Új privát üzeneted érkezett!

Gomboc!

VedonoKép Ha ilyen luke, ne tole kerdezd meg, hanem a dokitoktolKép Az normalis?Kép

Na hogy ne maradjunk le "urifiu" Zsombi mogott, Lacko viszont igy eszi a barackotKép

Kép

orsoly
orsoly
 
 


Nálunk is fogy a tejciKép Pedig most teljesen kipihent vagyok. Tegnap éjféli szopi is biztosan azért volt, mert az esti nem volt elég neki. Tegnap is, ma is kénytelen voltam kora délután 100 g tápit csinálni. Tegnap megivott 60-at, ma 80-at. Ennyi biztosan összejött volna előbb-utóbb, csakhogy Julkánál már nem megy a minél többet cicin, majd csak jóllakik, iszonyúan behergeli magát, kezdi tépni, rángatni a mellem, majd dühösen kilöki, üvölt és nem tud elaludni.
Ötlet Julka türelem növelésére?

FranyóKép sajtos(gombás, húsos) tekercs. Anka pózokKép Macinak elfelejtém írni a tejcseppet, jó, hogy te írtadKép

GombócKép a szék huzata bírja a kaját?Kép Mi az, hogy 2 hete van a gyereknek? Lóverseny? Doki esetleg nem ír fel tápszert? Sőt, úgy tudom, hogy az elválasztókat már önállóan meg lehet venni a patikában. Vannak olyan tejbepapik, müzlik, amikben nincs tej, neked kell hozzátenni. Olyat próbáltál? Több ötletem nincs.
És még a pasikról mondják, hogy gyakorlati emberek!

OrsolyKép Lackó barackosan is gyönyörűKép Ilyen korán keltek, hogy 7:05-kor már barackozás van?

NorkaKép 1., 2. számunál fa kisszék volt, de csak akkor lehet beleültetni, amikor szuper stabilan ül sokáig. Kisasztal+székként soha nem használtuk, mindkettő velünk szeretett enniKép Most használtan, de még így is sok pénzért Apa vett egy Peg Perego Prima Pappat (le is szidtam érte), párnázott, dönthető, több magasság, szuper biztonsági öv. Tapasztalat még nincs.
0 szívzörejKép

SofkaKép de kár, hogy nem jöttél be közénk! Amikor láthattál, tényleg mind ismertük egymást, de érkezéskor még nem így állt a helyzet!Kép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Jelentem mi is túl vagyunk az első strandoláson. Itt a közelben van a Park uszoda nevezetű hely, tavaly csináltak új medencéket. Van egy kisebb pancsoló kicsiknek, ott egészen meleg a víz, és egy másik medence nagyobbaknak, itt már kicsit hűvösebb.
Levi nagyon élvezte, kétszer fürödtünk, egyébként a takaró körül a füvet szedegetten, nagyokat kurjongatott egyszóval jól érezte magát. És sok kismama volt sok kisbabával Kép. Most hullafáradtan alszik a gyerkőc.

Éjszaka volt egy kis műsor is: felébredt 3/4 11-kor és két órán keresztül hisztérikusan üvöltött ha csak a kiságy közelébe mentünk vele, a mi ágyunkban pedig állandóan felült, álldogált az ágy szélén, nevetgélt és közben a fáradtság miatt egyfolytában a fülét és a szemét piszkálta. Remélem ma éjszaka ettől eltekint, mert hullák leszünk holnap mindketten a férjemmel.

Norka!
Mi is most vettünk etetőszéket, csak egy 'simát', tehát nem dönthető az ülése, de viszont állítható a tálca, be lehet kötni a babát. Levi nagyon élvezi, tetszik neki, nagyokat mosolyog, miközben ütögeti a tálcát. Brevi Compact és mi 9900 pénzért vettük. Ha nagyobb lesz úgysem tudom majd beleimádkozni, akkor meg veszünk az Ikeában kisasztalt meg széket és ott majd rajzolni is tud.

Gombóc!
Úrifiús kép csúcsszuper Kép!

Orsoly!
Lackó is nagyon édes!

Andy!
Úgy látom Márk nagyon élvezte a balatoni kiruccanást. Nagyon aranyos ahogy rádnevet Tihanyban (?).

Férjem szabin van, de néha úgy érzem, jobb amikor dolgozik. Itthon poshadunk, nézi a tévét méghozzás minden szörnyűséget: ma pl. megállapította, hogy a Best sellerben látott spagettifőző az újságban sokkal olcsóbb. Szerintem ez már a vég Kép. Ha nincs itthon, legalább sétálni járunk, meg vásárolni, most meg itthon ülünk. Na jó, ma elmentünk strandra, de szombat óta nem voltunk szinte sehol. Ez katasztrófa.
Na mindegy nem kesergek, be is fejezem az írást.

Pusza mindenkinek, elnézést, akit nem említettem, minden baba nagyon aranyos Kép!
Virág és Levi

Most vettünk autósülést is, Brevi Grand Prix ez is nagyon jó. Nagyfiús benne a kisfiam Kép!
virga
 
 

 
 

Sziasztok!

A fene egye meg, itt bénáztam és elszállt minden amit irtam.
Szóval végre van egy kis időm bejelentkezni (apa elaludt a gyerekkel), aztán viszont irány a konyha mert nyami szilvásgombócot és nudlit csináltam és hát van mit takaritani!
Ma voltunk a védőnőnél, hát megint nem semmit hizott a csaj, két hét alatt 40 dkg-ot!
Most 7600g és 66 cm.

Leszter
Ne hidd hogy keveset eszik a gyerkőc, én is szoktam igy érezni (pl. az elmult két hétben is) és tessék itt a példa, hogy mégis megeszik a szükséges adagukat.
Valószinüleg a tejed összetétele is változott igy kisebb adagokkal is ugyanugy jólakik.

A fényképek mint mindig nagyon jók, aranyosak a gyerkőcök. Nekem most leginkább az etetős képek tetszenek, én is most kezdem a gyümölcsökhöz szoktatni, bár eddig még minden próbálkozásom kudarcba fulladt, semmi nem izlett neki. De nem adom fel!

Irigylem a strandolókat, én nem tudom apát rávenni! Aztán mikor mondja, hogy na jó akkor menjünk (most mindjárt) közlöm, hogy nekem nincs fürdőrucim, először azt kéne venni. Mire ő: na látod, akkor hogy akarsz menni, tehát a végeredmény mindig az hogy itthon maradunk!
Igazából arról nem tudom meggyőzni, hogy egy négy és félhónapos gyerekkel már igenis el lehet menni ilyen helyekre is! Nincs igazam?

