Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

hi

úgy néz ki lesz nekünk is kockánk :-) eladtam egy csomó kinőtt babarucit :-) csak elöbb a lóvét lássam :-)

malac:nálunk is van 20 kilós volt bruttóba,darabolva mustáros pácba végezte.én nem szeretem ,nekem ez olyan mintha állatgyereket ennék.én sütöttem magamnak karajt baconnal.krumplisali kész.diós,sajtos pogi van,minipizza,sajtos leveles tészta.

mi nyaralni most nyáron max. balaton,utána talán horváthország,ilyen picikkel nem érdemes még szerintem ezen a nyáron.Maja egy évesen volt Loparon az sem volt még az igazi,de már elfogadható :-)

Bibus elérte az 5 kilót!!!!!!!!!!!!!! 5.06 deka volt tegnap a drága,és csak kétszer kelt éjjel enni éljen

és most megyek felmosni aztán szevasztavasz itt már megint esik ez a rohadt hóóó,utálom
Vendég

itt is esik a hó, de nekem pont az jutott eszemb, hogy jövőre már megyünk ki ilyenkor Dorkával havat nézni és játszani!

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke! Sztem mi is megyünk! Ha mehetünk!
Fú, én utazásban is önző vagyok: csak azért utazni, h a gyerek jól érezze magát? :oops: Én is jól akarom érezni magam! Hát köpjetek le nyugodtan! :lol: Sztem mi lassan megyünk majd valahová! (Egy hétvégére először: valami hegyi havas kirándulás lesz, aztán május körül nagy hegyekbe kis kirándulásokra, nyáron remélem tenger! Nekem szükségem van rá! Na majd meglátjuk! :wink: )
Timi! itt is esik a hó! Én imádom! Most jöttünk meg a sétából! Jött a férjem is! Szupi volt!
Kinek küldjek a bőrös malacból? :wink:

Kép
ermoni

Na tényleg B.Ú.É.K.!
Szurkáljátok ki a lufikat! :wink:
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 961_rs.swf

Kép
ermoni

Móni:
nekem jöhet a malac. :) Meg a recept is. :wink:
Én is önző vagyok, asszem. :lol: :lol: :lol:

Itt nem esik a hó. :( vagy :)

Kép
Kép
h@jni

én meg frusztrált vagyok, mert nem bír elaludni cserébe nyűglődik... most tettem le úgy 20-jára, kiváncsi vagyok 5 vagy 10 perc lesz -e belőle!!

(Ja és én is önző vagyok, asszem... mennék én szilvszterezni is, de a párom tök komolyan veszi ezt a babaprojektet!)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta :lol: totál hüje vagy
én lépek kajálni, mert nálunk megy ám a szieszta épp. irtó büszke vagyok a kis szarosokra
Mindenkinek nagyon boldog és egészséges 2008-at!!!!!
:arrow:

Kép
an°°di

Csajok, akinek van ideje. akkor a www.primlista.hu -n lehetett anno levelezőlistát készíteni, nem tudom, hogy működik-e még. Anno a csoptársakkal leveleztünk így az egyetemen.

További szép napot mindnekinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke, mi is mennénk, ha jut pizza :D Hányra menjünk? Cimet és valami térképet priviben küldesz?

Mi is voltunk Pankával sétálni egy nagyot a hegyen, olyan szép havas minden!

És Panka megint álomkóros, szerintem ettől a hülye tejmentes tápszertől. A múltkor, mikor a másik tejmenteset adtam 3 napig akkor volt ilyen. Aztán visszaálltam a rendesre, akkor nem volt semmi gond. Most, hogy az újfajta tejmentest adom, megint nyűgös egész nap és állandóan aludna. Megnéztem, nincs benne cukor, a másik tápszernek meg 50%-a tejcukor. Szerintetek? :roll:
2-án megyünk 3 hós oltásra, majd konzultálok a dokinővel.

Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csajok!!! Hány napra elég nektek egy doboz tápszer???

Jutta

KépKép
jutta

SOS válaszoljon vki aki főleg azzal táplál??

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
nekem csak tápi van. Humana Ha start. 2x300 g van egy dobozban.
Az 4-5 napra elég.

