
Ha csak anyatejet eszik Szabi, akkor ne aggódj, 4-5 kakimentes nap még normálisnak számít - más kérdés, ha szenved tőle a kicsi! Akkor masszázs, hőmérőzés(óvatosan), szélcső.
Ja, és Hefe nem is mond butaságot, kamillatea! :wink:

Zsuzsu :)
Ábelnek nagyon boldog névnapot kívánunk! :D :D

Szilde :)
Milyen fajta pelus, és mennyiért??

Én még mindig nem vagyok a toppon, a köhögéstől kéééész vagyok... :cry:
A ctg-n köhögtem egyet, mert már nem tudtam visszatartani, na a fájásgörbe majdnem leugrott a papírról! :shock:
Ettől eltekintve minden oké, ctg rendben, csak kisebb fájáskák voltak, jövőhéten megyek megint, meg akkor lesz vizsgálat, UH, meg újra kenetlevétel is.
Dokim írt fel nekem köptetőt, amit szedhatek, szóval reménykedem, hogy megmaradok, és nem ílyen köhögések közepedte kell majd szülnöm...

Kép
Kép
zituska28

Lali baba:
Kép

ceniko
Szeged

Szia Zita!

Én 18.-án megyek.Jó lesz már túllenni rajta.
Még nem döntöttem el,mit csinálok 2 órahosszat...? :shock:
Kár.hogy nem egy napon megyünk.Akkor tudtunk volna dumcsizni jó sokat. :lol: :lol:

Edit

szilde
Szeged

Szilcsinek GRATULÁLOK Lali babához!!
Sok egészséget kívánok nekik!!

Ábelnek BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!

Minden gyerkőc GYÖNYÖRŰŰŰ !!

Kitti mostanában ilyen arcot vág fotózás közben :lol:

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szilcsinek nagy gratula Lali babához!!
Jó egészséget, bő tejcsit, boldog életet kívánok nekik!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nagy Gratula Lali babához :D gyönyörűűűűűűűű.

Édik a gyerkőcök :lol: egyik szebb mint a másik :lol:
Vendég

Hali.

Remélem, a miénknél jobban kezdődött az új évetek!
Mi valószínűleg benyaltuk a hányós-fosós vírust, így Feri és én is dögrováson voltunk tegnap, Petivel minden OK. Ha optimista vagyok, ennél már csak jobb jöhet... :o
Egyébként itthon voltunk, Peti végigaludta a durrogást anyukámmal egyetemben, mi meg a férjemmel bámultunk kifele az ablakon, mint a gyerekek, és néztük a tűzijátékokat. :) Se pezsgő, se virsli...lájtos egy buli volt.

Hefe, kinek mi a véleménye az alvásról, mondjuk Peti soha nem ébredt ilyen sokszor, mint Doró. Nálunk napi 1X5 golyócskát kap Peti minden nap abból, amit Kármen írt. A kenőcs inkább helyileg van, fájdalomcsillapító, amennyire én tudom.

Zsuzsu, Ábelnek boldog névnapot!

Bibi, jók a képek, szépet kapott Barni. Az utolsó képen sír?

Szilcsi, hatalmas gratula a fiacskádhoz, igen szép méretei vannak! És gyönyörű!

Zsozi, amennyire én tudom a napi 7-től a heti 1-ig normális a székletürítés, na persze, ha látod, hogy csikarja a kis pociját, az más. Ötletem alapvetően nincs, mert Peti az első táborba tartozik.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zsuzsu: Nagyon boldog névnapot Ábelnek!

Szilcsinek hatalmas gratula a gyönyörű babához :) Jó egészséget, boldogságot az egész családnak!

Minden gyerkőc, baba gyönyörű (de tényleg!!)!!!

Szilde: Megkaptad a privim?

Betegeknek gyors gyógyulást!!!!

Hú Zituska, te leszel a következő? :) Mármint szülést tekintve.

Norus: Nekem azért tetszett a könyv mert csomó jó ötletet lehet belőle meríteni, amik igazából tök természetesek meg logikusak csak nem biztos hogy az embernek eszébe jut akkor épp amikor kell. Többek közt amit te is írsz (nem engeded Dórit ajnározni...), hogy nem szabad pl. összehasonlítani sem, sem pozitív sem negatív irányba, stb.
Igazából inkább nagyobb gyerekekhez adja az ötleteket, meg a szemléletet.
Azt meg már rég eldöntöttem hogy inkább előre megmondom a babalátogatóknak hogy ne is hozzanak semmit a picinek, ha hoznak akkor meg Grétinek is valami apróságot. Mi is mindig vittünk mind2 gyereknek ha babalátogatóba mentünk, és pl. az is jó ötletnek tűnik, hogy Gréti mutassa meg a látogatóknak a tesóját ha van kedve, szóval hogy vegye ki a részét mindenből. Egyébként is szinte mindenbe belevonjuk ami a tesójához kapcsolódik.
Ezért is találom nagyon rossznak hogy nem láthatja a klinikán majd a babát :(

Mi Gödöllőn szilvesztereztünk, jó volt nagyon. Gréti hajnal 2-ig volt fent :o , mi 5-ig.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi: remélem már jobban vagytok!!Nem tudom múltkor válaszoltam-e a kengurus kérdésre és jól emlékszem-e, h kérdezted v csak álmodtam :roll:, de nem használjuk, nem is nagyon használtuk végülis,így bmikor vissza tudom adni.

