Szabi nagyon próbálkozik a támasz nélküli állással. Még azért mérföldekre vagyunk, de nagyon szórakoztató. Elengedi az ágyat, hátát ívben hátrafeszíti. Azt hiszem, ez még nem a nyerő technika.
Igy kb 2 mp-ig sikerül megtartania magát, mielőtt totty.
A másik tudomány, amit már tökélyre fejlesztett, az az ágyra mászás. Csak 30 cm magas, de a lemászás még nem tudatosult, mint probléma. Így nagyokat borul, alig győzzük elkapni.
Dana,
A Sinlacban nincs szója, de kizárólag az nem adható. Valamit azért még ennie kell a gyereknek.
Panka,
A Sudo Szabinak sem jött be az elején. Túlságosan szárít. Szárazabb bőrű babáknál, akiket ismerek, nem jött be. Akkor Pankának is olyan lehet.
Jó lesz majd kamaszkorban, ha tényleg száraz, mert akkor legalább nem lesznek pattanásai.
Timocska,
A hőmérőzés szerintem nem kisgyerekeseknek való. Hat órát vagy mennyit kéne egyben aludni, azonos időben, nem? Szerintem nekem olyan 2004 körül volt olyasmi.
Nemalvás tényleg a legjobb kínzási módszer.
Nem hagy nyomot, de ölni lehet tőle. Sógorom kissé insomniás, egyszer 9 napig nem aludt. Már bőven hallucinált. Vigyázz magadra, mert ilyenkor támadnak galád módon a bacik. Saját tapasztalat, hogy az immunrendszert is kinyírja. Érdemes lenne kicsit agresszívabban rászállni Balira.
Egy átaludt délután is csodákat tud tenni.
Tejtermék nálunk tejföl volt a krumplifőzelékben és 1x sajt feltétként. Meg a HA tejpép.
Lora,
Teljesen igazad van, hogy a második gyereket sokkal több baj éri.
Natival az első telet megúsztuk mindenféle betegség nélkül, Szabi meg kapja a vírusokat. Esés sem volt nálunk komoly, velem az első tavaly télen. Nagypocisan már nem voltam elég fürge, hogy elkapjam.
A Sudo elnyomja a kakiszagot? Na ezt nem tapasztaltam.
Igen, én írtam, hogy 6 lépés. Az volt nálunk a vízválasztó a gravitációs előrehaladás és a járás között.
Nagyon ügyes Brigi! Beelőzi az eddigi legfiatalabb járóbabát az ismerősi körben.
Hó: Bleeeee
Május,
A boraxos az nekünk sárga.
Meg amikor egyszer nyökögtem a gyógyszertáros is úgy azonosította be a gyengébbek kedvéért, hogy az a büdös sárga?! Egyébként mi is azt használjuk és jó.
Ágiboldi,
A védőnő mivel indokolta, hogy ne használd a gyógyis popsikrémet?
Kditke,
Ha nem tervezel másik babát, akkor a dokinak igaza van, hogy nem lehetsz már
terhes.
Alvás:
Nálunk ok, amióta beállt a két alvás. Szokásos, nem túl zavaró számú éjszakai kelés, 8kor alvás. Ébredés Natifüggő.