Új privát üzeneted érkezett!

Hali:IBM!

Már vártalak hogy jelentkezz!!! :lol: A csúcsot úgy tettük fel hogy a fa fekvő helyzetben volt.Kicsit ferdén áll az egész fa,de nem baj.

Úgy látom sokat hadakozol a rókákkal!!Te szegény biztosan rosz lehet!! :( De azon kívül minden oké ugye??

Bondi:Örülök hogy sikert aratott a masni,én is csináltam!!
Nálunk nagyon szépen sikerült a karácsonyi éneklés.23.-án egy kis koncertet adtunk misztériumjátékkal egybevéve.Amikor a csendes éjt énekeltük többen sírtak .Legalább is ezt mondták akik lent voltak./mi a kóruson énekelünk a templomban/Nektek jól sikerültek a fellépések??Mit kaptál ajándékba?

Wera:Domi is puszil téged.Vigyázz mert nagyon tud hízelegni!!! :lol:

KépKép
henka76

Szia Henka!

A rókakomán kívül tudtommal minden oké!
Sikerült elhagyni a Duphastont is,már 4 napja nem vettem be egy szemet sem,alőtte fokozatossan csökkentettük a 3X1-et!
Kicsit paráztam! Na jó nem kicsit,NAGYON!
Merrt azt mondta a doki,hogy ha görcs vagy vérzés lép fel AZONNAL vissza kell állni!
De nem volt semmi,most már remélem nem is lesz!
Holnap kell felhívnom a dokit,kérte,hogy csörögjek és csak annyit mondjak,hogy jól vagyok! :lol:

Veled mi újság?
Vérnyomi?
Lelked?
Remélem ill. biztos vagyok benne,hogy Domika sokat segít és hamar újra babásodhatsz!
Szorítok neked nagyon!

Többiek???????????

Kép

Kép
ibm

Ma voltunk dokinál. Volt Uh is. Bpd 26mm, 13 hétnek felel meg. Kicsit kisebb, mint a terhességi kor, de azt mondta a doki, hogy nem számít. Amúgy mindene megvan, jó a szívhangja és a placenta a hátsó falon tapad. Szóval minden ok. Remélem a mérete meg azért ekkora, mert pici lányka lesz :) De persze ezt még nem tudjuk.
Jan. 11-én kell mennem Afp-re.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
szly27

Szly!

CRL-t nem tudsz?
Csak kíváncsiságból,mindig összehasonlítom az enyémmel!
Ne izgulj majd megnő!
Örülök,hogy minden rendben van!
És tök jó,hogy a placentát is tudod,nekem azt még sose nézték vagy legalábbis nem mondták!
Én jan. 7-én megyek afp-re.

Kép

Kép
ibm

Halihó Mindenki!

Ma leutaztam vidékre, tudjátok, szülőkhöz. Isteni itt, csak kár hogy apát otthon kellett hagynom mert dolgozik. Ma füstölt a feje az idegtől mert a köcsög főnöke elvette a jövőheti egyik szabadnapját. Így csak 1 marad neki, ráadásul még 2x előbb is kell bemennie 2 órával. Hogy miért? Mert biztos nagyon sok lesz a vendég. Hogy miért nem hivnak be valaki mást is? Csak! :evil: Hát... próbáltam nyugtatni szegényt, de igazság szerint én is rendesen bepöccentem hogy hogyan lehet valaki ennyire szemét. Na mind1. Már csak 1 hónapot kell kibírnia mert február 1-től márc.15-ig fizu nélküli szabin lesz. Ez kötelező. :? De legalább tud pihenni. Remélem legalábbis. :)

Amúgy minden ok. Ma barátnőztem 1 kicsit, holnap Anyával meglátogatjuk a helyi esküvői ruhaszalont, remélem nyitva lesz. Este megint barátnőzés, lehet hogy nagymamázás, majd meglátjuk.

Szly - nekem is mindig más kort mondtanak a méretek szerint... oda se neki! :wink: A lényeg hogy a többi dolog rendben legyen! Gratula! Kaptál fotót? Ha igen, tedd föl nekünk! :) Már csak pár hét és kiderül a neme is! :D (Sose gondoltam volna hogy ez engem ennyire izgatni fog! De már annyira várom hogy tudjam! Gondolom más is így van ezzel! :D )

Ibm - nagyon szép a babanaplótok! Én is az Alexandrát javasolnám egyébként. Pont ilyet nem láttam (attól még lehet), de nagyon sok szépséges dolog van ott a babákról! Csilliárdokat ott lehetne hagyni... :roll:

Muffin - :shock: nem csoda hogy kiakadtál, rohadt egy védőnőt fogtál ki! Nem lehet esetleg valaki máshoz járnod? TUdom hogy ez olyan körzetileg hovatartozós dolog, de én vagyok olyan forrófejű, hogy rögtön a főnökéhez mentem volna! Azért meg kell dícsérjelek, Te nagyon ügyes voltál, hogy nem küldted el az anyjába! :twisted:

Most mennem kell, mert öcsiterror van! :P :lol: Mindenkinek sok puszi!
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak kicsit punnyadtan...
A lelkemmel van egy kis gond...

Tömören:
A mi kis családunk sajnos nem az az összetartó fajta, (nem miattam..), és most egy kicsit magam alatt vagyok :cry: :cry: :cry:

(Nem kicsit..)
A nővérem 16 év házasság után lelépett, és most mindenkinek el kell fogadnia, hogy az ő kis életét kell a jó útra terelgetnie!

Mindenben segítek neki, de sanos én sem vagyok mindenható.
Ezt tudhatta, amikor dobbantott...
Hogy nem lesz könnyű...
Most pedig én vezeklek miatta...
Hát, ennyi...
Mára már jól kibőgtem magam.

Nos, majd holnap jövök. Remélem, jobb kedvem lesz.
Vendég

Sziasztok!
Kicsit bekukk,mert már megint nem sikerült tegnap se elintézni a munkanélkülit,megint vártam egy csomót,számítógépben felvettek munkanélkülinek,aztán átküldtek egy másik szobába,ott megint ugye kivárni a sorszámot,de ott meg nem tudták még kiszámolni mint hogy,mert ugye azt senki nem mondta hogy kell kérnem a TB-től egy igazolást,mettől meddig voltam gyesen. :twisted: Így aztán irány a TB-aholis ugye pont ott nem volt valamiért ügyfélfogadás ami kelett volna nekem,senki nem tudta megmondani miért nincs,és mikor lessz.Ma megint bemegyünk hátha lessz már,mert 8 napon belül le kell adnom a papírt a munkaügyön-kezd elegem lenni.

Kristike tegnap megkapta az influenza elleni oltást-nem is sírt,csak a végén mondta hogy au :lol: Kapott a dokinénitől négy matricát is amiért ilyen ügyes volt.

