Sziasztok!
Ég a képem,régen jelentkeztem......
Itt vagyok olvasok....fokozatosan visszatérek az események zuhatagába,és próbálom követni a dolgokat.
Heni!:)
sajnálom a babót,de ahogy írtad lehet így sokkal könnyebb és problémamentes lesz a terhességed.Nagyon szorítok nektek és jó egészséget!!!
Brumm!:)
igen valóban durva volt alábam,de szépen lement.Köszi hogy hiányoltál és rakok fel képet ígérem!
Kis-csillag!:)
csuklik a kisdrága!Én imádtam mikor csuklott,és az volt a fura,hogy én ittam hogy elálljon a csulkása
. én 82kg-val mentem a műtőasztalra,ma már 62 vagyok.Nem a kg számítanak,gondolom a dokid is ezért nem szólt semmit...élvezd a kismamaállapotot,hiszen nagyon gyorsan eltelik az idő!
A vásárlással nem vagy elkésve, mi a 33 héten kezdtünk el nézegetni,és a 35 hétre sem volt meg minden...a lényeg a korházi csomag legyen kész!!!!!:)
Dorcsi!:)
drukkolok én is ahcg emelkedéshez!!!!:)
Pandácska!:)
köszi a hiányolást!!!! Mostmár rajtad a sor!!!! Hamarosan itt a nagy nap!!!Nagyon szép nagy formás pocakod van!!!Felkészültél már a szülésre????igaz tudom erre nem lehet felkészülni... kezd izgalmas lenni a helyzet és napról napra egyre izgalmasabb...
Rólunk: mi jól vagyunk,a kicsi és én is. Mircsike már 5,2 kg és 57cm nagyon szépen és gyorsan gyarapszik.Kezd mosolyogni,és próbálgatja a hangját.Az éjszakai alvással még szerencsére nincs gond,3-4 órákat alszik,szopi és alszik tovább.
Én -20kg-nál tartok nem fogyózok,csak megy le szépen.Tejcsi szerencsére van.
És kívánok mindenkinek nagyon nagyon boldog babaáldásban gazdag 2008-as évet!!!!