Jolka:
sztem jó egy sima freemailes emailcím is, ha gondoljátok én megcsinálom és mindenkinek küldöm a jelszót és a mailcímet.

Kép
Kép
h@jni

aha, akkor 2 napi adagunk van, marhajó! No akkor 2-án intézkedni kell!! (de azért jó tudni, hogy kb ennyi!)

Szerintem jobb a levelezőlista, én a yahoo-st ismerem és használom, ha ezt választjuk akkor megcsinálom és karbantartom, de azért jó lenne, ha lenne még vki aki tudja moderálni a listát!

Jutta

KépKép
jutta

Kép

Kép
Kép
h@jni

Jutta:
ha elmondod, h h kell, akkor segítek. :)

Kép
Kép
h@jni

sziasztok
én is szeretem a havat,de már itt elég volt vagy egy hónapja elvagyunk zárva a világtól,apuák autója összetört és most hazafelé a nagybátyámékkal jöttek és 180 fokot pördöültek,szóval nekem elegem van belőle :-(

DE

SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNNI.ORVOST MINDENKI AKKOR LÁSSON AMIKOR A HÁTAKÖZEPÉT,LEGYEN MINDENKINEK EGÉSZSÉGES BABUKÁJA,SENNKIT SE ÉRJEN BÁNAT ÉS BÚ.SZÓVAL CSUPA SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK TISZTA SZÍVEMBŐL!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!

Táp: kb4-5 nap

Benne vagyok az levelezésben

Kép
mogyoland

Ha esetleg elkészül az egyik lista, arra dobok térképet, cimet, ha nem akkor priviben

Képzeljétek délután lefeküdtünk aludni, 2 órán keresztül ciciztünk és közben azt álmodtam, hogy elhatároztam, hogy tápszert adok, mert biztos éhes. Egyébként ezt napok óta fontolgatom, mert estére úgy érzem nem elég. Na, fel is keltünk, be is kevertem 100at és 30 fogyott belüle. utána kimentünk szánkózni meg sétálni, hazajöttünk, összeszedtük a szemetet a pincéből (ami azért gyülik, mert a papirt meg a petpalackot szelektiv gyüjtjük és bevisszük az oviba, és még pénzt is kap érte az ovi. Csak el kéne már vinni) szóval berámoltuk a kocsiba, utána a nyári-tavaszi cipöket ami bedobozolva figyelnek a gardróbban, levittük a pincébe, utána vacsiztunk, pakolásztam.... a baba még mindig alszik, 4 órája. Ez a 30 ml hiányzott neki???????? Adok én boldogan! Szegény vajon mióta "éhezett"?

Én is mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok, nyugalmat, pihenést, jó alvó babákat, akik közben édesen játszanak, és magunknak azt, hogy együtt maradjon a banda!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszi a válaszokat!

BOLDOG ÚJ ÉVET!! Nyugodalmas éjszakákat, jól alvó babákat, pikk - pakk kibújó fogacskákat, nuku hasfájást és sok-sok gőgicsélést kívánok!

Jutta

KépKép
jutta

Hát itt durognak ezerrel remélem jót tudunk azért aludni!
De mi lesz még éjfélkor! :shock:

Szegény kutyáim bár inkább ugatnak de csak a fele a másik csapat bent a házikóban!

Megyünk fürcsizni!

Még egyszer B.U.É.K

Kép
mogyoland

Marci még mindig alszik (5 órája), lassan felébresztem azt hiszem

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marci biztos készül a szilveszteri bulira, azért alszik ennyit :lol:

Kutya nálunk is be van szarva, ki se akar menni a házból, biztos be fog pisilni :evil:

Panka már durmol, remélem a durrogások nem keltik fel. Ha meg igen, akkor éjfélkor megiszunk együtt egy pezsgőt :lol:

Nálunk nincs nagy vacsifőzés, virsli lesz a nagy szirlveszteri menü :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mi meg nemsokára fekszünk!Majd reggel koccintunk mi már a virslit is megettük!
Ha csak fel nem ébredünk a durrogásra!Jó volna ha nem! :oops:

holnap meg lencsét főzők Apa rendelte!Tarjával meg tükörtojással!

