Sziasztok!
Réka, köszi a szájbarágós választ, ezt már én is megértettem
Közben megnéztem a honlapjukat is és látom, ha minden kötél szakad, akár postán is rendelhetek, apa nagy bánatára
Leszter, remélem a mi klímánk nem talál ki ijeneket, mert tuti ideges lennék
Andi, akkor nektek is mázlitok van a gyerekdokival, kedden a miénk is azt mondta, hogy tul.képp a gyerek 7-8 hónapos koráig bőven elég az anyatejci
Norka, Timinek Brevi maxi van, dönthető támlás, 2 magassági fokozattal (ebből csak a fentit használjuk), levehető nagy tálcája van. Szerintem egyszerűbbel is beérte volna, mert kizárólag enni használja. Soha nem játszott vagy horpasztott benne, ahogy azt a bugyuta reklámok sugallják
Most veszünk majd neki egy fa, szétszedhető etetőszéket, hogy Zsebinek átadhassa az övét
Egyébként is Timi újabban már jobban szeret saját kisasztalnál ülni és egyedül enni, ezért is jobb ez neki. A Tescoban láttunk 9000 ft-ért elég masszívat, csak eddig túl sokan voltunk a kocsiban, hogy elhozzuk
Orsoly, Lackó nagyon édes
Zsebi is így nyammogja a barit
Gombóc, Zsombi szerintem arcfestést tanul
De nagggyon helyes
Nálunk is az ilyen etetésektől lett színes a konyha fala
Urszila, az én Timim is ilyen türelmetlen volt, én egy jódarabig fejtem, aztán belefáradtam és feladtam. Ekkor kb 8 hónapos volt. Evett, amennyi akadt, tápit nem kapott és érdekes módon mégis hízott
Na nem őrült módon, de fogható sonkái voltak
Sajna Zsebi is kezd a nyomdokaiba lépni, főleg, hogy most már tovább tart, mire egyáltalán a leadó reflexet is előcsalogatja.
Gombóc, és ez egy védőnő? Szerintem a továbbiakban csak tőlünk kérdezz, ilyen hülyeséget bizti nem mondunk
Szerintem, ha a dokitok is ilyen bugyuta, akkor próbálkozz a recept nélkül kapható tápikkal. Az én Timim is kapott Beba 2+-ot 10 hónaposan, mert az újabb terhességtől nagyon elapadt a tejem
De ha jól tudom, már 8 hónapos kortól lehet adni. A többiről nincs infóm, bocs
Még egy kép a kis rózsaszín párducról
üdv
Momo