Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak röviden, el vagyok havazva ezerrel. Apánk már 3. napja reggel 7-től este 9-ig dolgozik, én meg itthon Grétivel és a pocakommal. Le vagyok amortizálódva teljesen.
A karácsony nagyon jó volt, klassz ajándékokat kapott a lány (szigorúan olyanokat amiket mi kértünk), nagyon örült mindennek.

Egyik ajándék amit kaptam (kértem) magamnak a Testvérek féltékenység nélkül című könyv, még van belőle pár oldal, de igen hasznos könyv az tuti, nem elég egyszer elolvasni szerintem, hanem gyakran forgatni kell, hogy mindig észben tartsam a tanácsokat majd Mindenesetre amikor elkezdtem olvasni eléggé megijedtem. Ha kistesó előtt kezdem el olvasni lehet soha nem merek belevágni még egy gyerekbe. Nekem olyan megoldhatatlan dolognak tűnik ez a testvér-dolog. Remélem csak azért érzem így mert nekem nincs testvérem. Szóval félek nagyon, hogy hogy fogom tudni kezelni majd. Nem rólam mintázták a türelem szobrát az tuti.
Úgyhogy most nagyon tájékozódok testvér-ügyben, mindenkit ezzel zaklatok :)

Megjártam ma az sztk-t. Nagyon klassz volt, fél 2-re volt időpontom. Mondták 1-re menjek, akkor fél 2-ig tuti végzek az ekg-val, és utána belgyógyászat.
Nos, 1-re pont odaértem, asszisztens épp jött ki, gyorsan megcsinálta az ekg-t, egy árva lélek nem volt, aztán mondta menjek át a belgyógyászatra, ott 5-en voltak kb. előttem, úgy számoltam hogy fél 2-kor épp sorra is kerülök. Erre a következő akit behívtak én voltam. Úgyhogy 1 óra 10 perckor már végeztem is mindennel. Ilyen még nem volt. Anno Grétivel fél napot ott dekkoltam.
Viszont jól belémverték megint a frászt.
Minden rendben, de a következőt diktálta a doki: anterolaterálisan 1 mm-t nem meghaladó horizontális ST-depressio van.
Kérdezem ez mit jelent? Azt mondja semmit, ha idősebb lennék utána járna, de mivel ilyen fiatal vagyok, nem foglalkozunk vele. Na mondom frankó. Azt mondta ha szívpanaszaim lesznek meg kell ismételni az ekg-t. Kössz. Szóval nehogy már ne legyen min parázni. Borzasztóan elegem van már mostanában minden orvosos dologból...:( Ennyire öregszem vagy mi van hogy folyton van valami nyavaja?!?!

No mindegy, evvan. Mennem kell még vasalni. Jobb későn mint soha :lol:

Szerintem én sem jövök már idén, úgyhogy
Egészséges, boldog új évet kívánok Mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!
Jobban vagytok már? Jobbulást!

Kinga!
Kitti nagyon szép.

Szilcsi!
Nem semmi, kíváncsi leszek mikor bújik ki a baba? Jól bentragadt…
Nekem se jönnek be a női dokik, olyanok mint egy vadállat, mikor mentem szülni Patival, megvizsgált egy csajszi, majdnem lemásztam a vigzs.asztalról, utána meg egy pasi, azt meg se éreztem, pedig felkészültem a legrosszabbra, de semmi.
Nagyon szép a szoba.

Zsuzsi!
Ábel nagyon aranyos az ajándékokkal, milyen nagyfiú már.

Enikő!
Én láttam 24felett is jó meleg csizmát, igaz 8ezerért…huh
Zalán tiszta Viola, nagyon édi.

Hefe!
Dorottya is nagyon szép. Milyen kis huncut.

Anett!
FP-s zongorát Pati is kapott, csudajó, élvezi ő is, nameg persze Vivi is…

Zita!
Neked ki is az orvosod?

Bea!
Ez a könyv engem is édekel, majd megveszem, vagy inkább ne?
:lol:
nekem az a nehéz tesótémában, h. a frász kerülget attól h. nem tudok mindkettővel 100%on teljesíteni, ettől néha megőrülök, állandó lelkiismeretfurdalás gyötör, főleg Vivi miatt, mert persze, általában ő húzza a rövidebbet. neki jut belőlem kevesebb. ez nagyon rossz.

ma este nem tudtam V.vel foglakozni, volt egy félórás dolgom, amit nem hagyhattam ott, erre a nappaliban összefirkálta a falat Fekete zsírkrétával, szegény út megsajnáltam.

