Új privát üzeneted érkezett!

Feri készített BÚÉK-os képeslapot Nektek, ezzel szeretnénk Mindenkinek Boldog Új Évet kívánni:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Na de mi csak gyerekpezsgőt ihatunk!!! :) Szóval van egy másik verzió is direkt a kismamáknak! :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Na sziasztok gömbölyűek!!!

Látom, kezd helyreállni a rend, egyre több a hozzászólás, hogy már nem a bejglit böfögjük.
MAgam részéről az elmúlt napokról képes beszámolóval érkeztem.
Csak győzzétek kivárni, amíg lekicsinyítem őket... :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Eszter,eu:
a babahordozóban nem tud vízszintesen feküdni a gyerkőc, ezért nem ajánlják sokan 3-4 hónapos kor alatt hosszabb utazásra. De van, aki rögtön ebbe teszi a picit.. A baba méretétől függően 8-12 hónapos korig használható. Kiváltható mózeskosárral, aminek merev az alja, pereme és kifejezetten autóba beköthető, viszont ezek elég drágák, és túl sokáig nem tudja a bébi használni.. Szóval...még én sem döntöttem, mert így első babával szeretnék jól kihasználható, praktikus dolgokat, de fölös pénzt kiadni persze nem lenne jó...

A ruhatár nálunk is kezd alakulgatni, kell még azért pár dolog, de a nagyja megvan. Egy ismerőstől kaptunk 3db 50es méretű rugit, annyira zabálnivalóak, de szerintem PöttömPanna a maga "kis" méreteivel mire kibújik, nem fogja tudni használni :?

Karácsonyra kaptunk egy csomó hasznos dolgot: légzésfigyelős bébiőrt, szopipárnát (ezt azonnal ki is sajátítottam, azóta is azzal alszom), Spock könyvet.. Sőt, volt a fa alatt Apa Jézuskájától egy nagy csomag, tele mindenféle hasznos aprósággal, amit az ő pici lánykájának vett (mondta, röhögtek is rajta meg a kérdésein az eladók): hőmérős cumi, cumisüveg mosóval, babahajkefe+fesű, vízilovas vízhőmérő..és ezeket mind ő válogatta sajátkezűleg - úgy meghatódtam!!!!!

Holnapra mindenkinek nagyon jó főzőcskézést, pihizést, lightos bulizást, és így előre is
BUÉK!!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Hat jol eltuntem, de mindig olvastalak benneteket :) ! Csak sok a munka, most meg koltozkodes, stb.... nagyon orulok, h mindenki ilyen jol van es jol teltek az unnepek!

Ami a babahordozot illeti, nekem is tobb doki, meg a babauzletben az elarusitok is azt mondtak, h hosszabb utra nem szabad es h a babakocsibol is a vizszintesig dontheto kell, igy mi olyan kocsit kaptunk, amihez olyan mozes van, ami beszerelheto az autonkba! Sot nekem tobben azt is mondtak, h babahordozot nem szabad hasznaltan venni, mert nem lehet tudni, h mi minden tortent vele!

Sajna most nem tudok mindenkihez szolni, de MNI, a konyhad gyonyoru, hihetetlen..... :) :) :) !!!!!

Februartol nem dolgozom, igy igerem, h elkezdek gyakrabban jonni :) !

Mindenkinek nagyon boldog uj evet!

Kép Kép
rima

próbálom a kicsinyítést:

Gordonnal: Kép

Kép
Kép

mpatr

Jupijéé, na jön mindjárt a többi is!

Kép
Kép

mpatr

Szóval, apuci, a drága :roll: beváltotta a fenyegetését, és beállított egy közel 5 méteres fával, amit Gordonnal díszítettek fel. Nem tudnám megmondani, melyikük élvezte jobban... én biztos nem, nagy ellensége vagyok a fenyők kivágásának, végre évek óta műfenyőnk volt, amíg Gorka meg nem született. Azóta elfogadtam a gyerek miatt a fenyőzést, de megszeretni nem vagyok hajlandó. Azt hiszem, jövőre összespórolunk egy ugyanekkora műfenyőre. (mondjuk nem eszünk egy évig...... :roll: )

Kép

Nagyfiam főként legokat kapott, így lesz mit elszórni a későbbiekben. Az összeszövetkezett családtagok egy egész készlettel meglepték a várasból. NAgy volt az öröm.

Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Az ünnepet hagyományosan vándorúton töltjük, rokonlátogatóban. A 25-e, Gorka születésnapja, hagyományosan anyukámnál telik. Íme a kért Batman torta és a csillogó apró szemek :D

Kép Kép

Az ünnepi rohamban maradt időnk a kutyáinkkal is játszani a kertben (végre :oops: ):

Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Egy karácsonyi pocikép:

Kép

ÉS még egy adósságom felétek, a csodálatos hűtőmágnesek:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.7367.jpg[/img] ,

Kép
Kép

mpatr

Ejnye, még egyszer:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Még adós vagyok két dologgal:

Az aquanatal egyszerűen szuper!!! Aki még nem biztos benne, az döntsön gyorsan és csatlakozzon!!! Három napig akkora energiám volt utána, hogy hihetetlen. Sajátos keveréke az úszásnak, szülésre felkészítésnek, relaxációnak, ráhangolódásnak, fitnessnek és szeretetteljes csapatmunkának. Fantasztikus volt!!! Sajnos most pénteken nem voltam, mert betaknyásodtam, de jövő péntekre remélem kitaknyásodom és megyek ezerrel. NA ki jön velem????

A gátkrém az a gát masszírozására, felkészítésére való, a 36. héttől lehet csinálni, speciális technikával. Állítólag nem egy élmény, de jól felkészíti a szöveteket a szülésre és esetleg elkerülhető a gátmetszés is.

Remek, letudtam az adósságom.

Tegnap óta fészekrakok. De nagyon. Ékes bizonyítékául összepakoltam a kórházi cuccost és ma kimostam az összes gyerekcuccot :shock: Nem ér elmagyarázni, hogy még korai :oops: :oops: :roll: Amúgy tőlem szokatlan módon a lakás is csilvill, sőt tegnap kocsonyát főztem, ez utóbbit csúnyán megbántam, mert imádom, és ma már 4 tállal bevágtam...... :oops: :oops:
ÉS jupiájééé, jövő szombat+vasárnap elkészül a gyerekszoba!!

Kép

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!!!

S.O.S. segítséget kérnék!!! Nyitva van ma Pandorf???
Nemsokára indulunk és nem vagyok benne biztos hogy nyitva van.

Köszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

B.Ú.É.K.!!!!

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK AZ ÖSSZES KISMAMINAK ÉS BABÁNAK!!!

2008.

NŐJÖN HATALMASRA A POCINK
Kép

PERSZE CSÍKOK ÉS NAGY SÚLY NÉLKÜL
Kép Kép

EGÉSZSÉGES, GYÖNYÖRŰ KISFIÚK ÉS KISLÁNYOK SZÜLESSENEK, PROBLÉMA-MENTES POCAKOSSÁG ÉS CSODÁLATOSAN SZÉP SZÜLÉS UTÁN
Kép Kép Kép

BABÁINK NYUGODTAK LEGYENEK, MOSOLYGÓSAK, MINKET MESSZE KERÜLJÖN A DEPI
Kép Kép

SOK FINOM TEJCSITŐL NŐHESSENEK A CSEMETÉINK
Kép

MINDEKÖZBEN MI CSEPPET SE LEGYÜNK ÁLMOSAK
Kép

KAPCSOLATUNK ZÖKKENJEN A NORMÁL KERÉKVÁGÁSBA A SZÜLÉS UTÁN LEHETŐLEG MIELŐBB
Kép Kép

ÉS A LEGFONTOSABB: EGÉSZSÉG LEGYEN!!!!! (A TÖBBIT MEGVESSZÜK :lol: :lol: :lol: )
Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Ja és a pepike egy csúnya gonosz boszorkány :mrgreen: , mert most kénytelen leszek fánkkal összebüdösíteni a szépen kiglancolt lakást. Arról már nem is szólva, hogy a babuci ruhákat ki kell vasalnom előtte, hogy ne legyen olyan szaguk, mintha egy lángossütő gyerekét várnám. Miért van itt ekkora légtér egyben?? Miért nincs szagelszopónk?? Miért ilyen aljas a pepike???
Miért nem húzok már a fenébe csinálni valamit, hogy mielőbb befánkozhassak?????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Mpatr, köszönjük a képeket! :) Hatalmas fátok van, nem semmi! :) És milyen boldog Gordon, szerintem is a Lego a legjobb ajándék! :) Nekem még nem jutott eszembe kimosni a babacuccokat... szerintem csak január vége felé... én nem akarok csak márciusban szülni, szóval még van időm... :D
Rima, örülök, hogy jelentkeztél és minden OK, jelentkezz gyakrabban! :)
Pepike, nyitva volt Parndorf? Nekem eszembe nem jutna ilyenkor kimenni... kíváncsi vagyok miket láttatok!
Nálunk ma Feri főz! :) Vett egy WOK könyvet és edényt... édes-savanyút csinál, már nagyon várom, hogy elkészüljön! :) Én ki vagyok tiltva a konyhából, addig pocaknövesztés a feladatom! :)