Szly:örülök hogy jól van a babód :lol: Nekem 14-én kell mennem vérvételre.Remélem addig beszokik a Prücsök az oviba,mert az elején nem igen tudok menni sehova,mert lehet hívnak az oviból menjek érte.Tegnap a Védőnőt is elintéztem egyben az oltással-megdumáltuk mit hogyan ,vérnyomás stb-mondta vigyázzak,mert a két gyerekkel is 20 kilót híztam,most meg 3-nál tartok,és hogy nehogy toxémiás legyek.A vérnyomásom most nem volt alacsony :)
Na jó,mennem kell,megyek gyorsan hajat mosok,aztán készülünk.Addig is sziasztok.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Látom, kipihentétek az ünnepek fáradalmait, és újra csatasorba álltatok :)

Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk uh-n, ahol a doki nagy nehezen megtalálta a babát - hasi uh volt, plusz hátrahajló a méhem, és 20 mm-esnek, 9 hetes 1 naposnak mérte. Elvileg ez lehetséges, de azt gondolom, nem mért túl pontosan, mert alig látta a babát, és közben hasbaszúrt a vizsgálófejjel, még most is érzem. 8-án megyek a 12 hetes uh-ra - Wera: Hajdú Kriszta dr.nőhöz, talán volt hozzá szerencséd -, remélem, ott már rendben lesznek a méretek...
Láttuk a kezét-lábát, a gerincét, és a szívecskéjét dobogni :D kép, dvd még nem készült, mert annyira picike, így nem tudom megmutatni nektek.

Titanilla, az ünnepek jól sikerültek, csak Anyuéktól késtünk el, mert 24-én délután lefeküdtem Otival egy kicsit, és 3 órát horpasztottunk végül! Anyuék meg kivételesen időben elkészültek a vacsorával... máskor meg mindig mi várunk rájuk.
A vendégek degeszre ették magukat, mi is ugyanezt tettük :)
Ottó nagyon boldog volt, főleg a nagybátyáméknál, ahol egy-két rokonom később érkezett, így háromszor gyújtottunk csillagszórót, és háromszor énekeltük el a Mennyből az angyalt :D és persze minden alkalommal szeretett volna ajándékot is... most is minden reggel megkérdezi, hogy ma van-e a karácsony... fura neki, hogy egyszer csak jött, aztán elmúlt.

Henka, de szép, meghitt lehetett a templomi ünnepetek! Mi egy karácsonyi misét énekeltünk, a szokásos karácsonyi dalokat (bölcsődal, Csendes éj, amerikai dalok), meg Tolcsvay-musicalekből részleteket (Isten pénzéből a karácsonyi dalokat, a Mária evangéliumából pedig a Taníts meg minket, Jézus-t és azt a részt, amikor Mária befogadja méhébe Jézust). Nagyon szép volt.
Domi nagyon édes, látszik rajta, hogy a szeme sem áll jól!
A fátok is szép, és jó, hogy ilyen nagyot vettetek! Mi nem vállaltuk még be, talán jövőre.

Ibm, szép a naplótok.
Jobban vagy? Ne aggódj, minden rendben lesz a babával!

Mia, nálunk bejött, hogy nem kívántam az édességet és fiam lett. Most sem kívánom, de lánynak érzem...

Muffin, sajnálom, hogy a védőnő ilyen csökönyös... elvileg nálunk sincs délutáni időpont (a délelőtti, mondjuk, reggel 8-kor kezdődik), de biztosan kell, hogy legyen tanácsadás délután is egészséges gyerekeknek, hiszen a dolgozó szülők másképp nem tudnák megoldani. Abból az időből igazán lecsippenthetne pár percet a dolgozó kismamáknak. De ha szólsz a mhelyeden, kötelesek elengedni, hiszen terhességgel kapcsolatos teendő ez is, nem?

T.Maria, sajnálom, hogy az ünnepeket beárnyékolta a nővéred ügye. De miért neked kell vezekelned miatta?

Szly, örülök, hogy minden rendben a babával!

Patr, olvasom, h ma mész uh-ra. Mesélj!

Kike, Kristi ügyes volt!
Remélem, végre elintézik neked a munkanélkülit!
Nekem tegnapelőtt mondta a könyvelő nagybátyám, hogy esélyem sincs arra, hogy a gyesen kívül mást is kapjak a második babával, de a könyvelő nagynéném meg majd utánajár, mert ő meg úgy tudja, lehet még tenni valamit. Hát, végül is ebben az évben is megoldottuk valahogy, hogy gyest kaptam, és talán Apa fizetését is emelik, remélem, ezután is elő tudjuk varázsolni azt, amire szükségünk van...

Na, jó hosszú lettem, nézzétek úgy, mintha mindennap írtam volna egy kicsit... :wink:

Kép
Kép
bondi

Ibm! Az én dokim innentől kezdve csak Bpd-t mér. Rolinál is így volt. Pedig én is jobban el tudnám képzelni, hogy mekkora a Crl alapján. Majd gondolom a 18 hetes hivatalos Uh-on megmérik. A placentára én is kíváncsi voltam már. Mostmár azt is mindig megnézik.

Wera! Sajna képet nem kapok, mert a magánrendelőjében Uh-oz, és nincs nyomtatója. Talán majd a 18. hetin, mert az a kórházban van. Bár a 12. hetin is kaphattam volna, csak nem volt papírjuk :( Úgyhogy képem nincs. Már én is nagyon várom, hogy megtudjuk a nemét. Jan. 22-én kell mennem megint. Hátha akkor! Jan. 11-én veszik a vért az Afp-hez.

Kike! REmélem el tudod intézni amit akarsz! Nálunk is ugyanez van. Most ide menj át, most oda, persze mindenütt sor és veszekedés hogy ki jön. Aztán szaladj át a postára befizetni, de mire visszaérsz ebédidő! Szóval nehéz!

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Wera! Jó pihenést neked! Sajnálom,hogy Apa nem tudott menni,de aztán jó hosszú szünete lesz! Szuper lesz!
Készülhettek a lagzira!
Meddig maradsz vidéken?

T. Maria! Sajnálom ami történt,de én sem értem miért neked kell vezekelned miatta?
Ha olyan dolog bántja a lelkedet amit ide leírhatsz és attól könnyebb lesz mi szívesen meghallgatunk!

Kike! Sajnálom,hogy megint nem sikerült intézned semmit,remélem ma sikerrel jársz!

