Új privát üzeneted érkezett!

Gröni,
Óbudán (Kolosy tértől nem messze). Szánkózni a Hármashatár-hegyre járunk.

KépKép
dreika

Köszi lányok. Hát 29 éves vagyok, elsőt 20 évesen szültem.

Mi szilveszterkor itthon leszünk, sütünk malacot, anyuék meg tesómék jönnek, meg féltesóm, de ők nem bizti, na meg lehet hogy aszomszéd jön át. Csinálok salátát.
Vettünk idén először tüzijátékot.
gabi1

Grönland,
igen, PCOS is, meg Hashimoto thyreoditis. Anyunak 30 éve azt mondták a Hashimotora, hogy ha lehet, ne legyen másik gyereke. Most már egy endokrinológus azt mondta, hogy 30 éve sem kellett volna ezt mondani, de az biztos, hogy nehezen fog összejönni, és végig folyamatosan ellenőrizni kell majd, ha mégis összejön. Na ehhez társul még, hogy ritkán is sikerül, szóval kész csoda lesz, ha lesz Lili tesó, ezért gondoltam mesterségesre, hogy legalább egy-két hátráltató tényezőt kiküszöböljünk.

Vera,
azért az inszem megvan 50e-ből, az nem olyan drága, mint a lombik.

Nyaralásunk szép fordulatot vett, apa 39 fokos lázzal fekszik az ágyban, szerencsére el tudtam zavarni orvoshoz, hogy ha lehet, minket ne fertőzzön meg, de most már Lili is lázas. Bár ő belázasodik, kap Nurofent, fél óra alatt lemegy a láza, és játszik tovább.
Így most négyre apa helyett én megyek masszázsra. Mivel megjött, terhes tuti nem vagyok, úgyhogy lehet.

Szilveszterezni mi itt fogunk Kenesén, kíváncsi leszek, mert ugye Lili nem tudom meddig bírja, a szobában fenthagyni egyedül meg nem nagyon szeretném, bár másik anyuka mondta, hogy ők is így csinálták tavaly. Igaz négy hónapos meg 3 és 4 éves volt a gyerekük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Milyen betegség ez a Hashimoto? Még nem hallottam róla! Szerintem jelentkezzetek be valahova, mert van egy-két dolog ami indokolja az inszemet! És persze mellette ott van nagyon a baba utáni vágy is! Már mi is eldöntöttük, hogy nem várunk tovább a csodára, mert még a végén kifutunk az időből és bevallom nőiesen, hogy nekem már sem a hőmérőzéshez, sem az állandó megjön, nem jön állapothoz nincs kedvem! Májusig tök türelmes leszek (nem, mintha eddig nem lettem volna :roll: )és akkor belevágunk!
Vendég

Grönland,
ez egy autoimmun gyulladásos pajzsmirigy betegség, ami meggyógyulni már nem fog, csak kezelni lehet.
Gyakorlatilag a szervezetem a saját sejtjei ellen fordult, és elkezdte lebontani a pajzsmirigyemet. A hormonértékeim még jók voltak, de elkezdték pótolni, hogy nehogy kevés legyen. Lehet, hogy nem kellett volna?
Mondjuk inszem ügyileg azt sem tudom, hova induljak. Most erre a hónapra nincs Clostym, majd a 13-14. napon elmegyek azért a nőgyógyászhoz, és kikérdezem.
Abban reménykedtem, hogy legalább addig újra terhes leszek, mire szültem volna, de már ez sem jön össze :cry:

De legalább jól megmaszíroztattam magam :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Tudom milyen érzés, én is így szerettem volna, hogy mire megszületett volna az angyalkánk, addigra babás legyek! :cry: Nem vígaszként, hanem ha pár hónap múlva ránéztem volna a babára, azt gondolhattam volna, hogy az előzőnek azért kellett mennie, hogy őt a kezemben tarthassam! Hülye gondolatmenet, de biztos könnyebb lett volna!

Elég komoly betegségnek tűnik, sajnálom! Milyen nagy város van hozzátok közel? Minden nagy kórházban foglalkoznak inszemmel, asszem! :roll: Vagy kimondott meddőséggel foglalkozó intézményt kéne keresnetek! Ha felmész az infertility honlapjára, ott megtalálod az összes ilyen intézményt! Szerintem elkéne hallgatnotok a babát, amelyiket elvesztettétek, mert valószínű azt mondják, hogy várjatok türelemmel!
Vendég

Sziasztok!!

