Új privát üzeneted érkezett!


Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Manka! Nálunk is nagyon mocorog Kincső, de neki a buksija mindig lent van (persze, hogyha az érzéseim nem csalnak :lol: ) Tegnap egy böre kakaó után annyira ficánkolt, hogy csak na, furi érzés volt. Ma már kicsit csendesebb. Reggel me is voltam kicsit ilyedve, mert mostansá az esti 11-12 óra mindig me van, mármint akkor van ébren, majd reggel 6 körül. Most viszont a reggel 6 elmaradt, majd egy picit mocorott 9 körül. A tékában viszont bepótolta szerencsére és most is mocorog, így már menyugodtam.

Tesómnak mondtam Vivient, és este azt álmodta, hogy mentünk vásárolni és nekem is elfolyt a magzatvíz. Mindent szépen átondolt, hogy mentőt kell hívni, hogy hány hetesek vagyunk stb. Tök édi volt :lol: Szóval az egész család mostmár lázban ég. Nálatok?

Puszi!

Kép
bettó
 
 


Sehol senki :cry: Szomorú!
Nem tudom hogy holnap leszek-e, leltár lesz a tékában, így
BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Puszi

Kép
bettó
 
 

 
 

sziasztok!



ÚJÉVI RECEPT

Vegyél 12 hónapot!

Gondosan tisztítsd meg a KESERŰSÉGTŐL,
KICSINYESSÉGTŐL,
HARAGTÓL,
FÉLELEMTŐL!

Azután oszd fel a hónapokat 30-31 napra!

Minden hónapot készíts el:1 adag MUNKÁBÓL,
3 vödörnyi JÓAKARATBÓL,
1 gyűszűnyi DERŰBŐL,

Mindehhez adj: 3 evőkanál OPTIMIZMUST,
1 csipetnyi HUMORT,
1 késhegynyi TAPINTATOSSÁGOT!

A kapott masszát bőven öntsd le SZERETETTEL!

A kész ételt mindig díszítsd apró FIGYELMESSÉGGEL, és tálald fel

MOSOLYGÓS ARCCAL!




BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!



Janesz

Levi

Edina



Pocaklakó

Kép

Kép
lecso
 
 


Vivien,tudom könnyü mondani,de ne idegeskedj,biztos hogy minden rendben lesz a csöppsegekkel.Te hogy vagy,hogy erzed magad?

Lili,remelem hogy nem magzatviz.Ma megint jött egy kicsi delelött,igy mondtam a kedvesemnek hogy ha megint jön,akkor ellatogatunk a korhazba.Az az igazsag hogy naponta legalabb egyszer szokott jönni egy menszeszszerü fajas is,de kb par perc utan el is mulik.Allitolag ezek elöfajasok es teljesen normalis :? Hat nem tudom,szerinted?A picurom szerintem jol van,nagyokat feszkelödik odabennt.
Köszike a dicseretet..,igyekeztem hogy szep legyen a babasarok. :D A butorokat mind az Ikeaban vettük,a hozzavalo baldachint pedig egy bababoltban,agynemüvel együtt,meg a pelenkazoval. :D A szin meg neutral,gondoltam jo lesz igy a következö babanak is. :wink: Majd lefenykepezem a babakocsit is,csak anyosomeknal maradt,mert itt nem sok helyünk volt.Azt mar 5 evvel ezelött megvettük,mert egyik ismerös eladta olcson.
Szonja meggyogyult mar?

Betto,de jooooo,ugy örülök hogy van most mar otthon is netetek. :wink: Csini kismami vagy te is,ugy latom te semmit sem hiztal. :)

Lecso,köszi a receptet,nagyon joo :wink:

Boldog Uj Evet Kivanok en is Mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
ami6
 
 


Betto,en meg azt almodtam hogy megszültem :D Meg az is tisztan megmaradt bennem hogy azt mondtak hogy, 3700 g es 53 cm. :D

Kép
ami6
 
 


Ami! Köszi a dicséretet :wink: A popómra nekem is jött egy kicsi, de Gézunak tetszik és ez a lényeg :lol:
Jujj mostmár végképp kíváncsi vagyok, hogy mennyivel fog születni.
Remélem csak valami folyás dolog van nálad :wink:

Kép
bettó
 
 



Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Jönnek a frontok pihengess sokat!

