Kataa
a válasz:
Mivel a szolgáltatás augusztus közepétől indul, egyelőre a létszámról nem
tudok nyilatkozni. Az eddigi érdeklődők ősztől vennék igénybe a
szolgáltatást. A létszámot úgy képzeltük, hogy egy helyen maximum 5 gyerek
lenne és 2 baby sitter vigyázna rájuk.
Szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez nem intézmény, mindössze arról van
szó, hogy pár baby sitter "összeáll", így jobb, több szolgáltatást tudunk
nyújtani, anélkül, hogy a szülők pénztárcáját jobban megterhelnénk.
A felügyelet ára napközben (08-17) 500 Forint/óra, este (17-22) 700
Forint/óra, éjszaka (22-08) 400 Forint/óra.
Zita
Nagy Gratula Solyminak!!!
Ági
Szia itt közöttünk!!
Örülök, hogy szerencsésen megúsztátok a balesetet!!
Én is az éjszakai keléssel küzdök, most ott tartunk, hogy leredukáltam 1-re. Ezt úgy csináltam, hogy amikor ébred, csak megigazítom, visszafektetem szépen és NEM emelem fel. Tapasztalataim szerint soxor csak az ölelés hiányzik nekik. Így hamar alszik is megint, tápszert kap még ő is, de éjjel már csak max 50ml-t iszik meg, így a következő lépés (jövő hétre tervezem) az lesz, hogy tápi helyet vizet v. teát fog kapni. Elvileg így hozzászokik, hogy nincs kajcsi, és úgy hallottam hamarosan az ivást is elhagyja majd.
de jó lesz egybe aludni vagy 6-7 órát!!!
Zsani
ok, én csak azért mondtam, mert ilyen is van. Amúgy azt hiszem, mi benne lennénk, amúgy is szoktunk arra menni és megyünk jövő héten is. Csak nálam az a gond, hogy időpontot nem tudok, mikor jó nekünk, így max. az lesz: ha épp jó, megyünk, ha nem, akkor megyünk máskor
Manó
Akkor miért nem jöttetek tegnap?? Én kérdezgettem, hogy van-e valakinek kedve Dagályozni egy kicsit, mert mi kint leszünk??!
gumicukor
hát nekem az ülés már azonnal utána ment: megúsztam gátmetszés nélkül az egészet!!
Dodesz is magát választotta el- csak ő 6 hónaposan
mondjuk nem volt már valami sok tejem, de azért még egy-két szopi belefért volna. De egyszerűen nem volt hajlandó, hiába próbálkoztam
Én nem dolgoztam már, mert az én munkahelyem Budaörsön volt, és nem volt kedvem ott lenni 8órában, közben 2-t még tömegközlekedéssel tölteni. De úgy is számoltam, hogy mivel a táppénz nem járulékköteles, így alig kaptam kevesebbet, mintha melóztam volna. (20e volt így a különbség) - így úgy döntöttem, annyiért nem járok be.
Nálam amúgy az is volt a baj, hogy nagyon rossz tanácsokat kaptam már az elején. A kórházban is + a gyerekorvos is azt mondta, hogy szigorúan tilos két mellből szoptatni, elég egyből, ha nem elég akkor tápszerezzem. Így én hülye bevettem ezt, és jó leapasztottam magam. Utána, meg mire rájöttem meg utánaolvastam, hogy ez mekkora baromság, akkor már késő volt. Pedig iszonyúan küzdöttem, jó nektek, hogy nem tudjátok, mmilyen az. Remélem a következő gyerkőcnél jobb leszek majd
Jaj, már annyiszor akartam kérdezni: ki az aki Dentocart ad a gyerkőcnek rajtam kívül??? utánaolvastam, hogy a fogacskák kibújásáig ajánlatos mindenképpen, de max 12 éves korig. Csak arra lennék kíváncsi, ki meddig tervezi adni?
szép napot mindenkinek:
Rit és Dodi