Erika!
Köszi a hiányolást, vagyok, de csak olvasgatlak Benneteket. Nagyon becsülök Mindenkit, h mennyi mindent megtesz a gyermekáldásért. Az én szememben mindenki HŐS!!!!

Beni nagyon édi a kipirult pofijával!! Nálunk Ábel bandukol a hóban, na meg kanállal meri a havat :lol: Gondoltam előveszem a homokózójátékait.....

Linácska!
Gyógyulást a családnak!!! Lili képen is csodaszép, remélem valamikor élőben is láthatom. A bicire való rácsodálkozása a legeslegjobb. Leirnád mit jelent az inszem nálatok??

Gabi!
Nagyon szépek vagytok!!!!!! Boldog születésnapot a lányodnak!!!!!

Vera!
Sok erőt Neked, minden rendben lesz!!!!!!

Juca!
Örülök a képnek, lesem a pocodat, de ügyesen takarod!!! Én a vonalzód is alig látom,. Aki látja, hol tart Juca??????

Luca!
Mennek a drukkok, , "próbálj meg lazítani..."

Csucsu!
Nem akartalak elszomorítani, nekem az előző hónap volt "tuti", aztán 48 napra megjött :cry: majd jövőre!!!

kacika!
Olyan hihetetlen! Nemrég volt, h drukkoltunk a hematóma miatt, most meg mingyá átlépsz az utolsó harmadba....

Alíz!
Te hogy vagy??????????
Nálunk sok játékkal, nagy sétákkal telt az ünnep. Férjecském tegnap még dolgozott és haza is hozott munkát.

Dávidoknak, Tamásoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Nálunk laza szilveszter lesz, hármasban töltjük. Amíg Ábi ébren, addig vele foglakozunk, utánna egymással... :oops: :lol:
Egy téren lakunk, tavaly sokan tüzijátékoztak majd azt nézzük. Főzni csak egy kis malackarajt sütünk (kocsonya is elmarad), krumplipüré, savanyúság. Egy laza gyümisali, amibe egy kis rumot csempészek a felnőtteknek és egy kis pezsivel feltöltjük. Így lesz belőe bólé....
Ábel iszonyat hisztis, tegnap egész nap mindenért hisztizett. A nap végén már bőgtem, féltem, h megrázom-megütöm :cry: :cry: :cry: Úgy éreztem kudarcot vallottam, mint anya.....
43. nap, csipp-csepp....

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
persze, hogy láthatod Lilit, egyszer majd összehozunk egy hétvégi randit, jó? Én inszemre arra gondolok, hogy a megfelelő időben bejuttatják a spermákat a méhüregbe. Legalább ez ne legyen gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Én is erre gondoltam! Sok erőt Neked! Betegek jobban vannak??
Örömmel talizunk Veletek családilag, ha elviselitek extrahisztis kispasimat.
tegnap is evőkanállal jött sétálni. Amikor nem engedtem, h a kanalaz huzogassa a kerítéseket hasravágta magát és kanalazta a havat a szájába...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

szóval a kanalat akarta húzogatni a kerítéseken

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
olyan édi kispasid van, mikor taliztunk, nem is volt hisztis. :lol: Apának mondtam, azt mondta szívesen jön családilag talizni.

Teszek téli Balcsis képeket...
Kép
Kép
Kép
Kép

És a kontraszt, ugyanaz a hinta nyáron...

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Vendég

Vera: szerintema legnagyobb gyerek élvezte a legjobban:)

Csajok: Mindenkinek Nagyon Boldog Új évet kívánok és persze kívánom, hogy 2008-év mindenkinek meghozza a gólyát :)

Kép
csucsu05

Kép
Vendég

Sziasztok!

Sajna, nekem ma megy a férjecském dolgozni. :( A kisfiammal meg anyukámmal szilveszterezünk hármasban. Csütörtökön meg irány a Baross utcai I.sz. Szülészeti és nőgyógyászati klinika. Most már ideje van a szülésznővel is beszélni, hogy el-e vállalja a szülésem levezetését.

Csajok fogadjátok tőlem ezt a kis szilveszteri versecskét sok szeretettel:

"Örömed sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindíg vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok Boldog Új Évet!"

Kép
Vendég

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Vendég

BÉKÉS, BOLDOG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép

KépKép
dreika

Nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

BUÉK!

tjuca

Sziasztok!

