Új privát üzeneted érkezett!

Annababanak nagyon boldog szuletesnapot kivanunk!!!!

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Szülinap:
Lótifuti volt az egész nap, kezdtük reggel Diósdon a Tigáznál, át sem tudtam újra élni a születése napját, mert az ügyintézővel diskuárltam. közben figyeltem az órát, hogy most voltam a szülőszobán, most repesztettek burkot, de a nő folyton belekérdezett az én ábrándozásomba..
Éppen 13 óra 23-kor ültünk be a kocsiba, Panna ekkor született. Már kezdtem elérzékenyülni, naná ,hogy a telefonnak akkor kell csöngenie!
Aztán itthon spuriban sütés, torta, díszítés, Anyósomék meg folyton telefonáltak, hogy mikor jöhetnek. A szülinapozás jó volt, kapott csészeépítőt, autót, könyvet, kabátot, nacit, aztán tortázott.
Anyja olyan finom tortát csinált, hogy elsírta magát, kóstolás közben képek vannak, a karácsonyiakkal együtt felteszem, ha Apa felteszi a gépre

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Rena: csinálok képet, csak légyszi dobj egy közelebbi képet Petráról, vagyis amin figyel, h lássam szép szemecskéit. Milyet szeretnél meséset, virágosat vagy milyet?

Noémi: nagyon jók a képek, csinik voltatok, Veronika meg Te is. Jó sűrű karitok volt.

Mági: szegénykém, ilyen rohanásban szülinapozni :?

Na majd még jövök.
sziszi22
 
 

 
 

Sziszi! Válassz! Meséset kérek meg egy karácsonyost emlékbe! Köszönöm!!!! :D

Kép
Kép
Kép

Jövök még ma aztán csak jövőre! Puszik!

omr
 
 


Rena: válassz!

Kép Kép

Majd még csinálok, de most megyek főzni. :wink:
sziszi22
 
 


Hú de jó! Köszi! Már le is mentettem!

omr
 
 


Sziszi:
Köszönöm a Fannis képet!
Ügyi vagy!
:D

Kép
zsuzsu74
 
 


Na csak nem jövök már hosszabban, nemsokára indulunk Mindszentre!!!

Mindenkinek boldog, betegségben mentes, pénztárcában gazdag, megszorításokban szegény, könnyen boldoguló, szeretetben bővelkedő szép új évet kívánunk!!!!!!

Kép [/b]

omr
 
 


Mindenkinek nagyon jó egészséget és sok, babával együtt töltött percet kívánok az új esztendőre!!!!!

Kép


Még lehet jövök idén. :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena, Zsu: szivesen.

Brigó: merre vagy? miért nem jössz?

Noémi: fakirakó még bírja, sztem nem jön le a pöcök. Viszont van egy másik ami nem festett, hanam papír van ráragasztva, és a kisfiam lenyálazta a kép egy részét. :D Kapott még szintit, mindenki zenélőt vett neki, teknőc húzható, de zenél, meg hajó ami zenél, állathangokat ad. Karóba húzható karikák, nálunk is, műanyagos verzió, de tetszik neki.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Most is csak annyira jöttem, hogy mindenkinek

Nagyon nagyon boldog, szeretetteljes Új Évet kívánjak, ha nem jönnék már addig!

És még valami: megvan a 3. fogunk is! :D Hipp-hipp hurrá! Apró örömök az életben! :lol:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!

A mi újságunk pedig az,hogy Martinka megtette az első önálló lépéseit!!! :D :D :D

Jövőre jövök!!!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

REna, tök jók a képek!
A Petranyúzós tetszik a legjobban :)

NOémi, nektek is! Nagyon édi a kis fehér ruhás 'angyalka' :)
ÉS arról lemaradtam, vagy szabad kérdezni, miért nme beszélsz a sógornőddel? de neki kérdezted az elmúlt hetekben, hogy milyen ajándék lehet, nem?

már én is töltöttem át képeket, majd teszek fel, még kicsinyíteni kell, meg feldátumozni, mert az új gét ezt nem tudja, és egyenként kell...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, és szerintem én sem jövök már holnap, mert megyünk barátnőmékhez babás szilveszterre, úgyhogy

BOLDOG ÚJ ÉVET mindnekinek!!! Meg jó egészséget, biztos lépteket, sok új szót, és mondatfoszlányt, jó étkezéseket, és megfelelő gyarapodást, jó - legalább részben - átaludt éjszakákat, és mindenkinek, amit csak szeretne

juteszembe, újévi fogadalmakat tesztek?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Sziszi:
Köszi, köszi..... :wink: :D


Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk Fannival!
Kép

Kép
zsuzsu74
 
 


MINDENKINEK nagyon boldog új évet!


Kép Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek sikeres, boldog új évet kívánunk, a szilveszterezőknek pedig jó bulizást!!!

Kép


El vagyok nagyon veszve, majd nemtom mikor tudok jönni.... Nincs semmi baj, csak itthon van apjuk, próbálunk négyesben lenni.
Zsombi megkapta pénteken a neisvacot, szerencsére jól tűrte, be sem lázasodott. Karira a tanuló kutyus nem hozta lázba, annál inkább Jázi konyhája és thomas-a. De azért a dömperjét nagyon élvezi, és már a búgócsigát is tudja hogyan kell használni. Jázi meg olyan édes, a thomassal alszik, még a síneket is bepakolja az ágyba :lol: Azt hiszem ezt nagyon eltaláltuk :!: :)
Sajna képek nem nagyon készültek, de azért párat rakok fel.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép


Puszi mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziszi: hogy te milyen ari vagy! Köszönjük a képeslapot! Nagy-nagy puszi neked! :)

