BUÉK csajok!! bizony idén szülünk, de ez legalább tuti szuper év lesz mindnekinek!!
Pati, engem érdekel az úszás, higéniailag akkor oké a hely, ugye?
Látom nálatok is a várkastély a menő, nekem is egy komolyabb készletet kellett vegyek az unokaöcsémnek. még sárkányt is adtak hozzá bónuszban, jó vétel volt
nem semmi a fátok, mekkora a belmagasság, hogy elfért??
Beus, meg fogom mutatni férjemnek a babacucc képeidet, mivel szerinte már több ruhája van Eszternek mint nekem, pedig az sem kevés!! de ehhez képest semmi
Niki, minitalizhatunk
itt vagyok Ürömön közel. jut eszembe, gondoltam holnap felhívom a Kútvölgyit, hogy most is van-e szülésfelkészítés, ott összefuthatunk
Márti, nekem úgy tűnik a mamáddal valami vendéglátós bizniszben kellene lennetek, olyan gyönyörű dolgokat tudtok csinálni, nem semmi!
Szilveszter állati fárasztó volt, én szívesen itthon maradtam volna (bár a tv műsor engem is elriasztott), de láttam a férjemen, hogy ő meg menne, úgyhogy kimentünk a lóversenyre, az nagyon jó poén ilyenkor, még nyertünk is vagy 2000 ftot!
aztán még haza, aztán el egy buliba, utána meg már a kimerülés végén levittem Attilát (férjem) Szigetszentmiklósra a haverjaihoz, ahonnan ma szállítottam haza érdekes állapotban. még mindig fekszik... na ja minek iszik aki nem bírja. lényeg, hogy én már éjfélkor hulla voltam, de csak fél3kor kerültem ágyba. na de végülis jövőre úgysem ugrálhatunk már ennyit úgy saccolom...
csináltam pár képet én is mert kezd alakulni a babaszoba, illetve van egy új hordozóról (unsex szín... második gyerek esetleges nemére tekintettel) illetve a HM leárazásban egy tündéri kis kimonó ruhát vettünk cipőcskével, na persze ez volt a legfontosabb
majd talán nyáron jó lesz rá és tudom, hogy nem kényelmes kisruha amíg nem jár, de majd ebben fotóztatjuk