Sziasztok!
Ma Dorka a mintababát játsza! Jó játék! Maradhat így!
Nászasszony! (Hajni) Megmutattalak Titeket Apunak! Nagyon szépek vagytok!!!
Timi, jók a DVD-k! Rajta van csomó kedvencem és a lánynak is teccik!! Akkorákat vigyorog, ha énekelek!!
Tejcsi / tápi: Hajni igazad van, Dorka jobban tudja... Nem veszem személyes sértésnek, hogy nem ciciből eszik... ha visszajön cicizni mensi után jó, ha nem akkor na bummm... (szerintem nekem nem jó a tejem, hülyén hangzik, de a tápi után sose fáj a pocija... most úgy is lesz párnapunk ezt tesztelni, ha így van akkor nem erőszakoskodok a cicimmel... ezt dobta a gép, és én Dorkának akarok jót, nem a papíron tökéletes anya címre pályázok!)
Kertikiri, nem stresszelni akarlak de nem mensi? (nekem 2 nappal hamarabb el kezdett a csaj húzószkodni, még mindig nem jött meg igazán, tehát elég furi egy Piroska néni, de védőnő szerint az lesz az... - többi tünet pl.: puffadás volt)
Tündi, jobbulást a gyerkőcöknek!!
Zsu, lehet most jön vissza az étvágya! (mennyiket eszik egyszerre? nem szűkült össze a gyomra, mert ahhoz idő kell, hogy visszatáguljon, felnőtteknél is így van! de nála a növekedési ösztön kelti kajálni - szerintem! , tényleg visszahízott már a fogyás után?)
Mogyó, tápi összetétele nem igen változott, tehát szard le mi van ráírva, szerintem 3 nagyokos kitalálta, hogy többször kevesebbet "kell" ennie a kölköknek...
(most a vegyész család szól belőlem... rögtön az összetételt leelemeztem és rájöttem, hogy nem igen változtattak rajta
- jó mi, kell egy fizikus apuka, egy kémia szakos anyuka és egy vegyész nővér! és a tápszer rögtön bizonyos hígitású oldat!
)
Móni, vasalással végeztél? Én ma etem neki, de termelem az újakat is, mosok állandóan!!
Parfüm: amit a gyerek megszokott, persze nem most kell a fél üveget magunkraönteni. Az a lényeg, hogy ne nagyon váltogassunk parfümöt és a többi cuccot se (tusfürdő, krém, hajlakk) mert eleinte a gyerek szag alapján tájékozódik, de szerintem így 3 hónap körül már inkább a látás kezd dominálni!
(ezt is anno még szakirodalomban olvastam terhesen!
)
Jolka, sokkolsz minket egy súly adattal?