Na :arrow:

Mindenkinek nyugodt éjszakát!

Kép
mogyoland

Sziasztok,
én megint jól lemaradtam, visszaolvastam ugyan de nem fogok tudni mindenre reagálni. Azért van ez, mert Nadin már alig alszik napközben, így sokkal kevesebbet tudok jönni, de igyekszem.

Előszőr is BUÉK mindenkinek, én vagyok a mai első úgy látom :lol:

Voltunk partizni, kemény 2 órát, 7-től 9-ig, de Dunakeszin, ahova 1-1 óra volt pluszban az út :) A buliért mindent.

Utazás: Mi nagy vitorlások vagyunk. Nyáron már szeretnénk menni hajózni, mert idén sem voltunk már a pocak miatt tengeren csak a Balcsin. De Nadinnal még most sem lehet tengerre, ezért csatornahajózásra gondoltunk. Vitorlázást max a Balcsin próbálgatjuk addig szerintem, amíg nem lesz 4-5 éves, akkor meg már őt is tanítgatni fogjuk rá. Persze tavasszal elmegyünk valahova belföldre (én amúgy is mindenkit a belföldi utazásokra ösztönöznék, munkahelyi ártalom :lol: ).

Durrogtatás volt itt, de nem ébredt fel rá szerencsére, de becsuktam azért előre az összes spalettát is.

Hajni, akkor már nekem is megírod priviben az úticélt?

Yahoo group jó szerintem, csak ha sokat használjuk, akkor megőrülünk majd az e-mail áradattól. De én is tudom moderálni ha kell.

Ciripke, mi is tudunk menni, de mindenképpen Csabival tudnék csak menni. Írd meg, hogy így lehet-e , meg beszéljünk azért meg időpontot meg címet priviben vagy valahogy. Meg hogy mit vigyünk.

Ma mázsálás lesz, kíváncsi vagyok.

Majd jövök még ma, de előtte visszaolvasok rendesebben is.

KépKép
kertikiri

Egészségben, szerencsében gazdag Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ciripke, Dream Theater-t én is nagyon szeretem :wink:
Nadin ma 6290, az +190 a múlt hét óta. Ez már jobb azért. Tudja valaki, hogy a havi hízásnak mennyinek kell lennie átlagosan? (Na jó nem kell, de mennyi a szaktudorok szerinti kívánatos?) Mondjuk a szakkönyvek szerint fél éves korára duplázniuk kell a születési súlyukat, na mi a 4 kilót azt tutira nem fogjuk szerintem, pláne nem triplázunk egy évesen, legalábbis nagyon remélem :wink: Viszont már én is elpakoltam a 62-es rucikat, és kezdjük a 68-asokat.

Gabci, Regi merre vagytok?

Fodrász: tesóm befestette a hajam. Asszem egyelőre ennyi :cry:

Hajni, Móni, malac hogy sikerült?

KépKép
kertikiri

Kertikiri. még meglehet az a duplázás! :wink:

hát nállunk sem kelt fel a csajszi jót alukált nagyonItt már tegnap fél három ota szakad a hó kb már 20 centi!

Reggel hólapátólással kezdtünk! :?

Tévéműsor meg egy nagy rakás sz.. volt szerintem semmi értelmes mi is elvonultunk 11-kor aludni de éjfélkor felkeltünk a durrogásra!

Mázsálás: reggeli előtt ,kaki után mértem a csajszikámak pont 6 kilóvolt! :lol:

Kép
mogyoland

Kertikiri még van három hónap meglesz az a duplázás!

Kép
mogyoland

Kép

Fárasztó ez a vendégség! :D

Kép

Anya hülye vigyora!

Ja jelentem, megrendeltem az egyen kockát meg csillagpiramist.Két szetett rendeltem elméletileg akciós igy!

