Új privát üzeneted érkezett!

Nenoke
Nagyon jó anyuka vagy :!: :!: :!: A legnagyobb bizonyítéka, hogy tartod magadat a 6 hónaphoz, annak ellenére, hogy most sokkal nehezebb neked :D nagyon becsüllek ezért. komolyan. Én hajlamos vagyok a könnyebb utat választani..........

Ckat
remélem lesz januárban találkozó a Duna budai oldalán is, mert a Pólus nekünk kizárt...

Minden babának és mamának nagyon boldog 2008at kívánok!

Kép
Kép
emma1976
 
 


http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr2.htm

Még lett volna egy kérdésem, ha lereszelem az almát és nem eszi meg mind berakhatom hűtőbe, ha aznap még odaadom neki?

kispiskóta
 
 


Zsú:Tegnap már akartam irní jó a videó.Szerintem aznap oda adhatod neki.Bár nem tom.

Na mi megyünk reggelizni barátokhoz.Ebben az évben a buli egy aprócska emb er miatt elmarad. :P :P :P :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: De ezzért pezsgö lesz!!

Kép Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 

 
 

emb er=ember :oops: :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Nenőke!!
El fognak múlni ezek az ébredős éjszakák ill. csökkeni fognak az ébredések hidd el.Samu 3.5 hós kora óta velem alszik, azóta lecsökkentek az ébredések. Nekem a privát dokinőnk ajánlotta. Bennünket nem zavar, hogy velem alszik, egyszerűen kell neki az anya közelsége. Picik még ők és én megadom neki. Ha cici kell akkor adom a cicit.
Az ébredésekben biztos ott van a cicizés, megszokás, stb. A barátnőm kislánya a héten szokott le teljesen a ciciről pedig cicin elalvós és brutál ébredős volt. Most 15 hónapos. Barinőm azt mondta neki, hogy elfogyott a tejcsi, a kislány megértette. (persze oka is volt, hogy nem ad neki cicit, kapott gyógyszert) szal én azt mondom, hogy kivárok. 1 éves koráig tutira szopizni fog Samu és komfortozni is. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.
torolve_20131003125716
 
 


Jah, a rossz anya effektust meg felejtsd el!!! Nagyon is jól csinálod amit csinálsz!! sőt!!
torolve_20131003125716
 
 


reggelt

béb a kezemben csak gyors...

Zsú: ha áll a reszelt alma bebarnul és hasfogó hatása lesz ráadásul ha hűtőbe tárolod hideg lesz, megfázhat a torka, megmelegíteni meg... :? Én inkább bekanalaznám a helyedben :D Nálunk Bogi eszi meg amit Husi meghagy :lol:

ki kell szaladjunk a Corába kenyérért, meg kóláért. tegnap este voltunk a tecsóba de nem volt kóla (coca) :shock: jó, nem létkérdés de hna..innék :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Zsú! Ahogyan Enikő írta. Én sem raktam sosem a hűtőbe a reszelt almát. Mindig én ettem meg, ha maradt belőle. A gyümölcs is frissen jó. Ha áll reszelve, darabolva, más lesz az íze is.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 



Mindenkinek boldog új esztendőt kívánunk!

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Emi most adott le nekem egy zacskó műanyag banánt műanyag hot-doggal és kukoricával. Jött, hogy "tessék anya fizesd ki!"... :lol:

Beni elkezdett kúszni hátrafelé. Forogni még nem forog, de legalább haladunk valahova. Nem csodálom, hogy a nagy hátsójával nem túl mozgékony, úgyhogy ez is nagy szó tőle. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Minden babának, anyucinak és apucinak nagyon boldog új évet kívánunk!!!!

Jázmin, Ildi, és a fiúk
:wink: :D :lol:

KépKépKép
dikó1
 
 


Gondjaig kerüljenek!
Asztalaid terüljenek!
Tárcáid ne ürüljenek!
Fürtjeid ne őszüéjenek!
Barátaid szeressenek!
Jótündérek kövessenek!

