Dana,
Üvegesben kapott almaszósz akármit, nagyon nem szerette. De nem egy nagyétkű, így nem adnék kajaügyben Szabi véleményére.
Üvegesben a gyümiseket szereti (próbálok olyant adni, amiben nincs cukor), a répát és a sütőtököt, Univer, Hipp, ritkán Kecskeméti. A többire tesz nagy ívben. Ennél rosszabb véleménye csak a főztömről van.
Maszi,
Az ujjára miért kensz Bepanthent? Ha bekapja, lenyalja azonnal, nem tudja kifejteni a hatását. Azt, hogy íze nincs, nem jelenti, hogy megeheti.
Hámosító, így a szájban nem épp ideális.
Ha éjjel nincs szopi, az nem feltétlenül jelenti, hogy nem kel fel. Csak nehezebb visszaaltatni.
Alváslaborba miért viszitek?
A villával tört zöldséggel és tépkedett husival szerintem nincs baj. Szabi is kapott olyant, igaz, kicsit idősebb korában. Attól szinte kizárt, hogy allergiája legyen, az nem a mérettől függ, hanem a fehérjétől. De abban sajna igazad van, hogy mostanra nem is feltétlenül jön ki. Max kiköpi, ha nem tetszik neki.
A metszőfogak még nem alkalmasak a rágásra egyébként sem, meg kb egy éves korig nincs igazi rágóreflexe, addig a szopó működik.
Ágiboldi,
Reggeli koránkelés.
Bárcsak már ott tartanék, mint probléma.
A mi génjeinkben más van kódolva, szerintem kb majd ha elküldöm őket vándortáborba.
Na majd akkor fogok rendesen aludni.
Timo,
Anyós
Csongria,
Még nem aktuális, de az LH teszthez kéne ciklus. Meg szabályos is, ami nekem igazából soha nem volt. Egy 29-42 napos ciklus ellenőrizgetésére rámenne a gatyám.
Az első doboz után feladtam, semmi értelmeset nem produkált.
De nekünk a szex max 48 óra kihagyással bejött. Ott amúgy sem kell tippelgetni.
Hózentróger?
Nem próbálod meg pár öltéssel bevarrni a két oldalánál? Nálam esélytelen lenne, de hátha te nem vagy olyan antiháztartási-munka, mint én.
Ha van gumija, akkor azt még könnyebben tudod szorosabbra húzni, csak pici bevágás és csomót kötsz rá.
Panka,
Azzal nincs semmi baj, ha szemben van az ágy szélével.
A gond ott szokott lenni, hogy felmászik, felül, majd szépen hátradől.
Ruci: Bodyban 86, rugiban 80, a többi vhol 68-92 között, ami tiszta alapon szortírozva. Most váltott nagyobbra. (pedig egy hónap alatt se nem hízott se nem nőtt.
)
Fog:
A felső fogak közötti résnek
lehet az oka a felső ajak alatti ajakfék, azt szokták átvágni egy kisebb fogászati műtét keretében. Csak elvben ismerem az eljárást, kérdezzetek majd rá a fogorvosnál, ha viszitek olyan 2-3 éves korában. Ha jól emlékszem, 4 éves kor körül csinálják meg legkorábban, de később is hatásos.
A tejfogak nem feltétlenül mutatják a későbbi fogsort. A tejfogaim nekem még rendben voltak, a jelen sorral vannak csak problémák, pedig még fogszabályzóm is volt.
Pann,
Nati nem kapott semmiféle tápszert. Szabi most kapja, tejpép formában, súlyra kb Nati 5 hónaposan. Nekem elsősorban lustasági alapon van, mert nagyon egyszerű. Ha enne rendesen, mint Gergő, biztos nem adnám. A mi dokink is azt mondta, hogy a napi két szopi kell egy éves korig, ha az megvan, nincs gond. Ti azt is bőven túlteljesítitek.
Picik nem szokták bírni a Sudot, ennyi idősen már ok szokott lenni. Szabinak is volt gondja vele pár hónaposan, azért van még mindig a gyógyis.
Május,
Több gyógyszertárban csináltattam már, elég sok átment a kezem alatt. Nagyon gyógyszerész függő
, hogy milyenre csinálják. Nati első dobozát ki is dobtam pár használat után, annyira nem bírtam. Csak azért próbáltam meg újra, mert láttam, hogy milyen volt ugyan arra a receptre készített popsikrém egy komáromi gyógyszertárból.
A 45 perc után nem tudod visszaaltatni? Szabinál sokszor van, hogy felébred kb ennyi idő után a délutáni alvásból, azután ha visszanyomom, ráhúz még egy órát.