Lányok! Legtöbben Pesten laktok, szeretnék tanácsot kérni, hogy hová érdemes elmenni autósülést venni? Legyen választék is, de elfogadhatóak legyenek az árak. MegaToys-ba és Brendonba már szétnézett apa, de gondolom még több ilyen hely is van. Előre is köszi!

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

minden babó csuda-aranyos!

ma felhívtam a dokit, mert Dani már 2 napja olyan vigasztalhatatlanul, fájdalmasan, csillapíthatatlanul sír, hogy komolyan megijedtem. Tök rendi volt, kijött, és képzeljétek, a szúnyogcsípésektől, amit már a múltkor írtam. Írt fel Fenistil cseppeket. Ja és már be van dagadva az alsó ínye, ami azt jelenti, hamarosan fogunk is lesz.

Voltunk ma Lurdyban, férjem vett 2 öltönyt, mert 50 %-os sale van, okmányirodában nem jártunk sikerrel, mert de. 10-12-ig van sorszámosztás. HOlnap újra. Kép

Doki azt mondta a Germicid C-ről, ha nincs láz de nagyon nyugtalan akkor is nyugodtan lehet adni, így írattam is fel vele egy dobozzal.

Ami nagyon pozitív: a védőnőm és a dokinő is teljesen szopipárti Kép
Mondtam a dokinak, hogy a nagy melegben bevetettem a forralt vizet, erre azt mondta, hogy jó, de inkább szopjon Kép, sőt azt is mondta, hogy felőle 8 hónapig is lehet csak anyatejes a baba, nem fogjuk erőltetni a hozzátápit Kép

Hétvégén megyünk a Balcsira, KÁptalanfüredre egy panzióba. Már alig várom! Van hydromasszázs is! Kép

Bocsi hogy nem válaszoltam senkinek, de férjem a héten szabin van, így épp csak gyorsan átolvastam a termést.

Na megyek fürdetni
Andi
psandi
 
 


Maci 2, Franyó, Andy78, Gobóc,Orsoly!!

Nagyon édesek a képek, annyira aranyosak KépKép Kép Kép Kép.
Olyan jó látni őket.
Sajna átolvasásra nincs időm, de remélem mindenkivel rendben minden.

Nyugodt estét mindenkinek:

Anita
anita77
 
 


Gombóc!

Tényleg a gyerekorvost kéne megkérdezned. Már ha még HA tápot akarsz neki adni, mert azt fel kéne írnia. De pl a 2-es tápok már vény nélküliek., azok olyan 6 hónapos kortól adhatóak. és szerintem olyat próbálj, amiben savópor vab vagy sovány tejpor (pl Humana, Nan), mert a zsíros tejporos meg a fölözött tejes erősebb (pl Nutrilon, beba, aptamil, milumil). persze lehet hogy azt is bírnátok, de jobb fokozatosan. Azért jobb lenne ha a doki felírná először a Ha-t vagy az 1-est. Vagy a humanaból van pl HA2-es is. És ha ezeket bírná, akkor jöhetne a 2-es.

Kangi!

Strand szuper volt, Emma medence széléről ugrált a karomba, teljesen egyedül, Dorottya is jól érezte magát, aki pedig most volt először. Bár azért az tény hogy a gyerek medencében elég sokan vannak, és anygobbak fröcskölnek pl.Kép 2x fürödtünk az uszoda részben, a kettő között meg a porontyok a csupasz feneküket sütették a kinti részen.

manó

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!
Mindhárom kölök alszik, anya meg munka helyett... Már a lányok is mondják, anya a babaneten lóg. Szóval nekünk van egy csúcsszuper etetőszékünk. A német neve Tripp-Trapp Stuhl. Fából van, kicsit lépcsőre emlékeztet, van babafelsőrésze (bekötő, ülőpárna), és nem rontja a lakás összképét. Hiába a feng.shui... Pl. Ha belépsz, szembetalálod magad a lakás legközepén egy járókával. Mert Hármaska társasági ember, és onnan mindent lát. Járóka van a teraszon is. Rögtön a két folyton teli szárító mellett. (Ha fúj a szél, a ruhák kész mozi a kölöknek,. Különben a diófát bámulja. A leg shuisabb pedig a nappalit elborító vasalnivaló. Mert most be lehet menni a mosókonyhába, csak a kanapéra leülni nem. Tudnám minek vannak szekrényeink. De nma új életet kezdtem, és nem vasalom, csak amit muszáj. A muszájok száma egyre csökken. Jó éjt mindenkinek. Sok alvást, ne lássátok a csillagokat. (Mert ugye azt csak ébren lehet) Sofka
sofka
 
 


Virág!

nekünk is Brevi Grand pix van. nekem az az egy bajpm volt vele hogy a fejénél nagyon kemény, majd ha magasabb lesz, akkor már puhán lesz a fej, na de addig? Én beletettem a hordozója szűkítőjét, így már jó, de azért erre oda figyelhetnének.

Mókuska!

Szerintema férjed a legjobb helyeken nézte. Talán máshol olcsóbb 1-2 ezerrel, de választék nincs nagyobb az tuti.

Norka!

Nekünk brevi dolce vita van. Ngoyn kénylemes, nagyon szeretjük, de baromi drága és sokan azt mondják nem éri meg az árát. Én használtan vettem, így nekem megérte. Éna fa székekkel nem szimpatizálok, anyósoméknál van egy, nekem nem jön be. De biztos lesz itt olyan ki azt ajálja tutira, mert már volt ilyenről szó más topicban is és nem tudtunk sose dűlőre jutniKép Úgyhogy menjetek, nézelődjetek, ültessétek bele Jázit is és úgy döntsetek.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Momo,
A fáradtság az nem jóKép. Nincs valaki aki tudna egy kicsit (1-2 napot) segíteni?

Gombóc,
Ez aztán gyerekbarát védőnő, éheztetés.Kép
KépekKép A szájába is jutott?

Orsoly,
KépKép

Urszila,
Baba-türelem növelési praktika engem is érdekelneKép

Mókuska,
Stradolásnál hasonló cipőben járok. Nekem is fürdőrucit kellene előbb venni. Tegnap már nézelődtem is, sajnos sikertelenül. Vagy nem tetszenek, vagy csillagászati áruk van.

Andi,
Jó pihenést!

