Üdv mindenkinek 2008-ban!
Mi itthon voltunk hármacskán szilveszterkor, lényegében ugyanolyan nap volt, mint a többi, annyi különbséggel, hogy fél 3-ig fent voltunk és lecsúszott 2 pohár pezsgő
(állítólag az nem olyan ártalmas, végülis egy kis bort is szabadna inni…
)
Új év napján meg a fél rokonságot meglátogattuk és mindenkinek boldog új évet kívántunk! Kész rohanás volt!
Ma meg a dédi volt itt nálunk és mindjárt jön anyum is.
Sziszka!
Nagyon irigyellek, hogy Londonban töltöttétek a szilvesztert.
Mesélj milyen volt? Ott az utcán is el lehet lenni reggelig.
Rena!
Hogy tudsz ilyen jó közeli képet csinálni Petráról?
Tök cukik, főleg a második tetszik nagyon. Amúgy a múltkori nyúzós kép is nagyon tuti!
Majd írok privit, csak utána kell néznem, ahoz meg kell egy kis idő.
Jobbulást neked és kitartást a méregtelenítéshez!
Nem értem nálatok miért szólal meg a kutya éjjel?
Ja
tanulókutya: Veronika már ügyesen tudja nyomkodni, valamikor a fülénél cibbálja és rángatja. Az énekeket nagyon szereti, áll és a térdeit hajlítja, fenekét rázza a zenére, sőt még dünnyög is hozzá.
A jó a kedved kezdetűre meg tapsol-imádni való!
Alexa!
Gratula Martinkának az önálló lépéseihez! Szupi!
Én még forralom a vizet, de én még többnyire fertötlenítem a cuccait.
Winnie!
A másik sógornőmnek kérdeztem az ajit, akivel összevesztünk az a nővére és 21 éves.(majd elmesélem a szitut, csak így is sok leszek)
Új évi fogadalmat én nem tettem-nem szoktam.
Nagyon jók a képek (tessék sűrűbben feltenni
), csini volt Réka baba, főleg a lila kockás rucija nagyon csecse. (Ugyanilyen csomagolópapírunk volt)
Brigó!
Jaj, annyira édesek a gyerköceid! Én már szerintem mondtam máskor is, de nem tudom kihagyni, hogy Zsombi olyan nagy legény, olyan mintha már 2 éves lenne.
De jó neked, most már lesz segítséged a konyhában, van aki főz helyetted.
Jeep!
Szenteste van Ádám névnap-legalábbis én ezt tudtam. Amúgy nálunk is szánkó etetőszék kombináció van.
Sziszi!
Alvás nálunk mostanság így néz ki: este fél 10-10 körül alvás reggel 9-10-ig!!!! Jó közben általában 2x nyöszörögve, forgolodik és ilyenkor megetetem, majd rögtön álomba is zuhan. Aztán nappal alszik még 2 órát, az hogy mikor az változó, valamikor két részletben. Ha normális hétköznap van és csak mi vagyunk itthon, akkor dél körül, ha viszont megyünk valahova ebédelni, vagy van itt valaki, akkor csak akkor alszik, ha már majdnem összeesik, merthát a játék mindennél előrébb van.
Kernico!
Nem tudnátok a bobról képet feltenni (Besztiét)? Elég jó áron lesz, én szánkót 8000-ért láttam.
Tinu!
A mutogatós korszak tényleg nagyon cuki, sőt innentől fog majd egyre cukibb lenni a gyerek. Én sem engedem ki a szobából, de én néha elnézőbb vagyok vele. Viszont most apja itthon volt az ünnepek alatt és erőteljesebben kezdte el fegyelmezni, eddig sikeres, bár ha elfordul, akkor a gyerek rögtön kiteszi a lábát a küszöbön túlra.
Újabb gyulladás a lábon.
Szegény.
Nekem nem gyulladt, hanem egyszerűen leeső félben van. Már vagy két hónapja (vagy mikor írtam róla)
, de most azt mondtam (ez az újévi fogadalom), hogy elmegyek vele a dokihoz, csak ne félnék annyira.
Őzi!
F
ejütögetés: nálunk is van. Ő sokszor azért csinálja, mert ott az „okos feje” és azzal mutatja, hogy megértett valamit vagy hogy tudja(legalábbis én így gondolom). Van amikor valami tárggyal ütögeti, vagy a falba-na akkor rászólok, hogy vigyázzon magára. Amúgy én se mindig értem mit mutogat vagy magyaráz, de probálkozom.
Levi is kész nagyfiús, tündéri és milyen ügyesen pakolja a játékot egymásra, nálunk csak várrombolás van, építeni még nem akar.
(az utolsó képen van a tekergetős játék-tudja már használni?-én félig tönkre tettem, mikor kimostam és a síp nem mükszik benne
)
Szemhéj felrepedés
-hüha! Én pánikba esnék.