Bondi! Örülök,hogy minden rendben a babával!
Tök jó,hogy így láttátok,én a 12. heti előtt nem sokat láttam belőle,utánna már azért igen,mert hát nő a kis drága!
De a 12. heti hüvelyi volt és ott annyira jól látszott mindene!
Biztos neked is minden rendben lesz!
Én is mindjárt hívom a dokit,hogy jól vagyunk!
Nem bánnám ha behívna egy uh-ra,csak hogy láthassam,de úgysem fog ! :cry: Na mindeggy,majd 8-án megnézem,addig jól megnövesztem!
A náthám egész hamar helyrejött,a hányinger változatlan!
Nemtudom lesz-e még olyan,hogy azt írhatom : ma nem volt hányingerem!

Megyek rácsörgök aztán majd írok,de gondolom semmi extrát nem fog mondani!
Azért nekem még időnként fájdogál a hasam!
Nektek is?

Kép

Kép
ibm

Na beszéltem a dokival!
Azt mondta Magne B6 menjen tovább (ez nem volt meglepő)
és január 7-én afp,8 vagy 9-én találkozzunk!
És Boldog Újévet!
És persze örült,hogy minden oké.

Szóval ennyi.
Nincs teendő,aminek persze örülök!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Én új vagyok itt,de remélem,hogy befogadtok!:) 9 hetes kismama vagyok. Sajnos rengeteg félelmem van,mert januárban elvesztettük a kisbabánkat,minden jel nélkül.Csak az ultrahangon vette észre a doki,én nem éreztem semmit.:( Már vcan egy majdnem 5éves nagyfiam:) vele semmi gond nem volt.Remélem most sem lesz.Kellemes napot Nektek! Cili
cili83
Alattyán

Szia Cili!

Hát persze,hogy befogadunk!
Üdv a csapatban és nagy nagy gratula a babóhoz! :D
Itt többen vagyunk akik hasonlóan jártak mint te és most minden rendben!
Ugye csajok? :lol:
Időnként mi is parázunk rendessen,de azért vagyunk,hogy egymáson segítsünk!
Úgyhogy gyere bármikor szívesen olvasunk és szorítunk nektek!
Ha megkérdezhetem mennyi idős volt az előző baba?
Mikor mész dokihoz?
Mekkora most a babó?
Rosszulléteid vannak?
Írj magadról ha van egy kis időd!
És ne izgulj most minden rendben lesz! :D

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Örülök,hogy jól vagytok,és hogy rendben mentek az ünnepek!

T.maria!

Szerintem minden családban vannak ilyen és ehhez hasonló problémák,vagy pedig még zűrösebbek...
Sokszor el sem bírjuk képzelni... :roll: Mindenütt van fekete bárány,vagy olyan családtag,aki nem tud vagy nem akar megfelelni a családnak.Nálunk is van ilyen.De jelentkezzen az,akiknél nincs valami zűr.És a karácsony intenzívebben előhozza ezeket a problémákat,amikor mindenki együtt van és boldognak kéne lennünk!
Én a karácsonyi ebéden (mindkét nap,csak máshol) alig győztem nyelni,hogy be ne szóljak valamit!! :evil:
Karácsonykor mindig rájövök,hogy van egy-két tahó rokonom,akiket egy évben egyszer is sok elviselni...A nővérem azt mondta,hogy ő jövőre már el se jön ide,mert őt is megbántották.Csak szegényke,ő nehezebben viseli.. :(
Nem is részletezem...

Örülök,hogy vége,a gyerekek örültek,és ez a lényeg! :D

Most pedig várjuk a szilvesztert,amit azokkal a barátokkal töltünk,akiket igazán szeretünk...
Hát igen,a barátait megválogathatja az ember,de a rokonait nem...

Ki hol tölti az év UTOLSÓ NAPJÁT??

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok!
Jól esett!

Amúgy az ünnepek csodásan teltek, addíg...
De arról nem is írok többet. Majd megoldódik!
A legfontosabb, hogy a karácsonnyal együtt elmúlt a hányingerem is...
Remélem, nem kiabálom el!
Már nagyon izgulok, mert egyre közelebb van a jan.7-e, és én akkor megyek dokihoz.
Hihetetlenül izgulok miatta.
Ja, és egyre többet fáj a fejem, talán ezt kaptam a hányingerért cserébe.
Ezzel legalább merek emberek közé menni!
Persze amilyen migrénjeim szoktak lenni, csak a Kefalgin szokott segíteni, meg a sötét szoba, injekcióval.
Biztos ami biztos beszereztem az Algopyrint, remélem, kibírom nélküle!

A lányok nagyon örültek az ajándékoknak, jó volt látni őket.
Totálisan nagymamis hangulatban voltam, mindentől pityeregtem...
Az volt a legjobb, amikor elképzeltem, hogy jövőre megint lesz közöttünk egy kisgyerek, akinek nem kell karácsonyfát díszíteni, hanem a Jézuskát várja tágra nyílt szemekkel!
Olyan jó volt!

Lányok!
Valaki írta, hogy köldök magasságában szokott szúrkálni a hasa.
Mondta a dokinak? Mitől van ez? Egyre gyakrabban érzem, felettébb kellemetlen.

Kislány!!! Na, mi volt?!
Vendég

Szia Maria!

Csak egy gyors válaszra jöttem mert Apa már zavar!
Kinyomtattam végre fotókat magamról meg pirinnyóról az Uh-kat és megcsinálom a terhesnaplómat addig amíg Apa gépezik!
Nekem szokott fájni a köldökömmel egyvonalban,de néha rettenetessen tud szúrkálni,elég éles fájdalom!
Azt mondta a doki,hogy az emésztési probléma.
Nálam így is van,most is jelentkezik időnként de ált. pár óra múlva sikerül elmenni "egy helyre" és megoldódik!
Rendben van a székleted?
Remélem neked is ez a probléma!
És gratula a hányinger megszűnéséhez,nekem kitartó!
A migrénnel vigyázz,inkább vedd be az Algot ha kezdődik nehogy úgy járj mint én!
Azt hittem belepusztulok!

Na majd jövök!
Remélem tudtam segíteni!

Kép

Kép
ibm

Köszönöm!

Egy frászt van rendben!
Rettenetesen szenvedek tőle.
Korábban csak haspuffadás keretében jelentkezett, most már örülök, ha hetente 2-szer sikerül.
Tehát nyakalom a gyümölcsöt, lekvárt, meg minden mindennel, amit persze alap helyzetben még véletlenül sem...
Ez néha bejön...
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam belgyógyásznál itthon reggel norm.volt a vérnyomásom,erre ő mért egy 180/110 est.Azt mondta ez durva,vérvétel,EKG,vizelet,holnapra megyek vissza .Új gyógyszert írt majd kíváncsi leszek használ-e??
Hazajöttünk csengett a telefonom,a főnököm volt,mikor szándékozom már dolgozni menni?Montam ma voltam a dokinál,megvizsgált.Erre ő nehogy már itthon várjam láblógatva hogy mikor áll be a vérnyomásom!!Mondtam most lesz 3 hete a műtétnek/abortusznak/még nem vagyok rendben az után sem.Erre ő az nem műtét neki nem mondjam ,ha nem megyek ő hogy adja ki a szabadságokat.Mondtam ha élne a babám mit csinálna?Akkor keresett volna mást!!Akkor keressen mert én nem megyek vissza.Már nincs meg a kocsim sem amivel jártam 4 faluba helyettesíteni.Anélkül meg nem tudok menni.Mondta köszöni a szolgálataimat a továbbiakban nincsrám szüksége.

