Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a hcg-drukkokat, nagyon jól esnek! :)
puszi
dorcsi73

Bella,
Köszi :D igen egyben január 8-at néztem ki magunknak anyum szerint 15 lesz a nagy nap mennek a fogadások a családban :lol:
Vendég

Dorcsi GRATULA :D tessenek vigyázni magukra!emelkedni fog az a hcg,ha kiváncsi vagy hogy nő e minden regel csinálj tesztet és látod,hogy hogy fog erősödni,véleményem szerint ahogy nekem is mondták egy babó lehet a pocókádban(nekem is 5naposan kerültek vissza és nekem a 9.vagy 10napon volt 209 a hcg és még arrra is azt mondták lehet egy babó is)de a lényeg Állapotos vagy :D

lanyané

Jó reggelt!

Dorcsi: nekem az ET+11. napon a vérvételen volt 112 a hcg-m, és én 3naposan kaptam vissza őket!
Kívánom mára is és minen napra a HCG emelkedését :wink:

Panda: szerintem nem kizárt már, hogy Dudorka Dóra megvárja míg lejár az időd :D ahogyan Te is említetted korábban :D

Rólunk: sok újdoncág nincen, tegnap voltunk dottore bácsinál, jelentem most vagyok kb 88-89kg.. :shock: de még nem kaptam meg azt, hogy megállás :lol: :lol: A kezem zsibbad, egyelőre vitaminok, plusszba B1 mellé, magnézium, aztán meglátjuk..
Tegnap beszereztem mellé a Bovistát is, így majd tudok róla beszélni ha használ.. Még nem merek nyilatkozni, mert 1 nap nem nap.. Annyira rendes volt az dr. :wink: elkezdte szedetni velem a vasat :lol: úgy vártam rá mint a Messiásra :lol: :lol:
Eddig is székrekedéses voltam, ezek után tényleg figyelnem kell..
Jah és rájöttem hogy csak a dokimnál 130-140 a vérnyomásom :lol: :lol: :lol: utána mamámnál mértem, ott volt 110/70 :):):)
Na lehúzom magam :)

Többiekkel mizú?

Kép
kis-csillag
Tököl

Dorcsi!

Woww...szurkolok :wink:
Vendég

Sziasztok,
rég jártam erre.

Dorcsi, még nem gratulálok, de mindenesetre bíztatóan alakulnak a dolgok :)

Lanyané, hogy vagy? Rókakoma?

Pandácska, nagyon közel már a végcél :) Izgalmas....

Kiscsillag, ha szereted, igyál meg napi 1 Actimelt (és ez nem a reklám helye), nekem tökéletesen rendben tartja a dolgokat. Bár lehet, a sima joghurt vagy kefír is ugyanezt eredményezi. A lenmag is hatásos lehet, napi 1 teáskanállal.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Internet hiányában kicsit megkésve:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

krisz: jó lehetett lilafüreden. nyáron én is voltam ott.

dorcsi: grat :wink: drukkolok tovább+++++

kismamik: hogy vagytok?

katica
katica30

Alle 7 nap és indulnak a szurik :D jujjj de izgi január lesz.
rókakoma nagyon letanyázott nálam enni is alig bírok.
Szia Katica :D
Dorcsi mizu :D

lanyané

Halihó!

Lanyané,szegény!! Küldd át nekem rókakomát, tárt karokkal várom:-) Salvus víz sem vált be??

Kiscsillag, hogy vagy?
Pandácska?

Én itthon pihizek, tv-zek, olvasok..Tegnap de. csináltam egy újabb tesztet és egy halvány árnyalattal sötétebb volt a 2. csík:-) De igazán 2 hét múlva leszek nyugodt, az első UH után. Jó lenne, ha erősödne a 2. csíkocska, majd 3 nap múlva csinálok egy újabb tesztet. ( akkor leszek ET+14. napon.)

Szép napot mindenkinek!
dorcsi73

Ciactok!

Írtam szépeket, erre elszállt a net :twisted: :evil: :twisted: :lol:

Katica: örülök, hogy látlak! :roll: :D
Lanyané: már 9 hetes vagy, mindjárt 12.. s talán Kis Vuk elköltözik másvalakihez :wink:
Dorcsi: :arrow: mai hcg növelő drukkok elindultak :wink: kép nincs a teszterkről? :D :wink: :roll:

Mi ma megint túl hajnalban keltünk /2-45/, de az a jó, hogy csak a jobb kezem képviselte a szenvedés tárgyát.. A Bovista a bal kezemre használt.. Mondjuk az nem is volt ennyire pocsék :twisted:
Zsombibaby ma bemutatta mi az csuklás :twisted: arany Csüntöm, meg köll zabálni :twisted: Már kiváncsi vagyok reá :roll: :oops: :roll: :D , éjjel 3kor azon gondolkodtam, higy te Úristen kb 15-16 hét a szülésig optimális esetben és még seholsem vagyunk..
Januárban el szeretném intézni az apaságis papírt, meg elkezdeni a Baby-sarok átrendezését :D Apuka szerint még korai :twisted: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Csuklik a drága? :lol: Dorka sokat csuklik valamikor napi háromszor is nagyon mohó lehet, olyankor néha begurul és jól megrugdos :lol: Ne aggódj 23 hetesen még nekünk se volt semmink, de januárban már lehet tervezni hogy mi kell stb.