Alexa: gratula Martinkának!!! :D

BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


[quote="tinu"]J írta:tinueep: hát akkor minden elrendeződött már. Ez szuper! Megnéztem a képeket. Ádám már tiszta nagyfiú! Jóképű kiskrapek. :wink: A portré is nagyon ott van. Mondjuk nekem az a kép tetszik, mikor a térdein ül és néz valamit a kezében. Kicsit oldalról. Látszik a kis babafeje, na engem ilyenkor önt el a vágy, hogy jól meg kéne dögönyözni. :lol: Tetszett Ádámnak a szánkózás? És a zenélős ajándékok?
Hisztikorszak nálunk is elkezdődött. Hihetetlen, mit le tud vágni, ha nem az van, amit szeretne. És ha belegondolok, hogy mi lesz a valódi dackorszakban... :shock:
A kommunikációról érdekes volt az eszmefuttatás. "Sajna" úgy néz ki, nekem marad az internetfüggés téma, de végülis nem annyira baj, mert látom már, hogy mit is kell majd csinálni (csak kb. 100 emberrel interjúzni :roll: ).


Kiscsikonak is az a térdelős tetszik, nekem inkább a szembenézősek. Azt a portrét a nagygéppel csináltam, a kicsivel nem tudtam volna megcsinálni, hogy a szeme éles, de a füle már homályos. Így is sorozatot kellett lőni, mert állandóan mozgott. Ma egy okoska portré készült, a Beowulf 3D-s szemüvegével:
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_12_ ... T3668.html

A szánkózást élvezhette, mert nem sírt. Sajnos álmos volt, ezért inkább arra figyeltünk, hogy nehogy elaludjon. A driftelésre fel is élénkült. Az etetőszéket kötöztem fel bálamadzaggal a szánkóra. Ma szobaszákózást csináltunk a lakásban a fürdetőkád és egy lábtörlő segítségével. Nagyon komolyan csinálta, többször is rámszólt, hogy mennünk még (Hö!)

Örült a hangszereknek, azóta is játszunk vele. Ő a zenekarvezető, általában a rubatököt kapom és megpróbálok utánamenni. Hát, elég alternatív ütemet diktál. :lol:

KépKép
jeep
 
 


[quote="fnoe"][ írta:fnoecolor=blue]Jeep![/color]
Ádám milyen nagy legény lett mióta nem láttuk, nagyon vagány a karis szerkóban. Meg a sztárfoton/portrén is édi. Ügyesen áll már. Utólag is boldog névnapot neki! :P
Szóval lassan ti is pakoltok és költöztök, akkor megint nem lesz időtök jönni?


Köszi, nem is tudtam hogy most volt a névnapja (vagy most is van?)
Hát, a költözésig még 2 hónap van, addig még gondolkodhatunk a szervezésen.

KépKép
jeep
 
 


BUÉK mindenkinek!

KépKép
jeep
 
 


Jeep: és milyen volt a Beowulf? Érdemes megnézni? :) És bocs, hogy beszólok, de cseréljétek már le a vonalzós képet! :lol:
Amúgy puszi, meg BUÉK! :wink:

Winnie: a képcsere rád is vonatkozik! Réka is már olyan nagylány és a képen meg még csak fekszik. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


[quote="tinu"]J írta:tinueep: és milyen volt a Beowulf? Érdemes megnézni? :) És bocs, hogy beszólok, de cseréljétek már le a vonalzós képet! :lol:
Amúgy puszi, meg BUÉK! :wink:


A képet éppen az előbb cseréltem le :)
A Beowulf fantasztikus volt, főleg a látvány. Az alapsztori több mint ezer éves, ez lett hollywoodosan átírva (aki nem szereti, ha előre elmondják a film izgalmas tartalmát, az ne olvassa el):
http://hu.wikipedia.org/wiki/Beowulf
Szóval a 3D. Ez nem kék-piros szemüveges 3D volt, hanem minden színt lehetett látni. A szemüvegekben polárszűrő volt, elég nagy volt ahhoz, hogy egy rendes szemüveg elé lehessen tenni, de kontaktlencse jobb. Sokszor elég félelmetes, máskor nagyon vicces látványt kaptunk, nem véletlen a korhatár. Nem csak Angelina Jolie teste miatt (a mai világban csak 14 évet ér), hanem az intenzív élmény miatt. Még napok múlva is bekattant néhány jellegzetes képsor. Szóval meg kell nézni, amíg lehet.

KépKép
jeep
 
 


BUÉK!

Szilveszter: reggel az volt az első szava a kisfiamnak, hogy gyeje, van amikor j-vel mondja van amikor csak gye e, hát persze majd elolvadtam neki, kapott sok-sok puszit. Éjszaka 11-ig aludt, aztán nem tudott elég hangzavar volt, megnéztünk sok tűzijátékot, szépek voltak, Csanádnak is tetszett, először félt tőle, aztán belemelegedett. Hajnalban 1 óra felé aludt el, jó sokszor felsírt még reggelig. Ma este meg többször ki kellett nézni az ablakon, várta ma is, hiába mondtam, ma nincs már.

Körkérdés: még 2x alszanak a gyerekek, van aki már át állt 1x délutáni alvásra. Már elég nehezen alszik el délelőtt, azért kérdezem.

Rena: az igért mesés képet, most csináltam:
Kép Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen régen nem voltam. Kb egy hónapja nem nagyon vagyok a topon.

Nyáron lesz laktációs szaktanácsadói vizsga, arra is el kellene küldeni a jelentkezési lapot, de arra sem vettem még rá magam.... :(

Szóval, MINDENKINEK GYÖNYÖRŰSÉGESEN BOLDOGSÁGOS ÚJ ESZTENDŐT!!!

