Sziasztok.
Peti alszik, így van egy kis időm írni. Ma nem dolgoztam, de eltelt a délelőtt: vásárolni voltunk, és temetésen.
Petit elvittük az orvoshoz, semmi baja nincs, azért köhög, mert folyik le a torkán a trutyi, napi 2-3X úgy kell leszívnom a nóziját, hogy előtte sósvizes orrsprayt fújok neki és teszek az arcára meleg sót, hogy oldja.
Köptetőt nem kell adjak neki, csak Béres csepp és C-vitamin.
Tegnap kiszőkültem, amíg Peti jól eljátszott a kosárral és a csipeszekkel, volt időm befesteni a hajamat. Igazi szőke nő lett belőlem.
Alziza, bocsika, lemaradt, hogy mindig ki kell jelölni, tehát kijelölöd és kiválasztod, hogy legyen nagyobb a betű, majd kijelölöd a már nagybetűsnek jelzett szöveget, és kiválasztod a színt.
Rosszul hangzik ez a hasmenéses dolog. Nem belevau, de mielőtt elviszed, szerintem próbáld meg házilag kitapasztalni, hogy a tej-e a gond. Kicsit humánusabb, mintha a dokihoz viszed kapásból. Közben látom, hogy házilag kísérletezel. Ha mentek a dokihoz, szerintem mondd el neki, hogy az a gyanúd, hogy Zalán tejallergiás, és mivel még tápszert iszik, kérd, hogy írjon fel tejmenteset!
Viera, már a múltkor is kérdezni akartam, hogy nem 9 ml az a 90 ml???
Kmammy, hát én továbbra is ámulok a tudományodon, méghogy béna lett Kevin menüje, ugyan már! Ötletes, nagyon!
A gépet sajnálom, az az igazság, hogy az elektromos dolgokat nem mindig éri meg kijavítattni. Nálunk karácsony előtt a mikro ment tönkre, anyukámék vettek egy Tescosat, azt hiszem 9000 Ft volt, még ha csak egy évet bír ki (a garancia is ennyi rá), már akkor is megérte.
Gab, nálunk is van fecskendő, de a fiacskám jobban szereti, ha pohárból kapja a gyógyszert.
Nancsa, nálunk az lenne a fura, ha nem göndörödött volna, ugyanis az én hajam is göndör, a férjemnek meg az volt. Nálunk nem lesz hajvágás, csak tavasszal, addig legalább melegíti a buksiját.
Érdekes, nálunk is előfordult hasonló fenyegetés...szóval nálunk sincs gond a gyógyszer bevételével, és képzeld, most a dokinál is minden rendben volt, én vittem be, és ugyanúgy tátotta a száját a "ÁÁ" felszólításra, mint amikor a szurit kapta a legutóbb. Kis ügyeske...
Viera, szerintem szép a fátok. A miénken mindenféle dísz van, nálunk soha nem volt (és nem is lesz) válogatás, hogy mi a trend.
Nem tudom, hogy az unokatesók milyen ági unokatesók, de az tuti, hogy Zorán, és a képen a legszélén ülő lányzó nagyon hasonlítanak egymásra.
Figyi, a laptom miatt ne legyen lelkifurid. A mai gyerekek már igazi zsenik, szerintem az "egyidőseinkből" még inkább az lesz! Szóval el fog jönni az az idő, hogy nálunk is Peti kap majd egy összeeszkábált masinát, mint ahogy ez Gabéknál van.
Érdekes, amit írsz. Nálunk pont ezért ment volna régebben az, hogy ajándékutalványt veszünk, aztán visszafele nem működött...most érdekes módon a keresztanyámék jobban eleresztették magukat, de valahogy nem érdekel. Ja, azt nem is meséltem: a keresztanyám kötött Petinek egy pulcsit, tök vagány benne.
Hát nem tudok a citromhoz hozzászólni, de ha abból indulok ki, hogy Bénianyu Benije halomszámra ette a mandarint (ami szintén déligyümi), és nem volt tőle baja, akkor nem hiszem, hogy pár csepp citrom megártana Nononak.
Nekem már párszor elmondta a dokink, hogy a szőke, kékszemű, fehérbőrű babák (mint pl. Peti) hosszabb távon gyógyulnak.
Kimike, talán annyiban rosszabb a mobil, hogy az kevésbé ellenőrizhető, mármint, hogy mire használja. Mert ezek a gyerekek már mindenre képesek...a mobilon is van wap, azzal is sok csúnyaságot lehet letölteni, stb. Amit meg otthon csinál, azt látod, rászólhatsz, stb. Én egyébként nem ellenzem a sulimobilt sem, szerintem idővel Petinek is lesz, de a legtotálalapabb készülék.
Bénianyu, nekünk nincs is motorunk! Egyetlen bébitaxink van, de az is benti használatra, és ritkán. Ja, hogy megnyugtassalak, igazából Peti sem olyan rég érzett rá arra, hogy hogy kell hajtani, és kormányozni is lehet.
Én már valahol összefutottam ezzel a "cipővédővel", azt hiszem, akkor ide is leírtam annak kíséretében, hogy nekünk úgysem lesz rá szükségünk.
Egyébként igazad van, mondjuk én azzal nem értek egyet, hogy érettségire kocsi meg lakás...szerintem az átlag amúgy sem teheti ezt meg...az ő dolguk. De abban biztos vagyok, hogy a lottóötös híján nekünk nem lesz pénzünk arra 16,5 év múlva sem, hogy autót vagy házat vegyünk a gyerekünknek érettségi ajándék gyanánt.
Hm, nálunk lazán van édesség. Sőt már a kólát is megkóstolta. Én úgy vagyok vele, hogy nem ezektől lesz baja. (Jó, én vagyok az abszolút kisebbség, csak gondoltam, leírom.)
Na mentem.
További szép napot.