Sziasztok!!
Erika!
Köszi a hiányolást, vagyok, de csak olvasgatlak Benneteket. Nagyon becsülök Mindenkit, h mennyi mindent megtesz a gyermekáldásért. Az én szememben mindenki HŐS!!!!
Beni nagyon édi a kipirult pofijával!! Nálunk Ábel bandukol a hóban, na meg kanállal meri a havat
Gondoltam előveszem a homokózójátékait.....
Linácska!
Gyógyulást a családnak!!! Lili képen is csodaszép, remélem valamikor élőben is láthatom. A bicire való rácsodálkozása a legeslegjobb. Leirnád mit jelent az inszem nálatok??
Gabi!
Nagyon szépek vagytok!!!!!! Boldog születésnapot a lányodnak!!!!!
Vera!
Sok erőt Neked, minden rendben lesz!!!!!!
Juca!
Örülök a képnek, lesem a pocodat, de ügyesen takarod!!! Én a vonalzód is alig látom,. Aki látja, hol tart Juca??????
Luca!
Mennek a drukkok, , "próbálj meg lazítani..."
Csucsu!
Nem akartalak elszomorítani, nekem az előző hónap volt "tuti", aztán 48 napra megjött
majd jövőre!!!
kacika!
Olyan hihetetlen! Nemrég volt, h drukkoltunk a hematóma miatt, most meg mingyá átlépsz az utolsó harmadba....
Alíz!
Te hogy vagy??????????
Nálunk sok játékkal, nagy sétákkal telt az ünnep. Férjecském tegnap még dolgozott és haza is hozott munkát.
Dávidoknak, Tamásoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Nálunk laza szilveszter lesz, hármasban töltjük. Amíg Ábi ébren, addig vele foglakozunk, utánna egymással...
Egy téren lakunk, tavaly sokan tüzijátékoztak majd azt nézzük. Főzni csak egy kis malackarajt sütünk (kocsonya is elmarad), krumplipüré, savanyúság. Egy laza gyümisali, amibe egy kis rumot csempészek a felnőtteknek és egy kis pezsivel feltöltjük. Így lesz belőe bólé....
Ábel iszonyat hisztis, tegnap egész nap mindenért hisztizett. A nap végén már bőgtem, féltem, h megrázom-megütöm
Úgy éreztem kudarcot vallottam, mint anya.....
43. nap, csipp-csepp....