Timi!
nagy szép kis család vagytok :lol:

Én is kaptam szép ajándékot, 24, 25, 26án csak 6-fél7kor keltünk, vége lett a karácsonynak, újra beálltak hajnali5re :mrgreen:

hihi, engem üldöznek a "kedves" emberek, de már nem dühöngök, feladtam, eddig se volt semmi, de most? vagy lehet h. az évvége miatt ilyenek?
Vendég

megint itt! ez a kór kiüt, eléggé hasogat a fejem, néha úgy belenyilal....remélem már csak jobb lesz!!

Kép
gyanixi

Üdv.

Szilcsi, nekem is már csak a "vége" után voltak naponta-kétnaponta CTG és áramlásvizsgálatok. Szerintem a 40. hét előtt ezeket nem nézik.
Nagyon szép lett a babaszoba! Ja, az az egy csomag 2-4 kilós jó lesz a legelején, de többet ne vegyél olyat, elég, ha minit vesztek!

Zitaa, dobsz egy privit, hogy kihez jársz most? Csak kíváncsi vagyok.

Zozo, most mi történt, hogy fel vagy háborodva?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Gira: És jók lettek a rucikák? Ami kicsi vagy kopottabb :oops: , majd odaadod valakinek. A csizmát még tedd ki száradni, tegnap suvickoltam ki, sztem nem száradt még meg tökéletesen! Használjátok egészséggel :wink:
Majd képet, infókat kérünk a házról és a vidéki életről is élménybeszámolót :lol:

Szilcsi: nekem csak a Violával volt 2 naponta ctg meg áramlás, de vele gond volt ugyibár.... Sztem normál terhességnél nem csinálnak ilyen csak miután betöltöd a 40. hetet.
Nagyon szép a babaszoba :D :D :D Igazán jöhetne már az a lakó bele :evil: :lol:

Niki-, Zituska-, Kinga- , Zsuzsu- family jobbulást mindannyiótoknak+++++++++++++++

Zozo: már vettem Viusnak csizmát 8500ról volt 6000-re értékelve a Humanicba. Barna-narancs színű, de nem bundás, bár a textilbélés is jól melegít... :)
Tudod ha felcsesznek, Szúúúúúszááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol:

Bea: Ha megszületik a baba, annyira természetes lesz majd minden, hogy nem fogsz agóddni ezen a tesó kérdésen. Az a lényeg, hogy a nagy(ok) legyenek mindig az elsők (amikor csak lehet) ennyi a titka röviden, tömören :D

Exi: Milyen a munkahely? Nem is meséltél még....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Apa felfúrta a karácsonyra kapott csepphintát:
Kép

és ide tesszük, hogy ne legyen útba ha nincs használatban:
Kép

ceniko
Szeged

Szilcsi!
neked ki a dokid?

Enikő!
jó ez a hinta. én is kb. annyiért szereztem be csizmát Vivinek.

Exi!
ááá, inkább nem mesélek. :D

nagyon álmos vagyok, tud valaki jó módszert h. kell csokiról leszokni?
:lol: , nem megy...
tegnap elmentem h. veszek magamnak vmi. nadrágot, pulcsit, bizti rossz helyen voltam 1se jött rám, de vettem zoknit, legyen sikerélményem h. v.mi mégis jó rám :mrgreen: asszem fogyni kellen picit, (sokat) nem csokit zabálni (deolyanfinom) :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Timika!SZépek vagytok Kristóffal! :P
Szilcsi, nektek pedig nagyon klassz lett a szoba,csak már érkezzen a lakó is :D

Teszek pér képet,csináltattunk naptárt a szülőknek, rokonoknak,abból pár kép,karácsonyi még a gépen,majd átrakom ha lesz úgy időm!

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
20140113113746

Exi, Zozo!
A dokim neve Fekete Zoltán.

Enikő!
Tök jó ez a hinta, még nem is láttam ilyet! :lol:

Anett!
Nagyon szépek vagytok! :lol:

Zozo!
Nagyon szép kislány Vivi! :lol:

Gira!
Ez végleges költözés, vagy csak átmeneti? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ja,igen,kimaradt,Zozo!Nagyon szép kislány Vivi,tündér!

Nagyon boldog, sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánunk Mindenkinek!

Anett és Málna baba
20140113113746

Fekete szerintem is jó orvos, a modora is normális. Nekem Kajtár nagyon nem jön be.

