Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Remélem, mindenkinek jól telnek az ünnepek! Mi szénné zabáltuk magunkat, sajnos, ez ezzel jár. Néhány kép akkor elsőként tőlünk :lol: Holnap utazunk, majd valamikor jövök! pusz mindenkinek Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


na ezek lemaradtak Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


meglátszik hogy rohanok, még 1 sziasztok Kép
true
 
 

 
 

Sziasztok,


Mindenkinek nagyon boldog békés ünnepet! Szeretetben gazdag legyen!


A nagy karacsonyi domping kapcsan, nekunk szaloncukrot nem sikerult venni, már szerdán :o De anyosomnak volt egy plussz csomag, amit nekunk adott -szerencse :D

Fát mi is vasarnap délutan diszitettuk fel, és a kicsinek nagyon tetszett. Megbeszeltuk, hogy nem nyul hozza :) (bar apa két helyen is kikototte, bizti ami bizti) De jo kislany, tenyleg nem is bantja. Csak tetszik neki :)

Ajandekozas, tegnap nagyiéknal kezdodott, arrol dobok majd egy-két kepet. Megkaptam a varva vart Suttogot (1-2. Januarban lesz a szuletesnapom, arra kapom a "mindent megold"-t) :D

Kicsi minden ajandeknak orult. (Kismotor, logo-himbalozo malac, kacsás pihe-puha párna, bugo csiga, Fa kepkirako (tobb kép haromba szelve), kiveheto-beillesztheto álatos konyv, overal, ceruza-talán ennyi :o :roll: :lol: )

Sue, Hettie, Goodfairy-anita: orultem, hogy be tudtatok kukkantani egy kicsit! Irjatok még ha tudtok!
Santos: latom tettel be képet a neved ala :)

KépKép
rizibizi
 
 


Kép
Kép

Kép Ez nem tartozik a karacsonyhoz, csak muszaj volt lefenykepezni, ahogy alszik :) persze egy anya mindig elfogult... :oops: :wink:

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!


Nálunk jól telnek az ünnepek! :lol: :lol: Dórikám mindennek örült amit kapott. Még holnap megyünk anyósékhoz, és ott is bizti aranyos ajándékokat fog kapni. A fához nem nyúlt eddig, csak olyan szinten, h a szaloncukrot szeretné levenni. Bár most fele szaloncukor, fele celabrations csokikák. Ezt legalább szívesebben megeszem. Hol egy kis bounty, hol egy mars csúszik le :lol: :lol: Dórikám kapott egy Fisher Price tanulószéket anyuéktól, és egész nap ma eljátszott vele. 12 DB-os színes cerkát is kapott, és annak annyira örült, h egyszerűen majdnem megzabáltam. Annyira akarta volna mondani, h az örömét egyszerűen nem tudta, h elmondani. Sikoltozott hozzá. Na! Nekem ezek a nagy dolgok, amikor látom, h örül a lányom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kimondhatatlan élmény :lol:

Amit apának csináltam ajándékot, most pár képet lefényképztem! Mondanom sem kell, h meghatódott Tőle. És még nem is tudja, h mire készülök szülinapjára :wink:

Íme a képek!


[KÉP] Ebbe az albumba tettem [KÉP] Anyával egy közös kép [KÉP] Picit megilletődött arc [KÉP] Ezen a képen sem lehetett mosolyt faragni az arcára [KÉP] Anyával ismét


És most pár kép a közös karácsonyunkról, és az ajándékokról
:lol:



[KÉP]
Ez az új csizi
[KÉP] Ajándékok szétszórva [KÉP] Anyucival [KÉP] Édes hármasban




Bocsánat a sok képek miatt :oops: :oops:


Riz!


Nem vagy elfogult, mert valóban tüneményes a kép!


Sue!

Gyere, és meséljél majd mi volt Nálatok. Viki gyönyörű kislány lett! Milyen régen láttam képeket


:lol:


True!


A te királylányodról nem is beszélek már!!!!! Levi igen belevan mélyülve az ajándékba. De azok a fürtök!!!!! Nem lehet kibírni.



További Szép, és meghitt Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!! És mindenki pár képpel térjen vissza a topikba.



Puszi mindenkinek!!!!

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok Lányok!

Végignéztem a gyönyörű képeiteket. Az enyimek csak a telefonommal készültek. Minden este kifáradva zuhant a kisfiam az álommanok közé. Annyira megvolt lepődve a fátol, hogy csak másnap reggel kezdte nézegetni.
Kép Kép Kép Kép Művész úr Kép Mamánál

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!


Jajj minden kép gyönyőrű!!!

Tru,szép a fe és te is meg a gyerekek is csinik,nagyon :wink:

Timi,tök klasszzak a képek,olyan vagy a portrékon mint valami színésznő :lol:

Sue,tündéri a kislányod a piros szerkóban :wink:

Halmai Judit,ti is mind szépek vagytok :wink:

Riz,Veronika is nagyon aranyos,és édin alszik,Laura is szokott így :wink:

Bocsi de mi nálunk még mindig népvándorlás van,ma barátok voltak délelőtt,meg nem sokára jönnek is,meg holnap is....már annyin süti elfogyott,szinte mindennap kell valami újjat sütnöm :? :lol: dobok pár képet,aztán majd ha lesz egy kis nyugi írok bővebben.Laura azt a kis tili-toli kocsit kapta,imádja,kockákat olyat mint Levi,piramist,amire a karikákat kell rátenni,bábos frakkot ,másik kockákat,és egy új fülbevalót anyukámtól :lol: Mindennek nagyon örült,persze a dobozokkal és a csomagolópapírokkal is játszott :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na sziasztok! Most van pár percem ideülni, de most se sokáig! Hát ez az egész karácsony nagy rohanás volt! A betegség sem került el minket, valami titokzatos vírust kaptunk be, ami Marcikának rossz közérzetet okozott, Levi hányt, én is tegnap rosszul voltam, rossz volt a gyomrom, meg rázott a hideg, de láz nem volt. Nem tudom mi ez. Levi 24-én hányt, akkor megitattam vele 2 normaflórt, és ma is hányt. Nem tudom, mi lehet. Nem is nagyon eszik, már tiszta ideg vagyok, dea doktornő is azt mondta, hogy ha nem hány sokat, akkor nem kell hozzá menni.

A képek mindenkinek gyönyörűek, Timi az album nagyon klassz, nagyon jól nézel ki, Dóriról persze nem is beszélve :wink: Nagyon ötletes ajándék, lehet, ellopom az ötletet egyszer! (mire nem jó a babanet?!) :lol:

Nálunk szegény Levike majdnem mindenkitől kisvonatot kapott:))) Tőlünk kapta a Thomast, ami a kockákat húzza, ami a képen van, meg egy targoncát, amin ilyen bogyóhúzogató van, és még 2 favonatot kapott, aminek a hátán tüskék vannak és mindenféle kockákat meg állatokat lehet rápakolni.

Szép volt az ünnep, de rám ilyenkor mindig depi jön, hogy mennyit készültünk rá, és ilyen gyorsan vége van :cry:

Amúgy is most az újévben vár ránk egy nagy megpróbáltatás, a férjem február közepétől 2,5 hónapig Pesten lesz átképzőn, csak hétvégente jön haza, hát ettől már nagyon be vagyunk parázva, dehát ez van. Úgyhogy nekem most nagyon nehéz időszak jön, de próbálom úgy felfogni, hogy a rossz után reméljük jó fog jönni!

Írjatok azért a nagy punnyadásban! :lol: Sziasztok! Ez a kép lemaradt a múltkor! Pusz Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok Lányok!

Czmelinda!
Nagyon szép a kislányod, látom ő is nagyon tud örülni mindennek. Nekünk még mindig megvannak a játékok dobozai, és abba rakosgatja az épitőkockákat.

