Sziasztok!
Czank-téma: én ezt nem is értem, hogyhogy „csak” programozott császárt csinálhat??? Az könnyebb, azt lehet neki is, vagy hogy megy ez??? És „csak” ügyelhet?
gira: Vizsgálatok: kihagynád a nucha-szűrést, AFP-t, ilyesmit? Szerintem lehet úgy dokihoz járni, hogy nem kívánsz nála szülni, csak tudjon róla előre, hogyha neki így nem tetszik, akkor megmondhassa előre.
timika: hát, ez a pulcsi tényleg nem egy fiús darab.
Szép, de én átengedem másnak, én állandóan túlvásárolom magam. Ha nem kell senkinek, ezt is szívesen felteszem a teszveszre a nevedben.
szilcsi: terminus előtt engem se vizsgáltak naponta, még hetente sem. Utána igen, de szerencsére nem sokáig, Dóri csak másfél napot volt pocakban a kórházban.
jégvirág: nekem sincs tesóm.
De ez nem hátrány kétgyerekes anyukaként szerintem, hiszen egy nő két gyereke között szinte biztosan nem olyan lesz a viszony, mint közte és a testvére között volt kicsi korukban. Szerintem ne agyalj ennyit ezen az egészen!!! Egy csomó dolog magától fog jönni, megoldódni, aztán lesz olyan, ami megoldhatatlannak tűnik és abban a pillanatban talán tényleg az, de aztán kicsit később mégis megoldódik, és előre készülni egyáltalán nem lehet, és nem is kell szerintem. A gyerekeid még véletlenül sem úgy fognak viselkedni, mint amit olvastál! Vagy ha valamikor mégis, akkor a következő alkalommal is azt várod, hogy úgy viselkedjenek, és ha nem, akkor meg az lesz a baj. Bocs, ha ködös vagyok, ha gondolod, írok konkrét példát is. Szerintem a legfontosabb, hogy nagyon figyelj Grétire, hogy mire mit lép, és ne felnőtt aggyal, lehet, hogy pl. később jön elő valami válasz a viselkedésében, mint ahogy te várnád. Én nagyon figyeltem az elejétől fogva arra, hogy sose legyen olyan, hogy mindenki Dórival foglalkozik, ha úgy láttam, hogy efelé halad a helyzet (legkisebb unokát csodáló család esete), odamentem Marcsihoz, akkor is, ha ez azzal járt, hogy le kellett tennem Dórit, vagy hogy sírt egy kicsit. Meg nem engedem ajnározni Dórit abban a szellemben, hogy „Látod, a Dóri milyen szépen…” „Nézd, Marcsi, milyen ügyes a kishúgod” stb.
A doki meg azért elmondhatta volna, hogy mi az, amivel foglalkoznának, ha idősebb lennél...
Enikő: ezt a hintát hol vettétek?
zozo: ne egyed egy ideig!
Én megmondtam magamnak anno, hogy szorulásom lesz tőle és álmosít, ezért nem eszek, punktum.
Marcsi is cumisüvegből vizezik.
Mindenkinek nagyon boldog újévet!