Persze mindenki, csak úgy emlékszem Lecso is nagyon érzékeny rá. :wink:

Kép
bettó
 
 


Igenis Bettó!Érettem! :lol:
Most is szenvedek sajnos,de nem a front miatt.Kb 2,5 éve lecsúsztam egy csúzdán,de olyan gyorsan a végére értem,hogy csak pislogtam amikor a földön ültem már.Nem bírtam megmozdulni,sőt még megszólalni sem.A levegő belémszorult.Elmentünk a kórházba,ahol röngennel megállapították,hogy megzúzódott a gerincem melletti izom(a hátam közepénél)+öszzekoccantak a csigolyáim.Elég sokáig fájdogált.Reménykedtem,hogy nem fog fájni a hátam a terhesség során,de ez nem jött be sajnos :cry:
Már lasan 1 hete fáj és egyre rosszabbnak tűnik,gondoldom ahogy nő a babóka súlya.Sajnos a fekvés sem jó.Háton már nem jó a babóka miatt,egyébként meg oldalt húzódik a hátizmom.Hosszú 8 hét van előttem!
Na meg a Tomi olyan lent van,hogy csak csuda.A feje teljesen a combomat veri :lol: .ennek köszönhetően meg a hasam is húzódik,feszül.Szupi mi? :wink: De cska kibirom valahogy!Csütörtökön megyek a védőnőhöz,remélem tud valami jó tanácsot adni!

Na most jól kipanaszkodtam magam! :oops: :wink: :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Nem baj, hogy elmondtad, hogy mi fáj, szerintem mindenkinek egyre nehezebb. Tesómnak az ideg csípődött be mikor állapotos volt. Nem lehet könnyű. Kitartás, csak ezt tudom mondani.
Mi is egyből megéreztük az enyhe frontot, nem volt sokat ébren este, csak annyit amit mindig szokott, de most valahogy hosszú ideig sehogy sem volt neki kényelmes :cry: Így az éjszaka nem telt valami fényesen. Most is elég csendes, pedig bűnöztem is :lol: (bár most hogy írom, egyből mocorog a kis drága :lol: )

Gézut megint idegesítettem kicsit, olyan édes :lol: Szoktam neki vázolni, hogy holnap már 2008. és hogyha 2008 január lesz utána nemsoká jön a február. Le kellene ilyen kor fényképeznem, olyan édes arcot vágott. Mondatem neki, hogy jan közepe vége fele akár a szex is jöhet, mert akkor már nem olyan gáz, hogyha beindul a szülés. Na az az arcocska sem volt semmi :D Mondta is, hogy hirtelen nem tudná, hogy mit kell csinálni. :lol: Kiváncsi vagyok nagyon, hogy fog viselkedni, amikor tényleg ott lesz az idő :D

Na megyek vissza leltározni :twisted:

Kép
bettó
 
 


Ami, hát így nehéz megítélni, de még mindig azt mondom, hogy folyás. Én végig kűzdök a terhességem alatt a fránya folyással, és van, hogy erőteljesebb, főleg, ha egy picit keményedik a poci. De a biztonság kedvéért megnézetném, hogy nem nyíltam-e.

Betti, mi még nem izgulunk, 2. gyereknél valahogy nincs idő erre. :lol: Azaz még csomó mindent kell megcsinálnom, és eldöntöttem, hogy febr. 5 előtt nem szülök. És nekem a fejem fájt reggelre, meg 2x volt keményedés este. Jaj, én úgy megnyugodnék, ha már elmúlnék 36 hetes!!!! De ez még csak a 31.

Edina, szegény.... Nekem is nagyon lent rúg néha, remélem nem azért mert megrövidült a méhnyak :roll: És panaszkodj nyugodtan.

Többiek, hogy vagytok??? Adri, Ági, Juti???

Jaj, Adri, olyan régóta akarom írni, hogy én is nagyon együttérzek veled! Amikor én születtem, akkor halt meg pont a nagypapám, és mindig úgy gondoltam, hogy helyet kellett csinálnia nekem itt a földön. Lehet, hogy badarság, de így sokkal könnyebb elfogadni ezt a helyzetet, és a hiányát nem enyhítheti semmi, de talán könnyebb így elfodani, hogy a lurkók az ő helyére kerülnek. :D

ÉS B. Ú. É. K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Manka! Én sem szeretnék nagyon február előtt szülni, az már csak egy hónap. Még nekünk is van mit csinálni, pelenkázó teóm anyósáéknál van még, meg a kórházi motyóba is venni kellene pár dolgot. :) A házassági anyakönyvi kivonat már megvan, úgy elpakoltuk felújításkor, hogy alig találtam meg :P

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Én is egyre rosszabbul vagyok. Nagyon rosszul alszom, sokszor arra ébredek, hogy háton vagyok, ami nagyon nem jó, mert egyrészt nem tudok háton aludni, másrészt szerintem a babának sem jó. Bár ezt nem tudom, de legtöbbször akkor mocorog a legaktívabban. Viszont az a röhej, hogy ülni sem jó mindig. Most is szeretné kinyújtani a lábait, de a bordáim útban vannak neki. :)

Betti!
Nekem azt mondta a doki, hogy amíg nincs nyitva a méhszáj, addig nyugodtan lehet sexszelni, és főleg akkor még ajánlják is, ha már túlhordás van, de az, hogy az utolsó hónapban nem lehet, az nem igaz, mármint az én dokim szerint. Úgyhogy, ha jólesik, akkor hajrá :oops: :) .