Hát röviden ennyi .aranyos volt ugye?Se egy sajnálom ami történt semmi!!
Most itt vagyok még betegben,de utána vagy keresek mást vagy munkanélküli.El vagyok keseredve miért velem van mindez???
Még ez a vérnyomás is!! :evil: :cry: A hasamba is szurkálgat valami
nem tudom mi lehet.Talán hogy volt fehérje a vizeletemben,arra kaptam gyógyszert de még kéne szednem.Nem volt elég.Majd kiderül.Holnap megyek vissza a dokihoz az eredményekért.

Kike:Nem tudod véletlenül 2 év munka után mennyi munkanélküli jár??Időarányosan?

Orsitigris:mi itthon leszünk,most nem megyünk sehová.TI???

Ibm:jó hogy veled minden rendben van. :lol: Szilveszter?

T Maria:Kitartás,látom neked is vannak gondjaid.Most ne gondolj semmire csak a babára és magadra.Atöbbi meg majd lesz valahogy!!

Wera:szívd meg magadat jó vidéki levegővel.szórakozd ki magad.És találj valami szép ruhát!!Már nem sok van hátra a nagy napig!! :D

KépKép
henka76

Sziasztok!

Marcsi - nekem is szokott fájdogálni arrafelé a hasam. Én nem mondtam a dokinak, mert nagyon sokaknak van ilyen szúrkáló izé. Biztos nem baj!

Kike - Kristi tényleg nagyon ügyi volt, reméljük az ovival is ilyen könnyen boldogultok majd! :D

Ibm - sajnálom hogy még mindig olyan szemét kitartó a hányingered! Nem mondom nekem teljesen elmúlt, de tényleg ritka már! Csak elmúlik már lassan!! Én drukkolok, ha ez számít! :wink:

Bondi - még nem voltam az Istenhegyin, majd csak 17-én megyek, de nekem is a Hajdú doktornőhöz van időpontom! Azt mondták ő a legjobb! :) A baba méreteiről csak annyit, hogy nekem is elmérték a 12. hét előtt. Vagy kisebb volt, nem tudom, de már csak 1-2 nap kellett hogy betöltsem a 10. hetet és azt mondták 8 hetes. Aztán a 12. heti UH-on kiderült hogy én gondoltam jól. :wink:

Képzeljétek! Ma elmentünk a helyi ruhakölcsönzőbe és pont volt egy olyan ruhája, ami totál jó volt rám és pont olyan volt mint amilyet szerettem volna. Állati nagy mákom van, mert csak 40 ezer Ft volt a kölcsönzési díja, és most van egy olyan akciójuk, hogy a kölcsönzés áráért meg lehetett venni. Hát azonnal megvettem!!! :D :D :D Nagyon szép, hófehér, elől sok gyönygyöcskével és kézi hímzéssel. A pocija is jó lesz remélehtőleg, mert keresztben van elől 2 réteg anyag, ami lefelé szétnyílik, és abba még lehet nőni bőven. Nagyon remélem hogy jó lesz!!! De ennyi pénzért ezt nem lehetett otthagyni! Ha hiszitek-ha nem, ez volt az első ruha amit felpróbáltam! De annyira ilyet képzeltem el, hogy tudom, hiába mennék utána még egy hónapig, nem találnék jobbat, és főleg nem ennyiért. És rajtam lesz először! El se hiszem hogy ilyen szerencsém volt!!! :D :D Lefényképeztem, ha Anya fölteszi nekem a gépre, megmutatom nektek.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Wera: Nagyon szép a ruhád! Annak idején én is megvettem, igaz Romániában. Kb 6millió lei volt (lehet nem pont 6, de több milió), ami 40000ft volt akkor. Ha kérdezték, mindig azt mondtam, hogy több millióba került :) . Kb egy évvel az esküvő után eladtam egy ruhakölcsönzőnek. Te meg fogod tartani?

A köldök vonalában lévő szúrkálás tuti nem a méh, mert az még sokkal lejjebbb van. Kb 3 ujjnyira a köldök alatt. Inkább az emésztés. Ami nekem is elég nehézkes. Már egyik nap az aranyerem is kijött. Mit lehet enni, hogy lazább legyen?

Henka! Én a helyedben megpróbálnám akár hónapokig is táppénzen tartani magamat. Addig meg hátha összejön a baba, persze ha a vérnyomid rendben van. És akkor nem kell a munkanélküli sem és mindenre jogosult leszel.

Kép
szly27

Most jut eszembe, a ruha lehet 1,5 millió volt. Na mindegy, már nem tudom, de tuti 40000 ft.

Kép
szly27

Sziasztok!

Bondi, kösz, hogy figyelsz! :)
Igen, ma megyünk UH-ra, már nagyon izgulok. Természetesen minden hülyeség eszembe jut. Próbálom nyugtatni magamat, hogy nem lesz semmi baj, minden rendben, de aggódom itt össze-vissza.
Majd ha hazaértünk írok.

Nálam a hányinger már csak esténként van. Nem is tudom miért hívják reggeli rosszullétnek? :lol:

Szly: aranyérre, illetve székletlazításra én zabkorpát ettem, joghurtban. Amikor a lányom született, szülés után volt aranyerem, és a zabkorpa nagyon bejött.

Na, rágom tovább a körmömet, és felhívom az orvost, hogy nem mehetnénk-e hamarabb, mert nyolcra kaptunk időpontot, nem tudom, hogy fogom kibírni addig.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Henka! Nagyon sajnálom,tényleg egy köcsög a főnőköd!
És igazad van akkor keressen mást!
Az a fontos,hogy te meggyógyzlj,rendeződjenek a dolgaid!
Francba a munkával meg az ilyen hülye pasikkal!
Szilveszter?
Hát ha minden jól megy baráti társaságban töltjük 8-an, 4 pár!
Reméljük sikerül összehozni!

Maria! Akkor szerintem tuti az a baj!

Wera! Persze hogy számít a drukkod,de még nem hat!
Nagyon nagyon szép a ruhád és tényleg nagy szerencséd volt!
Nekem ma olyan sokat fáj a hasam!
Szúr meg nyilal meg minden baja van! :cry:
Ha lefekszem jó!
Azt olvastam,hogy ebben a hónapban lehetnek ilyen fájdalmak mert a méh nagyon megindul a növésben és persze a baba is!
Remélem minden ok. odabenn!
Nektek is szokott még fájni?