Dorcsi,
Ha 14. napra erősödik a teszt akkor biztos van valaki a pocidban, a lényeg hogy emelkedjen a hcg. Drukkolok++++
Vendég

Panda: igen, ma figyeltem meg először a ritmusos rángását a drágának :roll: :lol:
A tervek igazából megvannak csak formába kell önteni :lol: :lol:

Hogy vagytok? Közelg a január :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk, hogy MINDENKINEK boldog babavárós/babázós új évet kívánjak! :lol:

puszi:Dorcsi
dorcsi73

Pocakom:
Kép

Viki, Hajnóca merre vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Lanyané,
Mondhatnám sajnálom, de nem hiszen ezt akarjuk mindannyian. :D Azért remélem hamarosan enyhül.

Kiscsillag,
Zsombi aranyos lehet a csuklással.

Pandus,
Jesszus mekkora már a pocid, amiót láttam és egyre hegyesebb!:)

Dorcsi,
Hajrá, meglátod minden rendben lesz.
Vendég

hű Pandus nem semmi pocakka,Dudorka megszolgál a nevére :D
Bella nem is panackodok igazad van csak kicsit fárasztó,de mi lesz még :lol: :D :oops:

lanyané

Mindenkinek Boldogságban Gazdag Új Évet kívánok!meg mindenben gazdagot :D

lanyané

Hát igen lányok ez már nagy poci :lol:

Mindenkinek:

Kép
Vendég

Sziasztok! :)
Ég a képem,régen jelentkeztem......

Itt vagyok olvasok....fokozatosan visszatérek az események zuhatagába,és próbálom követni a dolgokat.

Heni!:)
sajnálom a babót,de ahogy írtad lehet így sokkal könnyebb és problémamentes lesz a terhességed.Nagyon szorítok nektek és jó egészséget!!!

Brumm!:)
igen valóban durva volt alábam,de szépen lement.Köszi hogy hiányoltál és rakok fel képet ígérem!

Kis-csillag!:)
csuklik a kisdrága!Én imádtam mikor csuklott,és az volt a fura,hogy én ittam hogy elálljon a csulkása :). én 82kg-val mentem a műtőasztalra,ma már 62 vagyok.Nem a kg számítanak,gondolom a dokid is ezért nem szólt semmit...élvezd a kismamaállapotot,hiszen nagyon gyorsan eltelik az idő!
A vásárlással nem vagy elkésve, mi a 33 héten kezdtünk el nézegetni,és a 35 hétre sem volt meg minden...a lényeg a korházi csomag legyen kész!!!!!:)

Dorcsi!:)
drukkolok én is ahcg emelkedéshez!!!!:)

Pandácska!:)
köszi a hiányolást!!!! Mostmár rajtad a sor!!!! Hamarosan itt a nagy nap!!!Nagyon szép nagy formás pocakod van!!!Felkészültél már a szülésre????igaz tudom erre nem lehet felkészülni... kezd izgalmas lenni a helyzet és napról napra egyre izgalmasabb...

Rólunk: mi jól vagyunk,a kicsi és én is. Mircsike már 5,2 kg és 57cm nagyon szépen és gyorsan gyarapszik.Kezd mosolyogni,és próbálgatja a hangját.Az éjszakai alvással még szerencsére nincs gond,3-4 órákat alszik,szopi és alszik tovább.
Én -20kg-nál tartok nem fogyózok,csak megy le szépen.Tejcsi szerencsére van.

Kép Kép

És kívánok mindenkinek nagyon nagyon boldog babaáldásban gazdag 2008-as évet!!!! Kép
Vendég

Vikimi,
Nagyon aranyos Mircsi!

Boldog babákkal teli új évet mindenkinek!
Vendég

B ékés álmainkba ne csalódjunk soha
O ltalmazzon minket angyalok mosolya
L elkünkben béke és szeretet virítson
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk
G azdagság kísérje minden vidám léptünk

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé
J övendőnk munkája ne váljon kereszté

É jszaka pompásan ragyogjon csillagod
V eled lehessek amikor csak akarod
E gymásra találjon most minden kereső
T ársával éljen minden egymást szerető

K özösen tegyük szebbé ezt a világot
Í zleljünk már most mennyei boldogságot
V áljon minden titkos, szép álmunk valóra
Á ldott legyen minden együtt töltött óra
N evetni tudjunk és őszintén örűlni
O dvas idő fogát messze elkerülni
K eveset mondok végül, de szépet: Kívánok Boldog Új Évet!