Kép
gyanixi

Exi,nem csak hisztizik............. :lol: :lol:

Szilcsi,gratula a babához,nagyon édi!!!!!
Sok tejcsit kívánok neki!!! :wink:
Simán szült??? :wink:

Anett,nagyon aranyossak vagytok a képeken!!!
A férjed nagyon ismerős,te pedig az eggyik volt kolleganőmre hasonlítasz!!!
:wink:

Kép
bibi226

zozo: Te a nyirokcsomó miatt voltál vérvételen?Én sztem elmegyek. Amúgy már talán kisebb.Neked is fokozatosan lappadt?Nem tapogadtad aztán máshol is a nyirokcsomóidat?Én mindig ellenőrizgetem magam mindenhol... :roll: :roll:
Már nagyon várom,h elmúljon, teljesen parázok rajta. Bocsi amúgy,h ezzel zaklatlak, de tudod, hipochonder vagyok!!

Kép
gyanixi

Bea!

Megkaptam,és válaszoltam is. :shock:

E.

szilde
Szeged

Edit: Hm, elküldenéd még egyszer, nem kaptam semmit :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Szilcsi!
SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!!!!! :D :D

Eszter!
Neked külön köszi, júli 13 még kicsit odébb van! :wink: :wink: :lol:
Ábel is fogzik, ömlik a nyála és mindent rág veszettül....

Bibi!
Nagyon aranyos Barni és a játékai is tetszenek!
Vannak hisztik? Mit teszel olyankor?? Én kissé szenvedek miatta. Tegnap pld. homokozófelszereléssel havaztunk a kertben, lapátolta a havat 1 órán át. Amikor be akartunk menni arccal fetrengett a hóban és üvöltött....."Természetesen" sétálni is a 30cm-es hóban lehet. Nem is séta, hanem bukdácsolásos csizmaelhagyás.... :shock:

Zituska!
Biztosan meggyógyulsz hamarosan! Én a fodrásznál köhögtem hajvágás közben... mi most a paxirasolt nyomatjuk, hátha....
Nem tudod véletlenül, h a dokink mikor szokott az ambullancián lenni és melyik szobában????

Edit!
Amikor én voltam cukorterhelésen szakadt a hó így a váróban ücsörögtem. Beszélgettünk kismamikkal, összehozott bennünket a "közös sors" :D Egy könyv, fülhallgatós zene is segíthet....
Hannát szoktad vinni vizsgálatokra vagy Ő ovizik?

Kinga!
De jó Neked!! Ábel nem hajlandó rámnézni fotózás közben....Kitti igazi NŐ!! :wink:

Ági!

Gyógyulást Nektek! A tűzijátékot mi is az ablakhoz tapadva bámultuk :D Komoly látványosság volt , az egész falu csillogott. ...."rosszabbul élünk...."
A szomszéd srác is ellőtt pár csillagot, kiderült megszületett a fia, Ricsike. Dec. 22-re várták, de 31.-én bújt ki. :D

Bea!
A cd szuper, várjuk a Gödöllői képeket!! :)

Szép napot Mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép névnapos :-D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,de gyagya vagyok!!! :oops: :oops:
Boldog névnapot Ábelnek,peidg még tegnap az eszembe is volt,de mikor a gép elé űltem,mindjárt elfelejtettem!!! :D
Tudod lassan a 30 felé............... :lol: :lol:

Hát a hiszti kérdés nehéz nálunk,a hagyd rá nálunk nem válik be,az eltereléses hadművelettel próbálkozom,több-kevesebb sikerrel..................
Néha úgy hisztizik,hogy annyia főlmérgel,hogy az csak na..........

Tegnapelőtt motorral akart kijönni anyukámhoz(10cm hóba),,persze nem engedtük neki,és nem akart beszállni a kocsiba,elszaladt előlem,mikor megfogtam elkezdett fetrengeni a hóba........
:roll: :x
a szomszédok rajtunk nevettek!!!! :roll:

Bea,szerintem teljessen egyértelmű,ha babalátógatóba mész,és van nagyobb gyerek,neki is vinni kell valamit!!! :)

Kép
bibi226

Bea!