Hogy telt a szilveszter éjszaka?
Mi 7 óra körül bementünk a belvárosba, a sétálóutcán sétáltunk egy órát, meg ittunk egy forralt bort.
Utána kimentünk a barátnőmékhez.Ők a városközponttól 10 km-re laknak ellenkező irányban, mint mi.Azon a részen nagyon jómódúak laknak, mert szépek a telkek, hegyoldalban van.Ők kicsit lejjebb laknak, de a kertjük vége a hegy teteje felé megy.Éjfélkor felmentünk a dombtetőre a kert végébe, onnét néztük a tűzijátékot, nagyon szép volt, körben amerre csak a szem ellát, mindenhol tűzijáték volt.
Utána még sétáltunk egyet,aztán 3 óra körül jöttünk haza.

Most megesszük a korhelylevest és a lencsfőzeléket, aztán sétálunk egyet a kutyával az erdőben.

Borzasztóan fáj a derekam, majd' leszakad, meg a hasam is, úgy, mintha meg kellene jönnie.
A hőm felment, de lehet, hogy a tegnapi pezsgőzés kevert be, meg jóval később is mértem.Holnap reggel kiderül, mi történik odabent.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 45600_.png

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Mindenkinek boldog Újévet kívánok.

Nálunk tesómék voltak itt, meg anyuék. Sütöttünk malac húst, meg volt fasirt, rántott hús, saláta.
Tévéztünk, beszélgettünk. Éjjel fél 3-kor feküdtünk le a gyerekek is, jól bírták.

Volt nálunk is tüzijáték, majdnem minden háznál lőttek ki, nagyon szép volt, a két nagy nagyon élvezte, íde réka félt tőle.

Luca megnéztem a hődet, hát én ovulációra tippelnék, de nézzük meg majd a holnapin kiderül.
gabi1

Sziasztok!!

Nálunk is nyugalomban telt az évvége, játszottunk, beszélgettünk, tv, evés-ivás. 22-23 óra között kicsit bealudtam, de csak pillanatokra. Nagyon finom lett a bólé is. Férjecském éjfélre kissé becsiccsenett :lol: :lol: na ja, aki nem szokta az italt.... 2 üveg pezsit ittunk meg, abből én kb. 2dl-t. Éjfél után néztük a tüzijátékot, az erkélyről messzire ellátni. A szomszéd srác is lövöldözött, szerintem megszületett a fia (dec. 22-re várták). Mi csillagszórót hajigáltunk. :lol: Ábel 21:30-tól aludt reggel 7-ig, nem zavarta a durrogás. Mi 1 óra körül feküdtünk le, aztán 4-kor pirire ébredtem... :cry: :cry: :cry: Görcsölök nagyon....
Itt egész éjjel és még ma is havazik, így családilag havatlapátoltunk. Mi rendes lapáttal, Ábel a homokozófelszerelésével. :D Édes volt, néhol a combjáig ért a hó és bukdácsolt nagyon.

KÍVÁNOM MINDENKINEK, H 2008 HOZZA MEG SZÁMÁRA MINDAZT, AMIT IGAZÁN SZERETNE!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Hát ez az év nem indul túl jól... Zebrás teszt helyett infulenza...
Nagyon beteg vagyok, komolyan, nem emlékszem, hogy valaha éreztem magam ennyire rosszul. Volt 40,4 fokos lázam is...
Na nem panaszkodom, hátha a folytatás jobb lesz. Legalább még pár napig nem megyek dolgozni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, jobbulást kívánok!
Vendég

Sziasztok!!

Linácska!
Mielőbbi gyógyulást!!!!!!! Az influenza sajnos ilyen, pihenés a gyógymód. Én 5 éve voltam "klasszikus" influenzás, 40 fokos láz, végtagfájdalom. felkelni is alig bírtam 3 napig. Lili annyira csini (a férjed is :wink: ) Lili beleszól a ruhaválasztásba, vagy ez még korai??? Próbálj pihenni!!!

Vera!

Aranyosak a fiaid. Jó nagy hó van felétek is!!!
Hogy érzed magad?? Tünetek???

Csajok!
Kissé én is elkenődtem a piri miatt. Most 44 napra jött meg. Lehet, h a szülés óta nem állt vissza a szervezetem??? Ábel lassan 1,5 éves! lehet, h nincs peteérésem?? Lehet ilyen a szülés után?????
Tisztában vagyok azzal, h kissé stresszes az életünk, de még a két csíkig sem jutunk el....