A 2008-as szökőév kiszökellően gazdag legyen mindabban amiben szeretnétek.
B.Ú.É.K. A Kiss család
kissmanó
 
 


Mindenkinek nagyon boldog, gazdag, sikeres 2008-as évet kívánunk!
Brigi és a fiúk :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


az előbb lemaradt egy fotó. tegnap készítettem. pussz

ja, Tücsi: szerintem a pisztrang semmivel sem spécíbb elkészítésügyileg mint a többi hal. az evésnél van az élvezet, mert ha ügyeske vagy, akkor a gerincével kiveszed az összes szálkát. ezért símán lehet adni kicsiknek is (na jó, nem épp Gáborkára gondoltam, ő még a pici kategória)

Kép

Kép
kissmanó
 
 


Manó: Hol készült ez a kép?? Szenzációs :D


Mi is Boldog Új Esztendőt Kívánunk Minden fórumlakónak kicsinek és nagynak :lol:




Itt már petárdáznak, igaz már egy hónapja, de ma erősen megnövekedett az egy főre jutó durranások száma :evil: . Nem is bírtak aludni a csajok délután :( :evil: pedig azt terveztem este sokáig fennmaradnak....hogy holnapi sokáig aludjanak :D :oops: (glóriás elpiruló szmájli)Hogy dugja a se***** (oda) és robbantsa fel ott aki kitalálta :evil: :evil: :evil: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő: Ro-ban tiltják a petárdákat, tavaly még ment ahogy ment, de idén tényleg nincs. Börtönbe kerül az is aki árulja, az is aki durrantja. Minimum zutty az 6 hó. Valahol Szilágyságban már kaptak el srácot. Amúgy tüzijátékozások folynak mindenütt, de az nem hangzavaró.

A fotó tegnapi kirándulásunk során készült, elmentünk le a Kárpátkanyarulat külső felében található Buzau megyei úgynevezett "Vulcanii Noroiosi"-hoz (szabad fordításban Sáros Vulkánok). Nem főúton jöttünk hazafele (misét az is megérne), s egy adott pillanatban mi a köd fölött voltunk, lent a medence tejfölben úszott, azt örökítettem meg. Kár, hogy már kissé szürkülödött, avagy nem sütött fönt sem a nap, lehetett volna tisztább képet is elkövetni. Ha jókislány lettem volna, s a Jesszuska meghozza a nagyobb objektívet..... Na, talán máskor.
Akkor most a fortyanásokról is 1-2 fotó, videó is készült, majd a youtub-ra felteszem, apa (mint szerző) beleegyezett.

Kép
Kép

Kép
kissmanó
 
 


MINDENKINEK EGÉSZSÉGBEN, SZERETETBEN, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!!!

PANKA, ZSUZSI ÉS BALÁZS

Kép
zsuzsi**
 
 


Mi is vagyunk, jol vagyunk.
Emi! Koszi a hianyolast!
Edesek ezek az elso kostolgatasok. Egon is kb ilyen kepet vagot eloszor :-) O meg hanyt is.... de azota szeretunk enni ;-) Eddig bevalt az alma, barack, repa es krumpli.



Mindenkinek kivanunk nagyon boldog ujevet!
molkata
 
 


Boldog Új Évet Mindenkinek!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Nálunk 2 dekás pezsgő lesz!meg gazdálkodj okosan társasjáték!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Bridzsi!
Nálunk tavaly szilveszterkor volt gazdálkodj okosan társasjátékozás, de jó hogy írtad, lehet elővesszük most is!


BÚÉK!!!


