Sziasztok!
B.U.É.K
Ciripke!
Mi most sem megyünk.
Nem vállakozok a családdal ilyen "nagy" útra egyelőre. MÉg a nagyszülőknél sem voltunk. Talán a hétvégén kezdünk újra járni, de egyelőre nem lesz rendszeres.
De nagyon rendes vagy, hogy megszervezed a talit, biztos szupi lesz.
Az itthon maradtak nevében is várjuk a fényképes élménybeszámolókat.
Jutta!
Depi!......Sajnos most mindnekinre rámondják, egyszerűbb, minthogy segítsenek az embernek.
Természetes, hogy néha kibuksz, ráadásul szar idő is van, monotonok a napok, annak ellenére, hogy egy édes baba van az ember mellett. Pörgősebb életet szoktad meg, most meg otthon vagy egyedül. Én a dilidokikban nem hiszek, kerülöm az összes dokit. De, ha úgy érzed, hogy segít, akkor hajrá.
Lassan meg lesz a napirendetek, akkor vállalhatsz egy kis otthoni melót, talán az segítene. Vagy a jó időben jobban el tudtok majd járni otthonról, ez is sokat segíthet majd.
Fene se tudja voltam -e, vagy vagyok-e depis, ezért inkább ne fogad meg a tanácsaim, tápiba sem tudok segíteni.
Mogyoland!
Nagyon helyesek vagytok a képen! Nem is hülye az a "vigyor". Látszik ,hogy boldog vagy, sugárzik az arcodról. Na és ami nagy szó, egyből megismertem a képen Ágikat, ez már haladás, lassan behozom a lemaradásomat.
Fürdés: Mi mindig 19 órakor fürdünk, kb. 15 perc. Semmi különös, mosaokodó helyet már babaszappan és gabi sampont használunk. Majd kaja, játék/alvás...Közben Manó is fürcsitik.
Vasalás: Én mindent vasalok, jó a konyharuhát és az ágybelihuzatot már nem.
Andi!
Varrás: Egyelőre nagyon lelkes vagyok, de még nem kezdtem hozzá, tervek már vannak.
Timi!
Végre ide ért a hó. Tegnap éjfél után még néztük Manóval az ablakból, ahogy esik. De csak 2-3 cm van, és elég gyenge, na majd a következő adag.
Elhiszem, hogy nehéz nálatok a közlekedés, itt az alföldön ritkán okoz gondot.