Hoztam én is két képet:

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bob és Bobek 8)

Kép

Born to be wild

Kép

És egyszer egy évben megfürdök, ha szükségem van rá, ha nincs (Elizabeth) :-) és már a haját is maga szárítja, igazi nagy csaj :-)

Kép

DJ Kindzse, nyugtunk nincsen

Kép

tjuca

Később jövök... :lol:

tjuca

Zsuzsu!

Ábelnek nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!
Vendég

Sziasztok.
Mindenkinek kívánok nagyon boldog és sikeres új évet.
Olvastalak titeket, csak nem írtam .
Nálunk minden nagyon jó volt, karácsony szilveszter, újév, nagyon nagyon jól éreztük magunkat, csak családban voltunk, a párom részéről, sajnos az én családom, szóval arról tudok hogy a többi tesóm, szüleim összejöttek, de én eből újfent kimaradtam.
Nem vagyok nagyon keserű, kezdem megszokni.
Szerencsére a párom családja, nagyon nagyon ott van..... így önfeledten tudtam örülni, a fiammal eggyütt.
Örülök mindenkinek , örülök hogy jól éreztétek magatokat, kívánom hogy így is maradjon.
Linácska, nagyon sokat gondooltam rád.
Megy a privi
napsugár035

Zsuzsu, boldog névnapot Ábelnek!

A képek a gyerekekről egytől egyig nagyon jók!
Vendég

Sziasztok!

Szilveszter nálunk is nyugis volt, egy baráti pár jött hozzánk, fél3-kor feküdtem le, de előtte is már félig aludtam a vendégek előtt. :)
A kaja finom volt, iszogattunk, de semmi túlzás nem volt.

Tegnap ettünk sok lencsét, hogy gazdagok legyünk, de semmi mást nem csináltam itthon, nehogy kimossam, vagy feltakarítsam a szerencsénket. Mert 2008 a mi évünk lesz! Érzem! :D

Már lassan 1 hete szánkózunk, hóembert építünk, imádom ezt az időt. :)

Zsuzsu,
Ábelnek boldog névnapot!
Pirit sajnálom. :cry:
Dokihoz nem mész el?

Lina,
Jobbulást!
Lilid naggyon csini!

Juca,
Kingás képek is nagyon jók! Nem mesélsz kicsit?

Sugi,
Mikor mész az új dokihoz?

KépKép
dreika

Dreika.
Üdv

7 után kell hívjam, akkor ad időpontot.
Szerencsére piri nem jött vissza, most azt várom hogy rendes mensim legyen majd sztem akkor jövök helyre teljesen.

veled mi van, érzel e valamit? a hidegen kívűl persze:-)
napsugár035

Sziasztok!

Újra itt!! :lol: :lol: Remélem örültök! :lol: :lol:

Nagyon sokat írtatok, nagyon sok mindenről, így most nem tudok ezekre reagálni. Majd szép lassan visszarázódom a napi aktualitásokba.

Gabi! Sajnálom, hogy itt találkozunk. :cry: Még emlékszem rád a kismamis topikból. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy fogod még magad emészteni a történtek miatt. :cry: A testi tünetektől sokkal rosszabbak a lelkiek. Pont olyan ez, mint a gyász, gyógyírt csak az idő hoz, na meg egy újabb terhesség. Sokat segít, ha leírod mindig a benned kavargó érzéseket. Én, szerintem meg is bolondultam volna a Babanet nélkül. :roll:

Rólam: hát....még mindig a saját megszokott ruháimban járok. :shock: Pocak talán csak akkor látszik, ha nincs rajtam semmi. A karácsonyi dínom-dánom rajtam is hagyott egy kilónyi nyomot, így már 4 kg-nál tartok. Félek, hogy a java még hátra van. :twisted:

És ma először, mintha éreztem volna magzatmozgást. :lol: Valahogy olyan volt, mintha megremegett volna a méhem. Mint amikor elmegy a ház előtt egy nehéz teherautó és érzed a testeden a rezgését, de ezt most csak a hasamban éreztem. Többször is a mai nap folyamán. Remélem, hogy ez már az, mert már kezdtem kétségbeesni, hogy valami baj van, hogy még mindig nem érzek semmi mozgást. :roll:

Holnap reggel csinálok pocakképet, hogy lássátok a változást. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szia Monti!