Kép
Vendég
 


na szilveszterre megérkeztem én is... :lol:
én egészségben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!

pár szó..
üvegreszelő: 1) mert pépesít 2) mert kevésbé barnul az alma
császár hegg: nekem a 2-at és 3-at is azzal kezdték, hogy az előző hegget kivágták.. most nálam is az lilás fázisban van, de teljesen el fog halványodni (remélem :lol: , idági így volt)

a karácsonyunk rendkívül jól telt, leszámítva, hogy középső lányom bárányhimlője (most derült ki, hogy lemaradt az ő oltása, mert állandóan beteg volt, aztán jól elfelejtettük... :twisted: én meg abban a hitben voltam, hogy be van oltva..) pont szentestére tetőzött :( és persze 25-26ra... azért túl éltük. az izgalom, hogy vajon ilka elkapta-e.. péntektől várhatom a tüneteket.. :( :roll:
jah.. amúgy málna is elkapta az oltás ellenére, de szerencsére épp azért csak egy kis hőemelkedéssel és kb. 10db pöttyel megúszta.
érdekes, hogy panka nem a málna féle gyenge bárányhimlőt kapta el(nem különítettem őket, mert akkor még meg voltam győződve, hogy milyen f@sza vagyok, hogy beoltattam őket... 8) ) , hanem az oviból hozta haza az erősebb verziót.. 2 héttel málna teljes gyógyulása után..
no lényeg a lényeg: én ajánlom az oltást továbbra is mindenkinek! pankával nagy szerencsénk volt, de az ovistársait látva ill. a beszámolókat a betegség lefolyását ill. a szövödmény arányt tekintve ilkát amint lehet(9hótól) oltatom. remélem még lesz rá lehetőség... :?

na megyek, ránézek a menüre.. :lol:

ps..emlékeztek még? tavaly karácsonkor még csak azt tervezgettük, hogy hogyan közöljük az örömhírt a rokonokkal, barátokkal.. most meg.. itt forognak-pörögnek-brummognak-síkítoznak a kis mütyüri babzsákok :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


jah.. és ne felejtsétek az újévi fogadalmakat! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


[quote="mütyürke"][ írta:mütyürkeb]jah.. és ne felejtsétek az újévi fogadalmakat! :lol: :lol: :lol:


én már évek óta ilyen hibát nem követek el :wink: :lol:

Kép
kissmanó
 
 


érdekes, bő 2 óra múlva éjfél. tavaly ennyi idővel éjfél előtt csatáztunk a Zöld Foki szigeteken a vendéglősökkel, hogy engedjenek már be. idén pedig.... apa tv-zik, Gréti áriázik, én meg várom, hogy kis pezsgő, aztán irány a vízszint.

Kép
kissmanó
 
 


Boldog, békés új esztendőt kívánok mindenkinek!


 
 


Hali!

Sikerekben gazdag, békés, boldog új évet kívánunk!
Bors, ckat_apu, ckat
ckat
 
 


Hali!

Emma: o.k., megszavazzuk, hogy legyen a Duna amaz oldalán is tali! :D

Mütyürke: "forognak-pörögnek-brummognak-síkítoznak"... és nyáladzanak :lol:



Akkor jövőre!
Kép
ckat
 
 


Köszi a válaszokat.

Dávidnak boldog névnapot (én tegnap lettem 34 éves).

Nadine: köszi a köszöntést és jobbulást Grétinek!

Hol vesztek bio fűszerkeveréket?


 
 


jaaa ckat.. de jó hogy írtad a nyáladzást... :wink: kibújt ilka alsó jobb 1es foga :lol: :lol: (bár nem nagy szám :lol: :lol: , másik két csajomnak ilyenkorra már 4-6foga volt.. 1éves korukra összes :) )
na akkor fogakban gazdag újévet kívánunk!! :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


Kép Kép

BÚÉK

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Boldog Új Évet!!!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Pálinkás jó reggelt.
Na meg BOLDOG 2008-at.

