Új privát üzeneted érkezett!

Hali
Állítólag. A magzatvíz mennyisége még mindig átlagos. Ezért megkérdezték h tényleg magzatvíz volt e vagy csak hüvelyi folyás. Igaz nem szültem még de ha az ember áll a szobában és olyan mintha pisilne pedig nem és azóta is jön, sztem az nem váladék.

Kép
Kép
labasv
 
 


És nem ellenőrizték, hogy valóban magzatvíz-e? Én úgy tudom, hogy kismamáknak már árulnak olyan tisztasági betéte, amely a hüvelyi folyásból jelez, ha magzatvíz van benne. Elszíneződik vagy ilyesmi. Akkor ők nem tudják ezt megállapítani?

Lényeg az, hogy nem lesz semmi gond, és még van elég vizük a kicisknek. Ilyenkor minden perc számít, amit még odabennt tölthetnek.

Nagyon-nagyon vigyázz magatokra.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Remélem azért maradhatok köztetek, hogy február előtt szülök...
Nos betétet nem adtak, de mióta kifolyt otthon 2-3 deci, azóta szivárog, és jóslófájásaim vannak kb10 percenként. A dokim amúgy csak holnap tud bejönni.

Kép
Kép
labasv
 
 

 
 

Vivienn, nagyon drukkolunk, és szerintem tökre rendben lesztek, remélem nem aggódsz. Nekem ugyanígy kezdődött, a 36. héten, elment a magzatvíz, és most csak azért szivárog szerintem, csak "fejvíz" ment el, a többi majd később, esetleg burkot repesztenek. Indikátorpapírral nem nézték?
És persze hogy maradhatsz :)

Puszi, majd még jövök, ma mentünk volna szülőszobát nézni, de Szonja megbetegedett az ünnepekre. :( És nem akartam betegen bevinni az újszülöttek közé, antibiotikumot kapott. :(

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Semmivel nem nézték a vizet. Remélem ha holnap megjön a dokim már konkrét tervvel állít ide. Olyan idegölő a várakozás. Közben vajúdó nőket hoznak visznek. Ez meg ijesztő.

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien! Szerintem is biztos minden rendben lesz, egyébként elég durvának tartom, hogy 1 kórházban ne tudják megállapítani, hogy a magzatvíz szivárog-e. Vagy ti tapasztaltabb kismamik nem így látjátok?

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Úgy volt, hogy mi is ma megyünk szülőszoba látogatásra, de nem volt ott a szülésznő. Ő azt mondja, hogy abban egyeztünk meg, hogy mielőtt indulnánk telefonálok, erre én nem emlékszem, így most abban egyeztünk meg, hogy január 2.-án ha megyünk CTG-re rácsörgök, hogy bent van-e,ha igen akkor megejtjük akkor.

Lili! Sajnálom szegény Szonját, és jobbulást neki.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri, de, igen, nekem is furcsa! Amikor Szonját szültem, akkor a Szt. Imrében volt egy kismama, akinek nem tudták eldönteni, hogy a magzatvíz szivárog-e, és neki papírral nézték. Nekem meg olyan volt, mint Viviennek, és tök egyértelműnek vették.
Igen, szegény Szonját a bölcsis bacihad nagyon megviseli. Nekem meg nagyon neház egy beteg gyerekkel, bár próáblok sokat pihenni, de ma se sikerült, mert a Heim Pálban voltunk. És így ráadásul nem is tudunk menni sehová, unokatesóihoz sem, csak a keresztapja jön holnap. De a kisgyerekes élet már csak ilyen.

Vivien, írj mindenképpen, hogy álltok!

Elfelejtettem írni, hogy tényleg nagyon jók a pociképek, Betti, ti is nagyon édesek vagytok együtt, olyan boldognak látszotok!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!
Dec. 27-én 22.29kor megszületett Jázmin. 1 percre rá Lilien:d
Császár volt, de nincS rossz tapasztalatom. A babák a csecsemő intenzíven vannak, de elvileg minden ok. Olyan kis picik és csupaszok:d
A részleteket később.
Pusz

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!
Dec. 27-én 22.29kor megszületett Jázmin. 1 percre rá Lilien:d
Császár volt, de nincS rossz tapasztalatom. A babák a csecsemő intenzíven vannak, de elvileg minden ok. Olyan kis picik és csupaszok:d
A részleteket később.
Pusz

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien
Gratulálok!!!!

