Új privát üzeneted érkezett!

Elhessegettem apát.

Szezsó! Szerintem normális, ne aggódj!
Ha nem dolgozik a dokid, más nem is csinálja meg az inszemet? Biztos van helyettes ilyenkor.

Zsú! Gyönyörűek vagytok!

Kata! Asszem, most nagyon irigy lettem az 5 kg mínuszodtól. Ha megideologizáljuk, én is fogytam, úgy, hogy zabáltam és nem híztam :lol: ...nálam ez már fogyás!
...most foglalom írásba az újévi fogadalmaimat :wink:

Baba! helyzet? Nincs barna, ugye?

Bettike! Hőőőőő, de jóóóóó! Én is elkezdtem mérni, de túl nagy az ünnepi lustasági hányadosom, hogy sikerüljön is mindig ugyanabban az időben. Apjuk hagyta-e magát...háááát....igen. :oops:

Kati! Azé' jó ez a téli szünet, ugye?

Boni! Gyógyulást a gépednek. Nekemis döglődik, még mindig.
zölddisznó

Sziasztok!

Szezsó (((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

BAbim+++++++++++++++++

Tesó jó szilveszterezést!

Kati örülök, hogy jól vannak tesódék!

ZSu nagyon megható, biztos a szűk calád elérzékenyült, éppúgy mint mi!
:lol: akkor pár napig jó közel voltunk

:wink:

KAtám -5 kg? de ügyi vagy!

Zöldi apa hagyta magát?

:wink:

BEttike, szép a hőd!

GAby

:lol:

Nemsokára megyek a 2.uh ra... jelentem nincs hányingerem... és a cicik is csak minimálisan fájnak.. :? csak amensiszerű hasfájás van esténként...
Vendég

Cocim, köszi, nincs.

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Lányok!

Köszi a vigasztalást, aranyosak vagytok!!! :D

Már jobban vagyok lelkileg, egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam a dokim, és január 2-án mehetek is UH-ra. :lol: azt mondta, akkor megbeszéljük a továbbiakat.

Babim: puszillak!!! :-D

Coca, néha át szokta adni másnak az inszemeseit, de én ezt nem nagyon szeretném (már hallottam olyat, hogy a felkért doki elhúzott haza, aztán az asszisztens futkosott a többi dokihoz, hogy valamelyik csinálja már meg...)
Majd 2-án kiötlünk valamit, úgy tudom, sokat fog dolgozni év elején, úgyhogy szerintem nem lesz gond. (Végülis itt a kórházban az ügyelet azért necces, mert másnap szabadnapjuk van..)

Boni: minden oké, ne izgulj!!! Mikor lesz az UH?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó örülök, hogy jobban vagy! én is 2.án megyek UH-ra!
AMikor az én dokim enm vpolt itthon,én sem akartam máshoz menni! kell a bizalom!

:lol:
Vendég

Hahó!

Még egyben. :roll: Már kezdek bekattanni... :shock:
Tegnapi ctg rendben volt, voltak nagy fájások már, de rendszertelenek. A két ünnep között fullon van a klinika, nincs időpont semmire. :shock: Döbbenet, a 40. héten vagyok és nincs idejük ránézni az emberre! Szerdán megyek újra, vizsgálat, ctg, uh, áramlásmérés... Január 12-ig nem indítja be a doki. :shock: Azért remélem, nem húzzuk addig. Abban szinte biztos vagyok, hogy 2008-as baba lesz. De január 2 apja szülinapja, jöhetne akkor, élete legszebb ajándéka lenne!

Szezso, sajnálom!!! Fel a fejjel, kitartás, és sok erőt, meg ölelés meg minden!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++ Aludj egy nagyot, vasárnap ugye nem fogsz dolgozni?

Kati, mire mentek a Szabadtérin? Szép ajándék a jegy, irigykedek rád, én most nem fogok eljutni valószínűleg. :D (Most olvastam, hogy felgyújtották a Dóm téren a betlehemet, a Dóm is megrongálódott. Döbbenet, milyen primitív emberek vannak!!!)

Bettike, ez igen! Tecc a görbéd! :wink: Csak így tovább, fölfelé! Vagy egy nagy esés és utána fölfelé!

