Sziasztok!!
Boldog új évet mindannyiotoknak!!!!
Képek irto klasszak, és minden anyuka nagyon szééép, és sehol nem lattam felesleges kilokat, csak a sajat kepemnel:D és True: nem vallalom be, még magamnak sem (nem merek raalni a merlegre, de azt hiszem én lehetek a legtobb a forumon, és kozben a legalacsonyabb is
)
Beuka: ciczésre én is csak a suttogosdit ajanlom, csak probald meg megszerezni, és beleolvasni... Nem mindenkinek tuti, de szerintem tok jo.
Nálunk Veronika magatol kezdett levallni. De még van cici -ha én akarom! Vagy ha a foga faj ejjel
Edi és Beuka: egy ideje nalunk sem alszik el cicin (csak ha hullafaradt). Hanem cici után kisagyba teszem, és volt, hogy ott 3/4 orat "fetrengett". De jo hir, hogy ez is fog valtozni, mert egy ideje 5 percen belul már elalszik... Sőt két napja, napközben már nem cicin altatom -pedig én ettol féltem igazan, mert akkor nincs se sotét, se esti ritualé... True: teljesen osztozom veled cici témaban.
Beuka: mesetv
Belepes utan Koncertek ->lenyitod->Ott Gryllus -> lenyitod -> ott a harmadik a bohoc, animacio nincs hozza sajna, csak koncertfilm
Férjem a kutyatokat is megcsodalta
szepek vagytok
Több gyerköchöz hajra!!!! Kivanom, hogy sikerüljön, és minden jol menjen! Mi is beterveztuk már a kovetkezo csemetet
Nálunk irto sok ho esett, de ezt szilveszter-ujévkor még megtetozte... alig lehet kozlekedni. Veronika imadja, imad elesni benne, orra esni, de akar hanyatt
Szankon nem lehet megmaradni, csak az elejen egy percig... aztan az a musor, hogy ő tolja a szankot... de olyan gyorsan.... az se zavarja, ha valaki ul rajta (ilyenkor segitek)
kis bohoc
True: szúros gomboc
http://hatodik.multiply.com/music/item/ ... lok_2_1998
itt megtalalod, letoltheted (regisztralj)
Amit a vitaminrol irtal megértem, az aloeval kapcsolatban, bar azt nem hiszem, hogy az activalnal valoban "kifejezetten a magyar gyerekek táplálkozási szokásai" lenne a fő szempont. De azt én is hallottam, hogy a mi magyar vidékunk embereinek nem akkora csoda az aloe mint amekkora mas tajak embereinek... Bár már annyi állhír van... ki tudja
foleg miota internet van
Most egy bok jon: rokonkislanyra hirtelen azt hittem te vagy, mikor ott fekudnek a foldon
apa szolt, hogy nem!
De Mikor még sokkal fentebb raktal kepet magadrol, karifa mellett, az idejo, tenyleg nagyon jónőcíííí
Halmai Judit (néni
:D:D ): nagyon aranyosak a csemeteid, jok a kepek
Tina: szepek a gyerkoceid
neked is
Melodia: latom volt kitol orokolniuk a gyerekeknek. Szep család vagytok. Pistike pedig.... csak rá ne jöjjön milyen szép
Hány szivet fog majd megdobogtatni
Santos: ha ránézek Rékara, nekem Veronika jut eszembe. Apanak nem, de nekem hasonlitanak
Mellesleg a két lany evesben is hasonlo, enyem csemete is boltit kap ha beteg-nyugos, mert az barmikor mehet, de anya foztje ? :O Lehet, szamit, hogy mikor milyen pelus van rajta? Haaaat pedig mindig babylove
Fogtol régebben nekunk is voltak pottyok, és el is terjedtek mindenfelé. Meg nyakan-fulemögötti nyirokcsomok is rendesen duzzadtak voltak akkor. Ekkor kaptunk calcimuscot
Edi: Kata mindig olyan jolöltözött
szepek vagytok, és jok az ajandekok
Timi: mi baj volt a mult évvel? Jo, nekem a gyerek elso éve miatt volt razos, foleg az elso fele, de már jóóóó
90 napos nagyon kiraly fogyi, és ha betartod (foleg az elejen fontos) akkor repulnek le a kilok. Nálam igy volt, tapasztalat. Mindenki dicsert a kornyezetemben, hogy mennyit fogytam. De mindenki ám!!!!! És nem is volt nehéz, csak az elejen a gyumolcsnapok. Mert ezektol eleinte fejfajasom volt, de pár gyumolcsnap utan mar nem. A gyumocsok kozul is tanacsos eleinte a nem savasakat fogyasztani (korte). És az aznapra valobol nyugodtan ehetsz sokat, csak ne keverd!!! Nekem igy mukodott. Baratnomnek a vernyomastat is rendbe tette!!!!
Bovebb info
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381 az aljan vannak receptek! Meg a gyakori kerdeseket is nezzd at.
Nagyon jo forumok vannak, kapcsolodj be az egyikbe, és ott siman tudtok segiteni egymasnak, de tolem is kerdezhetsz batran. (Anno nagy forumfuggo voltam-voltunk. Még talalkozonk is volt
) A gyumocsreggeli gondolatatol hideg razott, de belejottem, és jol mukodott. Egy probat meger
Bár nem lattam, hol lehetnek feles kilok
se nalad, se Lindanal.
Beusa: szerintem santos és én is eroszakmentesek vagyunk, akarunk lenni, csak sajna mas a vermersekletunk, mint tobbségeteknek, és nem tudunk visszafojtani néha egy-egy kiabalast. A nalam nagyobbat is lekurjantom ha olyanom van-nem vagyok én ezekre buszke. No, gondoltam mar kiirom a falra, hogy a gyerek "nem direkt csinalja" "biztos oka van ra" de azert tudjak ők is meddig lehet huzni a hurt...meg mar én is lecsillapodtam. De a gyeresiras maskepp hat rank... én allando kudarcnak éltem meg az elejen (komolyan) de ma mar sokszor ki is nevetem inkabb (anyava értem talan lassan én is)
Ja, a cumikon nalam is az én fognyomom virit (foleg ha pisilni kell éjjeli szopi alatt
:D:D:D)
Magunkrol: 31-én aftak gyerekszajban. Glycosept vagy mineve ecsetelés. Ügyeletes doktornéni maga volt a jotundér (sztetoszkop bemelegites gyerek karjan, hogy az ne sirjon, hogy hideg a mellkasanak, meg egyéb figyelmességek, emberszámbavétel). Írt ki antibiot, de mondta, csak ha terjed akkor kell...meg panadol...szerencsere nem kellett még! Nem terjed (száj szél), bár nem latunk be
Étvagy nem mult el, igy nincs nagy baj
Át kellene olvasni amit irtam, de elfaradtam
:O
Jubi: irasod szokas szerint klassz
Minden kép, és minden csemete gyonyoru!!!
És mindenkinek minden jot !
zi
(mennyit tudtam volna aludni, mig itt potyogtem. De valamit valamiert
)