Éljenek a topik első babái :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Vivien!GRATULÁLOK A BABÁKHOZ!!!!!!
:D :D Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Vivien!
Nagyon gratulálok. És biztos, hogy minden rendben lesz.

Lányok!
Így most már annyira közelinek tűnik, hogy valaki "elkezdte" közülünk.
Nekem ma azt mondták, hogy nagyon szép még az arcom, úgyhogy még sokára fogok szülni :)
Hallottatok már ilyet?

Driennke

Kép
driennke
 
 


Vivien, gratulálunk!!! Jaj, de jó, gondoltunk ám rád!!!
Majd a kórházas tapasztalataidat írd le légyszi! :)

Driennke, igen, nekem is mondták, hogy megváltozott az arcom, mondjuk az anyósom mondta, ő szokott ilyeneket. Biztos látszik egy nőn, ha nemsokára szül, meg ugye a vége felé eléggé vizesedik az ember lánya, és az látszik az arcon. Még azt is hallottam, hogy ha az ember fiút vár, akkor nem változik meg annyira az arca, bár ebben nem hiszek. Én is remélem, hogy sokára szülök, Edinával majd a végén. :D

Laura, édi a poci. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Mármint Szonjánál látszott, hogy megváltozott szülés előtt, egyelőre még nem mondták. :? Kicsit bénán fogalmazok mostanában. :oops:

Akartam már rég kérdezni, Juti, Betti, azt hiszem nektek van, Bioptron lámpát honnan, mennyiért vettetek?

Vivien, majd fényképet kérünk ám, persze csak ha van rá energiád. Mikor kelhetsz fel?

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Lili!OKÉ én benne vagyok,hogy majd csak febr.végén jöjjenek a porontyok.Jó lenen ha bent maradna majdnem végig.A 38-39.héten engedélyezem neki! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Hali!
Most ültem fel. Nem olyan kellemes, de túlélhető.telón keresztül nem tok képet felrakni, de ha adtok egy mail címet v mobil számot privibe, elküldöm ami van.
Pusz

Kép
Kép
labasv
 
 


Hali!
Most ültem fel. Nem olyan kellemes, de túlélhető.telón keresztül nem tok képet felrakni, de ha adtok egy mail címet v mobil számot privibe, elküldöm ami van.
Pusz

Kép
Kép
labasv
 
 


VIVIEN GRATULÁLOK! SOK-SOK SZERETETTEL! JÓ EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!

Lili! Mi a lámpát egy ismerősünktől vettük, 70 Eft-ért. A Zepter cég árulja, nem tudom, hogy nálatok van-e ilyen telephelyük. :wink:

Kép

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Ezt írta Vivien:

Íme Jázmin és Lilien! Ne kérdezd ki-kicsoda, mert csak szüléskor láttam őket. Ma megyek vizitelni:d úgy néz ki Jázmin lekerült a lélegeztetőről:d !!!

majd mutatok képet, csak kicsinyíteni kell, és most nem tudok

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Ezeket küldte Vivien. Olyan édesek és törékenyek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Edina! Akkor ezt megbeszéltük! :wink:

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Vivien! Nagyon-nyagyon gratulálunk! Szorítottam értetek, minden rendben van és lesz is! Gyönyörüek a csajok!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Vivien,én is gratulálok.Gyönyörüek a lányok!!!!És szerintem a sulyuk sem lehet kevés igy a képek alapján.Pihenj sokat és vigyázz magatokra!
Puszi
ildikó82
 
 


Vivien!
Hát én megkönnyeztem a lányokat. No, persze nem azért mert bármi baj lenne, hanem mert terhes vagyok, tudod!!! :oops: :wink:
Annyira kis törékenyek még, tényleg.
Nagyon-nagyon gratulálunk nektek! Minden jót, és sok-sok egészséget ennek a két gyönyörűségnek! Mennyi súllyal születtek?
Jaj! Én olyan kíváncsi vagyok!!! :D

Képzeljétek!
Nekem meg diétáznom kell. 175 grammos diétára vagyok fogva. Igazából nem értem, hogy miért. Ma voltam a kórházba vérvételen. Az éhgyomri vércukrom volt 4,3. Utána kellett a zsömlét megennem és másfél óra múlva újabb vérvétel. Az lett 4,8. Elvileg ezek normál értékek, nem?
A 175 gramm szénhidrát meg annyira molyfing nekem, hogy csak na. Ma egész nap éhezem. Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni ezt így szülésig. És miből lesz energiám magához a szüléshez... :? :?:

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga!