Egyébként nem tudom az én párommal mi lesz, egyenlőre még nem mutatja, hogy idegeskedne, pedig ma is mondtam neki, hogy már csak 50 nap. Szerintem, majd ha ott leszünk, hogy akkor irány a kórház, akkor kell felmosni a padlóról.

Vivien!
Neked külön is sok-sok energiát és kitartást kívánok az új évre, és hidd el hamarabb otthon lesztek, mint gondolnád. :)

De ezen kívül is kívánok mindenkinek még sok-sok "egyben" töltött napot, és könnyű szülést, valamint boldog babázást az új évben.
BUÉK!

Driennke

Kép
driennke
 
 


Bettó!Én is mondtam Apának ha nem elsz kinyilva améhszáj,akkor a 36.héten már akár szexelhetünk is! :lol: Neki az volt a válasza:hogy hogyan fogunk ekkora hassal? :lol: :lol: :lol:


Manka:Nekem már rég fejjel lefelé van Tomi,jobb oldalt a lába.A húgyhólyagom nem is örül neki,mert a kis feje rettenetesen tudja nyomni néha. :D


Csajok!Mostanában nagyon sokat nőt a pocakom!Apa szerint,a hétvégén is! :lol: Van egy nacim,amit már fel tudok venni.Eddig hatalmas volt a dereka.Van megkötője,amit ha megkötöttem eddig,ránc hátán ránc lett.Most megkötés nélkül is jó,nem esik le!Levivel a végén már csak ez volt rám jó.

Adrienn!Utólagosan :oops: :ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A NAGYPAPÁD MIATT!

Remélem nálatok jobban telik a szilveszter.Levi beteg,lázas péntek óta.Menni akrtunk ma a sógoromék,de nem tudom,hogy eljutunk-e.Az előbb elkészültünk,erre Levi nyüszis lett. Vagy elfáradt,vagy megint megy fela láza. :cry:
Most alszik!

Tényleg,hogy el vannak tünve egyes csajszik? :)

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso!
Látod ezt még én sem tudom, hogy ekkora hassal hogy fog menni, de megoldjuk, mert már hogyha filmet nézünk már tekerjük is az ilyen romantikus részt. Nem vagyok én hozzászokva az ilyen böjthöz :lol: Szegény Levi remélem csak nyűgös volt és nem a láza megy fel :wink:
Fotót kérünk :wink:
Én annyira nem vettem észre, hogy az enyém nőtt volna sokat, de mások mondják, így biztosan így van. Sajna már vezetni nem tok, éppen van vagy 5 cm a kormány és a pocak között. :D

Kép
bettó
 
 


Mi megoldottuk nagy pocakkal. Ha nem haragszotok :oops: :oops: :oops: mi hátulról csináljuk, úgy hogy én térdelek.

Remélem ezért nem haragszotok, hogy leírtam.

Betti!

Lehet,hogy lemaradtam, de ezek szerint nektek nem szabad most?

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke! Én nem haragszom, csak irígykedem :P Mi nem mertünk igazából, mert amikor nagyon váltakoztak a frontok, akkor bármit csináltam, mindig keményedett a pocakom. Most nyugisabb a helyzet, de még nem mertük, így várunk pár hetet, mi az már pár hónaphoz képest :roll:

Kép
bettó
 
 


Na csajok erre az évre én is búcsúzom, BUÉK mindenkinek!

Ja amúgy küldtem Jutinak sms-t mikor Vivien megszült meg utána, hogy remélem minden rendben van vele, de sajna nem kaptam választ :cry: Remélem csak azért nem, mert nagyon fáradt a babaszoba rendezése miatt.

Pá 2008-ban újra itt! :wink:
Puszi

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!


Először is mindenkinek ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!

Vivien! Sokat gondolok rátok, biztos vagyok benne, hogy minden okés lesz. Légyszi minél többet írj magatokról ha tudsz. Pl.: Nem mondták mintől indult be korábban a szülés? Meddig kell a lányoknak lélegeztetőgépen lenni, inkubátorban? Bocsi ha tolakodó vagyok :oops: .