KépKép
KépKép
mni

Niki, ha jól sikerül, a következő talira ő főz :lol: :lol: lehet, hogy jobb lesz, mint a Trófea :wink:

TÉNYLEG, MIKOR IS??????

Szülni én sem fogok március előtt (na jó, februárig semmi szín alatt!!), de most jött rám a fészekrakózás. Ki bír a hormonoknak ellenállni???? Legalább nem sárkánykodom. Az is valami :oops:

Kép
Kép

mpatr

Ami az előző hsz-ből kimaradt! :)
Pepike, köszönjük a képeket és a receptet! Valami hasonlót én is tudok, de mi vanilia öntettel szoktuk enni, hát valami fenséges! :)
Beuska, Te is milyen ügyes vagy, hogy már szétválogattad a ruhákat! Kis ruhám, rugim már rengeteg van, abból már nem kell több és nagyobb szoknyás, csini ruhákat meg vettünk most a leárazásokban. :) Azok nyárra nagyon édesek lesznek! :)
Meli, szép a kiságyatok, mi még nem is néztünk... majd januárban elkezdjük keresni a megfelelőt. :) A töltött káposzta ízlett a férjednek?
Csujzi, örülök, hogy jelentkeztél és ismét otthon van a férjed is! :)
Enikoe, köszönjük Neked is a képet! Te is jelentkezz gyakrabban! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Pati,
jók a karácsonyi képek, hatalmas fátok van! :) Arik a hűtőmágnesek! :)

Rima,
na, de jó, hogy írtál! Komolyan gondolod, hogy februárig dolgozol? Nem túl megterhelő a munka addig?

Niki,
majd írd meg, hogy sikerült Feri főztje! :)

A töltött káposzta jól sikerült, most már erről a kajáról se gondolom, hogy nagy durranás, mint anno a húslevesről, annak is sokára mertem nekiállni. Ízlett a férjemnek! :)

Melinda

Kép
melinda80

Pati,
végre eltűnt az az érdekes kép a tickeremről. Ezért ez már aranyos, ugye? :wink:

Melinda

Kép
melinda80

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Én most jöttem meg a miskolci minitaliról!!!! :P

Márti!
Köszi mindent, tündéri, kedves és nagyon de nagyon aranyos gyönyörű kismami vagy.

Csajok!
Márti egy házitündér, ahogy a képeiből is láthattuk. vagyis nemcsak Ő hanem az anyukája is. Hiszen kaptam tőle egy új évi kismalacot! Íme a tali képek! Ja tőlem ne ijedjetek meg, a hajam be van festve és egy kicsit még sötét!!

Kép

Kép

Kép

Kép

A malac isteni finom!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus,
örülök, hogy nektek összejött a mini tali! :)

Márti nagyon ügyes vagy, szép lett a malacka! :)

Melinda

Kép
melinda80

De jó Nektek, hogy taliztatok! :) Aki Solymáron jár, jöhet hozzánk is! :) Én is akarok valakivel talizni! :)
Megettük az ebédet, nagyon fincsi volt, csak kicsit csípett. Megittuk hozzá a tegnapi fotóalany kölyökpezsgőt is, most nagyon tele vagyok! :oops:

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Lányok, Babák a pocakban és Feri! :)

Először is boldog új évet mindenkinek!
Kép

Pepike, lehet, hogy csak a képzeletem játszik velem, de Alízka nagyon hasonlít Pepire! Vagy csak én látom így?