Patr! Megy a drukk. ,várjuk a beszámolót!

Kike! Sikerült intézni valamit?

Többiek merre vagytok?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de SOS szükségem lenne Utrogestanra. Nem maradt ki véletlenül valamelyikötöknek? Megvásárolnám!
Edit (minyu)
nyaff@vipmail.hu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Wera!
Nagyon szép a ruhád!
Majd az esküvőről is kérek ám képet! :wink:

Edit!
Sajnos nem tudok segíteni!
Doki nem adott?

Ibm!
Ne izgulj!
A fájdalom sajna teljesen természetes.
Attól is függ az erőssége, hogy mennyire nyomja a méh a medencédet.
A másodiknál nekem ez olyan erős volt, hogy megtanultam ülve vasalni!

Lányok!
Olyan zabás lettem...
Az előbb tv nézés közben rámjött, hogy én virslit akarok enni mustárral.
Szerencsére a lányaim megmentettek, mert 5 volt a csomagban, így ők ettek velem 2-2-t, nekem pedig egy maradt.
Nem szeretnék akkora lenni, mint hajdanán... :shock:

Jó éjt mindenkinek!

Kislány merre vagy?!
Kép???????????????????????????
Vendég

Sziasztok :D
Sikerült kikérnem a papírt a Tb-től,de nem egészen jól nyomtatták ki,két év nincs feltüntetve a táblázaton hogy kaptam gyest,és hogy mennyit, :twisted: A munkaügyis nő azért rendes volt,nem küldött visza,mondtam hogy hadd ne kejjen visszamennem-a két gyerek az autóban várt Apával.Mert nem lehetett velük bírni :evil: Majd lekérik szombathelyről,csak az mondta a nő,hogy egy kicsit hosszadalmasabb lessz-aztán kipostázzák a határozatot,úgyhogy még mindig nem tudom kapok-e és ha igen mennyit :twisted:
Majd még jövök,ha tudok,de most ugye mindenki itthon van,és megy a harc a gépért,még a Kristi tortáját sincs időm berakni,de ha benéztek a Nővérem blogjába,ott fölül mennek a képek,közte megtalálható a torta is :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok, szintén zenész, gyermek ötödik, de mivel még nincs 12 hetes, nem iggazán akartam jönni, maradtam volna read only, csak Kike munkanélküli kérdésköre hozott ide. Szóval, miért nem főállású anyának mész? Miben jobb a segély? Ha jól tudom, akkor folyamatosan bizonygatnod kell, hogy keresel állást, és nem alkalmaznak, akár havi hármat is!!! Én épp dilemmázom, hogy mi legyen, a legkisebbem nekem is decemberben volt három, de gyet vagy sógornál elhelyezkedés az ami szóba jön, azaz elvileg mondjuk két hónap meló papíron aztán táppénz. De a munkanélküli eszembe sem jutott.

Mindenkinek szép napokat kívánok :lol: .

potyka

Sziasztok!

Remélem,hogy természetes mert néha akkorát bele tud szúrni!
Mindig úgy beparázok!
Gondoltam ma átmegyek a dokihoz ha nem múlik, de nem akarom minden kis izével zargatni,nem úgy fáj és aztán abba is hagyja!
Amúgy meg tegnap este kezdett fájni a torkom,most már eléggé kapar és fáj!
Időnként köhögök!
Minden nyavalya rám jön! :cry:
És persze azért,hogy el ne feledjük a hányinger!!!!!!!! :cry:
Én szinte minden nap eszem főtt virslit,tegnap este 11-kor főztem!
Hú! Mostmár hurutosan köhögök,hát ez borzasztó!
a hasam megint csinálja azt a remegést amit írtam,remélem tényleg ő az és jól van!
Sokat fogok asszem pihenni,mert akkor nem fáj!

Kike! Örülök,hogy valamit sikerült intézned!
Én még mindig nem kaptam meg a táppénzem!
Kíváncsi vagyok mikor utalják!

Többiek?

Kép

Kép
ibm

potyka.
A főállású anyákkal szemétkednek és az ugyan annyi mint a gyes. De ha pl jól kerestél akkor a munkanélküli az jó pénz lehet. Én is gondolkodok rajta. De egyellőre én maradok bwtwgácsiba meg gyesen is a petimmel.

harivera
Budapest XXI. kerület

Teszek fel néhány karácsonyi képet Roliról.

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Lányok!Látszik hogy otthon vannak a Fiúk,nagyon gyér a forgalom!!Mi jót csináltok???
Én ma voltam egy kicsit a barátnőmnél a szomszédban, és egy kicsit sikerült kibeszélni magamból azokat a rendes főnököméket!
Most egy kicsit megnyugodtam.Kiváncsi leszek meddig tart!

További szép estét mindenkinek!!! :D

KépKép
henka76

Sziasztok Kismamik!

Hát Henka, igazad van!
Tényleg látszik!
Én ma elég sokat pihentem,du. kicsit azért voltam a levegőn!
Szerintem valami lappang bennem! :cry:
Úgy égnek a szemeim,kicsit fáj már a torkom,a fejem,néha köhögök!
Olyan fáradtság van rajtam,10-kor kelltem fel ,11:30-ig ténferegtem köntösben a lakásban de mondtam Apának,hogy nagyon fáradt vagyok,azt mondta akkor feküdjek le!
Úgyhogy még délig visszabújtam az ágyba!
A hányinger ugye változatlan!
Du. elmentünk a Mc-be,de alig vártam,hogy hazaérjünk,úgy görcsölt tőle a hasam és olyan hasmenésem lett!
Olyan szomjas vagyok rá,hogy már megittam egy liter ásványvizet egy óra alatt!
Ja és akkor még mellé ez a hasszúrkálás,fájdogálás!
Beszéltem ismerőseimmel,nekik is fájt,meg szúrt!
Csak hát mindig jön a para!
Szóval nem valami jó ez a nap!
Lassan lezuhanyzom és lefekszem!
Olyan nyűgös vagyok ma!
Remélem mindenki jól van!

Szly! Nagyon jók a képek! Roli egy tünemény lehet!

Henka! Örülök,hogy jobban vagy!