Kép
mogyoland

ne izguljatok, egy apukát sem rakok ki a hóra!
akkor andi, Zsu, Kiri+Csabi
többiek???
ha üdcsit hoztok, azt megköszönöm.
éjjel csak apa meg én ébredtünk a durrogtatásra, bármelyik ablakon kinéztem 3-4 tüzijáték. aztán néztem ahogy alszanak
ja, marcit 9kor keltettem, tiszta pelus, cici, alvás tovább reggelig, akkor 2 perces hasfájás (gondolom a kápi)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

mogyi, nagyon szépek vagytok, Te is meg Ágika is

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Hát üdv mindenkinek itt az új esztendőben!
Mindekinek gratula, aki átlépte a 6 kilót és azoknak is akik az 5 kilót!
Szépen gyarapszunk!
(Újabb egyéni rekord: tegnap 540 gr-ot szoptattam, 210 ml volt csak a tápi! Mit szóltok? Szupi, mi? Bár még mindig sz*r-ügy van...)
Ciripke! Adj instrukciókat a szombati talihoz! (Helyszín, időpont, mit vigyünk- pl. férjet, sütit, ilyesmit!) Hát keményen nyomod az aprónép zenei nevelését! Be kell valljam én ezeket a zenéket nem nagyon hallgatom. Nem vagyok nagyon kemény! Viszont ma keringőztünk Jankával az Újévi koncertre! (Azt jobban csípem, mint a Metallica-t! :oops: )
A férjem zsír új igen f*sza laptopjáról írok... elég lassan megy! Nem megy ez az egér helyett piros gomb cucc :oops: A sajátomat lusta voltam elővenni!
Kriszti! Mi újság a szopival?
Jutta és nálatok? Még mindig a lefolyónak fejsz? Csak nem....
Mogyo! Itt is esik a hó! A férjem lapátol! Hihihi!
Ja, a malac szupi lett! Nyomjam hogy csináltam?
És most kaja kísérletben vagyok! Tegnap töltöttkáposztát ettem (Janka nem reagált rá!), ma meg lencsét. Ezt még nem tudom! Reménykedem! :wink:

Kép
ermoni

Éljen az új év :lol:
Én bealudtam 11-kor, apa keltett éjfélkor, de fél óra múlva már megint durmoltam.
Panka 1x felkelt a durrogásokra, aztán aludt szépen reggelig.
TVműsor tényleg ritka szar volt.

Kriszti, hogy ne lenne meg az a duplázás? 3 hónap alatt csak hizik Nadin szűk 2 kilót, majd meglátod. Tényleg, hogy megy a szoptatás? Van valami eredmény?

Mogyo, nagyon édi Ágika, milyen nagy lány már! Te meg szép vagy, csak semmi szerénység! :wink:

Ciripke, akkor hozzunk apukákat is?
Csajok, én lehet, hogy csak 10 percre megyek, mert Panka eddig nem túl jól szerepelt vendégségben, mindet végig nyűglődte. Persze megpróbálom, mert hozzá kell szoktatni, de ha végig üvölti, akkor inkább hazajövünk hamar. Még jó, hogy Gödöllő közel van :)

Móni, ez a tegnapi kaja Jankának csak 750 ml...ez elég neki???

Jutta, nem próbáltad esetleg a lefejt tejet összekeverni tápszerrel és úgy adni Dorkának? Ezen tegnap filóztam lefekvés után. Hátha úgy megenné, és akkor nem veszne mind kárba :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Boldog új évet!

Móni én még mindig a lefolyónak... a gyerek meg nyomja a tápit, pedig 700-750 ml-t fejek!

TEgnapi 180 ml kisérletnek nagy hiszti lett a vége, visszatértünk a 4x220-230 ml kajára... (konkrétan a 210 ml környékény jön nála az első elégedett mosoly) de így marhára nem éhes csak 4 óra múlva és akkor sem ordít (így 8-kor, 12-kor, 4-kor és fürcsi után 8-kor eszik, max fél óra csúszással, inkább később mint korábban!)

