Sziasztok!
Először is mindenkinek
ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!
Vivien! Sokat gondolok rátok, biztos vagyok benne, hogy minden okés lesz. Légyszi minél többet írj magatokról ha tudsz. Pl.: Nem mondták mintől indult be korábban a szülés? Meddig kell a lányoknak lélegeztetőgépen lenni, inkubátorban? Bocsi ha tolakodó vagyok
.
Lili! Én is gondoltam már erre a dologra. Főleg azért is mert tesóm férjének a nagyapja kb 2 hónappal ezelőtt hunyt el,szintén abban a betegségben mint az én nagyapám.
Nekem is van folyamatosan folyásom.
Driennke! Mi már régóta nem szexszeltünk, az első időkben nem volt szabad, utána meg mindig lett vmi, mint pl.: erősebb folyás, úgy-hogy elhalasztottuk szülés utánra.
Ami! Szuper a babaszoba!
Edina! Nem írigyellek a hátfájásod miatt.
Jobbulást Levinek!
Betti! Én még vezetek, mert ugye Zolinak nincs jogsija. Nem értem, hogy nem férsz a kormány mögé. Nekem jó nagy pocim van (S még remélem lesz nagyobb is), de amiatt simán megy. Inkább beszállni, kiszállni rossz, meg Zalánom combja folyamatosan nyomja a jobb oldalamon a bordámat, emiatt kicsit furán tartom magam.
Kinek hogy telt a szilveszter? Mi tesóméknál voltunk még 1 picit tánciztam is
, ha azt annak lehetett nevezni. óra felé értünk haza.
Engem szerencsére a frontok nem abajgatnak, a babák hol többet hol kevesebbet mocorognak, nincs benne rendszer. Viszont a petefészkeimet meg a mütétek helyét nagyon tudják nyomni, ja és vagy 3 napja elkezdett fájdogálni a a derekam is.
Szinte minden nap olvaslak benneteket ha nem is írok.
Sajna sokat agyalok Zalánomon. Remélem minden jó lesz! A neten is próbáltam utána nézni a dolgoknak, de nem találtam semmit abban a formában ahogy a doki ráírta a leletére. Bízom benne, hogy ez jót jelent. (Most pl. nagyon aktívak).
Holnap megyak CTG-re, meg megbeszéni, hogy jövőhéten mikor kell befeküdnöm
, ami részben jó és részben rossz.
Na azt hiszem most pótoltam egy kicsit.
Pussz!