hello csajok,
na én is benézek, hogy lefutott a karácsonyi roham, hazajöttünk anyósoméktól, hulla fáradt vagyok a vendégeskedésről.
gondoltam rakok fel képet - én plusz karácsonyfa, de sajnos botrányosan nézek ki mindegyiken, majd próbálok valami előnyöset csináltatni amin nem folyik szét a fejem...
na közben találtam olyat amin szintén hájfejem van de alig látszódom, egy karácsonyit, meg 2
fekvőset, ezen annyira nem látszik a méret, de pl. hogy milyen klassz barna csíkom van kb a nyakamig (na jó túlzok)... egyébként itt iszonyúan mozgolódott Eszterke, erre férjem előkapja a gépet, mondom ez logikus, a fényképen biztos látszódni fog....
bosek, kiszsazsu, szépek a pocakok, én kb. a kettő között lehetek ahogy elnézem...
nálunk is 4Dn azt mondták, hogy kisebb a koránál picit, de legfeljebb nem születik nagy súllyal. szóval ez sem kifogás a hízásomra, 1 hete még csak 1200 gramm volt Eszterke
Niki, köszi a leárazás infot, most, hogy nem sikerült Angliából megrendelnem a Nextet tuti elnézek,
bár még barátnőm ígért 6 zsáknyi szuper kislányruhát amit csak az ő lánya hordott tavaly, és tudom, hogy szépek (pl. még én is hoztam neki Párizsból nagyon tutikat), lehet, hogy meg kellene várnom.
meg már kaptam mérleget, meg ígértek bébiőrt, pelenkaszemetest, ilyeneket, szóval talán nem is kell sokmindent vennem.
Beus, azért jól látszódik a baba, az elsőn ugye az ujját szopja, nagyon édes!
Pepi, te is rakj fel képet!!
múlt hét végén volt egy babás tvműsor ahol mutatták az UH képet majd a megszületett babát és döbbenetes, hogy mennyire egyformák voltak (na jó mondjuk logikus, de nem mindig sikerül olyan jól a kép), azóta én is naponta 10szer megnézem a képeinket.....persze már elkezdődött a vicces találgatás, hogy kire hasonlít ... egyelőre mindenki a férjemre saccol persze. mondjuk mindkettőnknek pufók feje volt kisbabának, ennyi már Eszteren is látszik
bosek, én már tökre örülnék ha lenne előtejem, mert parázok, hogy egyáltalán nem lesz esetleg és ez biztos jó jel
hurrá egyébként én ma vagyok 30 hetes!!