Kép

Kép
ibm

[quote="minyu"]S írta:minyuziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de SOS szükségem lenne Utrogestanra. Nem maradt ki véletlenül valamelyikötöknek? Megvásárolnám!
Edit (minyu)
nyaff@vipmail.hu

Szia Minyu!
Nekem van egybontatlan dobozzal, már szerencsére nincs rá szükségem. Írtam privit.

sz.andi

Sziasztok Kismamik!
Ti nem vagytok depisek? Én az elmúlt héten de min. pár napja olyan depis vagyok. Nő a hasam a combom és a fenekem, egyre jobban "dagadok". Mások szerint nem látszik, csak a terhesség a mérleg is csak + 2 kilót mutat, de magamat kövérnek látom. Tudom, nem ezzel kell foglalkozni és nagyon is várom már Manókámat, de ez zavar. Önző lennék? Vagy másokkal is előfordult már ilyen?
Ezért is írtam régen. Lefoglalt a depizésem. Bár időm sem nagyon volt, ha volt is, akkor aludtam és keseregtem magamban.
Remélem nem tart már sokáig... :D

sz.andi

Sziasztok,
székrekedéses gondokra egy saját történet: nekem világ életemben gondom volt ezzel, úgy értem, hogy tényleg gyerekkorom óta. heti 2 alkalom, max 3, és ennyi, mellette felfújódás, stb. kipróbáltam anno mindenféle trükköt, lekvárt, kapszulát, teát, stb, de csak ideig-óráig lett jó, ahogy abbahagytam 1-1 kúrát, rosszabb lett a helyzet, mint volt. Aztán valahogy (nem tudom miért), kicsit megváltozott az étrendem meg a szokásaim: ami fontos (ezt egy idős nénitől hallottam), hogy minden reggel felkelés után meg kell inni 2 dl sima vizet, mielőtt bármi más kerülne a gyomrodba. ettől érzi a gyomor és a belek, hogy el kell kezdeni működni. amúgy naponta 2 liter szénsavmentes ásványvíz (emellé ha kívánom, lecsúszik még 1-2 pohár üdítő, gyümilé...), minden nap legalább egyszer gyümölcs, és minden nap 1 joghurt (aki nem szereti, a kefir is jó, vagy bármi ilyesmi), és 3-szor kaja, tehát igenis legyen meg a reggeli-ebéd-vacsora. Felszedtem ugyan 3-4 kilót, viszont 1 éve minden áldott nap megyek wc-re. féltem, hogy a terhesség alatt majd megborul ez a szépen beállt rend, de szerencsére eddig még nem volt gondom. pedig ez nálam tényleg egy több, mint húszéves probléma volt.

mia_snow

Halihó!

[quote]D írta:u. elmentünk a Mc-be,de alig vártam,hogy hazaérjünk,úgy görcsölt tőle a hasam és olyan hasmenésem lett!

Öhhhhöm! Lassan már beláthatnád, hogy szemetet árulnak!! :x Egyáltalán nem örülök hogy így jártál, de úgy látszik mindenki a saját kárán tanul... :evil: Remélem már jobban vagy!
Pihenj nagyon sokat!!! Nekem az elején (bár tudod, a doki is ágyba parancsolt) volt nagyon szükségem a pihenésre. Azt éreztem, hogy minden jövés-menéssel töltött fél óra után le kell feküdnöm egy kicsit, mert kiszakad a hasam! Ha úgy jobb, akkor mindenképp feküdj sokat, az biztos nem árthat! :wink:
Én most kezdem az izgő-mozgó időszakomat, de azért jólesik kicsit lepihenni időnként napközben is, még ha csak pár percre is.

Szly - Roli nagyon kis édes! Biztos nagyon élvezte a karácsonyt! :D

Kike - szörnyű hogy ilyen gyötrelmesen megy ezeknek az amúgy baromi egyszerűnek tűnő dolgoknak az elintézése!! Kíváncsi leszek hogy nekem milyen kálváriám lesz. Hamarosan kezdem, mert sajna nekem is január 23-ig van csak szerződésem.
Megadnád légyszi mégegyszer a nővéred blog-jának a címét?! Mert én már nem emléxem rá! Köszi! :D

Sz.Andi - nekem is vannak néha depis napjaim, de ilyenkor mindig segít ha barátnőzök egy kicsit, vagy mostanában egyre többet látogatom a hobbiboltokat és kitalálok mindenféle marhaságot, amivel lefoglalhatom magam!
Én is már 2 kg-nál járok! Szerintem tényleg ne foglalkozz ezzel, ilyenkor heti fél kg úgyis felugrik, ha bosszankodsz miatta, ha nem... :roll: Nem szabad törődni vele, minden fincsit meg kell enni, amit megkívánsz, legfeljebb csak pici adagokat! :wink: Élvezd a terhességet, vegyél csini kismamis cuccokat! Kilók ide vagy oda, hidd el, nagyon sokan irigyelnek most téged, minket! Légy büszke a magadra és a kisbabádra! :D :D :D

Henka - Csak ismételni tudom magam, egy ilyen barom nem ér annyit hogy idegeskedj miatta! Vissza fogja kapni még ezt az élettől, az egészen biztos! Te pedig pihizz és Domizz! Ez most a legjobb amit magaddal tehetsz! És persze gyere gyakran ide hozzánk is! :D :wink:

Azt hiszem jót tesz nekem ez a vidéki levegő! Sokkal jobb kedvem van mostanában. :D Ma egész délután babáztam a gyönyörűséges tündérkirálykisasszony keresztlányommal, aki most lesz 1 éves a napokban. Még nem beszél, csak gügyög és kezdi megtenni ez első önálló lépéseit. Karira kapott tőlünk egy piciknek való cd-t amin gyerekek énekelnek aranyos dalokat. Ahogy föltesszük, Adri föláll, tátott szájjal bámulja a lejátszót és ide-oda riszálja a kis dagi pelenkás seggóját. :lol: Azt hittem meghalok a nevetéstől, annyira édi volt! És még a ritmust is eltalálta néha! :shock: Hihetetlen hogy nem lehet elég korán kezdeni!!! :lol:

Szép rózsaszínű álmokat kívánok mindenkinek!! :D
Vendég

Sziasztok!
Itt a Nővérem blogcíme:
http://sutisnene.blogspot.com/

Hányinger nálam is mindennapos,ráadásul a gyerekek is szerintem már unják egymást-ha Apa ébren van,őt nyúzzák :roll:
És már reggel korán összevesznek minden kis apróságon :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jó, hogy együtt örültök a baba-méretekkel :)

Cili, üdv közöttünk! :D Minden rendben lesz veletek!

Orsi, sajnálom, hogy voltak békétlen rokonok is a karácsony idilljében, az ilyen történésekre szoktam azt mondani, hogy sajna család ellen nincs orvosság... :roll:

Ibm, milyen lett a napló? Vigyázz magatokra, pihenj sokat!

Wera, gyönyörű a ruhád!
Nekem a MÁV-ban lesz a 12 hetes, mert Hajdú Kriszta dr.nő keddenként ott rendel. Ezek szerint 3D-s rendelése már az Istenhegyin van? Régebben a Praxisban volt a Kosztolányin.

Kike, örülök, hogy végre sikerült a munkanélkülit elintézned!
És köszi a nővéred blogcímét is!