:(Azt reméltem ,ha kicsit késve is de csak megkapod.Elég sokat írtam.
Megpróbálom rekonstruálni..

Zsuzsu!
Hanna ovizik általában.Még nem volt olyan helyzet,hogy vinnem kelljen.Ha mást nem apa vigyázott rá.
Könyv jó ötlet,bár ha nem lesz olyan cudar idő,lehet,hogy inkább nézelődöm a városban,..... :lol: :lol:

Edit

szilde
Szeged

Bea!
Privi ment!

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!

Bibi!
Nem vagy gyagya!!!!! Köszönjük a köszönést!!! 30 felé??! Jó neked én már a 40 felé...brutál.....

hiszti: nálunk volt olyan, h közel álltam ahhoz, h megrázom vagy megverem, aztán persze nem tettem mást, mint elbőgtem magam. Mindenféle gonosz gondolat jött, h mennyire rossz anya vagyok, alkalmatlan....
Nálunk mindenért hasravágommagam és dobolok a lábammal van. Tegnap meggylevet akart inni, de még nem elég ügyes sima pohárból és szétlocsolta a lakásban. Amikor elvettem üvöltés. Áttöltöttem a csőrősébe, de nem érdekelte, ment a hiszti. Én is elterelném a figyelmét, de előbb össze kéne szednem a földről....
"Kire ütött ez a gyerek??" :o :)

"megnyugodtam", h nem csak az én fiam ilyen hisztipisti...

Edit!
A séta jó ötlet, a következőnél én is bátrabb leszek. Az elsőnél nem mertem eljönni, nem tudtam, hogy fogom magam érezni a várakozás alatt és ott a váróban biztonságban éreztem magam.
Hannának puszik, Benjamint simizd meg a nevünkben névnapja alkalmából! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu :)
Mikor bent feküdtem a Klinikán, és ctg-n voltam, akkor pénteken a 2-es ambulancián volt!
De sztem, ha felhívod a Klinikát, a portás tutira megmondja! :wink:

Hiszti nálunk is van, de leginkább a mamákat tünteti ki vele, mert őket még palira lehet venni...
Én vagy ráhagyom, vagy kizavarom az adott helységből(ha itthon vagyunk), vagy - szégyen nem szégyen - rácsapok a pelenkájára, az nagyon rosszul tud esni neki, és jön bújni anyához.
Utcai tapasztalatom most nem nagyon van, régebben meg még nem hisztizett.
Tegnap úgy fetrengett a mamának fürdés után üvöltve, hogy már a pohár vizet készítettem, de végül nem kellett (eddig még soha).

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Szilcsiéknek gratula a picihez, egészséget, boldogságot kívánok!

Ábelnek utólagosan boldog névnapot!

Bea, küldtem neked privit!FONTOS!! már nekem....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Zsozi!Hívom a tornát,de még mindig semmi :cry:

Nixi!Alsóvároson lakunk.Mi előtte 70 m2-es lakásban laktunk. Mondjuk egy gyerekkel elég ez a 90,és mi csak egyet is terveztünk,de én azért 10év múlva költöznék,és fogunk is :D ,mert nagyobb kertet szeretnék medencével,ide nem fér,vagyis akkor nem lenne semmi hely az udvarba másnak.Meg ugye férjem idehozta ezt a drága jószágot (kutya),nem lehet mellette semmit kirakni,ültetni stb...

Zita!Igen a lépcső nem semmi,még korlát nincs,életveszély,de mire kavar a csaj lesz,és le lesz zárva leni is és fent is a feljárat,így nem nagyon lesz módja lepottyanni!

Exi!Gyógyuljatok meg hamar!

Kinga!Kitti még mindig elbűvölő!

Nem semmi amit a hisztiről írtok,gondolom nekem is lesz részem benne,nem tudom hogy fogom kezelni,elég türelmetlen vagyok,bár Málnussal meglepően türelmes,csodálkozik is a családom!
20140113113746

Sziasztok. Végre van netünk otthon. Nemsoká rakok fel képeket.
Mindenkinek B.Ú.É.K.

Kép
Kép
szandra29

Enikő,Zsozi,Betty!

Elértem végre őket,kedd és péntek 11kor lenne a torna,800 ft/óra,cím: Feeling Center,Pulcz utca 33. Én mennék már jövő héten,nincs kedvetek,ráértek?Nekem jó mindkét nap,de min. 3 baba-mama kell,hogy megtartsák!
20140113113746

Sziasztok!