Szerintem hülyeség ez a diéta. A babának miből van tápláléka, hogyha te éhezel? No és a szüléshez sem kis energia és erő kell. :wink:


Vivien! Csodaszépek a csajok! Valahogy azért nagyon irigyellek, hogy már ott vannak veled élőben. Csodás érzés lehet. :wink:

Adri! Remélem nálatok is minden rendben, lelkileg is :wink:

Pussz

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Hát ez az amitől én is félek...
Azt mondták, hogy a gyerek miatt kell inkább diétázni, mert nekem nem lesz bajom abból ha kicsit magasabb a vércukrom a normálisnál, de a babának lehet belőle... :( A gyerkőc elveszi a neki szükséges anyagokat az anyától (pl. kálcium), igenám, de akkor nekem mi marad a szüléshez... :?: :roll:

Kép
Kép
giga1
 
 


Betti! Egy kicsit szomorú vagyok, nagyon összejöttek a dolgok. Mamámat nagyon sajnálom, de majd csak túl lesz rajta. Aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Vivien!
Gratulálok a babákhoz győnyörűek,irigyelek hogy már túl vagy mindenen vigyáz magadra.Mikor jöhetek haza lehet már tudni?
Én most már egy kicsit jobban vagyok sokat pihenek remélem mi még jó pár hétig egybe maradunk 4-dik én megyek uh-ra kiváncsi leszek mit mondanak.
szasza84
 
 


sziasztok!

Vivien!Tényleg nagyon szépek a lánykák!Vigyázzatok magatokra nagyon,de nem lesz semmi baj! :D

Ági:én sem értem miért fogtak téged diétára! :shock: Szerintem Isteni a vércukrod!Bár nekem lennének ilyenek!Én is 175 gr CH diétára vagyok fogva,de nekem a terheléses VC 13,8 lett! :?
Egyébként nagyon szívesen küldök neked infót a diétáról.Levivel is diétáznom kellett,nem mondták el rendesen és én is veszett éhes voltam mindig!De mióta elmentem egy magán diabetológushoz és kb 1,5 órát beszélgettünk a diétáról ezerszer könnyebb a diéta.Nem éhezem.Meg egyébként is bele kell jönni.Eleinte nekem is iszonyat nehéznek tünt betartani.

Kép

Kép
lecso
 
 


Vivien!
Nagyon édesek a babák, biztos, hogy minden rendben lesz velük. Szép nagynak tűnnek, remélem majd leírod a súlyukat.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Lecso!
Nagyon szépen köszi, mégegyszer!!!

Kép
Kép
giga1
 
 


Nagyon szívesen Ági!Egyébként a 32-36.hétig romlik csak az inzulin rezisztencia(inzulin érzékenység) ha jól tudom!Úgyhogy nem hiszem,hogy valami baj lenne már nálad!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Adri! Tényleg nem lehet könnyű mamádnak, de majd a két kis jövevény biztosan feledteti valamennyire a rossz eseményeket.

Giga! Értem már. Amúgy nemkem is furcsa, mert a cukrod nem tűnik rossznak.

Lecso! Ez a diétás dolog engem is érdekelne, tudnál nekem is küldeni pár ilyen olyan hamit, ami diétásnak számít? Tudok én is pár dolgot, de te szakembertől tanultál :wink: Előre is köszike!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok csajok! :D

Vivien,GRATULA A CSAJSZIKHOZ!!!Gyönyörüek,es bavallom öszinten hogy sirtam is mikor meglattam öket a kepen,annyira elerzekenyülök mikor ujszülött babat latok.Olyan kis edesek,törekenyek.Nagyon sok boldogsagot kivanok nektek!!!! :)

Nekem minden bajom van mar,ejszaka nagyon rossz mikor meg kell fordulnom.
Nem tudom mi lehet,de tegnap reggel,nekem is folyt valami.Remelem nem a magzatviz,mert nem volt olyan sok,de a pizsit azert gyorsan le kellett vennem.Lehet ilyenkor ilyen erös folyas is csajok???A dokim sajna majd csak januar 15-en lesz.Mondta ha valami baj van,menjek a kiskönyvemmel azonnal a korhazba.