Mi is megkezdtük a hozzátáplálástKép
Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Réka, köszi a szájbarágós választ, ezt már én is megértettemKép Közben megnéztem a honlapjukat is és látom, ha minden kötél szakad, akár postán is rendelhetek, apa nagy bánatáraKép

Leszter, remélem a mi klímánk nem talál ki ijeneket, mert tuti ideges lennékKép

Andi, akkor nektek is mázlitok van a gyerekdokival, kedden a miénk is azt mondta, hogy tul.képp a gyerek 7-8 hónapos koráig bőven elég az anyatejciKép

Norka, Timinek Brevi maxi van, dönthető támlás, 2 magassági fokozattal (ebből csak a fentit használjuk), levehető nagy tálcája van. Szerintem egyszerűbbel is beérte volna, mert kizárólag enni használja. Soha nem játszott vagy horpasztott benne, ahogy azt a bugyuta reklámok sugalljákKép Most veszünk majd neki egy fa, szétszedhető etetőszéket, hogy Zsebinek átadhassa az övétKép Egyébként is Timi újabban már jobban szeret saját kisasztalnál ülni és egyedül enni, ezért is jobb ez neki. A Tescoban láttunk 9000 ft-ért elég masszívat, csak eddig túl sokan voltunk a kocsiban, hogy elhozzukKép

Orsoly, Lackó nagyon édesKép Zsebi is így nyammogja a baritKép

Gombóc, Zsombi szerintem arcfestést tanulKép De nagggyon helyesKép Nálunk is az ilyen etetésektől lett színes a konyha falaKép

Urszila, az én Timim is ilyen türelmetlen volt, én egy jódarabig fejtem, aztán belefáradtam és feladtam. Ekkor kb 8 hónapos volt. Evett, amennyi akadt, tápit nem kapott és érdekes módon mégis hízottKép Na nem őrült módon, de fogható sonkái voltakKép Sajna Zsebi is kezd a nyomdokaiba lépni, főleg, hogy most már tovább tart, mire egyáltalán a leadó reflexet is előcsalogatja.Kép

Gombóc, és ez egy védőnő? Szerintem a továbbiakban csak tőlünk kérdezz, ilyen hülyeséget bizti nem mondunkKép Szerintem, ha a dokitok is ilyen bugyuta, akkor próbálkozz a recept nélkül kapható tápikkal. Az én Timim is kapott Beba 2+-ot 10 hónaposan, mert az újabb terhességtől nagyon elapadt a tejemKép De ha jól tudom, már 8 hónapos kortól lehet adni. A többiről nincs infóm, bocsKép

Még egy kép a kis rózsaszín párducrólKép
Kép

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Hát ez szuper, a "szálybarágost" még kijavítottam, az "ijeneket" viszont bennehagytamKép Pedig úúúgy rühellem a helyesírási hibákatKép Tényleg fáradt vagyok...bocsi!

Sofka, az az etetőszék nekem is nagyon tetszett, egy nemtudommármilyen katalógusban volt, csak sajna, addigra már megvettük Timi székétKép
Te hogy csinálod, hogy Hármaska a járókából nézelődve is megelégszik a társasági élettel? Zsebi ezt csak kézben ülve tartja elfogadhatónakKép

Jóéccakát
Momo


Momo
momo
 
 


Csajok, nem térek magamhoz!
Most, este 9.20-kor felhív a doki néni otthonról, hogy a Dani jobban van -e! Lehetek ilyen mázlista, hogy kifogtam a világ leglelkiismeretesebb dokiját? KépKépKép
tökre örülök!!!

na visszaolvasok

Andi
psandi
 
 


Jelentem, végre feliratoztam a nagy talis képeimet. Ha elírtam valamit bocsi és nyugodtam javítsátok ki!

Momo,
Rózsaszín párducKép

Andi,
Dokinéni tényleg szuper.

Na, jó éjt mindenkinek!

Maci_2
maci_2
 
 


Urszila: dehogy kelunk ilyen koran, csak elfelejtettem atallitani a datumot egy akkutoltes utan.Kép

Urszila: anyukam azt mondta, mi rajzolgatni szerettunk nagyon az etetoszekbol lett kisasztal-kisszeknel.Kép Nekunk nagyon bejott anno, en ezert gondolkodom ilyenenKép

Momo, Maci2: nagyon aranyosak a csajokKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Megjártuk Pestet. Én vezettem, szerintem idegroncs lettem. Kép A C&A-ban majdnem elájultam, biztos a vércukrom esett le. Kép
Voltunk Árkádban, ahol én találtam akciós bodykat. (3 db egyben, 1390 ft.)
Nagyon álmi, vagyok megyek aludni!
Jó éjt!

Ja! Tegnap csináltam egy albumot, ha van kedvetek szavazhattok rá. Kép
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=2274

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Igen értelmesen fogalmaztam... Na nem baj. Tényleg fáradt vagyok! Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Még megnézegettem a képeket a tar.hu-n. Minden baba édes.Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Igazság szerint ma már nem akartam jönni, de a következő történt.
Előzmény: a hétvégén Budapest-rally és egy gyorsasági szakasz itt Salgótarjánban is lesz. Ilyenkor már egy héttel a verseny előtt eljárnak edzeni a versenyzők.
Szóval 3/4 9-kor telefonál apának a barátja, hogy menjenek már ki hátha lesz valami. Apa persze mindjárt benne van a dologban -én ellenzem ugyan, de mit számit az asszony szava. Azért indulás előtt még megvigasztalt, hogy ne szomorkodjak, majd holnap lepókhálóz!

Myssnia
Nagyon jópofik a fényképek! Lili is pont igy szopja az ujját!

Momo
Zsebi már kész kisfickó!

Maci_2
Roninak is jó fodros combija van! Ti hol tartotok sulyban-magasságban?

Sofka
Lakás-hát én sem panaszkodhatom. A gyerek miatt a számitógép kikerült a nappaliba, az asztalon állandó felfordulás, nembeszélve a fél szobát átszövő vezeték hegyekről! A gyerek hempergője a szoba közepére leteritve, az teli játékkal. A fotelt én sem ülésre használom, oda pakolom a vasalni valót -amit már nem tudok a szekrénybe tuszkolni. Szóval nálunk sem semmi kép fogadja a hivatlan látogatókat!

Na mára ennyi, kiváncsi vagyok mikorra ér haza a ház ura!

Mókuska
Hát még ilyen pofátlanságot!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Nem tudom én nyomkodok-e el valamit, de a gép össze-vissza rakosgatja a hozzászólásaimat.
Szóval a legutolsó mondatom a pókhálózás után jönne -azaz eredetileg oda irtam.

Na jó éjszakát mindenkinek!
Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


OrsolyKép rajzolásra (is) biztosan nagyon jó lesz! Nekünk van egy Ikeás gyerekasztalunk, azért nem jutott eszembe asszem a rajzolásos felhasználás!