True!
Sajnállak titeket a rejtélyes kor miatt. Már sok embertől hallodtam ezeket a tüneteket, azt mondták hogy virusos. Ezért megy át a családotokon. Jobulást kivánok!
Sziasztok

Kép
Vendég
 


Sziasztok LÁnyok!


Merre vagytok???????????????????


Judit!

Szép gyerekeid vannak :lol: :lol: ! Milyen hatalmas babát kapott a lányod? Ezt hol vettétek? Tetszik :lol:

Linda!

Nagyon elegáns volt a kis művésznőd :lol: :lol: Minden kaja elkelt, te kis konyhatündér :lol: De drága az első képen Lau. Nézi ahogy esik a hó? Fogacsaka van már?


True!


Szépek vagytok így együtt! :lol: Milyen fiatal az apa, és jóvágású :roll: :shock: Nagyon sajnállak benneteket, h rátok jár a rúd a betegséggel. Gyógyuljatok már meg!!!! És komolyan mondom ki kellene próbálnod amit mondtam(aloe vitamin). Egy picit az immunrendszert kellene megerősíteni. Vigyázzatok magatokra.


Ha nem jönnék addig, akkor Mindenkinek B.U.É.K!!!!!!



[KÉP]



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek!! Látszik a sok öröm a gyerkőcök szemében, olyan jóó!
És milyen csinosak az anyukák!!!!!!!!

Timi Nagyon tetszik az albumban az első kép, amikor együtt nevettek Dórival!!!

True Nagyon szép a fátok, és olyan édesek a gerkőcök!!!

Rizi Nagyon édesen alszik Veronika!

Judit Bocsi, nem teljesen vagyok képben, Ők mind a Te gyerekeid???

Linda Végül is nme csináltam baklavát, még arra sem volt idő, hogy megnézzem. De tuti fogok nemsokára.
Annyira jó a kép, ahol ketten vagytok Laurával. Jól nézel ki!!!

na nálunk is eltelt a karácsony, nem mondanám, hogy odavolt Botond az ajándékokért, legjobban az én számítógéphez való forgós székem tetszett neki (apától kaptam), de mostanra kezd megbarátkozni velük.
Egyébként teljesen bújós lett az ünnepek alatt, rengeteget akar cicizni, de már inlább csak játszik vele. De nagyon ragaszkodik hozzá.
Éjjelente egyre fáradtabb vagyok, mert még 3× legalább kel, és 2× legakább meg is szoptatom (igazából olyan fáradt vagyok, hogy inlább odaadom neki a cicit, mert így nem kell vele "hadakoznom" hogy visszaaludjon.) nappal nem vagyok fáradt, csak azon töröm a fejem, hogy mi a csudát csináljak, hogy éjjel ne keljen fel.

na rakok fel én is pár képet.

Ja aki ismeri a MESE TV-t lenne egy kérdésem :a bemutatkozó oldalon (mikor még nem lépünk bea felhasználónévvel) van egy dal a Grillusnak a bohóc című száma, rendes animációval. Nagyon tetszik, de ha belépek, akkor már nem találom. Hol lehet????

na és akkor a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép estét! Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok lányok!

H.Timi!
Nagy sikere volt a babának, a hugomnak hivja. Az Auchanba vettük, novemberben, még jár is. Nagyon szép kislányod van, és azok a szárnyak!

Beuka!
Ritkán jövök ebbe a topikba, lehet hogy nem ismersz még. :oops:
Mind az én gyerekem.A legnagyobb fiam 20mult, a másik fiam 14és fél, a lányom 10mult, és legkissebb amiért ide jövök eszmecserélni a lányokkal 1éves és 3honapos kisfiu.
Nálatok lehet szánkozni? Nagyol jol megoldottátok a szánkokarfa helyetesitését. Mi nemrég szereltünk fel egy kölcsönkarfát a szánkokra és már nagyon szeretnénk kiprobálni, csak ho nincs. Ja én is hintalovat szerettem volna neki venni, de ráültettem és félt rajta. A te kisfiad nem félt tőle?

Sziasztok Kép
Vendég
 


Kép Jo lenne!
Vendég
 


Na sziasztok!

Hát én írok, ha már hiába várok képeket mindenkitől...

Beuka, szenzációsak a képeid! Az utolsó, amin a szánkón ül hát haláli! Na így biztos nem esik le Boti! :lol: :lol: Mit raktatok oda, autós ülést? Milyen kreatívak vagytok! Ja és hát a kutya :!: :!: :!: Hogy mertétek az égő gyertyát ott tartani Boti mellett? Én már 3 éve nem merem a nappali asztalára tenni az ádventi koszorút, csak az ebédlőasztalra, ahol nem érik el, na meg én piromániás vagyok, mindent felgyújtok :x Sajnos, nem tudok neked segíteni MESE tv ügyben, olyan sokat nem nézzük. Én a Gryllustól a szúrósgombóc c. számot keresem égen-földön, mert az oviban hallottam, és nagyon ari, de nem találom a neten :cry:

Timi: hát köszi szépen! Milyen fiatal apa és jóvágású! Nem úgy, mint én igaz? :lol: :lol: :lol:
Amúgy nem vagyunk ám betegesek, most elkapott, de már szerencsére mindenki jól van, Levi is ma már jól evett, rajtam 1 nap alatt végigment. Talán Hanni is kikeveredik, ő eszi az Actival multivitamint, amúgy ez azért jó, mert ezt kifejezetten a magyar gyerekek táplálkozási szokásaihoz fejlesztették ki. Amíg el nem fogy, addig nem veszek mást. De egyébként Hanna sem beteges, mielőtt nem járt oviba, talán másfél évvel azelőtt volt beteg.

Még azt akartam mondani, hogy Laura is olyan szép nagylány lett, és Judit a te gyerekeid is olyan szépek! Tényleg ebbena topicban csak szép gyerekek vannak! :wink: :wink:

Jubi, te merre vagy az élménybeszámolóval és a képekkel? És Edi?
Zsuzs rólad nem is beszélve, töltsd már fel az aksikat!

Ki hol szilveszterezik? Akik otthon lesznek mit főznek, sütnek? valami jó reci?

Végezetül pedig: képzeljétek, Hanna már tök régóta nyafog ezért az égősorért, most le volt akciózva, ezért megkapta, feldíszítettük az ágyát.... Kis hercegnőm :lol: :lol: Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!


Te is nagyon csinci vagy


:lol: :lol: , de azért apa :wink: Érted? Akkor jó, h nem betegesek!!! Hát igen sajnos a közösség ezzel jár, h mindent elkap az EMBER LÁNYA :lol: Mondjuk én gyűlölöm amikor elmegyünk a játszóbölcsibe, és taknya folyik, és hapcizik a gyerek. Már mondtam Bettusnak, h mégegyszer ezt látni fogom megmondom a dadusnak, h csináljon valamit, mert ez így nem helyénvaló. Majd akkor hozza be, amikor már meggyógyult a gyerek. Ez a hercegnődé? Látom ott is van minden, csak "akasztott katona nem" :lol: Mi a barátnőmékhez megyünk édes hármasban Vecsésre, és ott szilveszterezünk. Ott is van egy pici gyerek. Nagyon lightos lesz, de azért jó, h kiruccanuk egy picit. Ő malacsültet fog csinálni azt tudom. Ja! És miről beszélsz? Szerinted te nem vagy fiatal, és szép? MI van a szempilláiddal?Művésznő? :wink:
Még múltkor kérdeztem, h hol, és mennyiért vettétek Levinek azt az iszonyat nagy hálózsákot? Ez bélelt? Kellene nekem is.

Judit!

Hány cm magas a baba? Dóri biztosan elhűlne Tőle. Szerinted még lehet kapni? Mennyibe került?