Szilcsi! Nekünk is pont ilyen a függönyünk! A butort hol vetted, nagyon szép lett a szoba tényleg!

Ma jöttünk haza Szegeden voltunk 5 napot, Orsi délre most lázas lett :( Persze tegnap 2 helyen is voltunk vele vendégségben remélem ök nem lesznek betegek, de eddig nyoma sem volt hogy hogy bármi bajunk lenne. :(

Voltunk neorologuán, enyhén hipoton csak, gyogytorna és febr. kontroll. Meg javasolt a szemfenék vizsgálat is.
Orsinak meg nem javul az ekcémája :(

Anett! Hát igen, mi is mindig ezt beszéljük itthon, hiába a rengeteg fotó igazán jó képet a profik csinálnak.

Vivi és Kinga is gyönyörü kislány!

BUÉK mindenkinek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
„Természetesen” tegnap este sem sikerült jönnöm, Kristóf is benyelt vmit, kicsit taknyos és csúnyán köhög. :( Láza nincs, csak egy kis hőemelkedése, ami a fogzásnak is betudható, szóval halmozzuk az élvezeteket :twisted: :twisted: A tuti jó kis éjszakáinkat inkább nem is részletezem :evil: :evil:
Az ünnepek egyébként jól teltek, voltunk a tesóméknál is, ahol 3 gyerek van, csak az a kár, hogy nem találkozunk gyakrabban :( Kristófnak tetszettek az ajándékok, leginkább a parkolóház, amiről képet is tettem fel, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az egyik ajándékát (a repteret) még mindig nem kapta meg, ott van a fa alatt. Nem tudom, mi a véleményetek, de annyira élvezte a parkolóházat és annyi játéka van, hogy egyelőre nem bontottuk ki :oops: :oops:

Karmen :) Orsinak jobbulást kívánok! Ekcémára a Linola Fett fürdőolajat próbáltátok már? Örülök, hogy nincs komolyabb baj Norbival. Ha jól emlékszem Zituska Botija is enyhén hipotón volt, lehet, hogy érdemes lenne beszélnetek :wink: Szemfenék vizsgálat miért kell?
A receptet szívesen, sztem nagyon fincsi :lol: :wink:

Szilcsi :) Nagyon szép a gyerekszoba :D Sajnálom, hogy ilyen nehéz már a terhesség vége :( Lehet, hogy írtad már, de te melyik dokihoz jársz?

Enikő :) Élvezik a csajszik a konyhát? Tündéri az 5 hós kép Zalánról! :D El tudnád küldeni nekem a két receptet?

Mackó :) Még olvasni is borzasztó volt ezt a történetet :cry: :cry: Remélem azért pár év múlva nem lesz ilyen fájó ez az emlék és bele mersz vágni egy újabb terhességbe.

Zituska :) Mi újság? Jobban vagytok?

Kinga :) Jajj, még mindig imádnivaló ez a kiscsaj :lol: :lol: Sajnálom, hogy ti is benyeltétek ezt a kórságot, jobbulást mindannyiótoknak!
Ágy: ez hogy tetszik? http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
Vagy nézd meg esetleg még itt: www.kikol.hu

Zozo :) Nagyon kis tündér Vivi a képen! Sajnálom, hogy ilyen hülyékbe futottál bele, de azt sem értem, hogy miért nem név szerint szólítják a beteget?? :roll: :evil:
100%-ban sztem nem is lehet teljesíteni, mi is emberek vagyunk, elfáradunk és nálatok is kicsi a lányok közötti korkülönbség, szóval ez természetes.
Köszi szépen a dicsit! :D

Gira :) Bár valószínűleg már nem olvasol… szóval a doki kérdés sztem így simán megoldható, de a Vasasban sajnos minden bizonnyal így is várnod kell majd :(
Hogy telt a karácsonyotok?

Bea :) Tesó kérdésben sztem is az a legfontosabb, amit Enikő írt, hogy ne érezze azt Gréti, hogy mindig a kicsi van előtérben. A kivitelezésben sajnos még nem tudok tanácsot adni.

Anett :) Gyönyörűek vagytok a képeken, hol készíttettétek őket?