Szly, nagyon édes Roli! Miközben néztem a képeit, arra gondoltam, hogy amikor Ottó ekkora volt, nekem még eszembe sem jutott volna kistesón gondolkodni. Jó, hogy ilyen bátrak vagytok!

Henka, sajnálom, hogy ennyire érzéketlen főnököd van-volt, kívánom, hogy mihamarabb találj normálisabbat! És ráadásul, gondolom, jól fölnyomta a vérnyomásodat is... :evil: ennyit nem ér meg, az biztos :(

Potyka, remélem, gyakrabban fogunk majd látni!
A főállású anyasághoz még annyit, hogy úgy tudom, csak 3 gyerekkel lehet bevállalni, és akkor is huszonezer forint, amiből még vonják az adókat, marad tehát 19 ezer... ennél talán jobb egy kicsit a munkanélküli...

Harivera, hogy van a babád?

Sz.Andi, elég nagy változásokon megyünk keresztül, így az érzelmi hullámok is természetesek. Én a fiam születése után voltam egy kicsit depifélében, de az a tudat, hogy ő van, hogy felelős vagyok érte, a férjem meg jó fej barátok segítettek túllépni. Most már nincs időm beborulni, a kint lévő gyerekem folyton mozgásban tart :)
Próbálj a pozitívumokra koncentrálni, tereld el a figyelmed. Wera tök jó ötleteket adott. Lesz egy kicsi babád, ennél nagyobb csoda talán nincs is az életben :D :D :D

Mia, nagyon jókat írtál a rendes étkezés-rendes emésztésről! A kiegyensúlyozottság és a rendszeresség fontos, meg a sok rost: nyers zöldségek, gyümölcsök, magvak, aszalt gyümik, gabonafélék.
Ez most nagyon reklámnak fog hangzani, de a férjemnek az Activia és az Actimel tartják rendben a gyomrát. Minden reggel bekanalaz egyet, és ettől okés.

Hol fogtok szilveszterezni? Eddig el akartam menni egy kórustársamékhoz babás buliba, de mivel 24-e óta meg sem álltunk a rokonok és barátok körbejárásában, úgy döntöttünk, inkább itthon lógatjuk a lábunkat, max. Anyuékhoz megyünk át, hogy legyen társaságuk.

Most elköszönök, megyek zabpelyhes sütit sütni egy barátnőmnek. Két napja kórházban van, mert magas lett a vérnyomása. Ikreket vár, a 35. héten járnak, és jó lenne, ha legalább még egy hetet kihúznának bent, ezért rendelte be a dokija. Így otthon kellett hagynia a 3 éves fiát. Viszek neki egy kis egészségbombát :)

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok Kismamik!

Wera! Már vártam a válaszod!
Lehet,hogy most egy darabig kihagyom!
Mondtam,hogy valami bújkál bennem,úgy fáj a torkom,hogy alig bírok nyelni!
Főztem egy VÖDÖR teát jó sok citrommal,de mindjárt behányok tőle! :cry:
Biztos nagyon édi volt a kiscsajszi!
Jó lehet ott a jó levegőn,szülők,barinők között!
Mikor jössz haza?
Maradsz szilveszterre?

Sz.andi! Én is szoktam időnként depis lenni,dehát tombolnak a hormonjaink!
És Weranak igaza van gyönyörű kisbabánk lesz és ez a legfontosabb!

Bondi! Jó lett a napló,mindennap vezetem mert úgy kell,csak a havi fotókkal voltam lemaradva!
És tök sok külömbség van a 3 ill. 4 hónapos kép között!
Igen kigömbölyödtem!
Ma kell haskörfogatot mérni,mindig vasárnap!
Mindjárt meg is nézem!

Majd még jövök! Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Mégse ma megyek a barátnőmhöz, nagy családjárás lesz ma nála.

Patr, mi volt uh-n?

És vagytok egy páran, akik már rég jártatok erre. Kislány, Sipiné, Sziszka, Teó és többiek, remélem, hamarosan felbukkantok az ünneplésből!

Kép
Kép
bondi

Atya ég, valamiért Kikénél eleve három gyerekkel számoltam, akkor az volt az alapprobléma. Bocs. Nekem a munkanélküli jóvbal nagyobb macera lenne bárminél, két óra az út innen a hivatalba, ott kivárni havonta a pecsétet, két gengszterrel... Nem egy leányálom.

Ibm, a citrom (és az ecet is) könnyen hányáshoz vezet. Inkább csak mértékkel. :) Homeos oscilocuccinum esetleg jól jöhet megfázásra. És annak még különösebb íze sincsen. (hányásból, hányingerből lassan doktorálhatok, bár mindig úgy hiszem, ilyen vacak még sosem volt, aztán elfeledem, és tessék, már megint. )

potyka

Sziasztok!

Tényleg sokan eltűntek mostanában!

Most kicsit pipa vagyok, mert letört az egyik körmöm a rohadt pisztáciától, amit amúgyse kéne ennem, mert ígyis olyan a fejem mint egy kiskamasznak... :twisted:

Ibm - tényleg nagyon jó itthon, szülők, barátok, miegymás. A jó levegő az egyetlen ami itt sincsen, mert nem titok, Tiszaújvárosban vagyok, ahol egymást érik a füstölgő gyárkémények... de ettől függetlenül imádok itt lenni... :P :D Végülis úgy döntöttem maradok itt holnap is és csak 1-jén megyek vissza. Apa úgyis reggelig dolgozik.
Remélem használ a citromos tea! Én is rajta vagyok, mert kicsit kapar a torkom már napok óta nekem is.
Jó is hogy mondtad ezt a méregetős témát, én még sosem mértem pocakot, de most elkezdem. Tényleg napról napra jobban látszik nekem is. Bár még mindig picuri :) .

Anya csinál nekem kelkáposztafőzit! Nyamiiii! :lol:

Bondi - Te is rakhatnál fel nekünk képeket a már kinnt lévődről!! :lol: De most tényleg! Mi is szeretnénk látni cuki Oti-pofit!! :D :wink:
Mi lett a templomi átfagyásból? Remélem megúsztad megfázás nélkül!
Okulva az esetedből, kitaláltam hogy veszek egy fehér csizmát az esküvőre mert tuti felfáznék a templomban kiscipőben. Aztán meg majd átveszem a szertartás után.