Beuka!


De jó, h jöttél! Még mindig cicizek? Dóri kedden lesz, h 2 hete nem cicizik. És az éjszakák is okésak. Este 8 tól- reggel 7ig. Persze vannak felsírások, de nem megyünk be hozza, csak ha indokolt. Így szoktattam le az éjszakai cicizésről. Tudtam csak azért kel fel, mert cicizni szeretne. Tudod én is csak úgy tudtam visszaaltani, és akkor megbeszéltük apával, h akkor dobja be magát az akcióba, és amikor felkel éjjel Ő menjen be. Bement, és pár napig Ő altatta vissza. Egyszercsak elmaradtak ezek a kelések. Rájött Dóri, h így nem pálya a kelés. Aztán maradt a reggeli cicizés, mert azt hittem amikor felkel 6-kor akkor visszatudom altatni. Volt amikor igen, de az utóbbi időben már nem aludt vissza, és akkor azt mondtam, h megpróbálom leszoktatni Róla. Nem ment nehezen, és nem viselte meg Őt sem, és engem sem! Ezt a mese Tv-t nem ismerem. Jó megoldást találtatok a szánkó háttámlának. Mikor volt ekkora hó?


Ahhoz képest, h azt írtam, h lehet nem jövök :wink:



Többiek? Edi, Sue, Beusa, Melódia, Linda, Santos, Riz, Hettie, Anita


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi! Bocsi, emlékszem, hogy kérdezted a hálózsákot, de elfelejtettem válaszolni :oops: Nem annyira bélelt, de nálunk Levi ebben alszik, meleg van, meg neki van még a kistakarója, de az nem mindig van rajta. Hát én a Babaszobán vettem használtan, de a Kenguruban nagyon szép hálózsákok vannak, hatalmas méretűek is, de nagyon drágák (Úgy emlékszem, 6 fölött) Hannának akartam venni, mert mindig ki volt takarózva, aztán eszembe jutott, hogy a gyerekméretű helyett felnőttméretű paplant rakok neki, és azóta nincs kitakarózva, úgyhogy már nem veszek neki hálózsákot. Bizti jó lesz nektek a szilveszter, nálunk tavaly volt egy kisgyerekes pár, (itt is aludtak, mert Félegyházáról jöttek) ésnagyon jól sikerült. Az idén egyedül leszünk, én már nem szívesen mozdulnék ki 3 gyerekkel, a mamának meg szent a szilveszter, azt el nem szalasztaná, így nincs kire hagyni a gyerekeket, de nem is lennék szívesen nélkülük szilveszterkor.
Még azt akartam neked írni már régóta, hogy olyan ügyesen csináltad ezt az elválasztást! Nekem biztos nehezebben ment volna, ha Levi így ragaszkodott volna a szopizáshoz! És biztos nehéz neked így, hogy számontartod a napját pontosan! Nálunk azért volt könnyű, mert sokat szenvedtünk vele, sokszor nem volt tej, így nem is tudom pontosan, mikor választódtunk el, de nekem így könnyebb volt, mert azért ez egy nehéz helyzet, az biztos! És abban is ügyik vagytok, hogy az éjjeli keléseket így megoldjátok, szerintem nemsokára Dóri magától le fog szokni róla! Na szia!!!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ja, a szempilláim pénteken voltak 1 hetesek, és még bírják! Igaz, egy tincs kicsit csálén áll, de még azért remélem, bírja egy pár napot! Pusz!
true
 
 


Sziasztok!

H.Timi!
Egy méteres a baba, 5000ft volt, de elötte a szülinapjára ugyanennyiért vettem egy barbit is.
Kép a hugica

Mi is zsákban alszunk. Most nőte ki a tavajit és a férjem kezébe nyomtam hogy ilyet hozzon a piacrol. És kébzeljétek 3hozott 1500ft-ért. Kép Steppelt

Sziasztok
Vendég
 


[size=24]Az élet banknál a 2008-as számládra átutaltam 1 év szerencsét, 12 hónap szeretetet, 52 hét egészséget, 366 nap jókedvet és 8784 óra szerelmet. Sok bölcsességet az "elköltéséhez"! BÚÉK: Huszti Család[b]

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!
Elöször is mindenkinek kellemes ünnepeket kivánunk.
Nagyon régen irtam idöm nem sok,de olvasok azért ahogy van pár percem.
A babák gyönyörüek,és nagyot nöttek.True,a te szempillád meg egyszerüen fantasztikus.
A karácsony nagyon jol telt nálunk is.Megjártuk a 2 mamát + még uncsitesomékhoz is be tudtunk ugrani.Másfél éve nem láttam öket.És egy jot szánkoztunk is.Mivel itt pesten még a fiam egy szem havat nem látott.Igaz orditott is rendesen töle.
Marvinnak nagyon tetszett a fa A párom és lányom ahogy diszitette ö ugy szedte le.Ajándékokkal nagyon nem foglakozik,talán a táviránnyitos kisautó most érdekes,a laptopon ugrálni,a világittó gömbe beleülni ,jo dolog,de továbbra is a fakanál szemetes és az egyéb "nem szabad" nevü játékok a sláger nála.

Anitának gratulálok a kis Kornél babához.Irigyellek nagyon.


És egy kérdés.Holnap malachust akarok(szeretnék :lol: ) sütni.Van valakinek valami jo kis receptje??Valami fullos,körettel meg egyéb nyalánkságokkal..a másik topikba szivesen venném.

Most ennyire futotta.ha nem tudnék jönni akkor mindenkinek: Boldog uj évet kivánunk!

Dobok pár képet ha nem gond.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Békés,boldog,sikerekben gazdag új évet kívánunk minden babának,és családjának!
Melódia és Pistike Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sajnos most írni nem tudok,mert melózok ezerrel,de azért karácsony nálunk is volt,dobok egy pár képet!
Minden baba gyönyörű szép,és persze az anyukák ,apukák,és a tesók is :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Húú mennyi klassz képet tettetek fel!

Melódi,szépek vagytok,remélem szilveszterkor nem kell melóznod.

Tina,a kis Marvin már milyen ügyesen mossa a fogát!Sajna malacot még nem készítettem,és azt hiszem nem is szeretem... :?

H.Judit,frankó a hálózsák,és micsoda szöszke Robika.A baba meg óriás,Laurának is van ,de nem sokat játszik vele.

Beuka,nagyon kis édi Boti.Nálunk is nagy hó van,a kutyusotok rendi volt hogy húzta a szánkót.Baklavát holnap megint sütök ,mert lejár a réteslapnak a szavija,gondolok rád fogyasztása közben. :wink:
Szerintem Timi nagyon jól csinálta a Dóri éjjeli kelésének leszoktatását.

Timi,igen,az első képen a hóesés bambulása látható.Fog még sehol :( :( Szerintem még úgy is írsz holnap,hisz az lesz az év utolsó napja :wink:

Tru,szép kis baldahinja van Hannának,egész éjjel világít?Nem félsz hogy kiégeti az anyagot :lol: :wink: (piromániád)Hannának teljesen külön szobája van ,vagy osztozik valamelyik fiúval?
Szerintem mi is itthon szilveszterezünk,még nem tudom hogy elhívjam e pár barátunkat....Bizti sütök pogácsát,meg tonhalas tekercset leveles tésztában,fokhagymás tejföllel:nyami-nyami,éjjel virsli,másnap lencse,meg egy lusta rétes aztán szeva,mert szerdától fogyi.Ki akar még???Együtt könnyebb lenne!!!