A karácsony nálunk is rohanással telt, bár már sokkal kevésbé aggódom a dolgokon, mint pár éve. A gyerököknek csak egy pár dolog kell a boldogsághoz, aztán a többi csak stresszforrás.

Nálunk is van tanulókuityus. A csajszit sokkal jobban izgatja az ölelgetős kutyus. Majd teszek fel képet, ha letöltjük. A tanulókutyus dalait már a bátyok fújják kívülről, keresik a kutyában 1-1 kedvencüket hosszasan, ha nem akar jönni az a kör, amiben az van. A csajszi 1-1 sokat hallott énekre rázni kezdi a fenekét és elmélyülten nézi a tesókat, akik tombolnak a kutyával.

24-e délben az anyáméknál voltunk, ahonnan a fiúk a nagyival a Mazsola és Tádé bábszínházi előadására mentek volna. Hanga felébredt a kocsiból kiszállás után és onnan végeredményben folyamatosan ordított, megvigasztalhatatlanul. Nem evett, nem szopott, semmi. Először hisztinek néztük, kialvatlanság miatt. Aztán felmerült, hogy fáj valamije. A füléhez kapkodott. Fájdalomcsillapító 1 évesnek nem volt a nagyinál. Becserkésztünk egy épp bezáró patikát Nurofenért a pokolba kívántak. A fiúkat ott hagytuk, ebéd helyett elindultunk az ügyeletes Heim Pál felé. Útközben a csajszi elaludt. Bejelentkeztünk a fül-orr-gégészetre, majd megkérdeztem, hogy mennyien vannak előttünk, amikor a nő azt mondta, hogy 20-an. Nem vittük be. gondolva, hogy akkor nem lesz karácsonyfa, mire jönnek a fiúk. Úgyhogy Cinyó végre kialudta magát, a fát felállítottuk, Nurofent elővettük, hogy beadjuk, ha felébred. Majd kinyitotta szép szemeit. És SEMMI BAJA NEM VOLT!!!!!:D :D :D

Ennyit erről.

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziszi: nálunk még épphogy csak most kezdett rászokni a napi 2x-i alvásra Tünci. Tegnap pl. megint három volt, mert csak akkor alszik kettőt, ha fél 8-kor kel. Ha 6-kor, akkor hármat megint. Ma nem tudom, hogy számoljuk, mert 6-kor kelt, de aztán fél 8 körül visszaaltattam és 9-kor kelt megint. Nem, mintha nem lenne mindegy a számolás. :lol:

Snoopy: jaj, de jó, hogy jöttél! VÉgre olvashatunk róla, hogy mi van veletek! Majd rakjál képet Hangáról, meg a fiúkról!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer BÚÉK Mindenkinek!!

Sziszi!Nagyon jók a képek,ügyes vagy!!Köszönöm itt is,amit E-mailben küldtél,apának is tetszett!!De édes lehetett Csanád,hogy várta megint a tüzijátékot!!Elhiszem,hogy olvadoztok,mikor beszél!Jaj,de várom már én is ezt!!!!!

Brigó!Neked is köszi a mailt!Szép ajándékokat kaptak a gyerekek,na erre éjjel azt álmodtam,hogy Martinka is kapott egy konyhát!! :lol: :shock: Milyen volt a szilveszteri buli? :wink:

Winnie,milyen volt a babás Szilveszter?Fogadalmakat nem tettem,nem szoktam.

Őzi!Jó,hogy jöttél,örülök,hogy túl vagy a vizsgákon,kérünk képet Leviről!!!

A képek egyébként nagyon tetszenek!Fanninak jó kis szülinapi zsúrja lehetett,látszik,hogy jól érezte magát!!Az asztalterítőt hol vetted?Húúú,de tetszik!!Petra tényleg jó húsban van,bár írtad Rena,hogy van étványa a lánykának!! :D Veronika meg nagyon csini ruhákban volt Karácsonykor!

KNiki!Gratulálok a 3.fogacskához!

Köszönjük szépen,Martinka már jól van.Még néha szívjuk az orrát.Tegnap levittük egy kicsit,megmutattuk közelről a havat,de nem hatotta meg!Mikor letettük,hogy lépkedjen,sírni kezdett! :shock: Majd átmegyünk anyáékhoz,mert ott van 2 szánkó is,aztán húzzuk egy kicsit a kertben,remélem az már tetszeni fog Neki! :?

A Szilvesztertől féltem,mert tavaly is őrület volt,teljesen megkergűltek az emberek,petárdáztak,trombitáltak,tüzijátékoztak ezerrel!Persze ilyenkor ezt kell csinálni!(petárdát kivéve)Idén sem volt másképp,de ugyanúgy aludt a kisgyerek,mint más éjjeleken!Mi 1 órakor aludtunk el,akkor már csönd volt.Reggelire ettünk virslit,mert éjjel nem fért belénk,és a kisgyerek is kért!Annyira ette,majd meg fulladt!Úgy bírtuk!Ízlett Neki! :-)

Martinka 1x alszik egy nap,kb.másfél-2 órát.Már 2-3 hónapja ez van.Dél körül alszik el,és csak utána ebédel.Na,majd ezt szeretném még kicsit elhúzni,aztán akkor alvás előtt etetem meg.

Nekem is lenne pár kérdésem:
1.Fogmosáshoz használtok már fogkrémet?Ha igen,melyiket lehet?

2.Tojásfehérjét mikortól lehet adni?

3.Forraljátok még a vizet?