Szilvi

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Mircsi egy Tündérke :D Gyönyörű :D monja már hogy EE-ŐŐ :D :D :D

lanyané

sziasztok!

mindenkinek boldog új évet kívánok!

katica
katica30

Ne adjátok fel soha, mert az élet szép, mégha olykor buktatókon tovabb haladva lehet csak messziről felismerni a cél pislakoló lángjat.

http://videa.hu/main.php?page=play&v=0aTAfEwEULe0hrVt

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Elsőként szeretnék mindenkinek nagyon boldog, kellemes és BABÁS Új esztendőt kívánni.

Mi egy kicsit nem voltunk jól. Bogica benyelt valami vírust és esténként hányt, napközben meg hasmenése volt. Az első karácsonyt napközben átvirrasztottuk míg az estét végigaludta.
Mostmár jobban van, mert csak ma sikerült letenni őt aludni és egyhuzamban sikerült 6 órát aludnia.

Üdv az újaknak és kitartás a babásoknak. :wink:

Majd még jelentkezem csak néhány órácskát aludtam a 2 nap alatt így kicsit mellózőm a gépet. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

B.Ú.É.K. mindenkinek! Smile

Eljött az új év, új fogadalmakat lehet tenni. Én most tettem egyet, nem adom fel a lombikbabaprogramot. Bevallom, volt időszak, pláne a sikertelen, biokémiai terhesség után közvetlen. Lehet, hogy így védekeztem lelkileg, hogy kizártam magamból a dolgot. Titeket, rólatok szivesen olvastam, de kicsit kivülállóként a sikertelenség után. Ez az év talán bőkezűbb lesz velünk.

Cyberölelés mindekinek!

Brumi
Vendég

Kép

Mindenkinek ezúton kívánok békés, sikeregben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET! Kívánom hogy mindenki átélje azt az érzést :

Kép

Pusszancs!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Pandus
Egyben vagytok még?

Brumi,
Jó téged is látni! :D

Hajni,
Bogi babának jobbulást! Vigyázzatok magatokra nagyon.

Alle,
Közeleg a TE időd! :wink:

Hanna,
Örülök, hogy téged is látni! :wink:

Többiek? Lehet, hogy még nem dolgoztok, ha igen, akkor irigy, irigy!:)
Vendég

Kedves lányok!

Ma jutottam géphez, ma kívánok nektek nagyon boldog új esztendőt! Teljesüljenek kívánságaitok, növekedjenek babácskáitok, aki még előbbre tart, az pocakosodjon velem együtt!

Puszi
estike66

Bella,
Igen egyben :D tegnap óta nem szedem a gyógyszert, magnéziumot érzem is a pocimat rendesen.

Többiek?

Viki,
Nagyon édes ez a lány :D Olyan jó, hogy ilyen szépen alszik éjszaka remélem így is marad! Azt hiszem felkészültem a szülésre, de igazán majd csak ott derül ki. Mindegy, mert ezt már nem úszhatom meg :lol:
Vendég

Pandus,
Akkor most már kezd izgalmassá válni a dolog! :wink:
Vendég

sziasztok!

boldog új évet kívánok!

alle, nyulasz: hajrá szurik!

viki: nagyon édes mira baba.

pandus: szép, nagy poci :wink:

brumi: mi volt ma a dokinál? gyere, és mesélj!

rólam: ma voltam vérvételen, megint 2 szúrás lett. :? a prolaktinomat nézte meg a dokim, jó lett, így most egy ideig a negyed szem bromot sem kell szednem.

mindjárt rakok táblákat.

katica
katica30

ha vmit elírtam, vagy vmi változás van, akkor kérlek, írjatok! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Szisztok Mindenki!
Nagyon nagy élményünk volt ma,az uh.-n rendesen kis emberkéket láttunk már,a kissebbik a kezével lábával kalimpált aztán megfordult,a másik meg nyugodtan pöffeszkedett,mondta is Apa na az rám hasonlít a ficánka meg rád :D olyan jó volt,minden rendben.felhívtam a dokit is akinél szűlni szertnék a jánosban,amúgy ő is lombikozik Dr.Zeke József úgyhogy 3hét mulva megyek hozzá :D
Katica az azért jó hír,hogy nem kell szedni :D
Pandácska nagyon izgulunk értetek én a 15.ére voksolnék :wink:
Estike neked is minden jót és Babát :wink:
Szegény Bella Te mindíg dolizol :D :D :D
Gina nagyon szép ez az idézet :cry: :D jól vagytok,minden okes :?:
Brummadzag!igy kell hozzáállni és meglessz a gyümölcse!!!!és tessék kinezre elmenni :wink: :!: :!:
Hajnóca!szegénykék,remélem nem lesztek többet betegek,pihenj amennyit tudsz te is :D
Alle-Dezsi jujj mindjárt szurkáztok :wink: :D :wink: :D

lanyané

Lanyané,
Örülök, hogy minden rendben van!
Vendég

Lanyáné!