Ma az utolsó ajándékokat is szétosztom,partira megyünk Laurával ,5 re a barátnőimhez.4 -en elég szoros barátságban vagyunk,(csak nekem van gyermekem)karikor meg szülcsinapkor mindig meglepjük egymást kis aprósággal,már nagyon várom,régen taliztunk így, egyszerre.Most megyek nyomok egy milka sort,legyen mit leadni januárban :mrgreen:

Jajj ,teszek ide egy képet egy kis rugdalozóról,amit tavaly novemberben hordott Laura,meg egy badiról:amit most hord. :lol:

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szia linda!

De-de,sajna szilveszterkor nappalos vagyok,este 7-ig melózok!
Egyébként jan.1-től én is fogyózni készülök,már előre parázok tőle! :x Pedig úgy szeretek enni,de egy 5-s leficcenhetne rólam! :?
Pusz!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Helló Mindenkinek!

Bocs,hogy csak most és csak rövidre,de majd írok hosszan az újévben.

Volt karácsony mamák jöttek,fogunk is jött,hullot a fenyő-kidobtuk,nem volt gyomorrontás,feljött 3 kiló,imádom a zselés szaloncukrot,Réka is imádja,a bútorok nem szeretik,hó itt nem esett csak valami szmötyi,Újpalotának sajátos mikroklímája van...Gryllus nótás mikulás c. albuma király,gyerek táncolva sikongat rá,építőkockákra lépek éjjel,jó volt na...több méter beiglit ettem egyedül...szilveszterkor korhelyleves (több liter) és lencsefőzi (kevesebb,csak én szeretem) Kép Kép Kép Kép
Timi!
Képzeld én anyukámnak csináltam ilyen szép albumot még anyák napjára-na nem fotós általi képekkel,de ilyesmi volt...én képregényszerűnek csináltam. Szép a kis anygyalkád és te is4

Riz!
Annyira aranyos a bébi ahogy alszik...Réka is szokott hasonlóképp,ilyenkor mindig elérzékenyülök...amúgy is könnyen...

Linda!
:lol: Hóesés bambulás... nagyon édi,meg ez a body-összehasonlítás is...tényleg, hogy így láttam előkotrok egyet...én nem milka sort nyomok,hanem mogyoróscsokit...az kell. Így lesz majd 38-asból januárra 42-es

Tina!
Én mindig elájulok a fiadtól...nagyon helyes!

Melódia!
Remélem jövőre tényleg összejön egy tali!

KEDVES MINDENKI,AKINEK NEM ÍRTAM MOST NÉV SZERINT BOCSI ÉS MAJD ÍROK BECCSZÓ... SZÉPEK A KÉPEK ÉS AZ ÖSSZES BABA, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN: RÉKA MEG ZSUZSI (rímelősre akartam,de nem lett volna vicces...)

Végül pedig néhány kis képecske:Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


hihihihih

Megvadult a gépem,így lettek ikreim,bocsi,ráadásul nem is oda akartam...ki hiszi hogy a gép lett hülye...na mindegy megyek...puszi Mrs Bill Gécc

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Megint csak beugrottam, nálunk még javában zajlik a vendéglátás, jövés-menés, nagyon unom már, minden nap 23-a óta. Még holnap is megyünk vhova és 1-jén végre hármasban leszünk. Jővőre asszem máshogy lesz a Karácsony, mert ez így baromi fárasztó.

Nagyon jók a képek, mkinél szép a karifa. Sok ajándékot hozott a Jézuska :)

Linda!
Én is elszörnyülködök, hogy nem igaz, hogy ilyen kicsi volt a Kata. Nézegettem fotókat és egyik rugija nagy volt rá, még az ujja is vissza volt hajtva és most megnéztem, egy falat az egész ruci 56-os :)

Pár kép rólunk:

Kép

Kép Kép Kép


Mkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Halló halló!
Utolsó alakalom hogy még idén írjatok! :lol:

Melódi,remélem lesz még azért kedevd egy kis ünneplésre a meló után!

Edi,nagyon jók a képek,látom a zebrát is,azt hittem magasabb lesz,de így már nyugodt leszek ha Kata ráül :wink: Nekem is hosszúnak tünt a kari,de már vége.Laurának az 56-os badik óriásiak voltak,kb 3 hónapos korában lett csak jó,annó a barátnőm hozott Londonból,kicsi korás babának való rucikat,tudi.

Santos,na végre...már kezdtem aggódni..... :mrgreen:
Nagyon kis helyes csajszi Réka,és már főzni is tud:fantasztikus :lol:
Elég sok baba kapott hasonló kockákat,Laura is :lol:
Nálunk is több méter süti elfogyott,ma meg még jön hozzá...de szeretnék 38-as méretet...most 40-42-es :? de elég nagy darab a a hátam,csak azért,meg hosszú a karom....meg 170 cm vagyok,szóval muszáj lesz szerdától.....

na megyek,pogit sütni,meg valami ebédet.Este 9 -re jönnek a barátaink,egy szolid bulira.pezsgő,virslli,süti,vizipipa.....tyúhaj!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Judit Akkor gratulálok a 4 gyermekhez!! Bevallom én is annyit szeretnék, de lehet, hogy korábban kellett volna kezdeni (ráadásul egy petevezetővel kisebb is az esély, de rajta vagyunk a dolgon) :) :)
Szerencsére nálunk van hó, jól jött, hogy van ez a pihenőszék, így egyedül is ülhet rajta.

True Nagyon szép lett a Lányod ágya! ténlyeg olyan hercegnős, akárscak Ő!
A gyertyába szerencsére nem nyúl bele a Fiam, csak próbálja elfújni. De nem szióoktuk azért előtte hagyni, ott vendégségben voltunk.
Köszönjük a jókívánságokat!

Timi Folyton rajtatok jár az eszem, hogy megpróbálkozom én is ezzel az éjjeli megoldással, de picit sajnálom apát. Pedig muszáj csinálni valamit. Hány napig tartott nálatok? nagyon sírt Dóri? Apa hogy viselte? jaj Ti annyira ügyesek vagytok!!! Remélem nálunk is beválik, és apának nem lesz angyon rossz.
Én egyébként nem bánom, hogy még szopik, csak éjjel kellene leszoktatni. Ő még nagyon igényli, nappal is.
Nálunk még mindig elég nagy hó van, és szerintem ma jön is az utánpótlás.

Tina A gyermekeid még mindig csodaszépek! A bejglis kép haláli!!!!

most mennem kell, mert kész az abéd (anyáéknál vagyunk) de még jövök ma remélem!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


hát nem soat írtatok,akkor én is rövid leszek:buék mindenkinek :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok BUÉK Mindenkinek!
Kép
Vendég
 


BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
beuka
 
 


Minden babának és családjának: Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Nekünk nagyon jol kezdődött az uj év, végre esett nálunk is a ho!
Mai képek: Kép Robika és Dorisz Kép Kép Fekete fehér

Sziasztok
Vendég
 


Idén még nem is voltam :lol:

Ez még a múltkor lemaradt,

Melódia nagyon jók ak épek! Micsoda nagy lett már a Fiad, (bár sosem volt kicsi) annyira helyes! És micsoda fogsora van!
Kitartás a melóhoz! Rossz lehetett még ilyenkor is dolgozni :(

Linda Nagyon jó a ruha összehasonlítás! Micsoda, fogyózni akarsz?? :shock: mééér? Nem látszik rajtad semmi...

Zsuzs Csodaszép a Kislányod!!!

Edi Ó te jó ég, a közös képeteken látom, hogy mekkora már Kata!! és még mindig nagyon szép!!! Tetszik neki az a ló?

apropó, valaki kérdezte, hogy mit szólt a Fiam a hintalóhoz? Nos nem mer ráülni :? :? a fülét megnyomva galooppol, meg nyihaházik, az tetszik, de fölülni nem mer.

Judit Gondoltam ma rátok, de látom, akkor ott is van már hó!
Jók ak épek! Látszik, hogy élvezi Robi.

