Sziasztok!
Idén utoljára, így
Jelentem, itt esik a hó! Nemrég elővettem egy bakancsot (eddig nem kellett úgy igazából), mert éjfél után elsétálunk a férjemmel a garázsunktól nem messze, mert Peti keresztszülei ott tűzijátékoznak majd.
Petikaja (a "kötelezők", mert ezen kívül egész nap képes enni, főleg, ha valaki eszik):
Reggelire 2-2,5 dl tápszer
Tízóraira gyümölcs, egy olyan tenyérnyi alma banánnal, de ha nem házit kap, megelégszik a 190 g-s Kecskeméti üvegessel is
Előebédre mamáméknál épp ami van, pl. levesből zöldség összetörve
Rendes ebédre főzi, a 220 g-s Kecskeméti üvegesbe teszem el egyébként
Uzsonnára egy doboz joghurt, vagy egy adag tejpép
Vacsira főzi, épp amennyi (bolti, van mikor bevág egy egész üveggel, de van, mikor csak a fele kell neki), és 2 dl tápszer
Napi egyszer tuti kap csokit, eszik napi szinten kukit is. Hát durván ennyi.
Bénianyu, igen, pont jó lett a pulcsi! Mikor született Peti, akkor egy kardigánt kapott, igaz, azt nem sokat használtuk, de néha jól jött, mert jó meleg volt!
Huh, nálunk Peti MINDEN NAP kap husit! Féléves kora óta...és még így is zabagép.
Ahogy írtad, valószínűleg előző életében éhen akart halni.
Képzeld, nálunk is hason alvós Peti, de ő az apja nagypárnáján is teljesen jót tud aludni. Persze régebben nem csináltam volna, az ágyában most sincs párna, de a délutáni alvását, ha itthon alszik, mindig úgy "végzi", hogy az apja párnája van alatta.
Jók a képek, gratula Beninek az új szavakhoz!
Kenyér: ma Peti is csak a husit vadászta ki a tányérjából, amit meg meghagyott kenyeret, azt durván fél órával később megette, miközben anyukám adagolta neki a marhapöris rizst!
Nagyon bátor vagy, hogy iszol. Mondjuk nem bántásból ill. felbujtásból, de én még csak tévében láttam, hogy valakit ünnepekkor megszondáztatnak, akkor is inkább Húsvétkor, nem Szilveszter napján!
Én még konyakmeggyet is félve eszek, ha volán mögé kell ülnöm.
Viera, nálunk is volt ma hányás, ha takonykóros Peti, akkor a napi egy szinte menetrendszerű, nem kellemes dolog, de én is pont azért örülök neki, mert így kijön a gyomrából a sok váladék.
A kispulcsi nem az én érdemem, sajna nem valami jó a kézügyességem e téren.
A keresztanyám kötötte egyébként, régebben nekem is kötött, most Peti a soros. De látom, közben rátaláltál a válaszra... Egyébként a babaruhák egyébként is drágák az én pénztárcámnak...de már írtam, hogy még mindig van mit adni Petire, venni szinte csak kombidresszeket kell még egy ideig.
Köhögéscsillapítónak próbáljátok meg a Sinecod cseppeket, nekünk ez bevált. Mondjuk Peti este nem szokott köhögni akkor sem, ha beteg.
Amandi, na akkor rajtad felbuzdulva elosonok, cseppentek orrcseppet Peti orrába, aztán orrszívás. Most bizti senkit nem fog zavarni...
Hát nálunk járás van, beszéd nincs. Viszont lépcsőzik a kölök, kapaszkodik a korlátban, de megy felfele és lefele is!
Most hogy olvastam a tetszést: képzeljétek el, ma Peti szó szerint stírölte a szomszéd lányt! Azt hittem megáll az eszem, jót nevettünk rajta, mondta is a szomszéd, hogy ezzel lehajazott néhány huszonéves pasit az én fiam!
Kimike, én csak általánosban koriztam, mentünk tornaóra keretén belül...imádtam, mondjuk videózni kellett volna, ahogy a sok kamasz megy a korlát mellett. Én mennék most is, de egyedül nem, a férjemet meg el nem lehet csábítani...mert csúszik a jég.
Alziza, mi a baja Zalánnak? Mi ez a betegség? És Zina szemüveges ezek szerint? Mit jelent, hogy nagyon rossz a szeme?
Marcy,
gratula! Isti gondolom nagyon boldog volt, szép Karácsonyi ajándék.
Na pusszancs mindenkinek! Csak óvatosan az alkohollal, mert holnap is nap lesz ám!