Hahó!
Még egyben.
Már kezdek bekattanni...
Tegnapi ctg rendben volt, voltak nagy fájások már, de rendszertelenek. A két ünnep között fullon van a klinika, nincs időpont semmire.
Döbbenet, a 40. héten vagyok és nincs idejük ránézni az emberre! Szerdán megyek újra, vizsgálat, ctg, uh, áramlásmérés... Január 12-ig nem indítja be a doki.
Azért remélem, nem húzzuk addig. Abban szinte biztos vagyok, hogy 2008-as baba lesz. De január 2 apja szülinapja, jöhetne akkor, élete legszebb ajándéka lenne!
Szezso, sajnálom!!! Fel a fejjel, kitartás, és sok erőt, meg ölelés meg minden!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++ Aludj egy nagyot, vasárnap ugye nem fogsz dolgozni?
Kati, mire mentek a Szabadtérin? Szép ajándék a jegy, irigykedek rád, én most nem fogok eljutni valószínűleg.
(Most olvastam, hogy felgyújtották a Dóm téren a betlehemet, a Dóm is megrongálódott. Döbbenet, milyen primitív emberek vannak!!!)
Bettike, ez igen! Tecc a görbéd!
Csak így tovább, fölfelé! Vagy egy nagy esés és utána fölfelé!
Baba, szurokhegyek mennek neked, de szép szilveszteretek lenne!!! Nem én lennék az egyetlen, aki nem ihat majd pezsgőt hehhe...
Kata, te mazochista vagy?
Ünnepek alatt fogyózni??? MInden elismerésem a tiéd, én tegnap bevettem magam az ágyba, egész nap csak feküdtem (na jó, közben papírmunkát csináltam), és a sütistányér ott volt mellettem!
De jó, mert lassan egy hónapja nem mértek le, nekem meg nincs otthon mérlegem...
Zsu, ez a videó...!!! NAgyon megható!!!
Bonikám, szép karácsonyi ajándékot vittetek haza!
Örülök, hogy jobban vagy a vukot illetően!
Snufi, irigykedek ám! Micsoda szilveszter!!! Jaj de jólesne egy szauna, egy masszázsért meg ölni tudnék...
BálnaelefántIlcsi elterülve