Itt rengeteg hó esett. Én spéci örülök, is neki.
Ma Botond is sokat mászkált benne, nagyon tetszett neki, persze csak ahol el volt túrva, a mélybe nem mert menni.

Szép estét! Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Megint egy rövidet:
Nah megyek vezetni,mert muszáj lesz,oktatóval stb...remélem hamar visszajön,azt monják olyan mint a bicajozás (itt jelzem,hogy én soha sem tudtam elengedett kormánnyal bizajozni és elestem a papám huszonnyolcasával... :lol: ) na mindegy is,remélem majd ér valamit.

Beuka!
Köszi a dícséretet,mindig düllesztem a mellem ilyenkor,de most el akarom küldeni a kedvenc fotóm is,remélem sikerül,mert mint fentebb láthattuk mestere vagyok a képcsatolásnak...néztem a képeiteket a linken,de csak májusig van...én vagyok megint béna,vagy még nem tettetek fel többet? (Kíváncsi vagyok ám...)

Linda!
Jah főz a gyerek,biztos tök elégedett lehet a főztömmel. :lol: inkább kockát eszik. Többnyire kiköpködi mami főztjét, a bébikaját meg benyomja...nem értem én ezt,de minent összevetve elég költséges lesz a táplálása ha folyton csak ezeket fogadja el szívesen.Remélem nem pakolja a kockáit a gáztűzhelyre,amikor leves fő...az egyetlen amit az én kreációim közül megeszik...érdekes,amíg tök pépeseket nyomott addig én voltam a pürékirálynő...de most...

Kérdés:
Fogjövéskor piros pöttyök és lángoló piros fenék lehet? Most jön a két alsó örlőfoga,plusz hurutos tüneteket produkál,de nem gáz egylelőre,csak a feneke nagyon piri..kenegetem halszagú gyógyszertári cuccal,de semmi- kivéve,hogy a gyerek heringszagú- :lol: ,bár még csak 3 napja ilyen.

Melódia!
Találtam egy tök jó fogyókúra receptet,ha érdekel,elküldöm,mondjuk nagyon kemény szinte semmit nem lehet kajálni,de 10 kiló két hét alatt...azt mondják...jövő héten nekifeszülök,mert egyre gázabb a tükörképem,eddig ráfogtam Rékára a plusszokat,de most véget vetek ennek :mrgreen:

Mivel elfelejtettem hogy mit akartam írni lelépek inkább na puszi és tessék írkálni,egy éve nem írtatok!!!!!!!!

ja a kép: Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


bizajozni=kerékpározni

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok !

Buék még 1x mindenkinek.


Judit,aranyos a fiad a nagy hóban,nálunk már három hete megvan a hó,kicsit uncsi,friss meg nem nagyon esett , tegnap se,sajna,minket kikerült.Természetesen Laurának tetszik :wink:

Santos,frankó az apás kép,sajna én nem nyomathatom emberemet,nem örülne neki :? pedig nekünk is van pár klassz.
Húú ,azért az nem túl biztató hogy csak bolti kaját eszi ez a gyerek :roll: Fog témához nem tudok szolni:továbbra sincs egy darab sem :( írtam a kismama honlapra ez ügyben,de ba.... válaszolni :x nálatok is esett a hó?Csak azért kérdem mert most mész vezetni :mrgreen: Kb 5 évig én sem vezettem aztán gondoltam egyett és egy régi roncs autónkkal tettem két kört a házak körül,egyedül,kicsit ugrált,kicsit kerreget a járgány,de tudtam vezetni és mertem,persze a szívem nagyon kalapált.Nem sokkal az eset után kocsival mentem melózni át Hévízre,szigórúan betartva az 50-et(szidtak is)de odaértem meg vissza is,fantasztikus érzés volt,büszke voltam magamra,nagyon hamar rákaptam az ízére,mára pedig könnyedén,idegeskedés,kapkodás nélkül elmegyek bárhova. :wink:


Beuka,később majd bizti ráül Boti,aztán majd le sem akar szállni arról a lóról :wink: Isteni lett megint a baklavám,nem is csodálkozom :lol:

Ja,amúgy nyomatom a 90 naposat,muszáj...a végén megírom hogy mennyi voltam.... :oops: :oops: ma lencsefőzi volt...hát tudnék még falni valamit.....


Tru,hiányzik a hosszú irományod!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na sziasztok, de nagy itt a pangás! Csak nem másnaposak vagytok még? :lol: :lol:

Nálunk egész jól sikerült a szilveszter, rokon gyerekek voltak, aztán apa szerelt karaoke cuccot, és énekelgettünk, 1-ig fent voltunk.

Tegnap mamáéknál voltunk a szokásos újévi lencsegulyára, meg köszönteni szülinapjára, mert neki dec. 31-én van.

Mi még ma megyünk a sógornőmékhez, szünidőzáró partyra :lol: :lol: HOlnaptól megkezdődik a taposómalom, a többieknek, nekem meg a pihenés :lol: :lol: Hát nem bánom már, mert 3 gyereknek nagyon gyors a keze, és nem győzöm a pakolást utánuk...

Nálunk is nagyon nagy a hó, de ritkán viszem ki őket, mert mire felöltözünk, na meg mire az elázott cuccokból kivetkőzünk, hát az nem két perc...

Beuka: nekünk is van hintalovunk, Levi szereti, de egyedül nem engedem, hogy ráüljön, mert félek, hogy leesik, vagy a lába alámegy, és megnyomja.

Linda: nem ég egész éjjel az az égő, de ez nem veszélyes, mert minden égőn egy kis műanyag szivecske van, és az nem melegszik át, lehet, nemlátszik a képen, de olyan kis pompom is van rajta, akkor az is kigyulladna, hát reménykedem benne, hogy nem fog. A gyerekszoba közös, ez a sarok a Hannáé a képen, mindenkinek van sajátja:) A negyedik sarok a játékoké :lol: :lol:

Edi, Kata is rengeteget nőtt! Mit kapott Helokittyset? :lol: :lol:

Na, egy-két képecske, aztán megyek, írjatok már!!! Kép mint a nagyok :evil: Kép Kép így nyírjuk ki apát

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


hihi, nemhiába hiányoltál Linda:)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Halihó lányok!


Nem volt semmi különös szilveszterkor, csak éppen öregebb lettem 1 évvel :lol: ! Mi egy házibuliban voltunk, de nem volt valami pörgős. Bár Dóri iszonyat sokáig volt fent. Hajnal 1 volt amikor elaludt. Mi 3-kor feküdtünk le. Nem is ittam nagyon, pedig már nem szoptatok! De valahogy nem is kívántam. Ezt a csúnya évet, nem is lehetett volna másképpen elbúcsúztatni. Nagyon szar év volt.

True!

Tudom ezek a hálózsákok iszonyat drágák. 6EZER? Ezek hülyék :lol: Tudod nekem sem volt soha sok tejem, mert mindig pótolgatni kellett, de anno ezek az éjjeli kelések nagyon kiborítóak voltak. Pedig lehet nem is volt éges éjjel, csak a megszokott cici. Én meg mentem, és szoptattam. Éjjeli kelések meg hála már jó pár hete egyáltalán nincsenek.

Judit!

És vastagok a zsákok? Az nagyon olcsó volt. Nekem van 2 db hálózsákom ami vastag. Ezeket szoktam cserélgetni.


Tina!

De szépek a gyerekeid! Pici Marvin egyre szebb baba! Nem zavarja a lánc? Nem nyúlt még hozzá?


Linda!