MyssniaKép gratula a vezetéshez! Csak az első út nehézKép Nem is kérdem, milyen az autó, biztosan szuper! Elalvással hogy álltok?

MomoKép ha 8 hónapos lenne Julka, semmi bajom nem lenne. Ma este is visszatapsoltKép szerencsére még lejött egy adag, kíváncsi vagyok, ébred-e éjjel. Ha nem, akkor éjfél körül fejek és holnap is a de. nagy alvása alatt kb. félidőben.

MókuskaKép érdekes, ilyenkor a pasik sohasem fáradtakKép

A darázscsípte ujjam még mindig nagyon dagadt, azon gondolkodom, hogy kérjek-e egy tetanusz oltást. Ui csupa föld volt a kezem, amikor megcsípett a dög.

Urszila
urszila
 
 


MyssniaKép szavaztamKép 5 pont!
urszila
 
 


bocs, nem olvastam, a gyerek ma is ordít, pedig pakolnom kellene, délelőtt Füredre megyünk, aztán Somló, nemtom mi lesz ilyen nyűgösen, én mindenesetre kivagyok, úgyhogy hétfőig búcsúzom, jobb hétvégét mindenkinek!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


ja, és tejci is kevés

kangi
kangi
 
 


Irigylem a fürdőruha gondjaitokat. Szerintem engem már a strandra sem engednének be, mert félnének, hogy túl sok vizet kell utántölteni a medencében, ha belecsobbanok. Szóval mi van a fogyókúrával szoptatás alatt? van valakinek pozítív tapasztalata, úgy hogy a gyerek sem maradt éhes, és ő is képes volt békét kötni a tükörrel? Nagy titok ugyan, de elárulom, hogy a fölösleg több mint 15 kiló. Hmm? Mert ebben nyilván van tartalék. Csak nem tudom, hogy működna a dolog. A sportban még igen gyenge vagyok, bár szorgalmasan gyógytornázom a bal bokám. sofka
sofka
 
 


Sofka!
Nyugi nekem is van bőven plussz kilóm. Sőt!
Ráadásul a hasam olyan csíkos, hogy nem hiszem veszek-e fel valaha bikinit. Én egyébként úgy próbálom csökkenteni a plusszokat, hogy a cukrot minimálisra redukálom és vacsorára már csak gyümölcsöt eszem. Plussz hasizom gyakorlatokat végzek, meg úszni járok. Így ha nem is gyorsan de olyan ütemben haladok lefele, ahogy a fiam fölfele.Kép

Kangi!
Kitartás! Remélem elmúlik Julcsi nyűgössége és jól fogjátok érezni magatokat. Nálunk, mint hétfőn jósoltam, kezdődik a kaki miatti parázás, de hallgatva rád, még várok.

Myssnia!
Képeket megnéztem, Szilárd nagyon édes (mint mindig) és a fotós is nagyon jó! Kép
Próbáltam szavazni, de nem enged. Kép Pedig 5 pont, az biztos! Kép

Urszila!
Darázscsípés. Kép Nálam a kálcium tabletta segíteni szokott, én is egyből dagadok, rosszabb esetben ájulok is. De a föld miatt konzultálj a dokival.

Mókuska!
Apa. Kép Én azt vettem észre, hogyha hagyom néha szabadon mászkálni, az itthon létet is jobban bírja.

Momo!
Rózsaszín párduc. Kép

Andi!
Doki néni. Kép A mi dokinénink is aranyos, hetente egyszer kijön megnézni, hogy minden oké-e, itthon adja be az oltást. Ő is szokott érdeklődi. Mi csak kajcsi terén nem értünk teljesen egyet, mert ő a kaki hiány miatt már barackot javasol.

Maci_2!
Hozzátáplálás Kép

Orsoly, Gombóc!
Babócák. Kép Dani a babakocsiban szokott ilyen feltett lábakkal ücsörögni. Nagyon bírom, mint egy igazi laza csávó. Kép

Elli!
Útlevelet ugyanúgy csináltattad, mint a felnőtteknek. Bocs, lehet, hogy írtad, de csak a képet néztem. Mennyi idő amíg ki lehet csempészni babókat az országból? Kép

Holnap lehet, hogy mi is kimerészkedünk a strandra, persze kizárólag egész fürdőruciban, nehogy hazaküldjenek. Kép

Tud valaki olyan szállást, aminek a közelében sokféle sportolási lehetőség van és lehetőleg apartman, hogy ne legyenek közvetlen falszomszédok a gyereksírás miatt? Apa besokallt, mert idén még nem is volt szabin, leszámítva az 5 nap szülési szabit, és most mehetnéke van. Előre is köszi a segítséget.

Mindenkinek szép napot!

Réka
muki
 
 


Sziasztok lanyok!

Megkaptuk az oltast, volt nagy bombi.Kép Mar amikor bementunk a rendelobe, gyanakodni kezdett Petra, de a merestol kezdve vegig sirt hol erosebben, hol csak panaszosan huppogve. Viszont az oltas utan, amikor apja felvette, rogton elhallgatott. Olyan meghato volt!Kép
Itthon is sirt, aztan evett egy keveste, majd elaludt. En meg fejek.Kép Es nezem a Szuperbulit kozben, Kangi, eddig meg csak tancos lanyok voltak, hol vannak a fiuk???

Asszem ma elkezdem osszekesziteni a cuccokat a Balcsira, bar csak vasarnap utazunk, de eleg kilatastalannak tunik a dolog. Szerencsere anyukamek holnap lemennek egy napra ugyanoda, ugyhogy par cuccot elvisznek, csak olyan gaaaz, hogy harman nemigen ferunk el egy kombi Escortban...
Na most folytatom a fejest, es kozben olvasgatok, es varom a tancocokat.Kép Udv:

Leszter es kishuppogo,bekupozvaalvo Petra
leszter
 
 


Sziasztok!
Mindenki megnyugtatására: Anka nem rendszeresen alszik levegőbe tartott lábakkal, csak most így sikerült. Kép Általában ő is hason alszik, ill. mostanában néha átfordul alvás közben, van, hogy az ágy sarkába kucorodik, és 90 fokos szögben meghajolva alszik Kép.