Csujzi, örülök, hogy visszatértél, és remélem most már jössz, mint régen. :lol:

Babaholmik: ahogy sorban rakjátok fel a képeket és meséltek, rájöttem, hogy eléggé el vagyok maradva a vásárlással! :shock: Ruháim nekem is vannak még Alexáról. Szerencsére ő annak idején fiú unokatesóktól örökölt, úgyhogy azok jók lesznek Vikóra. Babakocsit még nem vettem, de úgy döntöttem, még ráérek, addig sem foglalja a helyet.

Feri, köszi a képeslapokat! És jó főzőcskét! Hmmm... édes-savanyú...én is imádom! De sajnos csak én a családból! :cry:
Niki, neked meg még egyszer köszi a torta receptet! Annyira finom lett, hogy a férjem, aki egyáltalán nem eszik édességet, megkóstolta (mert muszáj volt :lol: ) és nem bírta abbahagyni. :lol: :lol: :lol:
Itt van két kép! Na, nem ilyen hangulatban telt a szülinap, csak kedves családom utál fényképezkedni. :roll:
Kép Kép

Mpatr, olyan régen voltál, hogy nem is láttam a tickereden, hogy Gordonnak is most volt a szülinapja. :oops:
Úgyhogy utólag is sok puszika neki! Kép
És nagyon-nagyon tetszik a sokképes hozzászólásod!!!

Beuska, Márti, de jó, hogy taliztatok!!! Márti, te tényleg nem semmi vagy!!! Ez a malacka!!! Hihetetlen!!!
Vendég

Sziasztok!!

Hát, megjártuk Parndorfot,( nyitva volt, de csak 1-ig) egy kicsit elzsibbadtam, de összességében jó volt, jó kis leárazások voltak, de főlleg a a kis Pepikének kaptam szép ruhákat az S. Oliverbe, az volt ami megérte, a kicsinek nem láttam semmit, na nem mint ha nem lenne de akartam egy kis vásárfiát neki is.

Remélem izlik majd a fánk Pati ha már így lehordtál érte :wink:

Kiszazsu!
Szerintünk is hasonlít nagyon Pepire meg is lepődtünk amikor profilból láttuk a képet!!
Édes a kis Alexa, biztos örült a tortának, te csináltad??

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, igen, én sütöttem a tortát, Nikitől kaptam a receptet. Nem mondom, hogy szép lett :roll: , de nagyon finom!!!
Alexa addig örült a tortának, amíg elő nem vettem a fényképezőgépet, akkor már csak a baba érdekelte, akit meg lehet benne nézni. :lol: :lol: :lol:
Épp hogy két képet tudtam csinálni Apa ölében, de nálam már nem ült meg, meg akarta nézni a babát!

Az új képeket felrakom a pocak és UH albumba, és van egy új a karácsonyi, szülinapi, ünnepi képeknek:
http://unnep.kimmelzsu.fotoalbum.hu
Vendég

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk!
Kép

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Sziasztok Kismamik!

Még mielőtt mindenki azt hinné, a kicsi malackát Édesanyám készítette!
Nagyon ügyike! Majd jövőre rakok fel nektek képeket még, hogy miket szokott ügyködni!

Igen Mini Tali volt Miskolc City-n! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó volt!
Ettünk egy nagy fincsi Somlóit! Mivel még nagyon jó súlyban vagyunk, Ugye Beuska? :?:

Meli!
Gratulálok a káposztádhoz! Nagyon ügyes vagy! :lol:

Zsu!
Boldog Szülinapot Alexának!
Nagyon jól néz ki a torta! :lol:

Pati!
Huuú mekorra fátok van! Nagyon szép!!!!!!
Édi a pocis kép!

Nagyon Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Most rohanok, mert egy csapat vendég most ment el, és jön a következő!

Puszi nektek!!!!!!!

Márti
Vendég

Sziasztok!

Niki, Feri!
szuper jók a képeslapok. De jó, hogy a Feri kitiltott a konyhából. Egyszer engem is kitilthatna valaki, de sajnos ilyen nálunk nem fog előfordulni. én is imádom az édes-savanyút. Bizti nagyon fincsi lehetett.

Pati!
Óriási fátok van. nem írigyellek ez feldíszíteni. A batman-os torta nagyon jó ötlet. Nálunk is a lego a sláger a fiam is rengeteget kapott. Racing, bionicle, reptér stb. Már így is legoban úszik az egész lakás, hát mi lesz még ezután. Babaruhák édesek, renómélem ki tudtad vasalni a fánksütés előtt.