Közben a nemalszomdeálmosvagyok műsort nyomja, az első sikertelen bealvási kísérlet utántól (rossze esetben ez reggel 10)...
Ma is ezt kezdte, de bevágtuk a kocsiba és mentünk Vácra, hóesésben, belvárosban babakocsizni! :lol:
Jó volt! :lol: :lol:

Móni,neked milyen gyakoriságot kellene elérned? (márcsak, hogy tudjam mi lenne az ideális)

Csajok, nem tudtam eddog, hogy írjam -e, de no írom... :?
Asszem még mindig depis vagyok és ez baromira aggaszt... olyan hangulatingadozásokat nyomjak le is, fel is... komolyan a dilidokin gondolkodom... (eddig azt hittem, hogy a baby blues egy hiszti, no most nem bírok rendesen belőle kilábalni)
Amúgy nem igen veszik az emberek rajtam észre, mert társaságban ált. inkább feldobódok... de a párom is látja, meg anya is... csomószor nem tudok örülni, meg dühös vagyok, ha itthon vagyok... :cry: :cry:
(gondolhatjátok akkor, hogy nálunk jelenleg tesótéma részemről kizárva, párom meg mindig 2-3 gyereket akart... :oops: )

Valakinek volt / van hasonló :?: :?: :?:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
nálunk megvolt a január elsejei nagyszülő-fogadás (mind a 4 plusz tesóm): Petra kb másfél órát bírt, aztán sikítozni kezdett, szopizott egy hatalmasat és elaludt. mindez 1kor. az előbb volt egy kiáltozás, gondoltam, na, most.. de nem. még alszik. gondolom, megy a proci ;)
ugyanez volt a tegnapi "buli" esetében is: barátoknál voltunk 2 órát, és minimális ordítással, és nagy-nagy alvással zártuk az évet! (10től 8ig) :D mi megint rajzfilmet néztünk éjfélig, akkor szőlőlé kristálypohárból, virslizabálás, fényképezés (gyerekek meg se rezzentek a petárdákra), a 2007es év áttekintése naptári bejegyzések segítségével (nagyon mozgalmas évet zártunk!), aztán szunya 2kor (Huba kajált gyorsan egyet még előtte).

ja, és persze akkor most már tényleg nagyon boldog új évet mindenkinek!!!!!!!!
mennem kell, mert Huba! felébredt. vagy nem... :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Szerintem semmi gáz a dilidokival!
Jutta.ha gondolod inkább hidd el jobb lesz!
Egyik ismerősőm is elment és nem bánta meg!
Mert igazából ővele jobb megbeszélni mint apával vagy rokonnal!(az ő állitása szerint)

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Sok puszi Mindenkinek az Új Évben!
Mi egy ajtóval arrébb a szomszédainknál voltunk. Ramit megpróbáltam 10-kor cicivel elaltatni nem ment. Gondoltam, akkor az éjfélt kihúzza velünk. Erre 11 után egy akkorát rottyantott, hogy a háta is kakis volt, le kellett fürdetnünk. Persze fürcsi miatt hiszti, újabb cici itthon és éjfél elött 10 perccel beájult. Férjemmel ezen röhögtünk! Mit csinálunk az év utolsó napjának utolsó órájában? Kakit mosunk le! :lol:

Jutta, nálam is van, hogy jelentkeznek rossz kedv hullámok de talán nem annyira komoly mint Nálad. Én ettől a Taksony city-től vagyok kész! Itt semmi nincs! Csak egy nagyon gáz CBA! Totál inger szegény...
:cry: és mivel nincs külön autóm..elég sz@r. Én meg született pesti vagyok. De hát ez van...

De az új évben hátha lesz majd egy saját kis kocsikám... 8)

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

NAGYON BOLDOG EGÉSZSÉGGEL TELI ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!! BENCE, BALÁZS, JANI TÜNDI!!!

Kép Kép
tündi23

Sziasztok!
B.U.É.K

Ciripke!
Mi most sem megyünk. :( Nem vállakozok a családdal ilyen "nagy" útra egyelőre. MÉg a nagyszülőknél sem voltunk. Talán a hétvégén kezdünk újra járni, de egyelőre nem lesz rendszeres.
De nagyon rendes vagy, hogy megszervezed a talit, biztos szupi lesz.
Az itthon maradtak nevében is várjuk a fényképes élménybeszámolókat. :D