Tapasztaltabb anyukák, most én is kérnék tanácsot. Szóval az a helyzet, hogy a régen nagyon jól evő fiammal mára szenvedés lett minden kajálás. Kiidegel mindkettőnket :( Egyszerűen nem tudok olyan kaját adni, amit normálisan megenne. A darabosat eddig sem ette (kivétel mondjuk a karácsonyi gesztenyés bejgli közepe – naná, hogy azt meg tudja rágni :twisted:), ma is csináltam pl. rakott krumplit, de még addig sem jutok el, hogy a szájába vegye. Gondolom, ha elővettem volna vmilyen üveges főzit, azt megette volna, de egyrészt nem akarom, hogy csak ilyeneken nőjön fel, másrészt egyszerűen nem értem, hogy miért csinálja ezt. A főzelékeket eddig megette (de persze csak összeturmixolva :twisted:), de már azt sem. És oké, tudom, hogy vannak ilyen napok, meg fogzik, de sztem ez már túlmegy ezen :cry: HELP!!!

KépKép

KépKép
timika

Timi! Nem probáltuk a Linolát mert az orvos adott egy kenöcsöt és utána meg megbeszéltük ha elmulik a vörös fellángolás akkor is mivel kell kenni. De szerdán lesz kontroll, lesz jopár kérdésem (egyik hogy kaphatunk-e emelt családi pótlékot mert tegnap valaki ezt mesélte). Hipoton csak enyhén, de szerintem a tornával tuti fejlödni fog ( ma már 2x tudott 4kézlábra állni és hátrafele tolja magát!!)
Evés, én hozzászoktam hogy Orsi néha napokig csak kakaót iszik régen tudod mennyit idegeskedtem miatta, most már tudom ha éhes ugyis eszik.
Szemfenék vizsgálat nem tudom miért kell, azt tudom csak róla hogy sok betegséget meg lehet ugy állapitani de hogy most miért???
Pulcsi nekem nagyon tetszik, de Norbin furcsa lenne :lol:
Ajándék. Orsi nagyon izgatott volt az utolsó napokban alig aludt éjjel is ébredt mikor jön már a Jézuska aztán az x. csomag után már nem is örült igy ö sem kapott meg mindent.

Mackó! Hü ez a szüléstörténet engem is felháboritott!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!

Engem érdekelne a könyv.Ki a szerző?
Én azt próbálom szem előtt tartani,hogy amibe lehet bevonjam Hannát.Érezze,hogy ügyes,fontos,és igy nem érzi kirekesztve magát.
A gyakorlat meg majd kiderül...:)

Sajnálom amit a doki mondott.Mi lehet az?
Nálam is van kis eltérés.Állitólag ettőlmég 100 évig is élhetek..
Nem tudom ez altatásnál gond lehet-e???

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

karmen: érdekelne, h nálatok hogy van ez a ekcéma ügy?,mert Réka is ekcémás és időközönként kijön, most utóbb a combja volt tiszta vörös, száraz meg a válla. Akkor kezdtem el neki adni a HA tápszert, ami tejalapú és most nem tudom nála ez hozta-e jobban ki vagy sem!Nálatok hogy van ez? vmilyen kaja vagy mi hozza ki és mivel kenitek?

Zozo: nagyon édi a kép a lánykádról!

Enikő: hol vettétek a csepphintát, mennyiért?

Anett:tényleg jók lettek a képek!!

Kép
gyanixi

Niki! Neki eddig (tavasszal nem tudta a másik doki eldönteni mi lehet ez igy akkor nem figyeltük mikor jön ki és mitöl) most 2 hónapja csak akkor ha pancsol, sokáig éri viz. Kenni egy olyan kenöccsel kell amit a patikában készitettek, a receptet lemásoltam ha érdekel privátba leirom mik vannak benne. De azzal csak 10 napig lehet kenni amig elmulik (3-4 nap volt) a vörös fellángolás. Utána maradt azóta is a sok és nagy fehér folt. Ti kaptok emelt családi pótlékot? Szerintem nekünk étel nem okozza, de figyelünk most már erre is, de az orvos szerint az ekcémájával gyakran együtt jár a szénanátha, asztma is erre is kell figyelnünk mert lehet az is lesz még.
Orsi nem kapott soha tápszert igy nem tudom attól lett volna-e neki. És semmi olyat nem is evett, ivott amit régen nem igy szerintem nem allergia. Ja és A vitaminos (ez is gyogyszertári készités) krémmel kenjük a testét minél töbször hogy zsirozzuk meg fürdetökrémmel fürdik.

Timi! irtam hogy nem tudom miért kell a szemfenék vizsgálat, de akart csinálni koponya UH is, azt sem kérdeztem miért kellett volna. (nem sikerült mert a kutacs már benött majdnem teljesen)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönjük a dícséreteket!

