Manó
Hanna is a sarokvédőket gyűjti. A spejz ajtaján van eg szellőző luk. Oda dobálja be őket, meg a cumikat.
Én meg keresgélem.
Munka
Én nagyon visszamennék (a pénz miatt), de sajnos az állásom megszüntették. Szóval nincs hova. Most maszekban meg feketén dolgozgatok, és reménykedek. Pedig azzal hitegettek, hogy szept. visszamehetek. hát nem így lett
A következő baba előtt nekem még 1) állást kell találnom, és dolgoznom a GYED-hez, 2) ki kell vetetnem az epémet 3)pénzt kell gyűjteni. Úgyhogy most szépen sorban haladunk.
Sasha
Hanna is nagyon sokat esik, csupa kék-zöld, de ha elmúlik az első ilyedtség utána nem zavarja. Persze a látvány azért érdekes. A múltkor mielőtt elindultunk a dokotnénihez esett egy hatalmasat a konvektor szélének, az egész arcán szép csík lett + kék fol. Baromira szégyeltem magam, de a dokinéni azt mondta ez a normális, azt tudja hogy nem verem
Most a kapaszkodás nélkül állást (ami egészen jól megy), és az elindulást gyakorolja (ami szinte mindig valamilyen eséssel végződik)
Rit
Ez az internetes felvigyázás jól hangzik. Mondjuk nekem főleg amikor tárgyalok akkor kéne 1-2 órára valaki, akkor meg úgysem nézem a neten.
Képzeljétek mit fog majd szólni duci Norbi és Réka, ha meglátják a hurkákat (amikért mi annyira oda vagyunk).
Egyébként én nekem is alig volt hasam ennyi idősen (a 24 héten kezdett el látszani, de az utcán nem túnt volna fel senkinek), és hízni sem híztam sokat (már az elején, aztán csak fogytam).
Egyébként egyszer megkérdezte tőlem az aszisztens hogy "mennyi idős is?" Mondom 38. (a kiskönyvembe írta a gyerek adatait). Erre "nem maga, a terhessége". Mondom az, én csak 25 vagyok.
Nem hitte el, fordítva tippelte volna. Szóval van aki hihetetlenül kis hassal kűzd.
Ja erről jut eszembe férjem, aki Hurka Gyurkaként kezdte, lesz a Naplóban(TV2) vasárnap (még nov-i felvétel, de Manókám is benne lesz)
Gumicukor
Nekem 2 terhesgatyóm volt (egy hosszú meg egy rövid), de a nyári ruháim mind jók voltak, csak mellben nőttem ki őket
Móni
Szerintem ezt így nem lehet kiszámolni. Én a 32-ik hétig híztam 4 kg-t. És onnan lefogytam ezt a négyet, mégis egészséges gyerekem lett (bár nem túl nagy 2850 gr). Ha muszály onnan vesz el ahol még van. (azt inkább nem írom meg mennyi voltam mikor kijöttem a kórházból) valószínűleg eleve sem híztam volna sokat, de a diétával még annyit sem. Sőt a 3. harmadban még ő is biztos hízni fog.
Persze azt én is nagyon utálom, hogy divatból nem eszünk, meg hű de fitten megyünk koraszülni. Minden ember más, meg minden baba is, csak szerintem az a lényeg, hogy ezt el kell fogadni. Aki olyan az nem tudja megakadályozni, hogy hízzon, hacsak nem okoz károkat, mások meg akármit csinálnak nem híznak.
Nekünk a Dagály hihetetlenül messze van. Csak apánkkal tudnánk menni, de az meg sosem ér rá.
Zita!
Őszinte részvétem.
Gratulálok Solyminak!!
Puszi
dec8
ui: Juj, de sokat írtam. Bocsi