Jutta!
Depi!......Sajnos most mindnekinre rámondják, egyszerűbb, minthogy segítsenek az embernek.
Természetes, hogy néha kibuksz, ráadásul szar idő is van, monotonok a napok, annak ellenére, hogy egy édes baba van az ember mellett. Pörgősebb életet szoktad meg, most meg otthon vagy egyedül. Én a dilidokikban nem hiszek, kerülöm az összes dokit. De, ha úgy érzed, hogy segít, akkor hajrá.
Lassan meg lesz a napirendetek, akkor vállalhatsz egy kis otthoni melót, talán az segítene. Vagy a jó időben jobban el tudtok majd járni otthonról, ez is sokat segíthet majd.
Fene se tudja voltam -e, vagy vagyok-e depis, ezért inkább ne fogad meg a tanácsaim, tápiba sem tudok segíteni. :oops:

Mogyoland!
Nagyon helyesek vagytok a képen! Nem is hülye az a "vigyor". Látszik ,hogy boldog vagy, sugárzik az arcodról. Na és ami nagy szó, egyből megismertem a képen Ágikat, ez már haladás, lassan behozom a lemaradásomat.

Fürdés: Mi mindig 19 órakor fürdünk, kb. 15 perc. Semmi különös, mosaokodó helyet már babaszappan és gabi sampont használunk. Majd kaja, játék/alvás...Közben Manó is fürcsitik.
Vasalás: Én mindent vasalok, jó a konyharuhát és az ágybelihuzatot már nem.

Andi!
Varrás: Egyelőre nagyon lelkes vagyok, de még nem kezdtem hozzá, tervek már vannak.

Timi!
Végre ide ért a hó. Tegnap éjfél után még néztük Manóval az ablakból, ahogy esik. De csak 2-3 cm van, és elég gyenge, na majd a következő adag.
Elhiszem, hogy nehéz nálatok a közlekedés, itt az alföldön ritkán okoz gondot.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

csá
gyors kérdés: gyapjú derékaljat hová kell tenni. sztem hideg van a gyerekeknél éjjel (köszi főtáv), gondoltuk, kipróbáljuk, ha már van. van a kókuszmatrac.. én a lepedő alá tenném... :roll: :roll: :roll:

Jolka, mennyi hó???????? :shock: :shock: mondjuk nem voltam ma kint, de itt hullott egész nap

Jutta, nekem meggyőző volt Feldmár András, aki pszichoterapeuta, és aki azt mondta, h inkább börtönbe menne, mint pszichológushoz :wink: oké, viccen kívül: ahogy érzed. de sztem még ha fel is pörögsz mások társaságától, beszélj erről mindenkivel! kiderülhet, h másnak is volt/van ilyen. nekem asszem, nincs. Gyula segít mostanában (koppkoppkopp), más problémám per pillanat nincs, sőt, még a harmadik gyerek gondolata sem tűnik olyan elképzelhetetlennek (max anyagilag sajnos ugye) :wink: (na jó, majd esküvő után beszélünk róla...hihi)
mondjuk sztem is azt kellene megpróbálni, h elmész otthonról menetrendszerűen mondjuk minden szerdán este/du. valahová, bárhová. akkor van mit várni. hm?

Kép
an°°di

Sziasztok!
Zsu! Hiába próbálsz pánikot kelteni! :lol: Igen, képzeld, ilyen éheztetés mellett is képes Janka 6,5 kg lenni! Igen elég neki! :lol: (Amúgy van olyan, h többet eszik, van h kevesebbet! És tömni meg nem szoktam! És egy 170-es szopi után nem egészítem ki 180-190-re a kajáját tápival, mert nem igényli! Ez van, ilyen rohadék éheztető vagyok! :lol: ) :wink:
Jutta! Sajna nem értem a kérdésed! De bizti bennem a hiba! Milyen gyakoriságot... Megmondom, ha megértem a kérdést!
Jolka! Hajrá varrás! Az évet én is varrással akarom kezdeni! És még Janka ágytakarója sincs teljesen kész. (Már ha még emlékeztek rá, h azt horgoltam a terhesség idején! :lol: ) Mit akarsz varrni a fiúknak?
Andi! Már nagyszülők? Ez igen! Imádják az unokákat, hiába! Lácccik!
Ja, Jutta! Emlékszel rá, h én is nyavalyogtam! Menj el pszichológushoz szerintem, ha Te is úgy gondolod! Csak arra figyelj, h ne olyanhoz menj, aki Tőled is sérültebb! Sajna nagyon sok ilyen van! Alig van jó szakember! Sajna tudnék mesélni!
Ciripke! Velünk nem is számoltál? Hiába mondtam már rég, h mennénk... :cry: Nem megyünk, ha nem akarod! :roll: :lol:

