Na újra itt!
Először is köszi mindenkinek a mézeskalik dicséretét, de szerintem kicsit elfogultak vagytok.
Amúgy elfogyott, igaz sok karis csomagba is került belölük.
Őzi!
Hát igen, már hiányoltunk-jó hogy újra itt vagy!
Remélem majd mesélsz sokat LEvi babáról és rólatok is.
Ez a repülés nem semmi hosszú
, csodálom, hogy Levi így bírja. Meghát te is egyedül!
Igazából nem vagyok depis vagy legalábbis azt hiszem
, de valami nem kerek.
Még másfél hete összevesztem a sógornőmmel (vagy inkább ő velem
), nem sikerült tisztázni a dolgot és ez eléggé rányomta a karácsonyra a hangulatot.
Lényegében azóta sem beszélünk. Kissé csalódott vagyok és nem találom a helyem.
Rena!
Gratula férjednek a klimavizsgához.
Van egy ügyfelünk, aki ezzel foglalkozik és rengeteg megrendelést kap-bizti megéri, bár nyáron éjjel-nappal dolgozhat.
Te is Republic fun vagy? Én nagyon!
A koncertről lemaradtam
-bárcsak tudtam volna előbb, hogy van ilyen oldal, ahol lehet nézni az élő közvetítést. Nem adják újra esetleg? Én már úgy, de úgy mennék koncertjükre. Na ott lehet tombolni és kikapcsolni.
Nem semmi, hogy Petra a babáját is viszi egy kört a taxin-édike. Szereti?
Nem akarom megbántani, de úgy kikerekedet a kiscsaj, nem? Vagy csak be van öltözve? Jók a képek és nagyon csini a csajszi az új ruciban.
Na hallod, nekem is távírányítós autót kellett volna vennem a férjemnek
-épp egyik nap mondta, hogy neki nem is volt kicsinek és majd ha lesz fia, akkor vesz és játszik vele.
Sziszka!
Annyira, de annyira jó lett a közös karis kép rólatok (amikor mikis sapiban vagytok mindhárman)
Tinu!
De édes Tüncinek az ünneplős rucija!
Látom tetszettek neki az ajik! Nagyon komolyan dolgozik rajtuk!
A suliban kell az internetfüggésről előadást tartanod, vagy mi?
Sziszi!
Karácsonyi halelsózás
Szupi a mozgó mézeskalid!
Te diszítetted?
Csanád miket kapott? A fakirakót mi is néztük Veronikának, csak féltem, hogy lejön a kis pöcök róluk.
Kernico!
Szegény Kiara!
Ő is megszenvedi a fogzást!
Kenegesd ezerrel a popoját!Küldök gyógyipuszit!
Pelenkázásra nem nagyon van ötletem, valamikor letudom foglalni a gyereket, valamikor fél óra közelharc, mire tisztába teszem. A belebújos pelust én is probáltam, de az sem egyszerűbb.
Milyen édi lehetett a babó, mikor meglátta a karifát. Én még nem mernék ennyi féle kaját kóstoltatni vele. Ettől függetlenül már nálunk is egy csomószor az van, hogy nem lehet mellette enni, mert kérne belőle, vagy csak jár az ő szája is, mintha rágna.
Kiara szánkóján van ülés? Hol lehet olyat venni és mennyi?
Zenebona van nálatok is a zongorától, mi?
Malibuval lazitani?!
Hüm nem is olyan rossz!
Nekem is ki kéne probálni, bizti minden búm elszállna,
csak még szopizunk.
A cigire meg senki semmi pénzért nem tudna rávenni.
Jeep!
Ádám milyen nagy legény lett mióta nem láttuk, nagyon vagány a karis szerkóban. Meg a sztárfoton/portrén is édi. Ügyesen áll már. Utólag is boldog névnapot neki!
Szóval lassan ti is pakoltok és költöztök, akkor megint nem lesz időtök jönni?
Alexa!
Szegény MArtinka, akkor kijutott a jóból!
Most már jobban van? Azért jó, hogy a karit élvezte és nem viselte meg annyira a betegség, legalábbis a képeken úgy tűnik jól elvolt.Étvágy visszajött?
Cukik a mézeskalijaid.
Zsu!
Fanni milyen nagy lányosan eszik már kanállal!
Azta! Csak ámulok! De látom egy már nem is volt neki elég!