Örülök, hogy minden rendben volt UH-n. Biztosan nagy élmény, és olyan jó lenne megtapasztalni !

Pandácska!

Most már a finisben, talán ez a legnyugisabb időszak. Pihizz sokat, mert később már nem lehet. Milyen kafa lenne, ha lehetne előre szundizni.

Brummdzag! Tetszik a fogadalmad.

Én most megyek vérvételre, és akkor kiderül, hohy a pjzsmirigy eredeményem lehetővé teszi-e a fagyis beültezést. Ha igen, akkor elméletileg jövő hét végén beülti. Azért elméletileg, mert egyszerűen nem érzem úgy, hogy mennem kellene, nem hiszek benne. Így meg minek?
estike66

Estike tessék pozitívnak lenni mert fenékbebillentelek!!! :D majd írd meg mennyi lett a tsh kiváncsi vagyok,nekem is egy picit alulműködött és szedek rá természetes barnaalga tablettát,természetes jód lehet ez is segített a sikerben,meg gynex cseppet nyomattam.

lanyané

Lanyáné!

Én túlműködöm. Én is szedtem a gynex-et, később kiderült baklövés volt, hiszen jódot tartalmaz, és nekem azt nem szabad.
Kedden este megyek a dokihoz, akkor tudom meg az eredményt. Ha javúlt, ha megközelíti a normál tartományt, akkor szerdán irány a BMC. Fenékbebillentést megérdemlem, azt hiszem. Olyan szörnyű letargiás vagyok.
estike66

Sziasztok,

BUÉK :wink:

Kép

csibe
csibe32

sZijjjaa Csibe!

Neked is Boldog új esztendőt! Mi van veled? Mesélj!
estike66

Estike, vagyok inkább olvasó üzemmódban követem a történéseket, nálunk semmi különös nem történik, habár elinditottuk az öf-ást.

Pandácska milyen szép a pocid :D

Alle, Nyulasz, Brumi hajrá szurik.

Dezsi, Estike hajrá fagyibabik.

Kismamik, hogy vagytok?

Kép

csibe
csibe32

Boldog Új Évet Kívánok én is mindenkinek!

Csibéhez hasonlóan én is inkább csak olvasóban vagyok :oops:
Vendég

Csináltam egy filmecskét erről a pár hónapról:

http://www.youtube.com/watch?v=C1xWU8WwmBY

Lanyané,
15 nekünk megfelel legyen igazad :wink:

Csibe,
Köszi :D

Estike,
Anyumnak meg alulműködik a pajzsmirigye. Igyekszem most kialudni magam a kövi két évre :lol:
Vendég

Pandus megnéztem a filmet nagyon aranyos, izgatottan várom a folytatást.
Vendég

Csibe!

Ha úgy alakúlna, sok sikert!

Pandácska!

Nagyon klassz a filmecske, és elmés és aranyos. Fogalmam sincs, hogyan lehet ilyet kreálni. Ha nekem is összejön, segítesz?
estike66

Estike,
Persze :wink:

Bella,
Köszi én is izgatottan várom :D Most annak örülök, hogy végre mászkálhatok csináltam is programokat magamnak jövőhétre.
Vendég

Még visszanéztem. Nagyon sok(lenne) a meló, de valahogy nem megy. Aztán jön az idegbaj és a kapkodás. Már annyira tudom. Mindenkinek szép délutánt és estét kívánok!
estike66

Pandus tündéri és humoros és megható a kisfilm egyben,nagyon szupi és folyamatosan drullolok. :wink:
velem nem tom mi van picit viszketek alul,de csak picit meg mintha sötétebb lenn a vizeletem,folyást is mintha picike,na nem tudom nem szeretném ha fertőzésem lenne ilyenkor gondolom krémet sem lehet használni.

lanyané

Lanyané,
Ha tényleg fertőzés irány doki, kapsz kúpot amit kell is használni, mert a fertőzés ilyenkor veszélyes lehet.

Voltunk uh-on Dorka bátran jöhet, már kb. 3000 g :lol: Hihetetlen sokat szedett fel, azt hiszem a decemberi csoki zabálásom megtette a hatását :lol: Doki szerint most lelassul a hízása kb. 3200-3300 g lesz, persze majd meglátjuk ha megszületett, mert az uh is tévedhet nem is keveset. Amúgy minden ok, beilleszkedett a buksija a helyére holnap ctg és megnézem a szülőszobákat, hétfőn vérvétel.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?