Timi!Egy ismerősöm csinálta a képeket a lakásán,de műtermi "cucca" van,vaku, gép stb...Nekem tetszik a pulcsi,csak Málnusra nagy ugye,de ha senkinek nem kell, átveszem,de nem ingyen,majd belenől,de ha kell vkinek akinek már most jó,akkor természetesen add oda.Nekünk minden jöhet ami rózsaszín :D Elég érdekes,hogy Kristófnak vettek ilyent!
20140113113746

Sziasztok! :)

Én még mindíg dögrováson vagyok, olyan gyenge vagyok, mint a harmat. :cry:
Annyira köhögök, hogy tegnap azthittem megyünk szülni, annyira fájt és kemény volt a hasam a köhögéstől, meg iszonyúan hasogatott ott alul...
De amilyen gyenge vagyok, nem lennék képes megszülni, még szellenteni (bocs :oops: ) sincs erőm, nemhogy szülni. :roll:
Meg Apa jövő hétvégén megy 3 napra külföldre, szóval csak utána kéne szülni.

Bot jól van (KOPP-KOPP!!!!), bár továbbra is nyomom bele a hurutoldót, C-vitamint, immunerősítőt, meg egésznap a mamáéknál van, csak aludni jön haza.
De annyira féltem még mindig, hogy elkapja!!

A képek nagyon szépek!!!! :D :D
Szilcsi :D
Fantasztikus a Kicsifiatok szobája, nagyon tetszik!!!! :D :D
Lesem a telefonom, és drukkolok, hogy mostmár bújjon ki az a Nagylegény!!! :wink:

Karmen :)
Boti is enyhén hipotón volt, a gyógytorna tuti jót fog tenni!
Botinak is volt koponya uh-ja, fél éves korában, de sztem csak rutin vizsgálat volt, semmi különösebb oka nem volt!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok tovább személyesen, de nagyon kész vagyok, ennyire futotta az erőmből.
De mindenképpen szeretnék NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNNI MINDENKINEK!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Kép
Vendég

Sziasztok!

Czank-téma: én ezt nem is értem, hogyhogy „csak” programozott császárt csinálhat??? Az könnyebb, azt lehet neki is, vagy hogy megy ez??? És „csak” ügyelhet? :?: :shock:

gira: Vizsgálatok: kihagynád a nucha-szűrést, AFP-t, ilyesmit? Szerintem lehet úgy dokihoz járni, hogy nem kívánsz nála szülni, csak tudjon róla előre, hogyha neki így nem tetszik, akkor megmondhassa előre.

timika: hát, ez a pulcsi tényleg nem egy fiús darab. :lol: Szép, de én átengedem másnak, én állandóan túlvásárolom magam. Ha nem kell senkinek, ezt is szívesen felteszem a teszveszre a nevedben.

szilcsi: terminus előtt engem se vizsgáltak naponta, még hetente sem. Utána igen, de szerencsére nem sokáig, Dóri csak másfél napot volt pocakban a kórházban.

jégvirág: nekem sincs tesóm. :wink: De ez nem hátrány kétgyerekes anyukaként szerintem, hiszen egy nő két gyereke között szinte biztosan nem olyan lesz a viszony, mint közte és a testvére között volt kicsi korukban. Szerintem ne agyalj ennyit ezen az egészen!!! Egy csomó dolog magától fog jönni, megoldódni, aztán lesz olyan, ami megoldhatatlannak tűnik és abban a pillanatban talán tényleg az, de aztán kicsit később mégis megoldódik, és előre készülni egyáltalán nem lehet, és nem is kell szerintem. A gyerekeid még véletlenül sem úgy fognak viselkedni, mint amit olvastál! Vagy ha valamikor mégis, akkor a következő alkalommal is azt várod, hogy úgy viselkedjenek, és ha nem, akkor meg az lesz a baj. Bocs, ha ködös vagyok, ha gondolod, írok konkrét példát is. Szerintem a legfontosabb, hogy nagyon figyelj Grétire, hogy mire mit lép, és ne felnőtt aggyal, lehet, hogy pl. később jön elő valami válasz a viselkedésében, mint ahogy te várnád. Én nagyon figyeltem az elejétől fogva arra, hogy sose legyen olyan, hogy mindenki Dórival foglalkozik, ha úgy láttam, hogy efelé halad a helyzet (legkisebb unokát csodáló család esete), odamentem Marcsihoz, akkor is, ha ez azzal járt, hogy le kellett tennem Dórit, vagy hogy sírt egy kicsit. Meg nem engedem ajnározni Dórit abban a szellemben, hogy „Látod, a Dóri milyen szépen…” „Nézd, Marcsi, milyen ügyes a kishúgod” stb.
A doki meg azért elmondhatta volna, hogy mi az, amivel foglalkoznának, ha idősebb lennél... :roll:

