Sziasztok!
Először is, BUÉK MINDENKINEK! LEGYEN EZ AZ ÉV ÖRÖMTELI MINDEN ANYUKÁNAK( ÉS APUKÁNAK), MARADJON MINDEN BABA ILYEN TÜNDÉRI ÉS IMÁDNIVALÓ!
Az eltünésem oka, hogy itt volt Anyós. Átrendeztük a szobát, főzés, miegymás. Feltűnően jól kijöttünk egymással most. Semmi ellenérzésem nem volt, ha Ádival foglalkozott. Valszeg én is kipihentebb vagyok és Ő sem nyomult. Szóval, jó volt ez így!
Kertikiri: tündérbogár Nadin! ( Apának is tetszett)
A tápival kapcsolatos hozzászólásod, kicsit magamra vettem ( hogy egyszerű a tápit a szájába nyomni cumisüvegből). Tudom, hogy nem akartál rosszat vele. Valamennyire igazad is van. De azt te is tudod és jópáran itt, hogy a döntésig eljutni mennyire nehéz.
Zsu: Panka jó húsban van. Nagyon drága.
Ciripke: mi nem megyünk.
. Itt akkora hó van,hogy örülök, ha a dokiig eljutunk 3.-án. Gyerekkel sehova nem merünk elindulni.
Jutta: ez nagyon jó hír!
A mensi volt a ludas akkor?
A depidnek meg jót fog tenni,ha ki tudsz mozdulni!
Sztem, mehet ez a befordulás az idő számlájára, no meg Dorka szopi sztájkja sem tett jót a lelkednek. Sajna én is megéltem ezt, mennyire szar. Hetente egy napot nem tudsz szabaddá tenni? Barátnőzés, vásárolgatás, vagy ami jól esik.
Nálunk a helyzet, olyan egyet előre, kettőt hátra kb. Ádi, megint nincs el egyedül. Ha nyűgös és szórakoztatni próbálom, kiabál, hogy hagyjam már. Békén hagyom, de az sem tetszik. Az éjszakai elalvás, megint nehézkes. 2 napja, fél egyik nyomta. Ordított és játszott felváltva. Most is ébren van még, bár a kiságyában cuppog, nem sír.
Csajok! Nem kóros ez,hogy ennyire későn alszik el este, vagyis inkább éjjel? Az éjszakát átalussza teljesen (már régóta).
Viszont, nagyon ügyesen forog, tartja a fejét, próbál felülni, és a kanállal evésben is nagyon profi!
A hozzátápival úgy állunk,hogy 2.étkezésre, ami 11 és 12 körülre esik kap fél üveg bébi kaját és 100ml tápit. Amit eddig evett, az sütőtök püré, alma-őszibarack bébi desszert és alma-krumpli bébi desszert. Kicsit bizonytalan vagyok még, fogalmam sincs jó-e ez így.
Mi sétálni nem megyünk. A járda vagy totál havas, vagy tükörjég.
Marad az erkélyen levegőzés babakocsiban. Kb negyed órát ordít Ádi, mire elalszik, mert baromira nehezen viseli a sok ruhát.
Szal, Jolka, vidd mááá ezt a sok havat!!!
Mogyo: de szépek vagytok Ágikával!
Móni: Janka majdnem annyit nyom, mint Ádi
Ma esti mérés szerint "Csak" 6740g. És mi is még 68-ban nyomulunk. Bodyból 1-2 darab 74-s. Én nem értem ezt, hogy a 69cm-hez, hogy jók rá a 68-s cuccok.
Ebi: Sziaaa! Jól elnyelt a köd hallod!
Persze,hogy vissza jöhetsz, sőt!
Írj magatokról. Gratulálok Marcihoz!
30 óra??? Aztaaa! Jöhetnél születéstörténettel is, engem érdekelne.
Jut eszembe, Zsu! Te is lógsz még a születéstörténettel ám!