Baba, szurokhegyek mennek neked, de szép szilveszteretek lenne!!! Nem én lennék az egyetlen, aki nem ihat majd pezsgőt hehhe... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, te mazochista vagy? :wink: Ünnepek alatt fogyózni??? MInden elismerésem a tiéd, én tegnap bevettem magam az ágyba, egész nap csak feküdtem (na jó, közben papírmunkát csináltam), és a sütistányér ott volt mellettem! :lol: De jó, mert lassan egy hónapja nem mértek le, nekem meg nincs otthon mérlegem... :wink:

Zsu, ez a videó...!!! NAgyon megható!!!

Bonikám, szép karácsonyi ajándékot vittetek haza! :wink: Örülök, hogy jobban vagy a vukot illetően!

Snufi, irigykedek ám! Micsoda szilveszter!!! Jaj de jólesne egy szauna, egy masszázsért meg ölni tudnék... :D

Kép BálnaelefántIlcsi elterülve :-)

Kép
szilcsi

Boni, akkor menjük együtt UH-ra :lol: :lol: :lol:

Szilcsi: nem is vagy bálna :D nem is híztál sehova, csak rádnőtt egy nagy pocak :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Velem is együtt mentek uh-ra, én is szerdán megyek! :wink: Akkor a szerda izgis nap lesz! Meg a hétfő is Baba miatt!

Hát akkor ez a nagy pocak kb. 14-16 kilót nyom, mert ennyit híztam. Hónap elején tartottam 14 kg-nál, azóta meg csak egyfolytában eszek. :shock:

Kép
szilcsi

Babim! Laptető! :wink:

Szezso! Ez jó! Ránőtt Szilcsire egy pocak! :D :D :D :D Egyébként akkor tüntetésre fel!

Pedig már azt hittem, hogy Szilcsi azt írja, hogy megszült, vagy indul szülni, vagy már itthon van! A végén mégis csak kihúzza rendesen! :lol:

Boni! Hamar letudtad Vukot! :wink:

Zöldi! Na jó bevallom az én lustasági hányadosom is! Kb. a görbém nem ér semmit, mert mindig akkor mértem, mikor felébredtem! Ez reggel 6 és délelőtt 10 között változik naptól függően! De így tök kafán néz ki! :roll:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi itt is csak megerősíteni tudom szép kismami vagy és nem folysz szét....

Akkor csajok akkor 2 án csoprtos Uhra megyünk!
Vendég

Köszi a dicséreteket, egészen elpirulok. Pedig nagyon ormótlannak érzem magam.
Lassan hazakocsiztatom ezt a rámnőtt pocakot, :lol: (tényleg jó duma Szezso!!!), mert nem marad nyugton, állandóan kinyomogatja a kis dudorait itt-ott. Mondjuk sétáltunk a Corában vagy 2 órahosszát. :shock:
Puszi mindenkinek, én már mindig csak elbúcsúzom, hátha már a jó hírrel jön valaki majd (Ceninek és Boninak tudom a számát), hátha...
Szóval boldog új évet, ha nem szülök, valszeg akkor sem jövök már az idén, nem tudok honnan netezni.
Baba, neked nagy-nagy szorítás!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szilcsi

Szilcsi nekem bátran üzenhetsz, tűkön ülök értetek! :lol:
Vendég

Bettike csak lazán ! így tovább! :lol: legalább enm monfdhatják, hoyg rágörcsölsz a hőmérőzésre! :wink:
Vendég

Szilcsi! Jó szülést!
zölddisznó

Gyorsban :oops: elolvastam a termést.

(((((((((((((Szezso)))))))))))))

Kata: gratu.

Babim: +++++++++++++++

Bettike: írtam privit tali ügyben.

Szuper a szálloda, a wellness rész pláne, kint a -5 fokban 2 órát áztattuk magunkat a jakuzziban koktéllal a kezünkben, szauna, színterápia,.... masszázs holnap lesz!

Pusz-pusz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Szilcsi, gyors szülést kívánok! Szerintem egyáltalán nem nagy a pocakod!!

Snufi, további jó wellnesselést!

Boni, tényleg hamar letudtad vuk-ot! Szerencsés típus vagy!