Kép
ermoni

Andi, szuper ahogy Ikrek alszanak, irígykedem (is meg nem is) :wink:
Jutta, próbálj meg a Dorkával kapcsolatos jó dolgokra koncentrálni. Depivel nem vagy egyedül szerintem, én is írtam már, hogy nem minden fenékig tejfel, meg biztosan másoknak sem az, mindenkinek vannak/voltak rossz időszakai.
Móni, Zsú, köszi az érdeklődést, most ezerrel fejek minden szopi után, egy pótlásnyi adag össze is jön naponta. Az utolsó három szopinál adok pótlást, ebből egynél így anyatejet, a lefekvés előttinél viszont elég nagy adag tápi kell, 100 körül. Remélem azért alakul még. azért érdekes, hogy Nadin nem kéri a plusz adagokat, nem sír szopi után, ha viszont odaadom, akkor két perc alatt eltünteti. Mondjuk két szopi között mindig nyűgöske, és a cicin továbbra is szívesen bealszik, mondjuk utána nem sokkal felébred.
Ciripke, viszünk akkor inni.
Mi nem voltunk ma kint, tegnap is csak annyit, amíg kiértünk a kocsiig. Holnap mindenképpen menni akarunk, mert félek elszokik a babakocsitól.
Ági, Ágika nagyon édes, olyan igazi kislányos. A Te mosolyod meg szép!

Rakok én is képet, Nadinnal így beszélgetünk: Kép

KépKép
kertikiri

Sziasztok!
Mogyo! Jól látom, h Ágika szeme a tiéd?! A kis mosolygós!
Kriszti! Hát ez a kép nagyon teccciik!!!
Hajrá szopi!
Feldmár szerint LSD-t is szedhetsz! :shock: Nem baj, ha nem adok a szavára?! :twisted: (A bögyömben van a nagyon "szuper" terapeuta!)
Jutta! Én asszondom, találj ki magadnak valami manuális tevékenységet! Kreatív hobbizz, puzzlézz, vagy bármi! Hidd el tisztítja az agyat a sötét gondolatoktól! (Amúgy nekem is vannak, nem is kevés! De erről itt már írtam!)
Andi! Én raknék rá lepedőt, de állítólag nem szabad! (Segítettem? :lol: )

Kép
ermoni

Móni, jól van, hülye vagyok! :oops: Minél többen jöttök annál jobb. aztán majd tavasszal gondoltam egy fondue partyt. Rem. még többen jöttök. Nem ér röhögni az érdekes lakberendezési dolgainkon. és még valami, 5 éve tervezzük hogy veszünk karácsonyra magunknak konyhaszéket, még nem jött el ez a pillanat!

Depi: nekem volt. Próbálj összejárni valami sorstárssal (Zsu?) heti egyszer vagy együtt tolni pár utcányit. Nekem Barnunál is kijött. Gyorsan elhivtam az összes babás barátnőmet (akkor volt már jópár), aztán egy hónapos volt barnu elkezdtünk járni mindenfelé (babaklub, zenebölcsi), persze akkor volt kivel (Betti ugye). Sajnos ez a tél nem kedvez a depinek

Ma 70 ml tápit ettünk

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kriszti: igen jó ez a kép!

köszönöm a dicséretet hát igen a szeme az enyém meg persze apukámé neki még világosabb a szeme!

Depi:
Hát a sok beszélgetés segít rajta!Ha van barátnő vagy valaki akire rábizhatod a gyereket és menj egy sétára,fodrász,manikür vagy bármi.
PL: apával egy jó kis mozi utánna meg egy kora vacsi valahol!(ötlet)
Igen az a baj ,hogy még az idő sem olyan ,hogy sétáljon az ember lánya egyet!
Egy az -5 fok alatt van a hőmérséklet szinte állandóan meg akkora a hó nem tudom hol tolni a babakocsit! :?
Akkor vagyunk kint a levegőn mikor megyünk valahova és kiviszem meg berakom a kocsiba !