Martinka annyira belejött a járásba,hogy mindíg egyedül akar menni mindenhova!!Ma fogta magát,és a nagyszobából átsétált a kisszobába,és meg sem állt a szekrényig!!Simán átlépte a küszöböket is!!Mi meg levegőt sem mertünk venni apával!!Láttátok volna a Manó arcát,mennyire élvezte!!
Vendég
 


Snoopy!!Hát,Nektek is izgalmas volt a 24-e,de szerencsére jól végződött!!Neked is BÚÉK!!!
Vendég
 


Sziasztok

Csaj popója rendbejött, viszont tegnap este hőemelkedése volt, mára meg folyik az orra. Remélem meggyógyul 9.-re, mert ez már a 3. időpontunk szurira! :roll: Valszeg megfázhatott szilveszterkor, vagy a tegnapi szánkózáskor.

Szilveszter: unokatesóméknál voltunk, ahol Petra kb. 15 hónapos, és átjött még egy kis család, ahol Gergő baba szintén 15 hós múlt. Jó volt, de gyerek szilveszter volt. Kiara elaludt kb. 10kor, de a másik két gyerkőc rohangált éjfélig. Utánna meg már mi is bepunnyadtunk, és mentünk szunyálni.
Meg előtte voltunk nagybátyónál, ahol voltak még gyerekek, csaj szerelembe esett 7éves Daniba! :lol: Annyira édesen rajongott érte! Meg volt ott még 2éves Fanni is, ő is nagyon édes volt. Úgy látszik rokongyerekek jöhetnek bármilyen mennyiségben! :lol:

Tanulókutyust mi is kaptunk, eddig nem érdekelte, de 1-2 napja egyre többet játszik vele, csak már én kapok görcsöt a: Fej-vállak-térd és talp, térd és talp nótától! :shock: :shock: :wink:

Tegnap olyan jó volt a hó, hogy kivittünk szánkózni a csajt, de már csak a sötétben sikerült. Viszont nagyon élvezte. Esett egyett a hóban, még ha fogom a kezét, úgy sem tudott ekkorában járni, és az egész arca tiszta hó lett, de csak hüppögött kicsit, gyorsan el is felejtette. Szánkózást viszont nagyon élvezte, olyanokat röhögött, de a sétálóst hamar megunta, futnom kellett a szánkóval! :shock: :roll: :lol: :lol:

Sziszi: köszönjük szépen! Nagyon tetszik!

Noémi: édesek a képek! :D
Szánkóra apa csinált támlát, meg egy övszerűséggel odarögzítettük a csajt egyenlőre, de nem akarok nagyon rá, mert akkor nem férek fel én is! Csak 1 személyes. Nem ilyet terveztünk, de ezt kaptuk. Majd most akarunk venni az Auchan-ba ilyen kis bobot, aminek van támlája, biztonsági öve, meg lábtartója. Beszti rakott fel képet a másikba, és nekik is olyan van asszem. Nagyon tetszik, most meg lesz majd 2800-ért.

Alexa: 1: fogmosáshoz akkor kell krém, ha már ki tudja köpni rendesen, mert azért annyit lenyelni nem egészséges. Persze ha kicsi lecsúszik akkor is, az még azért belefér, de most még szerintem is felesleges.

2: Tojásfehérje: 1éves kor után, ha már bevezetted a sárgáját. Kiara még nem kapott, sőt még sárgáját se nagyon. :oops: De ráér szerintem az is!

3: vízet már nem forralom neki, ásványvizet kap, csapvizet kb. 2szer eddig, azt én sem iszom, amióta volt ilyen felmérés anya munkahelyén, és mondták mit nem szűrtek ki belőle! :? :shock:

Édes lehet Martinka!

Rena: képek szuperek!

Meg mindenki képei![/b]

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!!
Boldog 2008-at mégegyszer!
Csak gyorsan pár szó:

Szilveszter: Falexaáknál voltunk délutántól egy kis pancsi megszakítással este fél 11-ig. Jaj a gyerkőcök nagyon édik voltak. Főleg az apákkal játszottak illetve egymással, Falexa sminkeket készített,meg kaját cisnáltunk. Utána csatlakoztunk a baráti körhöz egy kocsmában volt (régi törzshely) buli, az nem volt valami jó. Mi apával 2kor léptünk le, aztán hamarabb fent voltam mint a lányom. :roll:
Ja! KNiki! Csináltunk fasírtsünit! Nagy sikere volt, olyan édibédi lett!!! :D
Most meg benga vagyok. Fejem,torkom fáj,sztem hőemelkedésem is van, de eltűnt a hőmérő. :evil:

Fogkrém: Nenedentet használjuk.

Forralás: Nem tudom meddig kell, néha kapott már ásványvizet, de általában forralom.

Új évi fogadalom: Nem teszek, úgysem tartom be, gyenge vagyok ehhez. De most méregtelenítünk apával jövőhéten. Sok volt már ez az ünnepi gyomorbombázás.

Sziszi! Köszönöm a képeket, az e-mailben jöttet is!Nagyon tetszenek!!!

Alexa! Gratula a járáshoz!! Nem semmi, hogy 1-2 nap alatt az első lépésektől hogy eljutott a méteres járásig!!! :shock: Ügyes!!!!!!

KNiki! Gratula a foghoz Kiarának! Nekünk is kijött még egy, tehát 5 van, meg a 6. nagyon ott van, de nem tört át, pedig már úgy látszott.

Nem tudom mit akartam még.
Ja! Tanuló kutyus. Nagyon tetszik még mindig, de este kétszer keltem, mert elkezdett danolni: 1-2-3...4-5-6-8.. aztán lusta voltam kelni, 1-2 óra múlva meg: Fej,vállak térd és talp térd és talp.. na akkor már kikapcsoltam. Még jó, hogy a cica végigalussza az éjszakát, most kelhettem a kutyához! :twisted: :lol:

Psuzi mindenki, kúrálom tovább magam

omr
 
 


KNiki! Hát ez jó, éppen most írtam a nótát. Nekem meg ez a kedvencem, el is játszom. De azért éjjel tényleg nem perdültem táncra tőle!