Ma megyek demjén koncertre! Már várom!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

sziasztok
jelentem olyan sűrű rózsaszín köd van még, hogy vágni sem lehet :) :lol: majd gyártok az óráról képet :)
welness: mi ide megyünk majd apával az üdülési csekkből http://www.villavitae.hu/villavitae.htm

Zsú
fantasztikus volt Marciról az összeállítás :)

Szilcsi
tényleg nem vagy bálna, gyors szülést kívánok :)

Kata
jó mulatást :D rám is rám férne az 5 kiló minusz, de meg lett mondva, hogy csak úgy fogyhatok, ha cici marad :lol: :lol: és nem is kell fogynom szerinte :shock:

Coca
neked mi lett a fogyis tickereddel? :lol: karácsonykor nincs fogyi, mi? :lol: én már rá sem állok a mérlegre :lol:
Boni
örülök hogy vuk gyorsan távozott :) igaz lehet még visszanéz :roll:

Snufi
irigy-irigy

Szezso (((((((((((((((((((((((((((SZEZSO)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gaby25

Bettike
szép a görbéd :D

Babim
mizú??? ticker szerint ma vérvétel, hírek???
gaby25

Jó reggelt! Naná, hogy nincs fogyis ticker az ünnepek alatt!

Gabi! Rózsaszín köd jó! Wellness kastély szuper!

Kata! Demjén koncert irigy disznó!

Ki hová, mit Szilveszter?
zölddisznó

Jó reggelt!

KAtám extramódon veled leszek lélekben a Demjén koncerten! :lol:

GAby szóval rózsaszin? szép hely!

BAbim+++++++++++++++++++++++???????????????????

Zöldi mi szilveszter itthon hármasban! nyugdijjasbuli lesz!

jaja Vuk most elhagyott nem nagyon várom vissza! :P
Vendég

No én meg jól elmegyek a piacra csülköt, meg lencsét lőni.
zölddisznó

Hol van Baba?
zölddisznó

És többiek?
zölddisznó

Nagyon boldog új évet mindenkinek!

Puszi

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Most mentek el tőlünk Snufiék! :lol: Tök jó volt! :lol: Legalábbis szerintünk! :lol:
Szimpik, aranyosak, beszédesek! :lol:
Csak nem nagyon fogyasztanak! Bár, ahogy elmesélték a szállodai menüt nem is csodálkozom! :wink:

Remélem vissza is találnak és még az út is jó lesz! +++

Kép
bettike
Eger

Eltűnt a Babánk!
zölddisznó

Bettike! Az idén már nem tesztelsz?
zölddisznó

Bettike de jó! :lol: ahogy visszaemlékszem amikor mi Parádsasváron voltunk én se bírtam volna mást enni.....

BAbim ????
Vendég

Erdő szélén ezüst fenyő havasággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon boldog, babás, két csíkos új esztendőt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Mindenki téved! Holnap lesz vérvétel reggel 9-kor!

babaimádó
Kép
babaimado

A ticker téved!
Teganap azt írta 2 nap, ma meg azt, hogy ma van. Ez bolond!Holnap!

babaimádó
Kép
babaimado

Na, megjavítottam, nem tudom, mi történt vele az éjszaka!! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Kijavítottam már a tickerem! :lol:

Zöldi! Mivel már csak holnap tesztelhetek az idén! Az meg 11 dpo, így majd jövőre! :lol:

Szerintem utcsó nap Babimé a plusz! Első nap meg az enyém! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

BAbim drága akkor holnapra nagyon drukkolok!++++++++++++++

BEttike együtt is lehettek pozitívak! :wink:
Vendég

Helló!

Baba, Bettike, nagyon szorítok nektek a háttérből, és persze még annak, akinek kell, legyen a 2008-as év "terhesebb" :wink: , mint az idei, sok egészséges babát az arra vágyóknak! Kép

Boni kismami, remélem, minden okés! Pocisimi!

Szilcsi, nálunk apuci mondta, hogy majd meglátom, hogy 4-én születik a gyerek (anno), mert Ő tudja. Hát tényleg akkor bújt ki a picikém. :wink: Sok szerencsét a 2-ához!

Cupp
Vendég

Mindenkinek Boldog Újévet!

babaimádó
Kép
babaimado

Én meg inkább boldog új évet!
zölddisznó

Sziasztok!

Szerencsésen "hazaértünk" a szállodába. Bettike és férje nekünk is nagyon szimpatikusak!!!!! És igenis fogyasztottunk!!!!!! :wink: Ha nem is sokat,..... :lol: Az idő rövid volt, de majd amikor ők jönnek hozzánk!!!! Szeretettel várjuk őket és természetesen Mindenkit, aki felénk jár!!!!