Lili! Én is gondoltam már erre a dologra. Főleg azért is mert tesóm férjének a nagyapja kb 2 hónappal ezelőtt hunyt el,szintén abban a betegségben mint az én nagyapám.
Nekem is van folyamatosan folyásom.


Driennke! Mi már régóta nem szexszeltünk, az első időkben nem volt szabad, utána meg mindig lett vmi, mint pl.: erősebb folyás, úgy-hogy elhalasztottuk szülés utánra.

Ami!
Szuper a babaszoba!

Edina! Nem írigyellek a hátfájásod miatt.
Jobbulást Levinek!

Betti! Én még vezetek, mert ugye Zolinak nincs jogsija. Nem értem, hogy nem férsz a kormány mögé. Nekem jó nagy pocim van (S még remélem lesz nagyobb is), de amiatt simán megy. Inkább beszállni, kiszállni rossz, meg Zalánom combja folyamatosan nyomja a jobb oldalamon a bordámat, emiatt kicsit furán tartom magam.

Kinek hogy telt a szilveszter? Mi tesóméknál voltunk még 1 picit tánciztam is :lol: , ha azt annak lehetett nevezni. óra felé értünk haza.

Engem szerencsére a frontok nem abajgatnak, a babák hol többet hol kevesebbet mocorognak, nincs benne rendszer. Viszont a petefészkeimet meg a mütétek helyét nagyon tudják nyomni, ja és vagy 3 napja elkezdett fájdogálni a a derekam is.

Szinte minden nap olvaslak benneteket ha nem is írok.

Sajna sokat agyalok Zalánomon. Remélem minden jó lesz! A neten is próbáltam utána nézni a dolgoknak, de nem találtam semmit abban a formában ahogy a doki ráírta a leletére. Bízom benne, hogy ez jót jelent. (Most pl. nagyon aktívak).

Holnap megyak CTG-re, meg megbeszéni, hogy jövőhéten mikor kell befeküdnöm :cry: , ami részben jó és részben rossz.

Na azt hiszem most pótoltam egy kicsit.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Idén első hozzászólóként szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánni.
Remélem a sok tüzijáték miatt senkinél nem indult be korábban a szülés:)
A mi babócánk nagyon élvezte,végig nagyon mocorgott odabent.
Igaz kicsit tartottam az egésztől ,de a baráti társaságban ketten is voltak már tüzijátékon nagy pocakkal és azt mondták,hogy nem volt semmi gond.És végül mi sem bántuk meg.
Pihenjetek sokat!sziasztok
ildikó82
 
 


Ja,segítsetek légyszi:hol tudom a profilomat beállítani?Lehet én vagyok bamba(sőt biztos),de hiába keresem,sehol nem találom.Szeretném én is kirakni a vonalzómat.:(
ildikó82
 
 


Adri!
Én azért nem férek a kormány mögé, mert alacsony vagyok és jobban közelebb kell húznom magam a kormányhoz :wink: Annyira mondjuk nem is bánom, mert Kincső olyan váratlanul tud nagyokat rugni, hogy mé én is ugrok egyett :lol: Miért kell befeküdnöd? Szerintem rendeben lesz minden Zalánnal is :wink:

Ildikó! Amikor kiválsztod, hogy a babaneten keresztül hová szeretnél menni, (fent van) van egy olyan, hogy segédlet. Nos ott ki lehet választani a profilt :wink: Jujj remélem nem írtam le túl bonyolultan :oops:

Pusz, megyek, csinálaok valami hamit :wink:

Kép
bettó
 
 


Csajok ugye az nem baj, hogy nekem mé nem volt/nincs előtejcsim :?

Kép
bettó
 
 


Ildikó! Mi szépen csendesen a lakásból néztük a tüzijátékot. Fel akartunk mi is menni a főtérre, de éppen nagyon esett a hó, így inkább a mele szobában maradtunk :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek.

Mi is itthon ünnepeltünk (hát ennél szarabb műsort már régen adtak), az én babám is nagyon sokat fészkalódott.
Egyébként most már több, mint egy hete legalább minden órában egyszer jelez, és majdnem minden nap csuklik.
Képzeljétek reggel nekem is bekeményedett a pocakom és tisztán éreztem, hogy mije hol van Nikinek. Lent picit jobbra egy nagyobb kemény gömböcske a fejecske, fennt balra egy nagyobb keményebb valami, szerintem popsi, meg hátika és most már értem miért a jobb oldali bordáim nem tetszenek neki :)

Betti!
Szerintem ez az előtej dolog nem probléma, én hallottam már olyat, hogy akinek volt előtejcsije az nem tudott sokáig szoptatni, más valakinek meg nem volt és két éves koráig szopizott a baba. Tehát ez egyénileg változó.

