Sziasztok!
Evisan!
Én 8 kg híztam, de szülés után 9 ment le.
A szoptatás alatt az idegtől még 2. Szóval ne izgulj, próbálj meg odafigyelni egy kicsit, de semmiképp ne fogyókúrázz!!! Csak mit mikor. Ennyi. Én amúgy is túlsúlyos vagyok, így ha sokat híztam volna az már árthatott volna nekünk, így nagyon odafigyeltem. Azt nem mondom, hogy mindig egészséges kaját ettem, de este 6 után már nem ettem, vagy csak valami lájtosat.
Többször ettem keveset.
Ha nagyon sovány voltál, akkor szerintem szülés utáni hónapokban szépen lassan, de le fog menni az a +17 kg!
Fel a fejjel ez még nem a világ vége!
Ma voltunk gyerekorvosnál, mert Vicus már két hónapja köhög beszedett már rá mindent, amit csak lehetett, de most már hörög is és sípol is. Mivel én asthmás vagyok így lehet, hogy ő is az. Felírt neki Aktil Duo antibiotikumot, orrcseppet, és olyan szprét amit én is használok az asthmámra. Ezt nagyon furcsáltam, hogy egy ilyen pici babának is lehet adni, azt amit én szedek.
Remélem nem lesz asthmás, mert az borzasztó. Be kell jelentkeznünk Kispestre a Pulmonológiára. Vajon ott mit fognak csinálni egy ilyen pici lánnyal???
Szívjuk az orrát is, jön is. Olyan rossz, hogy ilyen korán el kell kezdeni antibiotikum kúrát, ráadásul ez nagy üveg,így elég sokáig kell szedje. Szóval nagyon el vagyok keseredve.
Annyira féltem ezt a kis tüneményt, bárcsak én lennék beteg és ő egészséges.
Nem is tudom ennyi gyógyszert hogy fogok belevarázsolni a babánkba, főleg az antibiotikumot, mert ugye az a legfontosabb.
Szóval nálunk nem túl rózsás a helyzet. A kedve azért jó, alszik is szépen, csak ez a fránya köhögés, zilálása ne lenne, na meg most jön felül a fogacskája, attól is szenved, nem akar enni szilárdat, csak tápszert és gyümölcsöt.
Én sem vagyok túl jól a felső bölcsesség fogam begyulladt, és el kell mennem szájsebészetre, de azt sem tudom hova menjek. Ráadásként még a bal fülemre kaptam egy hallójáratgyulladást is. Járok minden nap a fülészetre kezelésre. Szóval nekünk nem kezdődik túl jól a 2008-as év. Már csak tényleg egyet kívánhatok, hogy a kislányunk meggyógyuljon és egészséges legyen.
Bocsi lányok, hogy így kisírtam magam, de olyan rossz látni, hogy beteg, szenved a kislányunk. Most már befejezem a sírást nektek. Remélem itt a topikon minden baba, mama, kismama egészséges, és mindenki jól van.