Kangi,
de kár, hogy nem olvastál vissza, nekem izgatja a fantáziámat, hogy ez a Névtelen beírás mivel kapcsolatban született! Kép

Fogyó tejcsi: itt mindenki pánikol, én teljesen hülye vagyok, ha egyszerűen ilyenkor csak többször teszem cicire a babót? Nagy sírások nálunk mondjuk nincsenek, de néha érzem, hogy most kevesebb a tej, és ilyenkor Anka is többet nyüszög, de ha ilyenkor mindig szopizik kicsit, akkor megnyugszik, és ugyanúgy megy tovább az élet... Szóval most nem tudom, ha lenne mérlegem, lehet, hogy beparáznék én is, és már tápszerezném ezerrel, de összességében azért hízik, bár sokkal kisebb ütemben, mint régebben, de nem mondta a dokinő, hogy kevés lenne... most 6,80 kg-nál tartunk, egy hónapja 6,40 volt, aggódjak??? Esetleg kínáljam meg pépessel is? Mert eddig csak cici + gyümilé volt (napi 1x, kb. fél deci).

Gombóc,
hát tényleg csúcs védőnőd van Kép. Én nem bíznék benne asszem. A duguláselhárítós sztori sem épp vidító. Kép Viszont Zsombi annyira aranyos, meg kell zabálni, ahogy ott trónol, asztalra tett lábakkal, nyakig répásan KépKépKép. És néz ártatlanul, minta nem is ő kente volna össze magát, meg az egész miskulanciát KépKép!!

Orsoly,
barackevő Lackó is nagyon édes!!! Kép

Virga,
spagettifőzőn jókat derültem, felolvastam Apának is, hátha magára ismer Kép, de nem, ő is röhögött KépKépKép!!! Nincs szívem megmondani neki, hogy ennyi erővel magán is röhöghetne, bár szokott Kép!!!

Sofka,
feng shui Kép, ezen is jókat rötyögtünk Apával!!!

Maci 2,
jó a hozzátápis kép!!! Kép

Momo,
akkor most neked van egy Cápa-boszorkád, meg egy Párduc-boszorkád? Jó kis állatkert... KépKépKép Jó a nevetős kép Zsebiről, csodaszép kiscsaj!!!

Megyek, mindjárt küldök egy táblát (már olyan rég volt... Kép)

Pussz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Nem is irtam, Petra mar 8150g (kaja utanKép) es 65 cm.Kép Kis oriasbebikem.Kép

Furdoruha: en vettem mar, de a megnovekedett cickok miatt tok nagyok igy ranezesre. Szerintetek a cicik a szopi befejeztevel mekkorara csokkennek? A terhesseg elottinel nagyobbak maradnak valamivel?

Myssnia,
De jooo, vannak akcios bodyk megint? AAkor ha nem lesz nagyon rosszul Petra, akkor ma este, ha Apa hazajott, zsakmanyolok meg nehanyat.Kép

Szegeny Petram mintha a kup ellenere is melegedne.Kép

Udv:

Leszter
leszter
 
 


<!--attachment: FrissBabak03_08_08-29445.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*81.4**FrissBabak03%2e08%2e08%2exls --><center><pre>
Kép
FrissBabak03.08.08.xls (81.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

<!--attachment: FrissBabak03_08_08-29446.html*mime_html.gif*text/html*43.4**FrissBabak03%2e08%2e08%2ehtm --><center><pre>
Kép
FrissBabak03.08.08.htm (43.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Aki még nem szerepel benne, de szeretne, küldjön adatokat! (Sofka?)

F.
franyo
 
 


És még egy kép, a tegnapi hozzátápiról Kép:

Kép

F.
franyo
 
 


SZiasztok!

Akkor egy kicsit ismét jelentkezem én is! Kép Vilka egy tünemény: hangosan kacag KépKépKép, csendesen mosolyog Kép, békésen nézelődik, sokat alszik, szopizza az ujját (ez nekem meglepő, mert Ármin sosem). És persze tud úúúúgy is üvölteni, hogy a mellettem csengő telefont sem hallom. EZ ritka - de ebből a heti egy-kettő is sok! Kép

Ármin annyit beszél, immár rövidebb mondatokban is, hogy öröm hallgatni Kép - ugyanakkor elég fárasztó is, mert be nem áll a szája egész nap: aaaz??? Kép ezt kérdezi mindenre, akár nyolcmilliószor is ugyanarra - aztán az újonnan tanult szavakat összefűzi KépKépKép És édesdrága dolgokat mond! KépKépKép

Mivel olvasni nem olvastalak titeket mostanában Kép, csak a képeket néztem meg KépKépKép, nem tudok reagálni senkire Kép

Márti+Vilka+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

Urszila: irtam a szopi topikba, de itt is irom: látod, hogy nem csak Julka kezdett hozzá az ébredésekhez. Sok mástól is csinálhatja, nem csak azért mert kevesli a tejet. De most magad vagy, költözz be az ágyba vele, és próbálkozz amikor csak hagyja, és aludj, amikor ő is alszik.

Etetőszék: akkor én most reklámozom egy kicsit az asztalra rakhatósat. Ez a legolcsóbb, és a legkisebb helyen elfér. Nagymamákhoz való kiruccanáskor, nyaraláskor gond nélkül magunkkal vihető. Ikrek ebben kezdtek rajzolni isKép. Nekem nagyon bejött, együtt evett a család, Karácsonykor is pl. Kislakásban külön nyerő a kis helyigénye.
Fa etetőszék meg anyunál volt, 6 unoka használta eddig, igaz a huzatját már nagypapa cserélte. Anics lesz a 7. használója... Ikreket együtt ültettem bele anno (középen egy-egy láb, másik lábuk oldalra).KépSzerintem ez a sima mindenhol kapható verzió volt, a stabilitásával soha nem volt probléma.

Ancsi fokozza a hasrapróbálkozásait, most már a pelenkázón is próbálkozik. Most már láttam, ahogy oldalra kerül egyedül, igy elhiszem, hogy kedden sikerült neki. Most oldalt eszi a kezét, könyököl, hát igy nem lehet tovább gördülni...

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,
tegnap felült BenceKép egyre ügyesebb, de egyre gyorsabban el is fárad a sok mozgásban és extra nyűgös, most itt lóg a kezemben(állva gépelek 1kézzelKép)

A teljesség igénye nélkül:
Franyó,
Anna édiKép jó éhes lehet, hogy már ekkora kanállal eszikKép
ágyat én kérdeztem, kösziKép

Orsoly,
Lackó is édiKép, bizti azért jön be jobban a darabos kaja, mert élvezi, hogy haraphat a kis fogacskáivalKép CÁPALACKÓ

Gombóc,
WCKép
védőnőKép azért adott tanácsot tápi ügyben?
Zsombi képekKépKépKép
tök jó a kanalatok! megkérdezhetem hol vettétek és milyen típus? már sokfélét próbáltam ugyan, de hátha ez lesz a nyerőKép

Myssnia,
akciós bodykat hol vetted, az Árkádon belül melyik üzletben?(bocs, ha hülyét kérdezek, de még sosem jártam az áruházban)
Zsuzsit elérted? Árkád talira szerintem azért nem ment, mert 3 gyerekkel Budáról kicsit merész lett volna, amolyan "extrém sport"Kép

Momo,
Zsebi édes és Timi boszorka is cuki.
fogasonTimi tényleg nem megoldás, drukkolok, hogy 7végén pihizhess kicsit.