Most nekem is hányingerem van. Boá. :?
Vendég

na hello csajok. jöttem minden este, elolvastalak titeket és már nem tudtam válaszolni mert vagy lemerült a gép és már lusta voltam újra bekapcsolni, vagy közbejött valami. Szóval voltam tegnap a védőnőnél és nem tudom miért, de ahhoz kellett mennem, akivel telefonon vitáztam úgyhogy még mindig nem tudom hogy ki lesz a védőnénim. Na mindegy. szegénynek be nem állt a szája és ahhoz hogy megkapjam a kiskönyvemet, másfél órát kellett ott ülnöm és eközben folyamatosan beszélt!!! azt hittem sose jutok ki. Aztán mentünk 4D-re. :) Egy élmény volt, bár nem tudom, hogy azon a papíron, amit a kórházban adtak, miért a 13. hetet javasolják először, mert azért annyira még nem látszik a dolog. De hallottuk a szívét, mocorgott folyamatosan, a hátáról úgy fordult meg, hogy feldobta magát és az oldalán landolt szóval nagyon kis édes volt. Két képet kértünk, az egyik 2D-s a másik 3, de felrakom nektek a 2D-st mert annyira édes, hogy csak na. integet! :) ma megint jönek hozzánk vendégek úgyhogy jó lesz már egy kicsit pihenni. Na ráadásul ebben a pillanatban telefonáltak, hogy fél óra és itt vannak, pedig úgy volt, hogy csak este jönnek. És még ki sincs takarítva, és még a kaja sincs meg és még nem is vásároltunk meg semmi. Most kész vagyok. Na húzok majd jövök. Kép

KépKép
muffin

Wera!

Gyönyörű a ruhád.Jó lenne már látni rajtad!!
Mikor is lesz a nagy nap?????????????

Sz Andi!

Én is baromi depis vagyok 2 napja!! :(
Nagyon rég voltam már ilyen,a férjem meg is jegyezte...
Régebben kb. havonta,2 havonta jött elő.Nagyon sz@r!
Nincs kedvem semmihez,mindenkiben csak a rosszat,az ártó szándékot látom.Legszívesebben ki se mozdulnék itthonról...

Anyósom most megint nagyon furcsa,attól is kivagyok rendesen...
Elég rendesen érezteti,hogy a férjem öccséért (és persze az ő gyerekeiért) teljesen odáig van! Ma délben a férjem is észrevette,eddig hiába mondtam neki,mindig lehurrogott...
Én soha nem lehetek elég jó!
Ha otthagyjuk nekik mind az öt unokát egyszerre,akkor totál kiborul,hogy milyen rosszak,nem fogadnak szót stb. Ha meg nem viszem oda a gyerekeimet,amikor a másik kettő is ott van,akkor kapok hideget-meleget,hogy megint tiltom őket...
Én ezt esküszöm nem értem... :roll: :shock:

Szóval ezek a dolgok mind-mind depinövelő tényezők,meg a napocska sem sütött már legalább egy hete..

Kép
orsitigris

Muffin:tényleg nagyon édes :D :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Köszi szépen, igazatok van, a babával kell foglalkozni. Ma már jobban érzem magam. Főleg, hogy megyek bulizni és ott ki tudok kapcsolni.
Utána a szilvesztert kettesben töltjük.
Ma egész délelőtt fájt a hasam. Szúrkált vagy mi. De legalább a depi alábbhagyott egy kicsit.
Úgy sajnálom akik még a rókákkal hadakoznak. Olyan jó végre nélkülük. Most ezt is pozitívumnak fogom fel. Lassan csak összejön a sok jó oldala a terhességnek. :D
Hú Henka! Azért ez nagyon dúrva!!
És még én panaszkodom.
Én pont szabin voltam, mikor kiderült a terhesség és már nem mentem vissza dolgozni. De rendesek voltak a koleganőim, egy szó nélkül vitték a műszakjaimat. (Na még egy poz. dolog) Bár tudták, hogy 3 inszemináció és 1 lombik után spontán jött össze, és mindenki drukkolt.

Jó lenne már menni az uh-ra. Elvileg tegnap készen lett az AFP eredménye, de nem szóltak még róla. Na persze azzal együtt kell menni. De ez már csak jövőre.

Teszek fel egy pocakfotót. Ez ma készült (17+3).

Na megyek készülődni a koncertre.
Üdv mindenkinek!!
Kép

sz.andi

Sziasztok!

Ha van még befogadóképességetek, én is jelentkezhetek a társaságotokba :roll: ?

Csilla vagyok Egerből, jelenleg 12 és fél hetes és van egy lassan két éves lányom. Ja és óriási pocakom, néha már megijedek, hogy ez normális-e?

Henka, ide kellett jönnöm kukucskálni, hogy lássak rólad és a fiacskádról képet! Nagyon huncut pofija van!

Muffin, nagyon édes a kis pocaklakód, kb. az én manóm is ekkora lehet :wink: .
Én jan. 2-án megyek uh-ra, már alig várom 8) .

Hali
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Hello Csilla! Látom utánunk jöttél. Nagyon helyes, itt nagyobb a forgalom, de azért , ha lehet ne hagy el minket a másik topikban! :wink: :D Örülök, hogy itt is látlak!

Képzeljtek én is depis vagyok pár napja és a párom nem nagyon tolerálja és ráadásul állandóan piszkál, hogy milyen dagi vagyok és miért nem fogyok le, meg, hogy ne egyek annyit. (egyáltalán nem eszem sokat) Meg, hogy milyen nagy a hasa...
Az igaz, hogy a hasam olyan nagy mintha félidős terhes lennék. :(
Na abbahagyom a panaszkodást.

Wera: nagyon szép a ruhád!!! Gondolom már nagyon várod a nagy napot. Hogy álltok a szervezéssel?

sz. andi: nagyon ari pocakod van!!!

orsitigris: ne is törödj anyósoddal, vannak akik csak rosszindulatuak tudnak lenni. Az a lényeg, hogy a férjed melletted legyen.

muffin: nagyon édes a bébid!!! :D A 3d-et nem rakod fel?

Ibm: mennyivel nőtt a hasad? Képzeld, ha édességet eszem utánna nem sokkal nekem is hányingerem van. Sajna most ettem piskótát csokiöntettel és már érzem is, hogy nem volt jó.

Bocsi, most nem tudok többet írni, mert aTamás jönni akar agéphez. Majd még jövök.

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

CSillala! Látom te is idetaláltál. Én is írogatok ide is, oda is. Csak itt kicsit többen vannak és egy nap nem csak egyszer írnak.

Megvolt az ebéd. Jól sikerült minden. CSak kicsit elhúzódott a pörköltfőzés. Kb fél kettőkor kezdtünk el enni. Finom lett és el is fogyott minden.

Bondi! Mi mindig szerettünk volna kistesót Rolinak. Úgy hogy ne legyen nagy a korkülönbség. Pont két év lesz köztük. Roli júni 26-án született, most júni 24-re vagyok kiírva. Bele akartunk férni a két évbe, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni, na meg ne legyek gyesen, mert az ugye nem egy nagy összeg. Szerencsénk volt, mert másodjára össze is jött a baba. De ha majd akarunk 3. babát, akkor tuti visszamegyek dolgozni. És majd később. De ez nem biztos.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?