Nekem is van egy hasonló receptem, isteni, de az enyémet szagatni kell. Így karikák lesznek belőle. (Nagyobb és kisebb pohárral a közepét)

Zsu!
Nagyon édi a kis Alexa. Nálunk sem szoktak jó képek készülni. Mindenki utál fotózkodni. Ezért egy normális karácsonyi képünk sincs.

Csujzi!
Örülok, hogy jelentkeztél.

Melinda!
Tök jó, hogy fincsi lett a káposzta. Ne izgulj te sem fogsz kimaradni a minitaliból. Ha legközelebb megyek Dunaújvárosba akkor összehozzuk. Egyébként szupi a kiságyatok. Nekünk is van ilyen, csak fehérben. Ez fog felkerülni Bp-re, mert a nagyobbikat a FAKTUM-ot itt hadjuk anyunál, ha jövünk legyen mibe aludni a picinek. Mi egész nyáron Miskolcon szoktunk lenni.

Pepike!
De jó, csak így kiugrottatok. Úgy látom te is ruhamániás vagy.

Na bedugulok,

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK mindenkinek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, Márti: irigy-irigy!!!! :oops: :lol: :lol:

Pepike! Azanyádúristenit :shock: isteni volt az íze a túrófánknak, a kutyák megvesztek érte. :wink: Nem az íze, az állaga miatt került az udvarra a hóba. Vagy szép aranybarna volt, ragacsos középpel (mintha túrókrém lett volna bene :oops: ) vagy ha lassú tűzön próbálkoztam, nagy nehéz zsíros izéke lett.
Úgyhogy a talira jössz nekem egy adaggal, hogy tudjam, milyen, ha sikerül :wink:

Ki megy/ment bulizni?? Mi kisfiaimmal itthon dajdajozunk, gyerekpezsgőzünk, trombitálunk, tévézünk, ja és etetjük az ebeket túrófánkkal... :lol: Apa dolgozik, mint minden évben. Emiatt és a nagykutyám miatt úgyis 8 éve elmarad a bulizás, mert ő meg iszonyat fél a petárdázástól. Mondjuk azt én is szívből utálom. :roll:

Ti mivel töltitek az évfordulást?

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Bő forró olajban kellett volna lassan sütni, és 5 perc alatt kész van!!!
Hát, nem tudom hogy sikerült elrontani :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Anyu is már sokszor járt így a túrófánkkal. :( Neki sem sikerül mindig. :(
Mi itthon leszünk kettesben (utálom a szilveszteri kötelező bulikat), nem tudom milyen lesz a TV műsor... ha nem jó akkor játszom közben... Anyuékhoz jön 2-3 házaspár, lehet megnézem őket lent a földszinten. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Nálunk üres a kéró, mérmint anyuéknál Miskolcon. Párszáz négyzetméteren 3-an vagyunk egyenlőre. A lányom a fiam és persze várjuk az apát Bp-ről, de még nem ért ide! A szüleim bulizni, tesómék otthon a gyerekekkel.
Szerintem bulizzunk a neten. Msn konferenciavonal ? Na jó csak hülyéskedek. Szerintem mi is a TV-t fogjuk bámulni, igaz nem sok minden lesz benne.

Ha hazamentem, azaz holnap feldobom nektek az én receptemet. Én sosem rontom el, mert az enyémnek nem híg a tésztája. Igaz egy kicsit ki kell nyújtani és utána pedig ki kell szaggatni. Isteni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Én benne vagyok a netes buliban! :) Most kezdtem el főzni a virslit... Feri meg morog, hogy semmi jó nem lesz a TV-ben. :(

KépKép
KépKép
mni

Hát én is megírtam, délután átböngésztem a TV-újságot, és nagyot csalódtam. RTL-klubbon semmi nem lesz 3db film. Szerintem ez nagyon gáz. (Vagyis nem a filmek, hanem az, hogy nincs szilveszteri műsoruk.) Szilveszteri műsor van a Tv2, MTV1 esetleg Duna Tv.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Zsu,
már én is kezdem magam rosszul érezni, hogy még annyi minden hátra van a vásárlásból. Még csak a kiságyat vettük meg, úgyhogy januárban bele kell húznunk, hogy minden időre kész legyen. Az a cél, hogy március előtt ne szüljek, de hát előre nem lehet semmit se tudni, februárra már jó lenne mindent megvenni.