Miket kaptál karira? Az egyiket tudom a szőrtelenítést. Barinőktől miket? Mikor mész szőrtelenítésre? De kis édes a két rugi egymás mellett. MOst mekkora ruhát hord Lau? Fogyókúra rám is ráférne. De semmi kedvem nincsen tornázni. Enni pedig nem eszem annyira sokat. Csak éppen mozogni kellene. Azért én megcsinálnám ezt a 90 napos diétát, de csak akkor ha valaki leírná nekem a heti menüt amiből lehet válogatnom. Nem nekem kellene gondolkodnom azon, h mikor mit mivel ehetek. Esetleg van neked ilyen menüsorod? Pl: hétfőn ehetek reggelire: kakóscsigát, tízóraira: 2dl narancslét, ebédre: pörkölt nokedlival, uzsi: alma, vacsi: tojásrántotta. Valami ilyemi. Ez is tök jó volt amit írtam

Santos!


Ez a gyönyörűség képes felbosszantani? Hihetetlen

:lol: 38-as ruhát hordasz? Mondtam már, h nem szeretlek???????
Most akkor te újból kezded a vezetést? De bátor vagy! Milyen apropóból? Azt írtam, h apa is Rákospalotai? Miiilyeeen fogyókurát akarsz csinálni? Inkább küldjed el Nekem. Nagyon édesek a képen.

Edi!


De jó! Dórikám is tanulószéket kapott. Nagyon szereti. Kata is? LÁtom kapott még F.p-s dolgot. Mit is tud ez a zebra? Szépek vagytok. Tök sokat fogytál. Ez így nem ér!!!!!!!!!!!!!!Mizu van veletek? Picit írjál magatokról. Hol jártatok karikor? voltatok szilveszterkor valahol?


Beuka!


Azt, h nem mentem be hozzá, és hagytam sírni azért az is nagyot dobott a latba. Apa csak kb 3 napig ment be, és altatta vissza, de úgy gondolom, h ennyi áldozatot Ők is hozhatnak. Sírt , de valóban napról-napra kevesebbet. Ezt valóban csak te tudod eldönteni, h mikor lesz az a nap amikor elkezditek. Azzal, h nem kelt fel este elmaradt az éjjeli szopi. A reggeli megmaradt, de már azt is abbahagytuk. Ezért is lett vége a szoptatásnak. Úgyhogy hajrá!!!!!Mert nem azért kel fel éjjel, mert éhes, hanem a cici miatt.


Egy szülinapos kép!





[KÉP]


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
Boldog új évet minden családnak! :-)
Mi is megvagyunk, élveztük az ünnepeket, mi magunkhoz "rendeltünk" mindenkit, így nem sokat kellett utazgatni. Mondjuk a hányós korszak volt az oka, de bevált, így lehet, hogy később is inkább mi leszünk a vendéglátók.

Beuka,
Boti olyan nagyfiús:-) tündéri. Mit és hogyan erősítettetek a szánkóra? Olyan, mint egy első osztályú páholy.

Edi,
FP szék van nálunk is, lányom egyenlőre inkább csak ácsorog rajta, ülni nem ér rá :lol: Zebra bevált? Amit tud az nekem is tetszik így gondolkodtam rajta, csak kicsit olyan valószínűtlenül néz ki...

True,
Ez a hercegnős ágy valami meseszép... :D Hol vettétek a kellékeket?

Timi,
Boldog szülinapot! Pont 31-én van? Ma éjjel sokat gondoltam rád, pedig én eszméletlenül szoptatás-párti vagyok...
Az tuti, hogy én lánykám is inkább csak komfortszopizik már, tudom persze, hogy ez jó neki, úgyhogy igyekszem kitartani.

Santos-Zsuzs,
még a korábbi kiabálós hsz-edre akartam írni. Anno nálam az döntötte el az ehhez való hozzáállásomat, hogy egy előadáson hallottam:
[quote]& írta:quot;a verés és kiabálás a gyengeségünket mutatja. Azt jelenti, hogy nem tudunk megbírkózni egy helyzettel és megoldás helyett a feszültségünket éljük ki - egy gyengébben. Kiabálni mernénk egy nálunk sokkal erősebbel is?"


valami ilyesmi volt, nagy benyomást tett rám, úgyhogy én az abszolút erőszakmentes nevelés híve vagyok. Néha nem könnyű, volt olyan, hogy 3 havi aligalvás után a babakocsiból kifeszülés és folyamatos hisztinél a lányom által kidobott cumi szélét harapdáltam feszültségcsökkentésül :lol: :shock:
A MAM fogzáskönnyítő cumija remek erre :lol:

Tina,
jó hallani Rólatok:-)

Judit,
Voltál már ott nálatok a LLL szoptatós klubjában?


Szép napokat, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Na sziasztok, újra itt! Voltunk partizni, nagyon klassz volt! Ilyenkor a gyerekek olyan jól érzik magukat! Konfettiágyút is kilőttünk, sajnos, nem vittem el a gépet, pedig nem semmi látvány volt az 5 gyerek a konfettitengerben! Nem igazi apró konfetti volt, hanem színespapír csíkok, így a takarítás sem volt vészes. Ettünk, ittunk, tök jó volt.

Beusa: kíváncsi leszek, majd ha nagyobb lesz Minna, hogy fog beválni ez a pozitív nevelés. Az oviban nálunk is ez van, és ahogy látom, közösségben beválik, de szerintem egy szülő nem tud tekintélyt szerezni magának erőszak nélkül. Na én se vagyok az erőszak híve egyáltalán, sőt a kicsikkel igazából nagyon kiabálni sem szoktam, de Marci már keményebb dió. Amikor egy gyerek már megérti, mit kell tennie, mégis nap mint nap 100-szor elmondasz valamit neki, és mégsem úgy csinálja, akkor valamit tenni kell szerintem. Mondjuk én mindenben az arany középút híve vagyok, de szerintem hangfelemelés nélkül a mai gyerekek 5 perc alatt a fejünkre nőnek. Hát kíváncsi vagyok, neked hogy fog sikerülni. Hanna ágyán a baldachin már rég megvan, ikeás, az ágy valami maszek szerkesztés, ezt az égősort meg a tescoban vettük, és nem biztos, hogy karácsonyi időszak elmúltán le fogom venni, olyan édes! Ja, én amúgy a szoptatással is úgy vagyok, hogy szerintem az 1 éven túli szoptatás már semmi élettani előnnyel nem jár, és szerintem inkább az anyukának kell,aki nem akarja még elengedni a kicsi babáját, de NE KÖVEZZETEK MEG, ez az én véleményem, és semmi rosszat nem látok abban, ha valaki tovább szoptat, csak én nem tudnám elképzelni, pedig imádtam szoptatni, csak hát elmúlt az az időszak is.

Timi! Isten éltessen! Neked is 31-én van a szülinapod? Miért volt szar az év?

Linda: Levinek is kb 5 hónapja 6 foga van, semmi változás ez ügyben... :shock: Nekem is volt kihagyás a vezetésben kb. 2 évet, mindig buszoztam Hannával, de mikor Levivel terhes voltam, akkor rájöttem, hogy nem vitethetem állandóan a fenekemet, ezért megújíttattam a jogsimat. Na mondjuk, én azért itt a faluban időnként mentem 1 kört jogsi nélkül :oops: Szóval annyira nem estem ki, de én mindig nagyon szabályosan közlekedem, SOHA nem száguldozok, hálistennek nálunk apa sem. Ebből az egyből nem engedünk, mert az autózás valóban veszélyes üzem. Így -még ha más nekünk is jön - nagyobb az esély, hogy megússzuk.
Ma nálunk is lencsefőzi volt :lol: Levi azt mondta, kenjem a hajamra! és sajtos szendvicset evett... :lol:

Zsuzs, szeriintem piros fenék tuti fogtól van.

