Vivien, annyira meg tudlak érteni! Én is nagyon aggódtam, hogy Szonja a 36. hétre született, pláne, hogy egyáltalán nem számítottam rá., bár szerencsére már teljesen érett újszülött volt, de azért mégiscsak 1 hónapnyi hátránnyal indított. És sokat kutakodtam a neten, tudok segíteni majd a későbbiekben. A lényeg, hogy a 32-36 hétre születettek legkésőbb 3 éves korra mindent kinőnek! És ha folyamatos kontroll alatt vannak, és esetleg kezelik, akkor meg még hamarabb. Ja, és csak annyit még, hogy Szonja eszméletlen módon lehagyta a kortársait a testi-szellemi fejlődésben.
És TE hogy vagy? Fejsz? Vagy nagyon sokára lehetne csak anyatejjel táplálni, mit mondanak?
Ami, szerintem a magzatvíz-folyás nagyon egyértelmű, én pukkanást hallottam először, majd a vizet éreztem, de azért folyásnak durva lett volna. És ha mégis magzatvíz volt, akkor fájásnak is kellett volna azóta jelentkeznie, szóval vsz. nem az volt.
És csini vagy, meg a babasarok is jó. Nekünk nem lesz ilyen profi.
Ági, én is csodálkozok, cukros lötty után nekem is 4,8 lett. Lehet, hogy a tesztreggelinél mások a határértékek?
Kisfiam annyit bukfencezik, tökre tudom, hogy mikor van fejjel lefelé, mikor keresztben, döbbenet. CSak szüléskor is így érezzem, hogy merre jár.
Ha esetleg nem jönnék addig, akkor BUÉK!!!!!!!!!!!!!!