Beus,
na, örülök, hogy egyforma kiságyunk van, így legalább tudom, hogy jót vettünk. :)

Márti,
nem semmi vagy, hogy ilyen vendégsereget fogadsz még szilveszterkor is, babával a pocakban!

Mi is itthon szilveszterezünk, a TV műsor tényleg pocsék. Szerintem mindjárt fogjuk magunkat és lemegyünk sétálni, amíg be nem indul a petárdarengeteg.

Melinda

Kép
melinda80

Bár az évnek még nincsen vége, lehet hogy négykézláb érek a végére. Ezért amíg még stabilan állunk, BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!!
Puszi mindenkinek Pataki család

pepike

Kép

Kép
pepike

Na, visszaértünk a sétából. Nagyon jól esett! :) A külvárosban jobb volt menni, mert ott nem durrogtattak annyit, aztán mikor a belvárosban jártunk, igencsak szedni kellett a lábunkat, mert elég nagy volt a zsibongás.
Mellénk szegődött egy ideig egy kutyus, úgy sajnáltam szegénykét. Volt rajta nyakörv, szerintem elkóborolhatott otthonról a zajoktól. Jött egy ideig velünk, aztán másokhoz szegődött. Mondtam páromnak, ha most nem lennék terhes, tuti hazahoztam volna és holnap elvittük volna a kutyamentőkhöz, hogy találják meg a gazdiját. Sajnálom az állatokat ilyenkor.

Melinda

Kép
melinda80

Enyém az első 2008-as bejegyzeééés!!!! :P :P :P

Pepike, úgy csináltam, de nem sikerült. Az a pocsék, hogy maradt utána egy nagy adag édesség-ehetnék :? :oops:

Este Gordonnal kitaláltuk, hogy mi a fenének várjuk mi meg az éjfélt a kölyökpezsgőzéssel?! :lol: Ő nyitotta ki az üveget, állatira büszke volt rá!! :lol: Azután elhatároztuk, hogy hamarosan kimegyünk trombitálni az udvarra, csak előbb megmelegszünk kicsit. Elkezdtünk tvzni, majd ugyanazzal a mozdulattal el is aludtunk... Mindezt 10-kor.... Éjfélkor még Norton felébredt a nagy durrogásra :shock: :shock: :shock: és én arra ébredtem, hogy miért veri ennyire a hasamat. :shock: Majd megbeszéltem vele, hogy semmi baj, csak a sok idióta ezzel szórakozik Szilveszterkor, majd megunják, vagy elfogy a muníció, vagy elálmosodnak. :lol: De csak abbahagyják... Éjjel 1:40-kor ébredtem, levetkőztettem a csibét hálóruhába még és alvás reggelig...
NA ilyen Szilveszterem se volt még :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most megy a reklama, hogy nem trombitáltunk. Sebaj, ha pezsgőzni lehet máskor, trombitálni is :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

TYŰHA! MÁR NEM JÖVŐRE, HANEM IDÉN SZÜLÜNK, SŐT, 2 HÓNAP MÚLVA!!! :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

BUÉK csajok!! bizony idén szülünk, de ez legalább tuti szuper év lesz mindnekinek!!

Pati, engem érdekel az úszás, higéniailag akkor oké a hely, ugye?
Látom nálatok is a várkastély a menő, nekem is egy komolyabb készletet kellett vegyek az unokaöcsémnek. még sárkányt is adtak hozzá bónuszban, jó vétel volt :)
nem semmi a fátok, mekkora a belmagasság, hogy elfért??

Beus, meg fogom mutatni férjemnek a babacucc képeidet, mivel szerinte már több ruhája van Eszternek mint nekem, pedig az sem kevés!! de ehhez képest semmi

Niki, minitalizhatunk :) itt vagyok Ürömön közel. jut eszembe, gondoltam holnap felhívom a Kútvölgyit, hogy most is van-e szülésfelkészítés, ott összefuthatunk

Márti, nekem úgy tűnik a mamáddal valami vendéglátós bizniszben kellene lennetek, olyan gyönyörű dolgokat tudtok csinálni, nem semmi!