Adri!
Én is többet vezetek még, mert szeretek, meg mert ha már én nem ihatok akkor szegény uram, had igyon egy kicsit. Nekem is főleg a ki be szállás okoz gondot (főleg a kispolskimba :) )

Remélem a többiek is jól vannak csak az ünnepeket pihengetik, nekem most mennem kell inni egy pohár hideg tejet, mert nagyon ki van a gyomrom, úgy látszik a lencsefőzi vagy a fasírt nem tetszett neki.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Ildikó! Bocsi, de 8 percel megelőztelek, idén én voltam közülünk az első hozzá szóló :wink: :lol: .

Betti! Szerintem nekem sincs előtejem, bár azt hallottam, hogy nem szabad nyomkodni, mer méhösszehúzodás lehet tőle.
Jöttünk haza anyósoméktól és rájöttem, hogy miért nem tudsz már vezetni. Kiment a fejemből, hogy én magas vagyok és ebből adódóan hosszú a kezem és lábam.
Azért kell befeküdnöm, mert mi vidékről járunk Pestre kórházba és valószínű az is, hogy lombikos vagyok, meg ha már naponta kell CTG-re járni nem fogom bírni. Így is kell 2 nap mire kipihenem magam.

Driennke Én még tolatni nem szeretek, rossz hátra fordulni, tükörből meg nem tudok.


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Kép

Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


28 hetes pocak
Kép

31. héten
Kép

Kép

Gellérthegyen
Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Betti, nem gáz, ha nincs előtej. Nekem nem volt, Szonja 1,5 koráig szopott.

Juti szerintem nincs netközelben, azért nem jön, nem?

Adri, nagyon közeledsz a vége felé! :) Én is remélem, hogy nem lesz semmi Zalánnal, meg addig nézik még uh-on, és kérdezz rá, hátha más orvos nem látja problémának.

Puszi, mert a férjem pakol, és ki akarja kapcsolni a netet!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Halihó!
Megelőztem Jutit :P Írt sms-t, minden rendben van, jól vannak, jön majd ő is nemsoká :wink:

Akkor jó, hogyha nem gond, hogy nincs előtejcsi, megnyugodtam.
Manka! Édes a kis csöppség, csini kismami vagy :wink:

Adri! Tényleg ezt elfelejtettem, hogy ti nem a kórház városában laktok :( Akkor jó sokáig nem tudsz majd net elé jönni :cry:

Majd lesz még egy pár kérdésem, csak most mennem kell, mert filmezés után megéheztünk és Gézu már szólt, hogy meleg a hami!
Majd még jövök ma puszi

Kép
bettó
 
 


Sziasztoooooook!

Nagyon, de nagyon hiányoztatok!!!! Most épp van egy kis időm, gyorsan írok, aztán néhány nap múlva meg sokkal többet is tudok írni, csak most még nagy a káosz nálunk.

A gyerekszoba nem készült el, megszívtuk, mint a torkosborz, mert az előttünk lakó úgy elcseszte a falat, hogy most nekünk kell helyrehozni. Mészfestékre festett diszperzittel. Az első réteg még szépen ott maradt, de a második, amit most mi festenénk, felnedvesíti az egészet, és mint a vaj, úgy hámlik le a két réteg festék a falról, alatta pedig vigyorog a mészréteg!!!! Őrület. Most le kell kaparni betonog a festéket.

Na de ez a legnagyobb problémánk. Ezen kívül minden okés, az ünnepek szépen elteltek, voltunk családlátogatáson, tegnap buliztunk a barátokkal, szóval zajlott az élet rendesen.

Rengeteg szép ajándékot kapott a kisfiunk is, szép ruhákat, ágyneműt, takarót, kendőcskét, cumisüveget, zoknikat, csupa hasznos és szép dolgot. Minket is jól meglepett a Jézuska, tesóméktól pl. 50.000 Ft-ot kaptunk, le is döbbentünk ezerrel. Nagyon aranyosak.

Már úgy tűnik eldőlt a névválasztás is, Milán lesz, 99,9%-os bizonyossággal. Az a 0,1 % arra vonatkozik, ha esetleg apának megesik a szíve rajtam, és megengedi az Ábelt is, és akkor Milán Ábel lesz. De nem is fontos, a Milán mindenkinek tetszik, majd meglátjuk mennyire puhul a szülés után apa szíve.

Na, most sétálunk egyet apával, aztán jövök vissza, mert még vissza se olvastalak Titeket.