Másoknak is megszólal a kutya néha, ha nincs kikapcsolva???? :roll:

omr
 
 


Alexa: a forralást már sokszor kérdeztem én is dokitól és azt mondta, hogy 1 éves korig kell forralni. De én már régóta ásványvizet adok (Szentkirályit, vagy Janát) és nem forralok.
Tojásfehérjét én is úgy tudom, mint Kernico. 1 éves kor után, a tojássárga bevezetése után.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na, amíg alszik TÜnci (persze megint csak 10-kor fogjuk tudni letenni :twisted: :twisted: :twisted: ), mesélek egy kicsit róla. Annyira furi, mert tényleg vannak ilyen ugrások a fejlődésben. Az utóbbi két hétben nagyon elkezdett másmilyen lenni, okosabb. Néhány napja egyfolytában mutogat. Olyan édes ez a korszak, szét tudnám puszilgatni. :D Mutogat a lámpára, meg mindenre, ami tetszik neki, vagy érdekli. Elkezdett érdeklődni a kanál iránt. Miután befejezem az etetést, kiveszi a kezemből és még szokott turkálni a tányérjában. Egyszer megpróbálta betenni a kanalat a számba. :lol: AMúgy jószívű, mert a bulátáját is mindig a számba nyomkodja. :D
És elkezdte az akarnok, hiszti korszakot. Ha valamit kiveszek a kezéből, ami kell neki, vagy ha nem úgy megy valami, ahogy ő szeretné, akkor feszíti magát, meg hanyatt veti magát a földön, vagy hasra és ordít. Még ilyenkor is annyira cuki. :)
Mikor elkezd kifelé mászni a szobából (ezt nem szabad, mert kint általában kosz van :oops: ), mondom, hogy "nem szabad, ne menjél ki" és látszik rajta, hogy tiszta frusztrált lesz. Van, mikor megáll, de van, mikor látszik rajta az elhatározás, hogy csakazért is és elindul, de rohanva. :lol:
Bocsánat a litániáért, de úgyis régen írtam már magunkról. :oops:

Noémi: ugye neked volt a lábad gyulladt? Hogy van? Képzeld, nekem megint begyulladt. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Vagyunk mi is
sziloveszter elég jól telt, Rékát fárasztottuk, f11-kor tettük le, de utána aludt 9-ig, tök jó. kétszer megébredt, de simán visszaaludt, nem kellett etetni én f2-ig, apa f3-ig bírta. De jó volt.
A ma éjszaka is jó volt, f9-től f9-ig, közben egy etetés f4 körül, meg még egyszer felsírt korábban, de akkor még fent voltunk, úgyhogy mostanában éjszaka ügyben nem panaszkodom...
és csoádlkoztam is szilveszterkor, ott is ezerrel ment a petárdázás, a bébiőrőn a petárda hangja át is jött, de babóca aludt mint a bunda...
viszont most du altattam 1 óra 20 percet...
ja, még szilveszter, volt egy köhögős kislány, remélem nem kapjuk el... így is lassam rekord, 9 orrszívás mentes nap, na le is kopogom...

voltunk ma mérickedni is, 7720 g, lassan de biztosan mi is hízunk...

vízforralás: én is régóta ásványvizet aszik, azt a 20-40 ml-t, amit megiszik egy nap... :?

alvás: nálunk is egy szűk hónapja van egy alvás...
de most, hogy áttértünk 1 hete a kiságyban alvásra, ez nehezebb, nehezebben is alszik el (ld ma.... :? ), meg nem alszik annyit, alig több, mint egy órát, babakocsiban ált másfél-két órát aludt. de csak meg kell ezt szokni.
de persze lehet, hogy azért is alszik kevesebbet, mert éjszaka meg többet...

Tanuló kutyus, nekünk nem szólal meg, kül nektek a bal lábán a ki gombra kikapcsol? mert nekme csak akkor, ha a hátán kikapcsolom, a ki gomb után simán megszólal, ha elkezdem nyomkodni.

Tinu, nálunk is van mutogatás :) hasravetődőd hiszti még nincsen, csak egy helyben ülps, csukott szemmel hisztizős :)

Brigó, ilyen konyhát kapott a kislány is, akinél voltunk zsilveszerezni, tök jó, mi felnőttek is eljátszottunk vele :)

Rena, ha jól emlékszem :oops: Te vettél Petrának micimacis bébitaxit (vagy Noémi? :oops: :oops: ), hol és mennyiért?

Betegeskedőknek jobbulást!

na, és akkor képek, sok lesz... :oops:
Mikulásnál kezdem, rég raktam már képeket :oops:

Kép Megjött a Mikulás

Kép Júlia babával ismerkedem

Kép anyával otthon

Kép ezt ugyan anyáék kapták, de ezekkel a logó vackokkal tök jól el tudok játszani

Kép kaptam még egy bödönt

Kép kupit csináltam

Kép bemásztam a játéktartómba...

Kép pancsi után - ez most a kedvencem :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
BUEK!!! BUEK!!! BUEK!!! BUEK!!!

Rena,
Nem hiszem hogy meg kell tanitani Petrat mutogatni. Egyszercsak elkezdi majd csinalni. Levi most ejjel nappal mutogat, de tenyleg. Valamelyik este mikor tettem vissza az agyaba, akkor is az egnek emelte a mutatoujjat, edes volt. Olyan is volt hogy tapsolt parat, amivel persze a fraszt hozta ram, feltem hogy felebred. Egyebkent nekem eleg frusztralo, hogy mivel mindenre mutogat en probalom megnevezni neki a dolgokat es/vagy odavinni hozzajuk, de sokszor nem talalom el, gyakran fogalam sincs hogy mit mutat pontosan, vagy hogy mit akar. Tegnap mar ugy leegyszerusitettem neki a dolgot, hogy igen kicsim, ott vannak a dolgok amiket mutatsz :) .