Szilveszter állati fárasztó volt, én szívesen itthon maradtam volna (bár a tv műsor engem is elriasztott), de láttam a férjemen, hogy ő meg menne, úgyhogy kimentünk a lóversenyre, az nagyon jó poén ilyenkor, még nyertünk is vagy 2000 ftot! :) aztán még haza, aztán el egy buliba, utána meg már a kimerülés végén levittem Attilát (férjem) Szigetszentmiklósra a haverjaihoz, ahonnan ma szállítottam haza érdekes állapotban. még mindig fekszik... na ja minek iszik aki nem bírja. lényeg, hogy én már éjfélkor hulla voltam, de csak fél3kor kerültem ágyba. na de végülis jövőre úgysem ugrálhatunk már ennyit úgy saccolom...

csináltam pár képet én is mert kezd alakulni a babaszoba, illetve van egy új hordozóról (unsex szín... második gyerek esetleges nemére tekintettel) illetve a HM leárazásban egy tündéri kis kimonó ruhát vettünk cipőcskével, na persze ez volt a legfontosabb :) majd talán nyáron jó lesz rá és tudom, hogy nem kényelmes kisruha amíg nem jár, de majd ebben fotóztatjuk Kép Kép Kép Kép Kép :)

KépKép
judit18

jut eszembe, ha valakinek ilyen hordozó kell (maxi cosi cabriofix - nekünk a babakocsi miatt muszáj volt, mert csak ezt lehet rárakni a vázra) akkor januártól vagy 25%kal le van árazva a babyplanetben (de nekünk már 30án odaadták az akciós áron)

KépKép
judit18

BUÉK Mindenkinek!
Judit, szerintem lesz holnap szülés felkészítő, mi is szeretnénk menni. Sőt csütörtökön lesz az apás szülés, arra is mennék... :) Jó lenne ott talizni, legalább nem lennénk egyedül. :)
Nagyon szépen alakul a szoba, szuper lesz! :)

KépKép
KépKép
mni

B.U.É.K.! Mégegyszer mindenkinek. Mi itthon voltunk, lightos szilveszter volt, de nekem tetszett.
Valaki nem tudna adni valami ötletet adni köhögésre, tegnap este óta köhécselek.Olvastam, hogy hagymatea jó rá, de azt nem nagyon bírnám meginni. S.O.S!!!!

Kép

Anita
gy.anita

Sziasztok!!!

Pati!
Mi is hasonlóképp töltöttük a szilvesztert a lánykámmal.
A fánkot sajnálom hogy nem sikrült, én ma is sütöttem és nagggyyyon finom lett!

Judit18!
Szép a babaszobátok, sajna nekünk nem lesz saját szobája, velünk lesz egyenlőre bár ha tudnám se raknám külön, Pepi is velünk volt.

Anita!

Szerintem a hagymatea a legjobb köhögésre, nálam jobban senki sem undorodott tőle, de hidd el 2 nap alatt helyre hoz, és ha ugyan úgy beízesíted mint a rendes teát érezni sem lehet a különbséget!!!

Sok puszi
Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Helló!!

A duna tv-n megy egy nagyon érdekes film a fogantatásról és a magzatfejlődésről !!!!!!!!
Nekünk leesik az állunk apával, nézzétek!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Pont most hívott anyu és mesélt erről a műsorrólAzt modja nagyon klassz és humoros volt :wink: sajna nekünk nincs Duna TV :(

Anita!

Köhögésre nagyon jó egy homeopátiás szirup,a neve:Stodal.Nyugodtan használhatják kismamik,teljesen ártalmatlan!!Én is ezzel gyógyultam ki a nagyon erős köhögésből!!

Én is ma fészekrakásba kezdtem...végre átvittük a szekrényt Krizsikétől Olivér szobájába(Krizsikének is végre összerakta apa a szekrényt),szal kezd alakulni a szoba :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike!
Naponta hány csésze hagymateát lehet inni?

Kép

Anita
gy.anita

Anita!

Én nem szoktam erősre csinálni azaz ha forr a víz beledobom a hagyma héjat és ahogy beszínezi a vizet lekapcsolom és leszűröm.
Mi ezt isszuk mostanában folyamatosan 1-2-litert de nem hinném hogy lenne káros hatása bármennyit iszol belőle, csak talán hatásosabb!

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?