Minden kis oltottnak jobbulást! én nagyon örülök, hogy mi most már egy darabig nem kapunk.

Most megint csak ennyi voltam, pedig tudom, hogy vkinek még akartam írni, de kiment a fejemből.
Pusza
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Koszonom mindenkinek az etetoszekes infokat, jol atbogarasztam oket! Nekem a fa nagyon tetszik, tegnap ki is probaltunk egyet a baratnomnel es jo is volt, csak sterintem elegge szuk benne a hely (ez a Tescos fele volt), nem hinnem,hogy Jazi 1 evesen bele tud majd ulni... De azert meg probalkozunk. Ma 3korul megyunk kis csaladdal korbenezni, remelem talalunk valami megfelelot! Kép

Oltottaknak sok pusszancs, anyukaknak kitartas!

Myssnia
Album lecsekkolva, szevaztam! Kép

Tegnap este ejfelig padlizsant sutottem (na nem 30 kg.-ot, mint a jobbak ugye...) 5 kiloval butykoresztem. Ma pedig vendegek jonnek, pocis baratnomek.De ezert ideszolok, ha sikerult valamit beszerezni!
Tenyleg, volt esetleg akinek segitett a kakiltatos poz? Nekunk ma a repat sikerult igy kinyomni.

Norka & JaziKép
norkini
 
 


Helló csajszik!

Nem is hiányoztunk? Gépünk rossz volt (még mindig az, de azt mondták, használhatjuk, majd kicserélik zörgő, csattogó ventillátorát, ha megjön az alkatrész), nekem elvonási tüneteim voltak. Talis képek feltöltését végre befejeztem (a múltkor csak félig lett kész, aztán a gép őrült zörgésbe kezdett, így kikapcsoltam), és a feliratokat is megcsináltam. Tali amúgy szuper volt, újabb édes babákat és kedves mamákat ismertem meg.

Egész héten fotóztam a gyermekemet (nálunk volt egy kölcsön digigép), tennék fel képeket, de még mindig nem mondta el senki, hogy kell kicsinyíteni. HELP!!!

Látom, az albumok lassan bővülnek. Majd én is töltök még képeket. Meg ha lesz időm Lőrinc albumát is folytatom.

Visszaolvasni még nem volt időm, igyekszem pótolni. Képeket viszont azonnal megnéztem, nagyon cukik a babók.

Holnap vendégek jönnek, ma takarítottam, most meg sütés, főzés. Majd este még jövök.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Még mindig etetőszék Kép : mi is nézegettük az asztalra rögzíthetőt, csak én féltem attól, hogy az én örökmozgó fiam letornázza az egészet, így aztán maradt a lábakon álló.
A Dolce Vita-t néztük ki először, de aztán meggondoltuk magunkat, mert mégsem fogok kiadni 30000 ft-ot egy etetőszékért, amiben csak enni fog, mert egyébként úgysem maradna meg benne, hiába állítható az ülése. Szóval abban maradtunk a férjemmel, hogy elég lesz nekünk egy 'eccerű' is.

Márti!
Én alig várom már, hogy Levinél felfedezzek értelmes szavakat, bár ez még odébb van Kép. Biztosan nagyon aranyos lehet Ármin!

Sofka!
Csak 15 kg??? Rajtam 22 kg van a szülés után és előtte is volt kb. 10 kg. Én 3 hete kezdtem el megint tornázni, egyelőre laza súlyzós edzést csinálok, de hamarosan szeretnék visszatérni a szülés előtti edzésemhez: futás, biciklizés, lépcsőzés gépeken. Én abbahagytam a szoptatást kb. 1 hete, mert már kínlódás volt az egész (amúgy is az elejétől), ráadásul Levit sem érdekelte és zavartak a fogai is. Így lelkiismeretfurdalás nélkül tornázhatok. De úgy tudom szoptatás alatt is lehet lazán tornázgatni, csak a mellizomgyakorlatokkal nagyon csínján kell bánni, nehogy meghúzódjanak és mellgyuszi legyen a vége. Fogyózni nem szabad, de pár dolgot száműzni kell: édességet pl. Most sokat segíthet ha sok gyümölcsöt eszel amikor nassolni támad kedved. De úgy tudom van fogyókúrás topik is a Babaneten, ott biztosan találsz jó tippeket.

Manó!
Én még észre sem vettem, hogy a Grand Prix fejrésze kemény. Na majd bevizsgálom legközelebb. De Levit valószínűleg nem zavarja, legalábbis nem panaszkodott Kép. Én még a hordozóban próbálkoztam a szűkítővel, de nem szerette a kicsi fiam, mert nem tudott megmozdulni miatta. Egy sajtkukac az tuti Kép!

Franyó!
Férjeink és a spagettifőző Kép Kép.

Momó!
Rózsaszín párduc nagyon vigyori a képen. Ilyen képek láttán szinte hihetetlen, hogy Ő ugyanaz a kis rózsaszín ördög akiről írni szoktál. Na persze az én Levim is minden képen egy mosolygós angyalfiú, de nekem kimutatja az igazi énjét Kép.

Pusza mindenkinek!
Virág és Levi
virga
 
 


FranyóKép én sem mérem Julkát, 2 hónapos korától havi 1x oltáskor mérik. Ő is 40 dekát hízott 1 hónap alatt, ha ez a doki néninek jó, akkor nekem is. Itt az alapprobléma az volt, hogy nem ment a klasszikus megoldás-minél többet cicire- cicin volt, ahányszor csak kérte. És nem nyüszögött, ordított. A tápszer a lelkemnek jót tett, mert annál jobb tejapasztó nincs, mintha az egész délutánom az éhségstresszben telik el.

IldiKép kösz a megnyugtatást. Biztos a 4 hónapos tünet is közrejátszott, de éhes is volt, az biztos. A megoldást Julka ötölte ki zseniálisanKép Éjjel 3x evett, ma napközben sokszor kicsiket aludt és előtte, utána szopizott. Volt megint éhségcsúcs, de gondolom ennek köszönhetően nem olyan nagy, csak kis türelmetlenség, nyüszizés, kb. fél órás szopival áthidaltuk. Remélem, sikerül neki a tejszaporítás!

