Sziasztok!
Némiképp eltűntem... Apa jobban, köszi a drukkokat! A harmadik lázas nap estéjén sikerült rávennem az orvoshozmenésre, persze felháborodottan jött haza, amiért alig vizsgálták meg gyógyszert is alig akartak írni neki
. Aztán rájött, hogy ottfelejtette a receptet. Másnap reggel visszament érte
, és kiváltotta, hát nem hiszitek el, én még ilyen gyógyszert nem láttam, antibiotikum, az a neve, hogy Sumamed, és lehet, hogy aranyból van, mer 2000 Ft-ba került az egy doboz, amiben 3, azaz három darab gyógyszer van. Jó fej a doki, nem lett volna óccsóbb gyógyszer??? Grrr. Viszont Apa legalább gyógyul, és ez is valami
.
Csak ezen az oldalon vagyok képes végigmenni, bocsi, ha valakinek nem válaszolok!
Elli,
mi van Apabokával? Drukk, hogy ne legyen semmi komoly!
Momo,
képeid ismét nagggyon jók, az apaetetős képet mutattam férjemnek is, teljesen meghatódott
. Nagyon aranyos ez a Timilány. Meg a húga is.
Sofka,
te mit dolgozol a három gyerek mellett???
Mókuska,
aranyos lehet Lili, ahogy a hajába túr!
Anka is sokat sikítozik, hujjogat mostanában, ha nem foglalkozunk vele. Néha, amikor biztos vagyok benne, hogy nem éhes, és játszottam is vele eleget, akkor picit hagyom sírni, és ilyenkor elalszik kb. 5 perc sikítozás után.
Orsoly,
akkor egy héttel a ti esküvőtök után volt a miénk!
Mindjárt megyek Lackót nézni!
Maci 2,
Roni milyen kis nőies!!!
Nekem még sose sikerült eltávolítani a szempillát Anka szeméből... bár úgy láttam, őt nem zavarja. Én láttam, hogy ott van, ki akartam valahogy (pelussal, tejcicseppel vagy mittudoménhogy) szedni, de nem engedett hozzáférni, aztán valahogy magától kijött, mert pár óra múlva már nem láttam benne.
Barátaitoknak gratulálok Sárához!!!
Leszter,
nálam jók a képek!
Urszila,
én lemaradtam, ez a jól hangzó recept tulajdonképpen micsoda?
Sofka,
talitól való megijedés
!!! Teljesen meg tudom érteni az érzést!!!
A legelső ilyen tali elől én is majdnem megfutamodtam (lááányok, tényleg, nosztalgiázzunk, emlékeztek a Vörös Oroszlán Teaház különszobájára???
)!
Én is teszek fel pár képet, így aludt el tegnap Anka:
Csináltam egy-egy közelebbit a fejéről, ahogy szopizza az ujját a maci alatt
...
...és a lábijáról, ami égnek állt:
Pussz
Franyó