Enikő: ezt a hintát hol vettétek?

zozo: ne egyed egy ideig! :lol: Én megmondtam magamnak anno, hogy szorulásom lesz tőle és álmosít, ezért nem eszek, punktum. :!: Marcsi is cumisüvegből vizezik.

Mindenkinek nagyon boldog újévet!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

BÉKÉS, BOLDOG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Norus: Beának szánt tesós hsz-oddal nagyonnagyonnagyon egyetértek :D :D

A csepphinta IKEÁ-s!!!!!!!!!!! Tesóm hozta a csajoknak Karácsonyra. Ezt kértem tőle :oops: :lol: Imádják amúgy nagy sikere van :wink: Mindhármnál :lol:
Az Ikeja honlapján rajta vagyon.... kukk meg

Zsuzsu: Ábel :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is boldog új évet kívánunk mindenkinek!!!!!!

Kép Kép Kép

ceniko
Szeged

karmen: mi is kaptunk már rá krémet, de most megint kell menni feliratni. Nem kapunk emelt családipótlékot.

Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

A karácsonyi jókívánságokkal mi már elmaradtunk (egyszerűen nem jutottam netközelbe, meg 26-án elutaztunk Kőszegre is egy pár napra), de [b]annál nagyobb szeretettel kívánunk Nektek és családotoknak Békés, boldog Új Esztendőt![/u][/b]

Mónika, Dórika és apa

Ui: nem győzök utánaolvasni benneteket, annyit írtatok:(( ;)

Kép BUÉK! [u]

vesm

Sziasztok!

Idén utoljára... :D

Bea: Szerintem sem kell túlpörögni és előre rettegni a tesó ügytől, de nagyon jól teszed, hogy foglalkozol a témával és utána olvasol! Egyet azért tarts észben mindenképpen a könyv olvasása után is!!!! Minden gyerek más, minden szituáció más! Szóval attól, hogy a könyvben esetleg megoldás sémákat kapsz bizonyos problémákra, még nem biztos, hogy a valóságban feltétlenül működik. Szóval nem könnyű dolog, de itt is az ösztöneid fontosabbak mindennél! :) Tutira menni fog!!! :lol:

Zsuzsu: Ábel tündéri, mint mindig, éppen azon gondolkodtam, hogy még nem is láttam róla mosolygós képet, és tessék!!! Szééép kisfiú! :D :D :D

Amúgy én is kaptam egy könyvet karácsonyra Anya, taníts engem! a címe, játékos feladatok vannak benne 0-7 éves gyerekeknek! Teljesen megvalósítható fejlesztő játékokat ír le, ami jól beleilleszthető a napi teendőkbe! Nekem nagyon tetszik, mindig problémám van azzal, hogy mit mikor kell csinálnia, ill. nekem mikor kell tanítanom a dolgokat! Szóval szuper jó! :D :D :D

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt, gyors netet :lol: , mosolygós gyerekeket, jókedvet, vidámságot, egészséget kívánok!!!

KépKépKépKép
hefe

Még gyors bekukk!

Zozo: neked meddig volt ott a nyirokcsomód? Mármint mennyi idő után múlt el? , mert nekem pénteken volt 1 hete, h ott van!
Ha esetleg nem jössz pár napig megírnád ma sms-ben, már ha ma olvasod ezt!!
számom:30/336-36-25

Kép
gyanixi

Sziasztok! Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!!!

KépKép

KépKép
timika

Szerencsében, egészségben, sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Niki!
minimum 1hónapig, de inkább tovább. talán2hónap. de lehet h. több, sokáig az biztos. kb.5éve volt azért nem emlékszek pontosan.
Vendég

Hali.

Ezúton kívánok minden szegedi és környéki babanetes anyukának, apukának, babának
Kép

Kármen, ezt olvasd el: http://www.weborvos.hu/adat/files/emeltcsp.doc

Norus, na ezt én sem értettem, de gondolom, azért programozottat, mert az tuti beleesik az engedélyezett 8 órába. ;)

Ági és
KépKép
exdeus

Mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok!!!