Persze azért szellőztetünk itthon de az nem olyan!

Tali jó volna de mivel meg ilyen időben!!!

:cry:

Kép
mogyoland

nállunk legalább most vagy 20 centis a hó de lehet,hogy több is4

Kép
mogyoland

Sziasztok!!

SZOPIZOTT!! No a depim is lentebb ment tőle (ha belegondolok most azóta rosszabb, hogy nem kellett neki a cici, én meg nem is igen erőltettem, asszem nem akartam, hogy elutasítsa), de most este nyüszizett és nem is tudom miért (ösztön) előkaptam a cicit! Alig engedte el!! :lol: :lol:

Valószínűleg a tél se tesz jót nekem, meg az hogy Dorka elég sírós és gondolom azért is sírósabb mert érzi rajtam a feszkót... ördögi kör...
Dilidoki témát még jegelem, de ha marad ez az erős hullámvasút akkor előveszem újra!

Hó: Hát itt is van rendesen... ma annyira mehetnékem volt, hogy beraktam a éppen "nyűgösvagyokdeazértsealszok" Dorkát a kocsiba, ráparancsoltam Apára és elhúztunk Vácra babakocsit tolni a hóesésben! (vagy ezt már írtam?)

Móni: széklet - mármint a gyakoriság! A dokid nagyon precíznek tűnik ebben!

Ja és Kertikiri: szépségesek vagytok!!

Szerdánként masszázs ill. kozmetikus/fodrász mint terápia?? Lehet ez kellene...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, tuti, hogy ez a nemszopi téma áll legintkább a depid hátterében! És de jó, hogy Dorka már szopizik, reméljük marad ez igy!
És ha már tápit iratsz a gyerekorvossal (mert azért gondolom iratsz még tartalékba), nem kérdezed meg, hogy mi a véleménye a mi tápszerünkről Dorka hasmenésére? Mi a Pepti Juniort adjuk most és rá van irva, hogy krónikus/nehezen gyógyitható hasmenés esetére is adható.

Kriszti, Nadin mindig olyan kis édes vigyori a képeken :wink:
És ügyes vagy nagyon a szopival! Kitartás, hátha még az esti tápit is el tudjátok hagyni!

Móni, jaj, dehogy akarlak én paráztatni, csak kérdeztem. Mert Panka napi 900-1000 ml-t eszik és csak 5500 gr, szóval gondoltam Jankának még több kellene.
Nálunk egyébként a 900-ból kb 200-250 ml a tápi, a többi megy szopiból!
Te hozod a férjed Ciripkéhez?

Mi sétálunk minden nap, ma is mentünk a nagy hóban másfél órát. Fáj is most a lábam rendesen :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Hát sztem most tényleg nem kell több kaja Jankának! (6600 volt az esti mérlegelésen (pénteken 6400! és még csak kedd van! :lol: )
Valahogy nagyon hízik ez a mininő! (Anyám meggyőződése, h igen jó tápértékű a tejem! :lol: Szte ezért sz*rik keveset Janka, mert mindent feldolgoz! De legalább az én pártomon van és nem frusztrál halálra!)
Jöjjön vagy ne jöjjön a férjem? Mit szavazol meg Zsu? Ha nem, akkor talál magának elfoglaltságot. (Bár, ha jól sejtem a Te pároddal jól ellennének! :wink: ) Sztem neki mindegy, jön is szívesen, de ha nem akkor sem sértődik meg! (Szopit ügyesen nyomjátok! Hát, ahogy mi indultunk én ezt a mi 2/3 1/3 arányunkkal nagyon elégedett vagyok!)
Jutta! Ja, kaki téma! :lol: Asszonta a dokinénink, h az olyan babáknak, akik valamennyi tápit kapnak azoknak muszáj legalább 2 naponta kakilni! Az 5 nap már sok! Hát még nem álltunk be! Majd holnap konzultálok vele, mert így nem kapja meg a rotát, a 3. hónapost. Szal sz*r mindenképpen! Még az a jó, h Jankát ez a dolog nem nagyon izgatja!
Hát itt is nagy a hó, és az utakat nem takarítják és mi ma nagyon lusták voltunk, így ma a séta kimaradt! Majd holnap!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?