Zsuzsu: Bocsi, bocsi, bocsi! :oops: :oops: :oops: Még gondolkodtam is rajta, hogy olyan picike volt (két évesnek) a múltkor a játszóházban Ábel! :D Biztosan Lali baba miatt koncentráltam ennyire a születésnapra, vagy nálam is az évek??? :lol: Szóval még egyszer: Boldog névnapot a kis szöszke Ábelnek! :lol: :lol: :lol: És bocsika a tévedésért! :oops: :)
Nagyon édi a képen, mint mindig. :D
Hiszti: Nálunk még nem olyan vészes a hiszti, az elterelés az működik, amikor mégis kiakad valamin. Viszont érdekes, hogy élvezik a fiúk (Ábel, Barni) a havat... :o :) Dorottya ma kesztyű nélkül volt kint, megfogta a havat és irtóra elkezdett sírni!!! Nemhogy fetrengeni, lapátolni, motorozni benne!?!?! :lol: :lol: :lol:

Lali baba nagyon édi! És milyen picike... Már nem is emlékszem, milyen aprók az újszülöttek! :shock: :D :D :D

Karmen, Norus: Akkor ezek a homeo-bogyók nem fájdalomcsillapító hatásúak, hanem valami fogzás könnyítő izék???? Nagyon nem ismerem őket! :oops: Én azt hittem, hogy ez is "csak" fájdalomcsillapító... azért nem akartam a csajnak adni belőle, ahogyan a Panadolt sem. Úgy voltam vele, hogy a helyi érzéstelenítés talán kíméletesebb! No meg mi van, ha mégsem a foga miatt ébred???? :?

Megyek, mert ébredezik a nőci! :D
eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Szeretnék venni jó minőségű,de nem méregdrága fiús babanaplót.
Merre érdemes megnézni?Esetleg konkrét infó?
Köszi.
Üdv.
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek! :lol:

Szilcsi!
Gratulálunk! :lol: Nagyon szép évkezdés! :lol:
Kép

Zsuzsu!
Ábelnek boldog névnapot!

Szeretnék kérdezni:
lehet gyed mellett dolgozni?

Én is rakok képeket, egy havasat és egy karácsonyit! :wink:
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

szilcsinek gratula! Isten hozta Lalit a Földön!

zsozi: én is úgy tudom, hogy 10 naponta 1 vagy napi 10 is normális anyatejes babánál. :wink: Marcsival nem volt ilyen gond, Dórival az első 2 hónapban igen, ő szenvedett is tőle, a hőmérőzés általában segített, én próbálkoztam enni olyat, ami segíthet, de ez nem vált be.

jégvirág: nem feltétlenül baj az, ha nem látja a klinikán az öcsit, Marcsi se látta Dórit, nem is volt bent nálam sem, így láttuk jónak. Szerintem nem is fogta volna fel az egészet, itthon is zavart volt, szerencsére csak egy napig. :wink:

hefe: homeos bogyókban nincs tapasztalatom, megvettük Marcsinak a Chamomillát, de nem használtuk.

szilde:
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... ting_sel=2

csibe: nem lehet, aláírod a nyilatkozatot, hogy nem fogsz dolgozni, amikor igényeled a gyedet. :(

hiszti-téma: tegnap nálunk is volt, Marcsi nem akart elmenni szánkózni, illetve akart,de mire felöltöztünk, ez annyira megviselte, hogy csak állt az előszobában és üvöltött, csinálhattunk apukámmal akármit (Dóri közben a szobában üvöltött). Aztán azt mondta, hogy csak velem, és nem szánkóval, hanem motorral. :shock: Hiába mondtuk, hogy az most nem megy, na, mondom, próbáld ki, lányom, ha nekünk nem hiszel. Egy háznyit küszködött a hóban, én azért húztam a szánkót magunkkal, hátha észhez tér, de leszállt a motorról, és haza akart menni. :evil: Na, legközelebb átgondolom, hogy a 10 perces levegőzés megéri –e ezt a tortúrát. Nyáron hintázni meg homokozni nem akart, nem beszélve a pancsolásról, mert az ellen üvöltve tiltakozott, most meg azt mondta, majd nyáron szánkózik. :shock: :lol:

Tanácsot kérek tőletek hozzátáplálás-ügyben. Tegnap voltunk a dokinéninél mérni Dórit (+510 g 4 hét alatt), azt kérdezte: és eszik már főzeléket? Mondom neki, dehát még csak 5 hónapos. :shock: Erre: de úgyis 1-2 hónapig tart, mire eljutunk a teljes adagig, és keveset gyarapodott, nincs meg a heti 150 g , hízhatna egy kilót is. :evil: Kérdem én: ugyan minek??? 1. szerintem fél kiló rendes gyarapodás, Dóri hurkás mindenütt :D ; 2. mást se hall az ember, mint hogy 6 hós korig csak anyatej, most akkor hogy van ez??? :roll: ; 3. két éve Marcsi is hasonlóan gyarapodott ugyanebben az időszakban (+600 g), és akkor azt mondta, féléves korig maradjon a tejecske. Ki érti ezt? Ti mit csinálnátok? :?:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

karácsonyi tűnődés :lol: Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?