Tobbiek, ti mindig ertitek mit akar a gyerkoc?
Levi neha utogeti a fejet a kezevel, van ilyen meg valakinel?

Fnoemi,
A csaladi balhek mindig rosszkor jonnek. En ilyenkor szinte nem is tudok masra gondolni, amig at nem beszeljuk a dolgokat. Baromi gaz lehet hogy azota nem is beszeltek a sogornoddel.

Magi,
Kostolas kozben elsirta magat :) , tegyel fel kepet!

Snoopy,
Jo hogy irtal, mar akartam kerdezni a lanyokat, hogy nem irsz mostanaban, vagy csak en maradtam le...

Tinu,
Jo hogy irtal Tuncirol, nekem most minden uj :) . Engem is lenyugoz ez a hihetetlen gyors ertelmi fejlodes amit a kocok produkalnak. Szinte minden nap erezheto valtozas, egyre okosabbak, egyre tobb osszefuggest megertenek mar es naprol napra tobb erzelmet kepesek kifejezni, mind az arcukkal mind a hangjukkal.

Nalunk:
Levi beindult, ahova csak tud, ket labon megy, most mar sebesseg is van a dologban. Persze ha spurizni kell valami tiltott helyre, akkor azert meg mindig maszva a gyorsabb :) . Ket unnep kozott pedig volt egy szerencsetlen esese, felrepedt a szemheja. Elegge verzett, csunyanak nezett ki nagyon, igy megmutattuk a dokinknak, de nem volt mely a seb, igy nem stoppoltattuk be. Ezzel megvolt az elso verfolyas es ugyeletlatogatas egyben. Ezt is kipipaltuk meg az oevben. :)

Na es par kep:
Kép Kép
Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Őzi: tényleg tündéri Levus. Ha nem haragszol, meg is mutattam TÜncinek a képeket, hátha megtetszik neki... :oops: :lol:
Nekem van elméletem rá, hogy szerintem ő se tudja sokszor, mit mutogat, csak a mutogatás kedvéért mutogat. :D
Kellett egyébként valamit csinálni a sebbel, mielőtt levittétek a dokihoz? Lemostad, valamit raktál rá? Vagy mit csináltál?

Kép
Kép
tinu
 
 


Noémi, ne depizzé', gyere! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Nem tudok sokat írni, mert Petra ezerrel mászik az ágyra,kanapéra, fotelba, már az előbb fel is függesztettem az olvasást, vártam,hogy elkapom ha esik. de nem kell, tök ügyin le is jön.
Winnie! Miszimaszis taxit mi vettük, 9700 körül volt a Vegatoystól rendeltük!
Őzi! Hú azt hiszem nagyon megijedtem volna én is egy szemhéjfelszkadástól! :cry: Jó hogy nincs nagy baj! Nagyon ügyin pakolja a poharakat egymásra.
Mennem kell.

omr
 
 


Jelentem, előkerültem.
Apa itthon volt, ilyenkor nem gépezek, egyrészt mindig van programunk, másrészt nem férek oda Apától :)
Na teszek fel képeket , bocsi, ha kicsit sok leszek :)

Egyébknét Anna sem mutogat, sőt néha fogalomzavarban van... Mondom neki, hol a lábacskád? Erre felmutat a lámpára! Direkt nem lábat mondok, mert azzal is keverte a dolgot. Akkor mi a fenét mondjak, hogy ne keverje össze??? :evil:
Na keresem a képeket!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Üdv mindenkinek 2008-ban!

Mi itthon voltunk hármacskán szilveszterkor, lényegében ugyanolyan nap volt, mint a többi, annyi különbséggel, hogy fél 3-ig fent voltunk és lecsúszott 2 pohár pezsgő :oops: :oops: (állítólag az nem olyan ártalmas, végülis egy kis bort is szabadna inni… :o )
Új év napján meg a fél rokonságot meglátogattuk és mindenkinek boldog új évet kívántunk! Kész rohanás volt!
Ma meg a dédi volt itt nálunk és mindjárt jön anyum is.

Sziszka!
Nagyon irigyellek, hogy Londonban töltöttétek a szilvesztert. :D Mesélj milyen volt? Ott az utcán is el lehet lenni reggelig.

Rena!
Hogy tudsz ilyen jó közeli képet csinálni Petráról? :shock: :shock: Tök cukik, főleg a második tetszik nagyon. Amúgy a múltkori nyúzós kép is nagyon tuti! :lol:
Majd írok privit, csak utána kell néznem, ahoz meg kell egy kis idő. :?
Jobbulást neked és kitartást a méregtelenítéshez!
Nem értem nálatok miért szólal meg a kutya éjjel? :shock: :shock: :shock:
Ja tanulókutya: Veronika már ügyesen tudja nyomkodni, valamikor a fülénél cibbálja és rángatja. Az énekeket nagyon szereti, áll és a térdeit hajlítja, fenekét rázza a zenére, sőt még dünnyög is hozzá. :lol: A jó a kedved kezdetűre meg tapsol-imádni való!