SofkaKép hát, enni egyedül kevesebbet eszem, mint nagycsaládos állapotban. Ivás megy, reggel megfőzöm a teámat, kikészítem az ásványvízadagomat. És ma még bedobtam 2 doboz Schlossgoldot is, biztos, ami biztos! Nudizni sajna nincs hol, belvárosi kert, príma átláthatósággalKép Bár a szomszéd 70 valahány éves bácsi biztosan nem bánnáKép

LeszterKép hős PetraKép Remélem, nem lesz lázas. Gondolom, most már megérted, hogy a II. gyerek után miért vettünk tetőboxot, és a III. után miért akarunk Skoda Octaviánál nagyobb autótKép

Urszila
urszila
 
 


BeuKép dehogynem hiányoztál! éppen most akartam rákérdezni, hogy vajon hol vagytok, elmentetek valamerre és nem vettem észre? A héten gondolkodtam azon, hogy meglátogatunk, de az iszonyú meleg+Julka oltása nem engedte a megvalósítást. Szerintem maradunk a hűvös szeptemberben, du. 3ig hétköznaponként úgyis csak Julkával leszünk. De ti augban is bármikor jöhettek!

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok, lányok,

1.Apa - Köszi az érdeklődést, drukkokat. Egy spéci rögzítő kapott a bokájára, ami oldalirányban nem engedi mozogni, de lépni azért tud. 1 hét fekvés, jegelés stb. (hurrá, itthon leszKép). Nagyon randa lila-zöld meg bevérzéses, de rendbejön, nem kell műteni, és ez a főKép
2.Kevin - ma voltunk a Bethesdában has-koponyauh-n és csípőszűrésen. A has és a csípő okés, viszont az oldal és a III agykamra a normálisnál tágabbakKép Kórosat nem talált a doki, de el kell mennünk neurológiára, és 3-4 hét múlva meg megint uh kontroll. Azt mondta, csak minimális az eltérés, de ezt "illik" megnézni. Annyira letörtemKépKép Hétfőn tűzök beutalóért a dokinénihez, hogy mielőbb túl legyünk rajta... Nagyon Kép vagyok. Volt valakinek hasonló? Remélem, nemKép

Maci2
Szerintem csak normál igazolványkép vagy fényképből kivágott kicsi kép jó, mert szkennelni tudják. Mondjuk ha van egy kis eszük, nem is engednek idegen disket betenni a gépekbe (most nem rád célzok, csak úgy általábanKép)

Gombóc,
Képek szuperek. Már jó korán megtanulta a lábát az asztalra tenni. Apucitól leste?Kép Csak a saját férjemből indulok kiKép

Orsoly
KépKép

Mókuska,
A Budaőrsnél lévő Madrina kismamaáruházban is rengetegféle autósülés van.

Sofka
Feng shui Kép

Momo
Nagyon édes a kölökKép

Réka,
Nagyjából ugyanúgy, mint a felnőtteké, csak olcsóbb (1000,-) és rövidebb ideig jó(2 év). 2 héten belül megjön állítólag.

Most nézem, Franyó 5 és fél hónapos babója 6,8 kg Kevin meg még nincs 2 hónapos, és 6,3. Tényleg nem sok ez egy kicsit?

Na jó, most látom Leszter Petráját 4 hónaposan 8 kiló fölött...Kép MegnyugodtamKép

Franyó
KépKép

Na, megyek apát ápolni (ami kimerül a jégakku cserélgetésében, és az innivaló és az újságok utáni rohangászásban. De legalább babázik a drágámKép azt 1 helyben is lehetKép)

Pusza
Elli+Kevin+Apaisitthonvan
ellimami
 
 


SziasztokKép

Még nem olvastam vissza, arra csak később lesz időm, csak le szeretném írni, merre jártam ma.
Talán Zsuzsóc írt még régebbenaz ausztriai Lutzmansdorf -i bababarát fürdőről.
Na ma Apával ketten elmentünk felderíteni a terepetKép
Hát ilyen Magyarországon az elkövetkező 25 évben nem lesz.
Gyerekmedencék hada várja az érdeklődőket, ahogy bemegyek, egyből egy csomó babakocsi vár, amibe a babát bele lehet tenni.
Lépten nyomon hatalmas pelenkázó-asztalok fogadnak, a gyerekmedencébe a szülő is bemehet.
Van vizicsúszda is, mellette lépcsővel, hogyha nem akarod elengedni a gyereketKép
Mosdók előtt falra rőgzített biztonsági szék, ha nem akarod, hogy eltűnjönKép
Ez inkább tipegőknek van.
Az étteremben gurulős etetőszék, bébiétel, bébiital, cumisüveg-melegítő, mikro.
De van külön pelenkázó szoba, 8-9 pelenkázóval, és ami hihetetlen, szopiszoba is.
Külön kis kuckók vannak kialakítva babának és mamájának félhomályban, ahová nyugodtan el lehet vonulni szoptatni, ill. altatni a babákat.
4 pályás úszómedence gyerekeknek, és még egy csomó minden, ami eszembe sem jut. Belépéskor minden baba MAM cumit kap ajándékba.
Ja, van még gyerekszauna, és gőzfürdő, valamint foglalkoztató, sok igényes játékkal.
Na, hirtelen ennyi.Kép
http://www.sonnentherme.at
Aki arra jár, megéri bemenni.

ElliKép
Szerdán kellett volna nyernetek skandilottónKép
ApabokaKép

Na megyek visszaolvasniKép

KangiKép
Mail elolvasva, még ma válaszolokKép

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Csodak csdaja, Petra egyelore laztalan es hoemelkedestelen, raadasul annyira jo kedve van, mint mar regen nem volt.Kép Vihancol, rugdalozik, csorgozik tiszta erobol, es ilyenek. Pedig csak de. fel 10-kor kapott egy fel kupot.Kép A multkori 39,1 C utan sokkal rosszabbra szamitottam. Delutan aludt egyhuzamban 5 orat, simogattam kozben jo gyakran, de akkor sem ereztem melegnek. Orulok nagyon.Kép

Voltam az Arkadban a C&A-ban, es az akcios bodykbol mar csak 2-3db 56-os, talan 1db 62-es, 2-3db 86-os es es jonehany, ugy 6-8db 92-es volt. A kozbeeso meretekbol egy sem.Kép Ja, es mar csak egyfele szin van, amikor multkor arra jartam, meg volt tobbfele is. A 86-92-esbol vettem, majd csak beleno Petra.Kép

Urszila,
Ahogy igy elnezegetem a vinnivalok listajat, szerintem 2 gyerekhez minimum utanfuto kell majd, 3-hoz pedig teherauto...