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!
Gondolom már mindenki bulizik, de azért
Nagyon Boldog 2008-as Évet mindenkinek!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Mi is bulizunk, bár majd leragad a szemem... Aludtam vagy 5 órát és azalatt 5X voltam kint pisilni, a kis lurkó meg végigviháncolta az éjszakát a pocakban. Most bezzeg tök kómás... :lol: Néha ugrik egyet, ha megijedek egy-egy petárdától. Szóval itt vagyunk a barátoknál, egy csendes-ülős mesenézős partin, mivel van itt egy 4,5 éves kisfiú. :lol: És most mindenki ül a dvd előtt és nézik a verdákat (én már láttam). :oops: :lol: :lol:

Zituska, nem kell véletlenül homeós bogyó szülés előttre? Van 3 fajta, de én allergiás lettem rájuk, szívesen odaadom, ha kellenek! (caulofillum, cimnicifuga és pulsatillo). A köhögés engem is kikészített, pedig én félidősen voltam 3 hétig beteg, de én is rettegtem a sok köhi miatt. :( Sajnálom, majdcsak kilábalsz már!
És nehogy hamarabb merj szülni nálam, mert akkor öri-hari!!! :lol: :lol:

A KAjtár nekem a 12 hetes uh-t csinálta, beengedte apát is, és válaszolt a kérdéseinkre is, kedves volt. Az én dokim Kecskeméti László. Nagyon örülök, emberileg is törődik velem, és ez nekem fontos.

Köszi a szobadicséreteket, az ágyat Szentesen vették anyuék, de ugyanaz a bolt van ott is, mint itt a Micimackó.
A többi bútort pedig a Balla bútortól rendeltük, de nagyon megszívtuk velük, a beígért 2-3 hét helyett 6 hetet vártunk a szállításra és drága is eléggé. :roll: Csak sajna nem tudtam utánajárni vagy több helyen megnézni, és ugye azt hittük, korababa lesz... :roll:

Le is lépek, megyek mesét nézni. :lol:

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!

Kép
szilcsi

Boldog 2008-as évet kívánunk mindenkinek!

Anna és Nóri

Kép

Kép
sznanna

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bibi226

Bibi! Köszi ezt ismertem, csak kérdés a doki szerint majd nekünk jár-e, mennyire lesz szigorú.

Nálunk persze mindkét gyerek ébredt a sok tüzijátékra, na még mondjuk hogy nem lehet jól élni:) Olyan müsort csinált egyik másik szomszéd csak irigyelni tudtam épitkezés után még erre is futja :D
A hó betemetet minket fogalmam sincs holnap hogyan tudok majd elindulni itthonról, ja amugy mellesleg idén sem lesz téli gumim. :(

Szilcsi! A falon a verdák matrica v. odafestettétek v. hogyan készült?

Köhögésre én is csak a Sinupretet szoktam szedni.

A gyerekek nagyon aranyosak, mindenkié.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Én már fél 1-kor aludtam, a himnuszt hősiesen megvártam! :lol: :lol:
Botit egyáltalán nem érdekelte a sok petárda és tüzijáték, húzta a lóbőrt - 9-ig :shock: !! Pedig már fél8-kor letette az a galád anyja :lol:

Szilcsi :)
Persze, kellenek!! :D De csak ha kifizethetem! :wink:
Hú, eszemágában sincs előtted szülni!! :D
Tényleg! Te hogy álltál le a gyogyókkal, úgyértem, mennyire fokozatosan????

Én holnap délelőtt megyek 10-re ctg-re, szóval kerüljük sajna egymást. De meg van Neked a számom, csörrents rám, hogy hogy tudnám átvenni a cuccost! :D

Sinupret már elfogyott egy üveggel, még mindíg köhögök, de talán 1 fokkal jobb a helyzet.. Most a Stodal szirupot iszogatom, hátha...

Kép
Kép
zituska28

Gyermekáldásban gazdag, nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kép
skoperdane

P.anett!
Nagyon szuperek a képek! Szépek vagytok!

Zozo!
Vivi milyen elegáns és csini ebben a ruhában! Igazi Lady!