Olyant tettünk apával mint kisgyerek korunk óta sosem. Nem vártuk meg éjfélt, s lefeküdtünk. 11 órakor. Utólag visszagondolva, tiszta szerencse rám nézve. Ugyanis a kisasszony eldöntötte, hogy márpedig ő bulizik. Kezdte éjjel 1-kor nyekergéssel, legnagyobb ledöbbenésemre a cumi nem segített. Gondoltam anyázni akar (sajna már vagy 5 napja a tejcsi futamnyertes lett, elbújt, mi meg feladtuk), magam mellé vettem. Ő meg csak nyekergett tovább. Odaadtam a cicit, hát olyan erővel szívta, hogy a tüzijáték csillagjai kispályások voltak ahhoz képest amit láttam. Hát kapott tápit. Igaz, nem evett hatalmas mennyiséget (ahhoz képest mit szokott), aztán beájult. Erre a hajnali 4:20-as formáját reméltem kihagyja. Hát fenéket. Jött az újabb ária, nyekergés és társai. Nem hittem, hogy éhes. És mégis. Na jó, a szokásos szűk 100-at ette, de megette. S rendesen reggel 8-kor fel is ébredt. Hú, atyámvilág, mi lesz itt ebben az évben, az indítást a gyerek diktálta.

Klári: Dávid ezen éccakán sem kímélt?

Utólag Dávidnak boldog névnapot, s Áginak pedig hasonlókat szülinapjára, szintén utólag.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Kormi hasonló volt nálunk is a helyzet csak én nem tudtam elaludni...
most bezzeg nagyon tudnék de Nunu kellni akart 7kor.

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Sziasztok!

Hajnali kettőkor feküdtünk le, Marci már 8kor jelezte, hogy ő egyedül unatkozik. Ilyen, amikor az ember babácska mellett úgy dönt szilveszterezik. :roll:

Ma lencsefőzeléket főzök és hajnalban anyutól hoztam korhelylevest.

Szakad a hó, olyan szép!

kispiskóta
 
 


Zsú: mi van a 11 kilóval?

Havat tartsátok meg, ide egy deka se hiánycikk

Kép
kissmanó
 
 


Uxi: adóssággal nem jó évet kezdeni. Remélem kifizetted Eminek a kaját. :lol:

Kép
kissmanó
 
 


ja, az a tegnap lemaradt:
símán almát nem rakok el a hűtőbe, de többkomponensű kaját már igen. tegnap pl. így raktam be az alma+sárgarépa+sütőtök triót. S mert van cumisüveg melegítőnk, hát az aventes poharat abba belecsüccsentem, nincs sem mikrózva, s torka sem fájdul a jánynak.

Kép
kissmanó
 
 


Manó, újévi vagyis óévi fogadalom. Visszanyerem-e lánykori súlyom.

Ja, alma: onnan jutott eszembe megkérdezni, mert amikor csináltam Marcinak jókedve volt, mire elkészült valami kiverte a biztosítékot és egy falat nem ment le a torkán. Így egy egész reszelt almát ettem meg én. Így gondoltam azt hátha el lehet tenni. De ezek szerint nem nyerő.

kispiskóta
 
 


Szép napot mindenkinek!!!!!

Szakad a hó! Ma biztos, hogy be lesz vetve a sárgarépa. :lol: (Így igazi a hóember.)