Remelem mindenki jol van es jol teltek az ünnepek.Meg kari elött megjöttek a cuccok amiket rendeltem,annyira örültem neki.Most megyek lefenykepezem a babasarkot,es mutatom is nektek..

Kép
ami6
 
 


Mindig azt irja ki hogy hiba törtent.. :(

Kép
ami6
 
 


A 33 hetes pocakkal. :) Na,meg a fenek is jol megnött :oops:

Kép

Kép
ami6
 
 


Kép

Kép

Kép
ami6
 
 


A pelenkazo,meg meg par dolog nincs felszerelve..

Kép
ami6
 
 


Ami! Csini vagy!!!!! Azóta nem volt ilyen folyás? Mert Viviennek utána is folyt. :wink:
Cép a babaszoba is :wink:

Kép
bettó
 
 


Köszi Bettokam :wink: Nem,csak reggel. :?

Kép
ami6
 
 


Ami! Folyamatosan folyik és olyan vizes is? Vagy fehér, mint mikor folyásod van?

Kép
bettó
 
 


Nem,csak reggel volt egy jo par csepp hirtelen,es olyan feheres,vizes volt.Azota semmi.

Kép
ami6
 
 


Ami! Igaz én nem vagyok doki, de szerintem akkor nincsen gáz :wink: Azért emlísd majd meg a dokikdnak is. Szerény véleményem szerint :D

Képzeljétek, itthonról írok. Felért egy szüléssel, mire be tudtuk állítani és telepíteni ez a vodás dolgot, de sikerült ez a lényeg. :lol:

Szép álmokat mindenkinek!

Pussszantás

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Köszi a gratulációkat és a bíztatást. Attól még sajna aggódom. Hetekig bent lesznek még és ki tudja meddig gépen... :(
1760 és 1800g-vel születtek és 44, 45cm-el. Remélem stram kiscsajok! Ma megsimizhettem Lilien lábát. Még altatásban is csikis neki:d
Majd jelentkezem. Pusz

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!
Köszi a gratulációkat és a bíztatást. Attól még sajna aggódom. Hetekig bent lesznek még és ki tudja meddig gépen... :(
1760 és 1800g-vel születtek és 44, 45cm-el. Remélem stram kiscsajok! Ma megsimizhettem Lilien lábát. Még altatásban is csikis neki:d
Majd jelentkezem. Pusz

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien ne aggódj (persze tudom, könnyű ezt mondani) csak azért mondom, mert ey kis ismerősöm másfél éve ugyanígy szűlt, bár ey baba volt, de ő is 33. hétre. A kissrác nagyon stramm, nem beteges kis életrevaló emberke. Biztos, hogy a csajszik is szépen fognak nőni és makk egézségesek lesznek :wink:

Kép
bettó
 
 


Vivien, annyira meg tudlak érteni! Én is nagyon aggódtam, hogy Szonja a 36. hétre született, pláne, hogy egyáltalán nem számítottam rá., bár szerencsére már teljesen érett újszülött volt, de azért mégiscsak 1 hónapnyi hátránnyal indított. És sokat kutakodtam a neten, tudok segíteni majd a későbbiekben. A lényeg, hogy a 32-36 hétre születettek legkésőbb 3 éves korra mindent kinőnek! És ha folyamatos kontroll alatt vannak, és esetleg kezelik, akkor meg még hamarabb. Ja, és csak annyit még, hogy Szonja eszméletlen módon lehagyta a kortársait a testi-szellemi fejlődésben.
És TE hogy vagy? Fejsz? Vagy nagyon sokára lehetne csak anyatejjel táplálni, mit mondanak?

Ami, szerintem a magzatvíz-folyás nagyon egyértelmű, én pukkanást hallottam először, majd a vizet éreztem, de azért folyásnak durva lett volna. És ha mégis magzatvíz volt, akkor fájásnak is kellett volna azóta jelentkeznie, szóval vsz. nem az volt. :wink: És csini vagy, meg a babasarok is jó. Nekünk nem lesz ilyen profi. :)

Ági, én is csodálkozok, cukros lötty után nekem is 4,8 lett. Lehet, hogy a tesztreggelinél mások a határértékek?

Kisfiam annyit bukfencezik, tökre tudom, hogy mikor van fejjel lefelé, mikor keresztben, döbbenet. CSak szüléskor is így érezzem, hogy merre jár. :)

Ha esetleg nem jönnék addig, akkor BUÉK!!!!!!!!!!!!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?