Sziasztok!
Látom, kipihentétek az ünnepek fáradalmait, és újra csatasorba álltatok
Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk uh-n, ahol a doki nagy nehezen megtalálta a babát - hasi uh volt, plusz hátrahajló a méhem, és 20 mm-esnek, 9 hetes 1 naposnak mérte. Elvileg ez lehetséges, de azt gondolom, nem mért túl pontosan, mert alig látta a babát, és közben hasbaszúrt a vizsgálófejjel, még most is érzem. 8-án megyek a 12 hetes uh-ra - Wera: Hajdú Kriszta dr.nőhöz, talán volt hozzá szerencséd -, remélem, ott már rendben lesznek a méretek...
Láttuk a kezét-lábát, a gerincét, és a szívecskéjét dobogni
kép, dvd még nem készült, mert annyira picike, így nem tudom megmutatni nektek.
Titanilla, az ünnepek jól sikerültek, csak Anyuéktól késtünk el, mert 24-én délután lefeküdtem Otival egy kicsit, és 3 órát horpasztottunk végül! Anyuék meg kivételesen időben elkészültek a vacsorával... máskor meg mindig mi várunk rájuk.
A vendégek degeszre ették magukat, mi is ugyanezt tettük
Ottó nagyon boldog volt, főleg a nagybátyáméknál, ahol egy-két rokonom később érkezett, így háromszor gyújtottunk csillagszórót, és háromszor énekeltük el a Mennyből az angyalt
és persze minden alkalommal szeretett volna ajándékot is... most is minden reggel megkérdezi, hogy ma van-e a karácsony... fura neki, hogy egyszer csak jött, aztán elmúlt.
Henka, de szép, meghitt lehetett a templomi ünnepetek! Mi egy karácsonyi misét énekeltünk, a szokásos karácsonyi dalokat (bölcsődal, Csendes éj, amerikai dalok), meg Tolcsvay-musicalekből részleteket (Isten pénzéből a karácsonyi dalokat, a Mária evangéliumából pedig a Taníts meg minket, Jézus-t és azt a részt, amikor Mária befogadja méhébe Jézust). Nagyon szép volt.
Domi nagyon édes, látszik rajta, hogy a szeme sem áll jól!
A fátok is szép, és jó, hogy ilyen nagyot vettetek! Mi nem vállaltuk még be, talán jövőre.
Ibm, szép a naplótok.
Jobban vagy? Ne aggódj, minden rendben lesz a babával!
Mia, nálunk bejött, hogy nem kívántam az édességet és fiam lett. Most sem kívánom, de lánynak érzem...
Muffin, sajnálom, hogy a védőnő ilyen csökönyös... elvileg nálunk sincs délutáni időpont (a délelőtti, mondjuk, reggel 8-kor kezdődik), de biztosan kell, hogy legyen tanácsadás délután is egészséges gyerekeknek, hiszen a dolgozó szülők másképp nem tudnák megoldani. Abból az időből igazán lecsippenthetne pár percet a dolgozó kismamáknak. De ha szólsz a mhelyeden, kötelesek elengedni, hiszen terhességgel kapcsolatos teendő ez is, nem?
T.Maria, sajnálom, hogy az ünnepeket beárnyékolta a nővéred ügye. De miért neked kell vezekelned miatta?
Szly, örülök, hogy minden rendben a babával!
Patr, olvasom, h ma mész uh-ra. Mesélj!
Kike, Kristi ügyes volt!
Remélem, végre elintézik neked a munkanélkülit!
Nekem tegnapelőtt mondta a könyvelő nagybátyám, hogy esélyem sincs arra, hogy a gyesen kívül mást is kapjak a második babával, de a könyvelő nagynéném meg majd utánajár, mert ő meg úgy tudja, lehet még tenni valamit. Hát, végül is ebben az évben is megoldottuk valahogy, hogy gyest kaptam, és talán Apa fizetését is emelik, remélem, ezután is elő tudjuk varázsolni azt, amire szükségünk van...
Na, jó hosszú lettem, nézzétek úgy, mintha mindennap írtam volna egy kicsit...