Ma eszenciális masszázson voltam, holnap csokisra megyek. :oops: :D :oops:

Babim: holnapra +++++++++++

Bettike: holnaputánra +++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Köszönjük, de Danit illeti a dicséret!!! :wink:

Pfúú, Snufi én most naon irigykedem rád. Én is annyira szeretnék eljutni egyszer velneszelni!!!! :lol: Érezzétek jól egymást!

Baba, minden drukkom a tied!++++++++

Boni, cici fájdalom nálam is ilyenkor volt múlóban, aztán jönnek aa P.A. cickók. Na az isteni. :lol: Hányingerről meg nem tudok nyilatkozni!

Kata, milyen volt Feri?

Szilcsi szülessen 5-én! És nálunk lesz a babazsúr. :lol: Szép kismami vagy, egyáltalán nem nagy a pocód!

Bettike, neked is drukk!!!!

És akkor:

Kép

Nagyon Boldog Kétcsíkos Újévet kívánunk mindenkinek!!! Zsú, Marci és Dani

kispiskóta

Sziasztok!

Baba++++++++++++++++++++!!

Szilendi, rájöttem a neved rövídítésére! :wink: :D

A Demjén koncert egyszerűen fantasztikus volt, mindenki sajnálhatja, aki szereti s nem volt ott!! Hangom este egy szál sem volt, most meg teljes rekedtség!!!! Jövőre is ott a helyem igaz akkor V Motorock lesz!!

Kép
kata05

Boldogabb Új és babás Évet kívánok Nektek....és magamnak! :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
kata05

Jó reggelt!

KAtám hidd el sajnálom is! :lol: de örülök, hogy te jól érezted magad4

és ügyi vagy, hogy rájöttél a Szilendire :wink:

ZSu mond meg Daninak, hoyg naggyon ügyi :lol: a főszereplőt és a két statisztát is csókoltatom!
Vendég

Boni, jövőre babát a nagyira hagyod és jösz velem! :wink: :D

Kép
kata05

Egyébként aki lemaradt Rózsikáról, az ma kicsit bulizhat vele, mert lesz a 95 ös koncertje a Tvben! délután :lol:
Vendég

Sziasztok!

Babim! +++++++++++++++++++++++++
(Pozitív tesztről álmodtam!) :wink:

Köszi a drukkolást csajok! :lol:
Én hatalmas reményekkel zárom az évet és nyitom az újat!
Kép

Jaj rosszul írtam! Holnap még tuti nem lesz teszt, mert holnap jövünk haza a buliból, így holnap azt sem tudom, hogy észnél leszek-e! :oops:

Kata! Apjuk is volt veled koncerten?

Snufi! Na jó igaz, végül is! Csokis masszázs? Majd azt meséld el részletesen!

Én meg már nagyon szőke vagyok! Ha nem írjátok, nekem fel sem tűnik Szilendi neve! :oops: :oops: :oops: Már mint, hogy miért is ez lett!

Kép
bettike
Eger

Nyugi, Bettike, én barna vagyok és mégis csak most jöttem rá!
Párom, anyukám sőt még a nagyim is volt a koncerten!!! Nagy rajongók vagyunk! :D

Kép
kata05

Sziasztok!

Ezerrel drukkolok nektek és kívánom, h 2008-ban mindenki amint lehet, babás legyen!!!!!

Kép Kép

babszika

Sziasztok!

Bettike: eddig jó, csak így tovább azzal a görbével :lol: Tudod milyen a csokimasszázs? Bekennek csokival, de nem Te nem ehetsz belőle = kínzás! :lol:

Kata: akkor ti ilyen Rózsi-rajongó família vagytok? Akkor a bébitek is az lesz majd, vihetitek koncertre :lol:

Csajok, én 5 éven belül a következő nevek valamelyikén szeretnék visszatérni (csak azért írom le, hogy majd felismerjetek :lol:
Bendli
Libend
Adli
Liad
Bend** (a vége majd később dől el)
**bend (az eleje később dől el)
:lol: :lol: :lol:

Jó szilvesztert mindenkinek!!!

Ja, és BABIM???????????????????????????? Epedve várunk a jó hírekkel!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso