Sziasztok!!!!
Éva! Boldog névnapot kívánunk!!
És utólag (vagyis ma van karácsony
) nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. Békét, nyugalmat, pihenést!!!!!
Szandra!!
Profi voltál, ahogy mindenkinez szóltál pár szó!! Köszönjük!!!
fotós könyv??? Szuper lehet!!!
Apa nagyon meglepődött az ajándékán és nagyon örült neki!!! Tudod egy feliratos bort várt
Ildi!!
Profi vagy!!! Nagyon jók a képek!! Én ilyeneket képtelen vagyok csinálni, de ezért tartom a Sanyit
Remélem mindenki jobban van aki betegeskedett!!!!!
hogy sikerültek a szentesték??? Ibolya látom : Nálatok nagyon jól
Látszik, hogy mennyire tetszett Gergőnek a fa!!!
Nekünk már 22-én kezdődött a tortúra
, nagyon szar volt az éjszaka, Sára alig aludt. Azt terveztük 23-a, hogy Sanyival átmennek a csajok anyósékhoz, amig feldíszítem a fát és elkészítek mindent. 11-kor Mariettával elmentünk apukámhoz a temetőbe. Addig Sanyi elaltatta a Sárát, mert hulla volt., na, sikerült szegénynek fél órát aludnia, mert felkeltette az orrvérzés!!
Ömlött az orrából a vér!!! Szegény nagyon megijed, sírt, ezért még obban folyt. Attán szépen elállt, de ezt még megismételte 2X. Így együtt díszítettük a fát. Azzal a címszóval, hogy szellőztetem a nappalit "bezártam" őket a szobájukba, míg én a fa alá csempésztem az ajándékokat. Minden készen állt a meglepetésre, de ekkor megint elöntötte a Sárát a vér. Telefon az ügyeletre, gégészet válasza: anyuka döntse el, itt nagyon sokan vannak és lehet itt tartanák éjszakára!!
Telefonnal a kezemben gondolkodtam, ajándékok a fa alatt. most menjünk el az ajándékok mellet és induljunk az ügyeletre???? Maradtunk itthon és az összes egészségügyis ismerősömet felhívtam ötletért
Azért jól sikerült a meglepi, képek::
A lábát nézzétek!!!!!!
még a wc-rw is vitte az ajándékokat
Itt a fülbevalóm a lényeg!!!
img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198571805.9564.jpg[/img]
Ja, és ilyen lett a Benettke féle bejgli!!!
legfinomabb a mogyorókrémes lett
Megsütöttem a zserbót is!! Ízre nem rossz (Én nem szeretem csak Sanyi), csak a tészta furcsa!!! Nincs tartása a felszeletelt sütinek. De én még soha nem csináltam ilyet, és való igaz, hogy nem kelt meg jól a tészta!!!
Azért asszem el fog fogyni!!
Másnap, vagyis az igazi szentesete hármasban voltunk a csajokkal!!!! (gép nélkül
) Ezerrel kenegetem a Sára orrát belül, ennek az lett az eredménye, hogy a reggeli orrszívásnál még vérzett, aztán többet nem!!!
Rohadtul kiszárítottam a nyálkahártyáját, amihez segített a hülye Nazivin
Ezt történt reggel!!!
Nos nálunk "röviden" ennyi történt. Ma anyósékhoz megyünk ebédre, Marietta onnan várja nagyon a Jázmin barbit
Puszi mindenkinek, írjatok, rakjatok fel képeket !!!!