Alexa!
Gratula Martinkának az önálló lépéseihez! Szupi! :P
Én még forralom a vizet, de én még többnyire fertötlenítem a cuccait. :)

Winnie!
A másik sógornőmnek kérdeztem az ajit, akivel összevesztünk az a nővére és 21 éves.(majd elmesélem a szitut, csak így is sok leszek)
Új évi fogadalmat én nem tettem-nem szoktam. :oops:
Nagyon jók a képek (tessék sűrűbben feltenni :D ), csini volt Réka baba, főleg a lila kockás rucija nagyon csecse. (Ugyanilyen csomagolópapírunk volt)

Brigó!
Jaj, annyira édesek a gyerköceid! Én már szerintem mondtam máskor is, de nem tudom kihagyni, hogy Zsombi olyan nagy legény, olyan mintha már 2 éves lenne.
De jó neked, most már lesz segítséged a konyhában, van aki főz helyetted. :lol: :lol: :lol:

Jeep!
Szenteste van Ádám névnap-legalábbis én ezt tudtam. Amúgy nálunk is szánkó etetőszék kombináció van. :lol: :lol:

Sziszi!
Alvás nálunk mostanság így néz ki: este fél 10-10 körül alvás reggel 9-10-ig!!!! Jó közben általában 2x nyöszörögve, forgolodik és ilyenkor megetetem, majd rögtön álomba is zuhan. Aztán nappal alszik még 2 órát, az hogy mikor az változó, valamikor két részletben. Ha normális hétköznap van és csak mi vagyunk itthon, akkor dél körül, ha viszont megyünk valahova ebédelni, vagy van itt valaki, akkor csak akkor alszik, ha már majdnem összeesik, merthát a játék mindennél előrébb van. :lol:

Kernico!
Nem tudnátok a bobról képet feltenni (Besztiét)? Elég jó áron lesz, én szánkót 8000-ért láttam. :? :cry:

Tinu!
A mutogatós korszak tényleg nagyon cuki, sőt innentől fog majd egyre cukibb lenni a gyerek. Én sem engedem ki a szobából, de én néha elnézőbb vagyok vele. Viszont most apja itthon volt az ünnepek alatt és erőteljesebben kezdte el fegyelmezni, eddig sikeres, bár ha elfordul, akkor a gyerek rögtön kiteszi a lábát a küszöbön túlra.
Újabb gyulladás a lábon. :twisted: Szegény. :x Nekem nem gyulladt, hanem egyszerűen leeső félben van. Már vagy két hónapja (vagy mikor írtam róla) :roll: :roll: , de most azt mondtam (ez az újévi fogadalom), hogy elmegyek vele a dokihoz, csak ne félnék annyira.

Őzi!
Fejütögetés: nálunk is van. Ő sokszor azért csinálja, mert ott az „okos feje” és azzal mutatja, hogy megértett valamit vagy hogy tudja(legalábbis én így gondolom). Van amikor valami tárggyal ütögeti, vagy a falba-na akkor rászólok, hogy vigyázzon magára. Amúgy én se mindig értem mit mutogat vagy magyaráz, de probálkozom. :wink:
Levi is kész nagyfiús, tündéri és milyen ügyesen pakolja a játékot egymásra, nálunk csak várrombolás van, építeni még nem akar. :lol:
(az utolsó képen van a tekergetős játék-tudja már használni?-én félig tönkre tettem, mikor kimostam és a síp nem mükszik benne :oops: :oops: )
Szemhéj felrepedés :cry: -hüha! Én pánikba esnék. :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199372103.4404.jpg[/img] Anna pár percesen 1. kép

[/img] Kép Anna pár percesen 2. kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199372154.9413.jpg[/img] Anna 1 évesen :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199372245.478.jpg[/img] Torta 1. (nem én sütöttem)

[/img] Kép Torta2. (ez mán a gagyi! :) )

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199372296.9914.jpg[/img]

[/img] Kép Apával

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199372352.3374.jpg[/img] Unokabátyussal :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199372443.2861.jpg[/img] Kedvenc képem :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja !Vizet én is forralok még, de csak azért, mert olcsóbb, mint az ásványvíz :)

Tojást még nem próbáltunk, ill. most, hogy belegondolok, evett már pogácsát, meg piskótát, abban ugyebár van tojás.. :shock: Akkor evett már! :)

Nálunk a fogmosás nem kivitelezhető, mert leszívja a fogkeféről a vizet, és utána szájzárat kap..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Noémi: nem találom a reklámújságot, és az Auchan oldalán meg nincs fent, de apa most ment venni, ha lesz, és akkor csinálok róla képet. 1személyes kis bob, benne egy állítható szíjjal, ami a biztonsági öv, meg elől hely a lábaknak, és Hanna még 2évesen is használja.

Mági: nagyon édes Anna! Mennyi haja van!

Na rakok fel én is párat! Ma csináltam kb. 400 képet, persze ebből több, mint a fele homályos, de azért lett egy kettő normális is, még ha ezek sem élesek!

Olvasok 1:
Kép

Olvasok 2:
Kép

Na ne szórakozz velem anya:
Kép

Tánci a kutyussal:
Kép

Anyával (kicsit béndzsó, de legalább ő mosolyog :lol: ):
Kép

Azért a szobámba ne gyere utánnam :wink: :
Kép

Kép
kernico
 
 


Noémi! :wink: :D

Nem tudom, ilyen-e az, amit Kernico akar venni, nekünk ez van, mi tavaly ajándékba kaptuk őket, nem tudom, honnan vannak, de jól bevállt.
Itt Hannával (aki ugye már 3 éves múlt (Kernico :D)):
Kép
Simonnal (aki egyébként elaludt útközben (itt épp alszik), majd felébredt, és végre élvezte is a szánkózást :D):
Kép

Van benne biztonsági öv is, de egyébként is elég stabil, de elég könnyű, nagyon jól húzható volt.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Jaj csajok! Olyan jók a képek, már egy jó párszor végig néztem őket.

