Sziasztok!
A nagy karácsony előtti hajtás után végül is mindenkinek felkerült a függöny az ablakára,és szép ruhában ült az ünnepi astalnál,sőt a fa alá is bekerült az ajándék ruha.Én két délután lerendeztem a vásárlást,szerintem mindenkinek sikerült eltalálni a legjobbat.
Én utólag kívánom,hogy a szívetekben megmaradjon ez az első karácsony a babátokkal,egy olyan gyöngyszemnek egy láthatatlan nyakláncon amire az évek során még nagyon sok boldog pillanat gyöngyszeme fűződik majd.
A képek alapján ,úgy látom mindenhol meghittre és különlegesre sikeredett az ünnep.
Nálunk is nagyon szép volt,Martin szó szerint megilletődött volt,nagyon édesen nézte a fényeket a fán,a csillogó gömböket,a kis szeme könnybelábadt,de a kis szája nem görbült lefele,mint aki sírni készül,szorította a nyakam,az ajándékokat hangos kacagással nézegette végig.
Aztán este jött a nagy művelet a nagy kádban fürdés,sarokkád lévén nekem volt a nehezebb,ő nagyon élvezte kapott műa.keretet ami segít hogy ne dőljön fel a vízben,oltári vizi ütközet kerekedett,üres flekonok kalózhajónak álcázva.....szóval jól elfáradt a kisgolyóm.
Amikor elcsendesedett a ház,apával megállapítottuk hogy életünk legnagyobb ajándékát kaptuk,üres lenne az életünk nélküle,egyszerűen tele volt a szívünk csordultig azzal a sok szeretettel amit ez a kis ember ad nekünk,ahogy nyújtózkodik utánunk,ahogy ránk nevet,ahogy a kis keze nyakon csap a sötétben mikor kiveszem az ágyból.Minden rezdülése egy ajándék,mert annyi kedvesség van benne.
Főleg ahogy formálja az első szavait bab,papa,baba ezt az elmúlt 3 napban mondta.
A két alsó canija már látszik,ha mosolyog,édi bogyó
A szilvesztert kettesben töltjük,apa megy bulizni,mi maradunk.
Most reagálok,
Gabi örülök ,hogy jobban vagytok,nagyon sokat eszembe voltatok!!!
Emma Zsófi,Zsombi,Máté boldog hófordulót!
Elinának hurrá a fogacskához!!!!
Minden baba gyönyörű a képeken,amint tudok dobok én is.
Viktóriáknak Boldog Névnapot!
Niki apa húzása nem egysoros,abszolúte átérzem a szitut, apa is néha meghúz egy hasonlót nagy ritkán de akkor elég csúnyán fest,szerencsére nagyon jó fej amikor csacsi részeg,igy én nagyon jókat mulatok,már gondoltam rá,hogy kiadom az arany köpéseit ebből az állapotából.
Alig elolvastam és elborzadtam,hogy Emma macska leesett az ágyról,lementem anyuékhoz,és Martinnal játszottam,amikor valaki kiabált a ház előtt felálltam és kinéztem,mire visszafordultam a kis bébi Rambóm már a földön hevert,szerencsére a plédet maga alá rántotta és arra esett ami tompított valamit,de aért a bömbi megvolt.Szerencsére semmi baja nem lett.
A két ünnep között nem lesz annyi melóm többet tudok jönni,,addig is mézeskalács puszedli mindenkinek