Na megyek, megnezem a kis vihancolot, aki ugy hiszem elaludt. Mi lesz igy ejszaka??

Udv:

Leszter
leszter
 
 


Mindenkinek szép estét. Sajna nincs időm végigolvasni.Csak a fotókat néztem gyorsan megKép.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti a mellszívót hogyan tisztítottátok?(Avent Ises)
Nagyon jók a képek.
Franyó , mekkora kanálka Kép Kép.Tündéri babód van!

Momo :tündéri, nagyon szép kispárducod van Kép és a mosolya. Hát ha megmutatom Robónak.... vagy inkább még ne? Kép,

Maci 2: Roni nagyon erős és fejlet Kép ahogy néztem, kb ő is annyi súllyal és centivel született mint Robó. Nálatok milyen ütemben volt a súlygyarapodás?

Myssnia: engem nem hiszem, hogy ismersz, ugyanis nem berényi származású vagyok, de tesóm ( nővérem ) ismer valószínűleg a gimiben alatta jártál.

Ne haragudjatok, hogy nincs időm írni mindenkihez, csak a fotókat kukkantottam gyorsan meg, legalább csalnak plusz mosolyt az arcomraKép.
Kissé fáradt vagyok....

Anita77
anita77
 
 


Sziasztok!

Minden gyerek csuda édes. Nem sorolom fel névszerint nehogy kihagyjak valakit.KépKépKépKépKépKépKép

Ma voltunk Hajduszoboszlón a strandon Márk nagyon élvezte a vízet ezerrel úszott. Nagyon édes volt amikor meglátta a medencében a vízet kiakart ugrani apja kezéből annyira akart már menni a vízbe. Annyira örülök, hogy ennyire szereti a vizet.

Na most ennyi
Én is rakok fel kajálos képet Márkról

Pusz
Andy
Kép
andy78
 
 


Na ezt képzeljétek!
Ugye a fiam két kislány után született, és bár én azt képzeltem, mindig uniszex cuccokat vásároltam, hát... Először jöttek a rózsaszín, lila rugik. Az még elment. A csipkés gallérú bodykon kiakadt az apja. A harmadik héten előhalásztam a szentemnek egy sapkát, amiben úgy nézett ki a kis tündér, mint a farkas, miután megette a nagymamát, és magára kapta a főkötőt. Na akkot betelt a pohár, és egy ismerős jólöltözött kisfiútól megvettem kb. 6 zsák ruhát. Harmincezer Ft-ot kért a mama, de rengeteg vacak van benne, meg egy csomó tök új. Kabátok, sőt még egy szieszta kiscipő is. El is ment volna a dolog, csakhogy az én kicsi fiam most négy hónapos, és bodíból nyolcvanasat hord. Próbálna rugiból is, csakhogy az a másik gyerek ilyen méretű korában már valószínűleg öltönyben meg nyakkendőben járt. Mert találtam kis ingeket, farmerokat. Na de mit csinálna abban az én kis hógolyóm? Sebaj, majd a bababörzén kiárusítok, mert vannak ám kincseim! Pl. 74-es hosszúujjú bodyból 12 darab. Pech, hogy a legnagyobb melegben kellett volna... Na jó és nyugodalmas éjt mindenkinek. Gondterhelt sofka, aki talált két tündéri virágos napozót a lányok uniszexnek hitt cuccai között.
sofka
 
 


SofkaKép

Én nem eladtam az ismerősöknek a ruhákat, hanem elajándékoztam, és csak olyat, amit még én is szívesen ráadnék.

AndyKép

Márk már milyen ügyesen eszik kanállalKépKép

AnitaKép

Én darabjaira szoktam szétszedni a mellszívót, forró vízben elmosni, megszárítani, és összerakni

KangiKép

Mail mentKép

ManóKép

Írtam a csajnak mailt ( Lego-s), visszajött, hogy olvasta, de nem válaszolt azóta sem, pedig kértemKép
Neked válszolt?

Etetőszék:
Én Brevi Pony-t veszek, mert az a bencénél is bevállt, és szeret benne ücsörögni a csaj, de két gyerek egy székben? Kép

Dorina tanul Bencétől:
kinyitja a ruhásszekrényt, és kezdi pakolniKép


Na megyek, mert aludni sem ártanaKép

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!Kép

Megjöttünk, átfutottam ezt az oldalt, bobekok továbbra is gyönyörűségesekKép.
Nálunk a mosógépnélküliség okozta káosz tetőfokára hágott, itt állok egy heti koszos ruhával, gép meg csak keddenKép.
Kölkek nagyon élvezték a nyaralást, egész nap fürödtek, délutánonként komoly balhé volt, mikor kivakartam őket a vízből.
Én további másfél killával lettem gazdagabb, -hiába, az anyai koszt- ennek örömére ma vettem néhány nadrágot, ami nem szorít hasmántKép. Vagy inkábbKép.

Nyaralás képekben:

Kép

Kép

Kép

Kép

na pusz, megnézem a Tar.hu-t isKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Sofka!
Engem érdekelne pár db 74-es hosszúujjú body, ugyanis nekünk egy sincs és szerintem majd ősszel kellenek Kép.

Anita!
Én is szétszedtem darabokra a mellszívót, be a sterilizáló folyadékba, szárítás és kész. Ugyanígy a cumisüveget is.

Jó éjt mindenkinek!
Virág és Levi
virga
 
 


Virga!
Látom jó messze laktok tőlünk, anyósom butikja bent van a nyugatinál, ha gondolod beküldöm a bodykat, és ha valaki arra jár vihetitek szeretettel. Látszik, hogy már viselték őket, de prince Oliver márkájúak. Nem tudom, az jó omen-e. De ha van kedvetek a második kerületbe kirándulni... sofka
sofka
 
 


Leszter! Jesszum pepa, 8150 gramm???? Lacko csak 7850 volt 7 hos meresen, es mindehhez 72 cm! Szep kis husi Petra!Kép

Timici grat Bence felulesehez.Kép Lacko magatol meg minidg nem, de nagyon akarja, csak ha elengedem, eldol.Kép CapalackoKép

Franyo: kis menyasszony edes a nagykanallal. (habzsolja az eletet)Kép

Beu: itt van az a progi, amit myssnia ajanlott nekem, ez ugyan csak egy kiprobalasra valo darab (asszem 15 napig hasznalhatod), de myssnia majd esetleg segit neked is.

http://www.acdsystems.com/English/products/downloads/FotoCanvas-Download.asp?LAN =EnglishX20

Anita: Aventet ki lehet fozni, minden egyes alkatreszetKép

Zulu: kepekKép

orsoly
orsoly
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?