Mági!
Anna milyen gyönyörű és hát a haja... :o Azért nem semmi dizájnosan van fésülve :lol: Az utolsó kép nagyon édi, bár amin ketten vagytok és ő nevet, az az igazi.
Szerintem a gagyi torta tök jól néz ki-meg kóstolnám. :oops: :wink:

Kernico!
nálatok is a közös kép tök jó. Azért nem semmi egy nap 400 kép :lol: :lol: :lol: Már tiszta topmodellnek érezheti magát Kiara. :lol:
Az utcsó kép milyen kis huncut!

Úgy megnézném az összes kisbabód, ahogy a tanulókutyusra egyszerre roppja. :lol: Össze kéne őket valahogy hozni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Veronika is úgy ül, mint Kiara és közben oldalra vagy elöre-hátra dölöngélve mulat.

Tényleg Winnie! A lábon lévő ki kapcsoló gomb az nem csak azért van, hogy az ép aktuális nótát kikapcsold?Ha megnyomsz valamit utána akkor újra zenél, ha nem tetszik kikapcs. Legalábbis a mienknél így van.

Beszti!
Kösz a képet a bobról! Akkor ez tartja jól a hátat? :shock:
Amúgy boldog névnapot Beninek (vagy nem ma tartja? :) )! Szombaton meg Simijé lesz, ugye?
(Bár már nem merem mondani, mióta Jeep-nél nem találtam el :) )

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi:
Az az igazság, hogy Anna haja nincs fésülve. :oops: Ugyanis képtelenség... Annyi forgója van a csajszinak, hogy nem lehet megfésülni.. Nem is tudom, hogy fogunk majd frizurát csinálni neki...:)
na rohanok, fürdetés, majd jövök még

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na még Veronika alszik, elmesélem a sztorit! :?
Szóval a sógornőmről tudni kell, hogy elég magába forduló csaj, sokszor a szüleihez sem szól, inkább a szobájában üldögél. Ha kérdezel tőle valamit, iszonyat halkan tőmondatban válaszol. Viszont állandóan panaszkodik, hogy ő mennyit dolgozik és mindig valamilye fáj (állandóan a feje, vagy hány, a foga, vagy a mensi.....) Hozzáteszem, hogy otthon lakik még, ahol semmit nem csinál (se mosás, se mosogatás, se vasalás, se takarítás...) Szóval én probáltam empatikus lenni és megérteni őt, de egy idő után meguntam, hogy csak akkor jön, ha panaszkodhatnéka van (volt hogy másokra fújt és hozzám jött kibeszélni őket :!: ) Egypárszor célozgattam rá, hogy ha ennyi baja van menjen dokihoz, válasz " sokat dolgozik sosincs szabadideje, mikor mehetne" :? (Az első rész igaz, de azért nem 7 napból mindig 12 órát) Meg ezt is szóvá tettem, hogy hát én is dolgoztam már életemben és nem keveset. Volt hogy 8 helyett 12 órát, mert sok volt a meló és bent kellett maradnom, volt hogy nem a fönök mondta, csak hát meg kellett csinálni. Utána meg vacsi és már mentünk is a könyvelést csinálni, sokszor 11-ig éjfélig. Nem volt egyszerű, a férjem most is ezt csinálja. Nem mondom, hogy néha nem mondtuk, hogy fáradtak vagyok, de nem állandóan és azért tudtunk másról is beszélgetni, nem csak a gondokról. Egyébként a család boltjában dolgozik és egy csomószor azt vettem észre, hogy húzza a száját, ha kérek tőle valamit. Na egy ilyen alkalomkor tele lett a pohár és rákérdeztem, hogy mi a baja, mondja meg, mert én már unom, hogy ilyen velem. És akkor kieresztettem a szellemet a palackból :lol: A csendes csaj úgy ordított, hogy első nekifuttásra levegőt se mertem venni. Aztán jött minden, régi dolgok is, amiket sérelmezett, meg egy csomó minden amit a fejemhez vágott, viszont nem engedte, hogy tisztázzam. Mondjuk a bolt nem a legalkalmasabb hely a vitára, ráadásul a kiscsaj otthon volt-siettem. Mondtam, ha végzett jöjjön át megbeszéljük-nem jött. Este felmentem, már fürdött, nem is köszönt és lefeküdt. Bementem, mire elutasított, hogy aludna (kb 8 óra volt :!: ) Vártam két napot hátha higgad, üzentem jöjjön beszéljük meg a féreértéseket, mert így én is baromira szenvedek. Nem jött, este ismét összecsomagoltam a gyereket és felmentem hozzájuk. Közölte, hogy neki emésztenie kell a dolgokat és nem hajlandó beszélni velem, de én nem hagytam magam és szépen kértem, hogy beszéljük át a problémákat. Ismét ordított, nem volt hajlandó megérteni dolgokat, szerinte hülyének nézem, megalázom stb stb. Kb negyedóra után kirohant az anyjához, hogy engem gyalázzon elöttük is, aztán elvonult és azóta sem hajlandó megbeszélni a dolgot, de én már nem könyörgök neki, csak a leges legminimálisabb dolgot szolom hozzá és köszönök, hogy azért ne legyek teljesen hülye. Nem akartam a karit vele egy asztalnál tölteni és jópofizni, de anyósomékkal sem akartam kitolni, meghát a gyereket is fel kellett vinni. A lényeg, hogy őt így kell elfogadni ahogy van, ő mással is néha ilyen, már voltak évek, mikor a szüleivel se kommunikált és kész. Az hogy nekem volt egy-két álmatlan éjszakám a hülyeség miatt és komolyan szarul érzem magam az senkit nem érdekel, vegyem be a "leszarom tablettát" és kész. :lol: Hát most ezen vagyok. :?
Bocs, hogy ennyire hosszú voltam :oops: :oops: :oops: :oops: , bár még tudnék mesélni, persze én sem vagyok szent, de ez azért durvi......... :twisted:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?