Nálunk máig tartó szilveszteri buli volt. 10-en voltunk. Gabókám gyönyörűen elaludt, mint az nagykönyvben megírva vagyon és reggel 8-kor babanyelven szépségesen szólongatott bennünket. (Életemben nem gondoltam, hogy ilyen a valóságban is létezik.) Mi pedig még kicsit kómásak vagyunk, mert 3-kor mentek el a barátaink haza. Reméljük, hogy ha kis kerülővel ugyan, de mindenki hazatalált. :lol: ( A nagylegénykéim nagyikánál, dédikével kényeztetődtek ez idő alatt.) Végülis annyi sütit hoztak a barátaink, hogy jó dolgom volt, én csupán malachusit sütöttem és lencsét főztem. A husi finom volt, de nem gondoltam volna, hogy a 3kg-os malaccomb secpec alatt elfogy. Volt hozzá majonézes burgonyasali és görög sali is, de ezt sem én készítettem. (Tényleg nagyon jó dolgom volt.:D) Szóval ez volt a vacsora, hogy ne éhgyomorra guruljanak le az alkeszes kornyasztók. Vacsi után Activiti Junioroztunk. :D Felnőtteknek valót ugyanis még nem hozott eddig a Jézus. De majd még időben mi is megírjuk neki. :lol: Szóval, jól telt a szilveszterünk, buli volt!:wink:

Kormi! Amikor olvastalak -bocsi, de tényleg így volt- nagyot nevettem. Kb. 5 ével ezelőtt nálunk is hasonló volt a helyzet. Én is készültem az itthoni szilveszterre és 11-kor képszakadás, elaludtam. Utána apa már hiába ébresztgetett éjfélkor. A legszebb, hogy nem is emlékeztem arra, hogy ébresztgetett, pedig a szopi miatt akkor is no alcohol mozgalom volt nálam. Bezzeg amikor Ádi babám nyikkant egyet, úgy ugrottam ki az ágyból, mint akit puskából lőttek ki. Legalábis életem párja ezt mesélte.:D
Sáros vulkánról készült fotók nagyon jók. Talán csak a Nat. Geogr. Chan.-en láttam hasonlót.

Mütyürke! Nálatok is bárányhímlő? Olyan sok helyről hallom a napokban. Nagyon-nagy az esélye, hogy Ilka is elkapja, de néhány pöttyel ő is túllesz rajta nagyon hamar. Már nem tudom, hogy hányadszor írom, ezért bocsi ha valakinek már a könyökén jön ki, szóval nálunk Ádikám 3,5 hónaposan kapta el természetesen Petitől. Én adtam neki az ellenanyagokat rendesen a tejcsivel(milyen jó, ha az ember lánya anyakorban már védett!) és így 9 pöttyel letudtuk a bárányhímlőt. Most a napokban gondolkodtam el azon, hogy lehetne Gáboromnál is valami hasonló dolog és akkor egy életre (talán) védett is lenne. :roll: De lesz ami lesz, majd ennek is eljön az ideje, nem siettetem.
Gratula a fogacskához.

Ági! Így utólag Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban! Mesélj Ádámról, hogy mit csinál, milyen jókat eszik, stb.! Fűszerkeveréket a DM-ben is lehet kapni és a bioboltokban is többféle között lehet választani. Én a só nélkülit szoktam venni.

Na, már megint szómenésem volt, bocsi a terjedelemért. :roll: :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Hello 2008 :D Ha csak megközelítően olyan szép lesz, mint a 2007, panaszra nem lesz okunk :D

Mi 1re értünk haza, 1.20kor jelentkezett be a kicsike :D Megdícsérgettem, mert ugyan az 1.20 korai, de ennyi petárdázás meg tüzijáték mellett örülök, hogy eddig aludt, és anyuéknak semmi gondjuk nem volt vele

Mindenkinek szép évkezdetet!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Huááh!! :lol:

Túléltük a szilvesztert, ez volt az uccsó ezen a proletár helyen.
Iszonyat ami itt ment..viszont Samu 1/2 9-től 1/2 10-ig aludt 2-3 ébredéssel..Bakker csodálkoztunk, hogy a francba nem ébred fel erre a megabrutálpetárdatűzijáték hangzavarra.

Manó!
Zöld foki sziget rulez, ott karacsony-szilveszereznek az ismerőseink.

Tücsike!!
Ma pihengessetek!

Én éjfél előtt fél órával elaludtam a kanapén, Ati ébresztett..kettőig szídtam a pronyó népet.