Puszi!

Jutika és Milcsi

jutiboszi
 
 


Tényleg nagyon hiányoztatok, és amilyen peches vagyok, eltűnt a gyerekszobából az a papír is, amire a telcsiszámaitokat felírtam! De most megvan végre újra!

Bocsi, el is felejtettem:

Boldog Új Évet minden kedves kismamának, anyucinak, csemetének, kistesónak, apucinak, és mindenkinek!!!!!!

jutiboszi
 
 


Cegény Juti :( Nem lehet könnyű lekaparni az egész réteget, de igazad van, ez legyen a legnagyobb probléma! De édik tesódék. :wink:
Én tesóméktól meglepibe kaptam egy könyvet/naplót. Kincső adatait és kepeit tudjuk beletenni kb. 3 éves koráig. Képzeljétek, mikor meláttam, sírtam. Nem szoktam ilyen lenni, de most kijött :oops:

Nos a kérdések, tiszta gyerekes dolog lehet, vagy egyszerű a válasz, de én akkor is bizonytalan vagyok :oops: :oops: :oops:
Szóval, hogyha tegyük fel Kincső jó alvó és 3 órát végig alszik, vagy majd később többet is, de még magától nem tud fordulni, nem lesz neki kényelmetlen ahogy leteszem? Mármint nem zsibbad el a keze, vay ilyesmi? Mert azért mi forgolódunk, ő meg még nem tud. Vagy fog nekem nyöszörögni és nekem tudnom kell majd, hogy fordítsam máshogy? Ezen elégrégóta gondolkodok :oops: :oops:
Volt még egy kérdés, de az most nem jut az eszembe :roll: :oops:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Ez igen jó kérdés! Kicsit megmosolyogtuk a párommal, de nem rossz értelemben!!!! Azért, mert ilyen kérdés még sosem jutott eszembe. Ne haragudj!!! Szerintem azért annyira már tudnak mozogni, hogy nem zsibbadnak el. Ha belegondolsz, neked is a kezed, vagy a lábad zsibbad. Azt meg már a pociban is tudják mozgatni, szerintem ne aggódj, nem zsibbadnak el. De látod, ez nagyon jó, hogy ilyen kérdések foglalkoztatnak, mert látszik, hogy minden apróságra odafigyelsz!!!! Szerintem nagyon jó anyuka lesz belőled is Bettócska!!!!!

jutiboszi
 
 


Juti! Aranyos vagy! Köszi :wink: És ugye azt is jól tudom, hogy hami után egyből hasra és hátra sem szabad tenni?

Kép
bettó
 
 


Ja, nem lesz könnyű a kisszoba festés, de olyan édes a párom. Mondtam, hogy én már aggódom, hogy milyen nagy meló lesz, erre azt mondta, ne aggódjak, nem nekem kell csinálni. Tök rendes, megcsinálja egyedül. Mondjuk én már nem is mernék kockáztatni, mert néha egy tányér elmosogatása után is fél órát kell feküdnöm, hogy jobban legyek, de ezt már természetesnek veszem.

Nálam is nehezebbek a napok, egyre több hátrányát érzem a várandóságnak, de nem panaszkodom, hozzá tartozik a dologhoz. Nekem is a jobb bordámat szokta nyomni a kis lábával, amikor nyújtózik, néha fáj is, olyankor felállok, vagy oldalra fordulok, és máris jobb. A gyomorsavam is jobb, már csak ritkán van szükség a Korpovit kekszre, Renniet meg már nem is tudom mikor ettem utoljára. Viszont ha többet eszek egyszerre, akkor elalvás előtt általában kihányom, mert nagyon nyomja a gyomrom, és egyszerűen kijön. Már hozzászoktam, de igyekszem sokszor keveset enni. Bár ez szilveszterkor elég nehezen ment, mert mindenki olyan finomságokat készített, és voltunk kb. 20-an, mire mindenki szenvicsét, meg sütijét végigkóstoltam, jól megteltem. Volt is itthon hányás.

Olvastam, hogy mindenkinél másképp működik az "együttlét". Hát, nálunk talán a legrosszabb. Apa kijelentette nagy bocsánatkérések közepette, hogy ő már nem szeretne velem olyat csinálni, mert őt bizony zavarja, hogy ott a kisfia. És így nem olyan jó. Azt mondta, majd megoldja egyedül, ha nagyon hiányzik neki, mert nem szeretné bántani a kis Milánt. Most mit mondjak erre?! Sajnálom magam. Ha megszületik, lesz mit bepótolni.