Képzeljétek, nem híztam agyonra magam karikor, de szerintem ennek a titokzatos vírus az oka, ami pont jókor jött. 65 vagyok, na ki vállalja még be? :lol: :lol:

Na mostmár befejezem, most kivételesen volt időm irkálgatni, holnap Levivel itthon kettesben, mint a paradicsomban:) Végre normálisan kitakarítok, sütök valamit, este vendégek, de tök jó, legalább nincs pangás... Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hellótok!

Tru,nem vállalom be, :oops: a diéta végén megírom,majd akkor kell ájuldozni :lol: Laura tenap falta a lencsét,nem turmixoltam össze ,elég puha volt így is.Na, délután már telerottyantotta a pelust,tisztára úgy nézett ki mint mielőtt megette :roll: :oops: egy csomó egész lencsedarabot láttam benne,a ma reggeli kaksi is olyan volt. :?
Ma én is eszem sütit:szénh.nap van :lol:
Fenyítő eszköznek fakanalat fogok alkalmazni,ha muszáj lesz.Tesóméknál nagyon bevállt,elég már csak megmutatni ,és "vigyázba" áll mind a 3 gyerekek.(persze nem agyba -főbe verték őket,ne gondoljatok erőszakra).

Timi,boldog szülcsi napot!Tényleg most volt?Mmm,az nem olyan jó buli nem?Miért volt szar az éved?A tortád tök jól néz ki,még jó hogy ma ehetek ilyet.Nincs naprakész menüsorom,de ha rámész a www.mindmegette.hu oldalra ott elég sok informácíót találsz,persze olyan kajákat nem ehetsz amiket ide írtál,össze vissza mindent mindennel :lol: Van egy bécsi diéta,az ilyen koplalós,2 hetes,1x megcsináltam 5 kiló lement.

Na megyek felmosok gyorsan,aztán egy jó nagyon sétálunk ha Laura felébredt.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Először is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK nektek!!

Próbáltam visszaolvasni, a képeket megnézegettem, a csajok nagyon csinik, a fiúk pedig egyre helyesebbek :D

Nálunk mozgalmasan telt a téliszünet: 21-én adventi vásár a Beni sulijában, 24-én ajándékozás/örömködés, 25-én reggel irány Miskolc, Anyósomék eljegyzése (nem nevetni :D ) 10 gyerek és 8 felnőtt 50 nm-en :shock: , megúsztuk nagyobb megrázkódtatás nélkül. Délután irány haza, felturbózva a sógoromékkal (3 gyerekük van). Na szóval nálunk töltöttek 4 napot, kicsit mozgalmas volt. Közben néztünk jégszobrokat, Csodák Palotája utazó kiállítást, és még Nádudvaron is jártunk az Apósoméknál. Mondanom sem kell, nem híztam az ünnepek alatt 8) Én bevállalom: 58 kg vagyok, de azt is bevállaltam, hogy még hármat leadok tavaszig. Még néhány ilyen mozgalmas hét, és simán összejön...
Újév reggelre nálunk is esett végre egy kis hó:
Kép
Kép
na, ezt most gyorsan elküldöm, hogy el ne szálljon, aztán folytatom..

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Azt még mindenképpen le akartam írni neked Timi, hogy nagyon jól nézel ki a fotókon, Dóri szárnya pedig még jól fog jönni az ovis farsangokon.

Beusa!
Azt én is elítélem, ha valaki azért veri a gyerekeit, hogy a saját indulatait levezesse. De a fenyítés, az teljesen más. Az akkor történik, ha a gyerek átlépi az előzőleg tisztázott határokat. Ilyenkor nem az indulat a motiváció, hanem a gyerekem iránti szeretet. Furcsa, de azért kerül elő a fakanál (nálunk is ez vált be), mert szeretem, és meg akarom óvni azoktól a veszélyektől, amiknek akkor tenném ki, ha nem tartatnám be vele ezeket a határokat. Ez most így nagyon elméleti, pedig a valóságban nagyon is gyakorlati, és az eredményei is megvannak. Mondtam már, hogy vannak a szakkönyvek, és van az élet...és a kettő között egy szakadék. Egyetlen olyan gyereknevelési szakkönyv van, ami teljesen életszerű, és 100%-ban működnek a benne leírtak, és ez a Biblia :D Ott pedig azt találom, hogy aki szereti a gyerekét, idejében megfenyíti (Péld.13,24). És itt az egyik hangsúly azon van, hogy idejében. Eljön az az idő, amikor már késő, és nem hogy eredménytelen, de éppen az ellenkező hatást éri el...

Most mennem kell főzni, majd még próbálok jönni...

Pussz: Jubi[/i]

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!
BUÉK!!!

Gyorsban 1-2 mondat, mert menni kell főzni. :)

Timi!

Dehogy fogytam, sőt... Majdnem annyi vagyok, mint amikor a kórházból kijöttem, akkora hasam van, mint egy 24 hetesnek, nagyon gáz.
Szilveszterkor otthon voltunk, tévét néztem, meg hallgattam a petárdákat, esélytelen lett volna aludni, Szerencse Kata aludt.
De hallod, most éjjel nem kap cicit, vagyis kap, de nem elég neki és nem alszik el éjjel vmikor, csak dobálja magát stb. Otthagyjuk a kiságyban, előbb utóbb elalszik, de magára húzza a takarót, azt meg nem szeretem.
Karikor, minden nap mentünk, vagy jöttek. Fárasztó volt.

Beusa!
Kata beleül a tanulószékbe, párszor felállt, tetszik neki. Ugráló zebra, még kicsi hozzá, éppen leér a talpa, nem tudja, hogy rugózni kell, de felkéredzkedik, egyedül meg leszáll. Remélem sokat fog ugrándozni rajta.

Linda!
Hajrá fogyókúra. :wink: A fotón az arcodon nem látszik, hogy kellene fogyni. Tornázol is?

Zsuzsi!
Úgy nézem Katának is jön alul a 2 rágófoga, tiszta széles az íny, meg mintha látni lehetne a csücsköket. Nálunk nyálkás a kaki, ami nem volt jellemző az eddigi fogjövetelekre. A fene sem tudja.

True!
Hello Kittyset (szép hosszú ujjú body) - még nem volt hello kittysünk soha- németből kapta Kata a kis kacsával együtt, sogórnőtől (keresztanyu). :)

Majd jövök még.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!!

Boldog új évet mindannyiotoknak!!!!

Képek irto klasszak, és minden anyuka nagyon szééép, és sehol nem lattam felesleges kilokat, csak a sajat kepemnel:D és True: nem vallalom be, még magamnak sem (nem merek raalni a merlegre, de azt hiszem én lehetek a legtobb a forumon, és kozben a legalacsonyabb is :o :D)

Beuka: ciczésre én is csak a suttogosdit ajanlom, csak probald meg megszerezni, és beleolvasni... Nem mindenkinek tuti, de szerintem tok jo.
Nálunk Veronika magatol kezdett levallni. De még van cici -ha én akarom! Vagy ha a foga faj ejjel :(
Edi és Beuka: egy ideje nalunk sem alszik el cicin (csak ha hullafaradt). Hanem cici után kisagyba teszem, és volt, hogy ott 3/4 orat "fetrengett". De jo hir, hogy ez is fog valtozni, mert egy ideje 5 percen belul már elalszik... Sőt két napja, napközben már nem cicin altatom -pedig én ettol féltem igazan, mert akkor nincs se sotét, se esti ritualé... True: teljesen osztozom veled cici témaban.