Én is csinálok akkor holnap :-)

Én mikor mondtam dokinak olyan a baba, mint mikor a lift gyorsan elindul lefelé hát ha nem is röhögött, de kb. így nézett :shock: kérdezte vakarászás? mondom lift. Ennyiben maradtunk. De a teherautó is jó hasonlat. 8) :lol: Később már nem kell ezen meditálni, amikor a bordáid közé akasztja a lábát. :wink:

tjuca

Zsuzsu,
Ábelnek sok boldog névnapot kívánunk!

Monti,
én Lilit csak a 20. héten éreztem, de ha te a 18. héten vagy, ez már valószínű az.

Én továbbra is dögrováson vagyok, pedig hazahoztunk egy csomó szennyest, romtalanítani kellene, meg összepakolni, de hát majd ezalatt a négy nap alatt szépen lassan. Házidoki mind a kettőnket kiírt táppénzre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ábelnek boldog névnapot!

Lina!

Nektek gyógyulást !

tjuca

Sugi,
nem nagyon érzek semmit, de nem is akarok nagyon a testemre figyelni, egyszerűen kivárom, hogy mi újság. Szerencsére nagyon gyorsan telt az ünnepek alatt az idő, most ez az 1 hét már lassabb lesz ...

Monti, Kinga
várjuk a képet!

És a többi kismamitól is!

KépKép
dreika

Sziasztok!
Voltam reggel uh-n.
Nyh 8 mm.
Tüsző: jobb oldal:15 mm, 22 mm, bal oldal: 19 mm
Pénteken kell beadni a tüszőrepit.
Nincs az későn?????És nem fog megrepedni mindegyik?
A múltkori baba 19 mm másnapján lett...
Vendég

Luca,
hát te aztán jól reagáltál a Clostyra. Három tüsző? Péntek az még pont jó lesz. Ha meg megreped magától az nem baj, csak tegyetek meg mindent. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

luca hú, ezek tök jó tüszők, apát kapd el, ha meg is reped magától akkor már legyenek ott kiskatonák.:)

Képzeljétek el ma vagyok a műtét utáni 14. napon. Ma délután fájt a jobb petefészkem és barna folyásom volt, erre felbuzdúlva vettem lh tesztet és megcsináltam és teljesen +. Annyira örültem neki, ugyan is nekem mindig elhúzódó ciklusaim voltak, sőt az utóbbi időben nem is volt magától peteérésem csak clostyval. Kár hogy még nem lehetünk együtt apával. Remélem jövő hónapban is ilyen szépen lesz peteérés, és akkor meg lesz az esély hogy magától össze jöjjön.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Luca,
na ez szuper!!!!
Szerintem péntekig megreped. És mit mondott, mikor legyetek együtt?

Gabi,
ez nagyon jó hír.

Vera,
voltál UH-on?

KépKép
dreika

Csajszik.

Szerintetek rendes dolog az hogy nem akar megjönni?vagy ez ilyen spontán vetélésnél nem lehet tudni, hogy mi történik?a legutolso vérzéstől mérttem a hőmet fölteszem, meg sem mocant eddig.

1199343474.7348.xls
napsugár035

eddig mindig rendes ciklusaim voltak, mostmár csak az hiányzik hogy ez is oda legyen.
napsugár035

Sugi, ez anovusnak tűnik első látásra, vagy majdcsak eztán fog megugrani, de akkor hosszabb cikusod lesz. Sajnos nem lehet előre tudni, ki kell várni.

Luca, ez szuper!! Én a napokban elég szorgalmasan apáznék a helyedben :wink:

Lina, jobbulást!!!

Juca, hogy vagy? Vannak rosszullétek?

Monti, ez tuti a babamozgás, és valóban nem kell sok idő hozzá, és nem fogod tudni összetéveszteni mással.

Zsuzsu, megünnepeltétek külön a névnapot vagy egyben volt tartva a Karácsonnyal?

Nálunk, Péter oviban egyelőre szépen elvan,igaz csak fél napos.
Javasolta a dokinő, hogy adassuk be neki a bárányhimlő oltást, mert ha akkor hozza haza amikor a pici már meglesz, az sokkal gázosabb lesz. Szerintetek??
Van aki beadatta a gyereknek? Tapasztalat?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?