Képzeljétek, nem híztam az elmúlt 3 hétben. Ennek nagyon örülök, mert a dokibácsi is mondta, hogy ne legyen több 20 kilónál a hízás. Talán sikerül betartani. Talán. Szerintem a sok hányás miatt nem hízok.

jutiboszi
 
 


Hami után felveszed, és megböfizteted. Utána már lehet fektetni, de meg kell várni a böfikét!!! Az Erika kisfia is böfikirályfi, szopi után jön is, mintha kötelező lenne. Ja, az is!!

jutiboszi
 
 


Bettó!

Hogy állsz a szülés-kérdéssel? Én még annál is jobban, mint eddig, minden aggodalmam elszállt, és nagyon várom már. Persze nem most, majd olyan február 20 körül. :lol:

jutiboszi
 
 


Juti! Tényleg rendes a párod. Gézu is valahogy így oldja meg a dolgot :wink: Én szeretnék jan vége körül, meglátjuk Gézu mit szól hozzá.
Azt tom, hogy büfiztetni kell, csak abban nem voltam biztos, hogy utána lehet hasra, vagy hátra is fektetni. Kösszke az infót :wink:

Szülés? Hm. Én nem tartok úgy tőle, mert mivel picike is vagyok, nem fognak hagyni sokáig vajjúdni. Legalább is a doki azt mondta, mert kevesebb az erő bennem. Én nagyon nem gondolok rá, inkább az utána lévő dolgokra. Amikor Gézu a kezébe veszi, stb. :wink:

Kép
bettó
 
 


Igen, én is azt várom már, hogy a kezünkbe vehessük. Sokat álmodok róla, hogy ölelem, szeretem, és olyankopr egész nap vigyorgok. Olyan, mintha már most itt lenne, csak még nem látjuk. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, milyen lesz a kis arca, kire fog hasonlítani, stb. A 4d-s UH-n láttuk a kis ujjacskáját, az tiszta apukám. A hüvelykujja derékszögben hajlik hátrafelé, a bátyámnak is, meg apunak is. Meg a képek szerint Milánnak is. Azt mondják, hogy a fiúk inkább anyukájukra hasonlítanak, a lányok inkább az apukára. Nálunk eddig teljesen bejött, bátyám arcra tiszta anya, én tiszta apukám vagyok. De testalkatilag meg én tiszta anyukám vagyok, a bátyám, meg tiszta apukám. Na, most jó nagy káoszt írtam, remélem érthető voltam azért. Összegezve: a Milán arcra olyan lesz, mint én, testalkatilag meg mint apu. Talán. Nagyon kíváncsi vagyok már.

jutiboszi
 
 


Tesóm, Kitti anyum családja, nagymamám pontosabban, én viszont apu és anyukája vagyok. Azt mondják a rokonok, hogy ha apu anyukájának lenne ilyen fiatal kori képei, és mellé tennénk az enyémet, totál olyan lenne. Sajna neki köszönhetem a hatalmas melleket is :lol:
Remélem Kincső nem fogaj örökölni :oops: :lol:
Lázom új vonalzó, teljes név :wink: Be is írom a táblázatba.

Mára búcsúzom, otthon már csak fürdés, fogmosás, pihi :wink:

Puszi

Kép
bettó
 
 


Szia Bettó!

Most én is eltűnök megint néhány napra, holnap kezdjük levakarni a falat. Már a második vonalzóm azóta, sajna ez név nélküli.

Szóval csajok puszilok mindenkit, legyetek jók, vigyázzatok magatokra, amint tudok, jövök. Igyekszünk egyben maradni!!! Ti is!!!!! :wink:

Szép napokat kívánok!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!
Lilient ma levették a gépről! Hurrá!! Olyan szépen lélegzik! Csak maradjon minden így!
Jázmin baba lassan javul. De az ő gépének paramétereit is csökkentik, ami szintén jóóó! :d
Ha a kórház érdekel valakit, szívesen felvilágosítok!
Köszi a bíztatást. Bízom benne, hogy rendben lesz minden!

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!
Lilient ma levették a gépről! Hurrá!! Olyan szépen lélegzik! Csak maradjon minden így!
Jázmin baba lassan javul. De az ő gépének paramétereit is csökkentik, ami szintén jóóó! :d
Ha a kórház érdekel valakit, szívesen felvilágosítok!
Köszi a bíztatást. Bízom benne, hogy rendben lesz minden!

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien, ezek jó hírek azért! Szorítunk a csajszikért!
Engem nagyon érdekelnének kórház-infók. Csütörtökön megyek be UH-ra, a szülésznővel sajna még nem találkoztam, és a szülőszobát sem láttam. Szóval minden érdekel a kórházzal kapcsolatban!