2008 rulez
torolve_20131003125716
 
 


Hali, BUÉK!

NÁ: Boldog szülinapot! (Rendes vagy, hogy bevallod hány éves vagy :D , én csak azt szoktam mondani, hogy egy pár éve 22 éves vagyok. Már annyit hazudtam a koromat illetőleg, hogyha igazat akarok mondani a születési évszámom kell mondjam, mert én sem tudom lassan az igazat)
ckat
 
 


Gurgi!
Na, akkor majd írd meg, hogy mi vót a véleményük az ösmerősöknek a szigetekről.
Apropó: milyen irodától volt a jegyük? Az is érdekelne. Mart mi tavaly a Kartágóval voltunk (Egyiptomban is, de ott jó volt), s megfogadtuk, velük többet soha sehova (bár ha tudnánk, hogy a Brazil nagykörút amit vagy 4 éve szerveztek, ugyanazzal az idegenvezetővel, körülmények ugyanazok lennének, akkor én személyesen bevállalnám).
Egy év távlatából már halványult valamelyest az a sok pocsék élmény amiben a szervezés miatt részünk volt. Sajna az ottani kihelyezett idegenvezetők sem tudtak tenni semmit, ráadásul mi voltunk a kisérleti pocegerek: Magyarországról szervezett formában csoport akkor volt először charterrel a szigeteken.
Ellenben minap meglátogattam a Kartágó honlapját, hát röhely amiket írnak, egyszerűen kivitelezhetetlen (vagy no látnivalóval) egy-egy nap egyes körútakból.
Na, mind1, azért érdekelne (ha majd megírod) mások véleménye is.

Kép
kissmanó
 
 


Ckat: modernebb verzió, én találtam ki pár évvel ezelőtt.
Azt kell mondani, hogy plussz egy.

Kép
kissmanó
 
 


Manó!
Nemtom de ha megjöttek megkérdezem.
Hu, Manó szarügy ha az ember ilyen helyen ill. bárhol szar szolgáltatást kap ráadásra nem kevés pénzért..bicskanyitogató.
Mindenképpen megírom!!!!!
torolve_20131003125716
 
 


Tegnap 23.11-kor született egy ismerős babuci, kislány.
Ebben a hónapban 2 barinőm szül + 1 februárban. Mindhárom fiúcska
:lol:
torolve_20131003125716
 
 


Rita: képzelheted milyen volt: eccerűen nem müxött a bojler a mi szobánkban (khmm, apartman volt, de elég lepukkantos, bár mi háromcsillagra fizettünk...... volt olyan aki befizetett egy bizonyos szállodára négycsillagplusszra, oszt eccerűen nem vót hely, pedig előtte 2 nappal az idegenvezetők lecsekkolták..... kaptak helyette háromcsillagot, igaz a félpanzió helyett all inklusivet, de hát akkor sem estek hasra tőle)

Kép
kissmanó
 
 


Na, húgom mint környezetvédő, s pasija mint földrajztanár megfejtették nekem, hogy ama sáros vulkános izé magyar hivatalos megnevezése az iszapfortyogó.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Nálunk is nagyon jó volt a szilveszter! Picit féltem, hogy a siúkkal mi lesz, desemmi gond nem volt. Samu és Máté aludtak mint akit lecsaptak, nem zavarta őket sem a zaj sem a tüzijátékozás, pedig az a gyerekszoba ablakánál durrogott :lol: Marci meg fél 1-ig pörgött velünk. Nagyon jó volt! Activitiztünk, meg volt tánc, jó nagy zsivaj, evés-ivás, meg mindenki nagyon jól érezte magát :P 3kor mentek el a vendégek. A férjem rendes volt, reggel 8kor ébredtek a fiúk és ő kelt fel hozzájuk, mire én felkeltem a Samuval 10kor már ki is takarított :lol:
Főznöm ma nem kell, annyi kaja maradt, hogy bőven elég

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?