Beuka: mesetv
Belepes utan Koncertek ->lenyitod->Ott Gryllus -> lenyitod -> ott a harmadik a bohoc, animacio nincs hozza sajna, csak koncertfilm
Férjem a kutyatokat is megcsodalta :) szepek vagytok :)
Több gyerköchöz hajra!!!! Kivanom, hogy sikerüljön, és minden jol menjen! Mi is beterveztuk már a kovetkezo csemetet ;)

Nálunk irto sok ho esett, de ezt szilveszter-ujévkor még megtetozte... alig lehet kozlekedni. Veronika imadja, imad elesni benne, orra esni, de akar hanyatt :) Szankon nem lehet megmaradni, csak az elejen egy percig... aztan az a musor, hogy ő tolja a szankot... de olyan gyorsan.... az se zavarja, ha valaki ul rajta (ilyenkor segitek) :) kis bohoc

True: szúros gomboc
http://hatodik.multiply.com/music/item/ ... lok_2_1998
itt megtalalod, letoltheted (regisztralj)
Amit a vitaminrol irtal megértem, az aloeval kapcsolatban, bar azt nem hiszem, hogy az activalnal valoban "kifejezetten a magyar gyerekek táplálkozási szokásai" lenne a fő szempont. De azt én is hallottam, hogy a mi magyar vidékunk embereinek nem akkora csoda az aloe mint amekkora mas tajak embereinek... Bár már annyi állhír van... ki tudja :? foleg miota internet van :D
Most egy bok jon: rokonkislanyra hirtelen azt hittem te vagy, mikor ott fekudnek a foldon :D apa szolt, hogy nem! :) De Mikor még sokkal fentebb raktal kepet magadrol, karifa mellett, az idejo, tenyleg nagyon jónőcíííí :)

Halmai Judit (néni :D:D:D ): nagyon aranyosak a csemeteid, jok a kepek
Tina: szepek a gyerkoceid :) neked is
Melodia: latom volt kitol orokolniuk a gyerekeknek. Szep család vagytok. Pistike pedig.... csak rá ne jöjjön milyen szép :) Hány szivet fog majd megdobogtatni :) :) :) :)

Santos: ha ránézek Rékara, nekem Veronika jut eszembe. Apanak nem, de nekem hasonlitanak ;)
Mellesleg a két lany evesben is hasonlo, enyem csemete is boltit kap ha beteg-nyugos, mert az barmikor mehet, de anya foztje ? :O Lehet, szamit, hogy mikor milyen pelus van rajta? Haaaat pedig mindig babylove :D :P
Fogtol régebben nekunk is voltak pottyok, és el is terjedtek mindenfelé. Meg nyakan-fulemögötti nyirokcsomok is rendesen duzzadtak voltak akkor. Ekkor kaptunk calcimuscot :)

Edi: Kata mindig olyan jolöltözött :) ;) :D szepek vagytok, és jok az ajandekok

Timi: mi baj volt a mult évvel? Jo, nekem a gyerek elso éve miatt volt razos, foleg az elso fele, de már jóóóó :)
90 napos nagyon kiraly fogyi, és ha betartod (foleg az elejen fontos) akkor repulnek le a kilok. Nálam igy volt, tapasztalat. Mindenki dicsert a kornyezetemben, hogy mennyit fogytam. De mindenki ám!!!!! És nem is volt nehéz, csak az elejen a gyumolcsnapok. Mert ezektol eleinte fejfajasom volt, de pár gyumolcsnap utan mar nem. A gyumocsok kozul is tanacsos eleinte a nem savasakat fogyasztani (korte). És az aznapra valobol nyugodtan ehetsz sokat, csak ne keverd!!! Nekem igy mukodott. Baratnomnek a vernyomastat is rendbe tette!!!!
Bovebb info
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381 az aljan vannak receptek! Meg a gyakori kerdeseket is nezzd at.
Nagyon jo forumok vannak, kapcsolodj be az egyikbe, és ott siman tudtok segiteni egymasnak, de tolem is kerdezhetsz batran. (Anno nagy forumfuggo voltam-voltunk. Még talalkozonk is volt :)) A gyumocsreggeli gondolatatol hideg razott, de belejottem, és jol mukodott. Egy probat meger ;) Bár nem lattam, hol lehetnek feles kilok :) se nalad, se Lindanal.


Beusa: szerintem santos és én is eroszakmentesek vagyunk, akarunk lenni, csak sajna mas a vermersekletunk, mint tobbségeteknek, és nem tudunk visszafojtani néha egy-egy kiabalast. A nalam nagyobbat is lekurjantom ha olyanom van-nem vagyok én ezekre buszke. No, gondoltam mar kiirom a falra, hogy a gyerek "nem direkt csinalja" "biztos oka van ra" de azert tudjak ők is meddig lehet huzni a hurt...meg mar én is lecsillapodtam. De a gyeresiras maskepp hat rank... én allando kudarcnak éltem meg az elejen (komolyan) de ma mar sokszor ki is nevetem inkabb (anyava értem talan lassan én is)
Ja, a cumikon nalam is az én fognyomom virit (foleg ha pisilni kell éjjeli szopi alatt :D:D:D:D)

Magunkrol: 31-én aftak gyerekszajban. Glycosept vagy mineve ecsetelés. Ügyeletes doktornéni maga volt a jotundér (sztetoszkop bemelegites gyerek karjan, hogy az ne sirjon, hogy hideg a mellkasanak, meg egyéb figyelmességek, emberszámbavétel). Írt ki antibiot, de mondta, csak ha terjed akkor kell...meg panadol...szerencsere nem kellett még! Nem terjed (száj szél), bár nem latunk be :D Étvagy nem mult el, igy nincs nagy baj :)
Át kellene olvasni amit irtam, de elfaradtam :( :O :(

Jubi: irasod szokas szerint klassz
Minden kép, és minden csemete gyonyoru!!!
És mindenkinek minden jot !

zi


(mennyit tudtam volna aludni, mig itt potyogtem. De valamit valamiert :D)

KépKép
rizibizi
 
 


Helló Csajok!

Na gyorsan bevállalom: 62 kg...és szeretnék 55 körülit.
Mondjuk a hatvankettő fele a fejemen van,a másik fele a hátsómon,mellem nincs,így totál hóemberformám van. :lol:

Beusa!
Köszi a hsz-t én összeolvastam mindenfélét a pozitív nevelésről, mert általában érdekelnek a nevelési tárgyú cikkek,meg ilyenek. Persze nem biztos,hogy jól értelmeztem ezeket.

Sőt,egyszer volt szerencsém egy ilyen témájú konferencián is részt venni...ebben az volt a vicc,hogy olyanok tartották,akik nem láttak még hús-vér gyereket. Az amerikai előadókkal van,hogy egyetértek van,hogy nem,hiszen ez az egész pd cucc amerikai,akkor már inkább a Gordoni értő figyelem.

Amúgy bizonyos értelemben a PD dölyfös és nagyképű amerikai gyerkeket csinál,akiknek mindent szabad,a jogaikkal tisztában lesznek de a kötelességeikkel nem igazán.-persze ez csak egy vélemény,nem biztos,csak én gondolom így.

Az a véleményem,hogy bizonyos dolgokat a pozitív nevelést illetően intézményes keretek közt meg lehet csinálni, otthon viszont nem,persze ezekhez az általunk otthonról hozott nevelési minta is hozzátesz. (Ez persze nem azt jelenti,hogy velem folyton ordítottak,de tuti volt kiabálás...az egész családunk egy hadonászó olasz famíliára hajaz :lol: )

Egyes elemeket véghez tudok vinni otthon is,de van,ami baromi nehezen megy nekem és nem bírom visszafogni magam,lelkifurdim van...ezért kértem véleményt,de azt hiszem jó,hogy itt ezeket meg lehet dumálni. Azért irígy is vagyok, hogy végig tudtad csinálni,én nem tudtam volna...így viszont egy egy őrjöngés után lelkifurdalás van meg egyebek. :lol: de majd csak belejövök.

Na most ezt elküldöm aztán még írok,mert nem wordben írom a mondókám és félek,hogy elszáll...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?