Juti, nektek jó készülődést, és kíváncsian várjuk a végeredményt!

Pocim megérzi a frontot. Elkezdtem pakolászni a kistesó cuccait, meg a kórházi táskámat. Lányok, kezd nagyon rövid lenni az idő, és még annyi mindent akarok addig csinálni!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Juti!
Örülök, hogy megkerültél.

Vivien!
Ezek nagyon jó hírek.

Én ma állok neki a babacuccok mosásának, annyira jó.
És már itthon vagyok szabadságon, tehát sokszor tudok jönni. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok!Szintén február elejére várom/juk első kisfiúnkat!
Már egy ideje figyelemmel kísérem ezt a topicot, de mától nem dolgozom, talán több időm lesz hozzá is szólni.

A hátra lévő egy hónapban rengeteg dolgot kell még intéznünk.

Ti hogy álltok a készülődéssel ?
Már beszereztétek pl a légzésfigyelőt, mellszívót?
Tudtok tanácsot adni milyet célszerű vásárolni ?

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Sziasztok!
Alapvetően nekem eddig nem volt gondom a kórházzal. 90%-ban a nővérek és az orvosok roppant kedvesek. Én alapból nem vagyok problémás. Aki az (viselkedésben) az persze mindig talál mondvacsinált hibát. Persze lehetnek kivételek. A baba egész nap a mamánál lehet(kivéve PIC), de reggel 6-22ig úgy hozod ki-be az újszülött osztályról ahogy akarod.
Vizit: bejönnek ketten, és megkérdezik hogy vagy.
Csecsemősök: van aki bemegy a szobába és mindent megmutat, van aki azt monja menjél be hozzájuk. Velük ugye én nemigen talizom, de ott több az utálatos állítólag.
Szülőszoba: sokszor jönnek(viszonylag) 1 látogatót engednek be, és nem szeretik ha azt cserélgeted. Sztem jól felszerelt hely.
Műtő: profinak tűnik és a dokik is. Persze nulla az összehasonlítási alapom, no meg max fél óra alatt megcsászároztak abszolút probléma mentesen. Ugye nincs mindenkinek szerencséje. De nem fogok ijesztgetni.
Őrző: 12 óra szigorú fekvés császár után, majd fölülés, állás, mosakodás. Mindenben segítenek.
Gyerekágy: 5 ágyas szobák, wc, zuhany van bent. Az enyémben csak 1 fejlámpa ég, az enyém:d konnektor is 1 használható. Van mérleg, pelenkázó, babaápoló cuccok. A szekrény nem zárható. Van hűtő. Reggeli: 1 zsömle valamivel. Általában vajjal 9 körül. Ebéd: fél12-13ig. Nem a szobában, hanem egy kis társalgós tv-s asztalos helyen. Ott a sterilizáló is. A kaja... Hát a leves jó. Aztán vagy rizs vagy krumpli(főtt vagy püré) és hús. Vacsi: volt hogy fél 4-kor hozták de 9kor is kaptunk már. 1 zsömle + pl.felvágott amit nem minősítenék. Általában a kukában landol.
Ha van kérdés állok rendelkezésetekre:d

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!
BUÉK!

Vivien!
Ez nagyon jó hír!!! Nagyon örülünk Liliennek, és nagyon szorítunk Jázminnak! Egyébként gyönyörű neveket választottatok! Gratula! :D

Zsuzsi!
Üdv köztünk! Írj te is sokat!
Én előnnyel indultam ilyen téren (mellszívó, légzésfigyelő), mert a kislányomnál már megkaptuk ezeket. Ott is szerencsés voltam, mert a sógornőmék odaadták mind a kettőt. :lol: Teljesen jól beváltak! És ajánlom mindenkinek, hogy vegyen!!! Persze ehhez tudni kell, hogy mit kell csinálni akkor ha beriaszt a légzésfigyelő. Én szerencsére el tudtam menni kismamaként a Heim Pál kh-ba egy előadásra, ahol mindent elmondtak, megmutattak, és meg is tanítottak, hogy mit hogy kell csinálni. Nálunk egyszer riasztott be a gép, de akkor iszonyat megijedtem. Szerencsére nem lett semmi baj, mert ahogy lerántottam a takarót a lányról felriadt. :? :shock:
Senkinek nem kívánom, hogy átélje azt az érzést, amit én ott és akkor... :(

Teszek fel egy-két képet.
Lili ilyen frizkóval ébredt egyik reggel. :lol:
Kép

Itt meg hármasban vagyunk. :wink:
Kép

Itt meg Bulcsú kisfiam. :D
Kép

Kép
Kép
giga1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?