Timika!
És saját maga eszik? Kanalat kap? És ha olyat adnál a kezébe, pl. sültkrumpli, amit meg tud fogni és mondjuk mártogatná pl. tartárba? Nem tudom, de abban igazad van, hogy neki már kellene ennie lényegében mindent. Bár az is igaz, hogy mi is szenvedtünk az evéssel, volt olyan időszak, hogy nagyon keveset evett, de dokinéni azt mondta, hogy éhen halni nem fog! Ha éhes, kérni fog enni!
Csak nehéz kivárni!

Zituska!
Gyógyulgass! Gondolom, milyen fárasztó lehet most neked!

Vesm! Enikő! Zsuzsu! Exi!
Gyerkőcök nagyon cukik!!!

Mandász Kriszta!
Hogy vagytok! Mentek bölcsibe holnap?

Én is kívánok mindenkinek boldog új évet!!!
Kép

Kép
kajla

Mindenkinek, boldog, egészséges új esztendőt kívánunk!!!
Kép Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Szszkinga!
Megírnád priviben mégegyszer a lakcímedet! Bocsi, de felírtam és úgy elpakoltam, hogy nem találom :oops:
Akkor mennék csütörtökön, ha még okés!?
Puszi

Még egy kép:
Kép

Anikó

Kép
kajla

Sziasztok!

Képek szuperek! :lol:

A mi szilveszterünk még a szokásosnál is nyugdíjasabban telt! :D Este 11-kor bealudtunk mindannyian. Dorottya napok óta ismét rengetegszer ébred éjjelente, talán azért, mert kibújt a 7. foga és most készülődik a 8., de kb 10-15 alkalomnál kevesebbszer nem úszom meg a szoptatást éjjelente! :? Pedig az utóbbi időben már egészen jól aludt :roll: Tegnap viszont egész éjjel köztünk volt, elvégre egyszer van szilveszter egy évben :lol: , így legalább felkelnem nem kellett, én is jobban pihentem.
Reggel meg a nagy hóesés örömére kimentünk a kertbe szánkózni, meg havat rugdosni, meg persze elsöpörni, a ház előtt... :wink: Erről rakok is pár képet! :D

Kép Szánkón az unokatesóval! Kép Doró

Holnaptól vége a szép életnek, apa ismét dolgozik! :( Nagyon jó volt, hogy itthon tölthette a két ünnep közét! :D :D :D

Mindenkinek szép estét!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Ja!
Bocs, hogy már megint én...

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy Ti mit használtatok (használtok) fogzásra? Hallottam valami homeopátiás szerekről, meg kenegetős dolgokról... Talán jobban örülnék a kenegetősnek, de tényleg fogalmam sincs, hogy mi az, ami hatásos is. :roll: Ki kellene próbálnom valamit, hátha végig tudnánk (vagy csak 1-2 ébredéssel) aludni az éjszakákat! :wink: Vagy csak azért ébred, mert elkényeztettük és ez a hóbortja??? Hmmmm... Én hiszem, hogy minden gyerek szeret aludni, szereti kipihenni magát, és csak akkor ébred, ha valami baja van... Más is így gondolja?

Na mostmár tényleg abbahagytam... :D

KépKépKépKép
hefe

Hefe! Én homeot, Chamomilla Vulgaris 15CH adot neki, 5 golyocskát ha kell. Én mindig csak ezt használtam, másrol nincs tapasztalatom.
Szánkozni gondolom jo volt, tavaly még unta Orsi, most meg folyton menne. Hát én most még aggodok reggel hogyan tudok kocsival kijutni innen, a föutat már gondolom takaritják.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hefe!
Mi Dentinox gélt használtunk.Nekünk bevált.
Kellemesen lezsibbasztja az inyt.Fültisztitó pálcikával finoman be kell dörzsölni.
Ha nagyon gáz volt akkor néha kapott Panadolt,pl. ha sok foga jött egyszerre és nagyon meggyötörte..

Edit

szilde
Szeged

Kicsit elkésve de Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!!

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Lányok!
Tudom, hogy már többször volt szó az óvodákról, de ha valaki véleményezné nekem a Petresi utcait, megköszönném!

Kép
kajla

Sziasztok!

Használt már vki Babydream Prémium pelenkát?Rossmannos.
Milyen?
Remélem nem műanyagos..

Edit

szilde
Szeged

Csajok!

Aki tudja esteleg írja meg nekem légyszi a CSŐ utcai ovi/bölcsi irányítőszámát!Unokatesómnak kell,ő bajai és ott volt gyakszin,vmit el kell postázzon,de azt se tudta megmondani,merre van,hogy megnézzem vhol.Nekem sincs fogalmam hol a fenében van,tudja vki???
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?