Új privát üzeneted érkezett!

Kimike! Jajj, ne legyen lelkifurdid, hát én sem vagyok konyhatündér ,épp ezért ijedtem meg, mert nálam tutira mindenki jobb a konyhában.
De, sikerült!!!Ezekben a percekben lett kész, és igazán csodás zamata lett a fehéjtól meg a szegfűszegtől, no meg a bortól, kissé savanykás is, de csak nagyon picit ,mert jól kimostam, tettem bele almát is meg cukrot, mert én édesen szeretem a párolt káposztát! Szóval tényleg nagyon fincsi lett!!!
Beigli kiolvasztva-anyósom sütött mielőtt kiment bébisintérkedni sógornőmhőz USA-ba, igy az van. Tegnap este megfőztem a tárkonyos pulykaragu levest, hogy jó összeérjen mára, megcsináztam a lila hagymás burgonyasalit, meg a karfiolos, brokkolis, répás salit, igy mára csak a pulykasütés maradt apának meg nekem a kápi.
A fát is megcsináltuk tegnap este, de milyen jól tettük, mert reggelre megmakkant az égősor rajta!!!Apa meg Berni gyorsan lementek, mert még minden nyitva volt(ha du diszitünk, szerintem a guta megütött volna, mert délben minden bezár.) Igy gyorsan levágtuk(lehetetlen volt lebogozni) a fáról a rossz égősort és feltettük az újat.
Szóval minden kész, jöhet a Jézuska!!!!!!!Én már talpig smiknben magas sarkúban várom, Blani nem sokára megjön mamától, Beni meg nem akar aludni, 45 perc után felébredt és azóta rángatja a fáról a piros alma diszeket és esziiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg a száritott narancskarika diszeket is megette róla!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Pedig szúr ám!!!!!!!!!!!!!!

No,
Nagyon Boldog Karácsonyt kivánunk minden topicosnak és családjának!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Helló!

Gyors beköszönés, mindkettő beteg, de a fa szép lett, fő a pozitív hozzáállás. Éjszaka kb. 4 napja velünk alszik Nojka, tök anyás, betegen. ja! Bejglink vicces lett, olyan giga vastag, de belül jó. Férjem, és én együtt műveltük...Máté ilyet szól előbb: Ott látott valakit, az a Jézuska lehetett! Biztos kinntről visszaverődnek a fények! Szóval: color=violet][/color]

Mindenkinek jó kis Karácsonyt, ne idegeskedjetek semmiért ma!

Pussz

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Így akartam:


Boldog Karit, és Ne idegeskedjetek ma semmiért!!!!

KépKép
KépKép
colett77
 
 

 
 

Sziasztok!

Nálunk a két fiú alszik. Párom éjszakára megy dolgozni, így nálunk kora vacsi lesz. A vacsora már majdnem kész. Most vettem észre, hogy a férjem nem jól darálta le a mákot, így ha felébred darálhatja mégegyszer. Pedig már majdnem ráöntettem a vaníilás tejes kiflikre. Még jó hogy megkóstoltam.
Már nagyon izgulok, hogy mit szólnak a fiúk az ajándékokhoz. Főleg István. Már két napja keresztkérdésekkel bombáz. Rosszabb, mint egy gyerek.
Na, megyek még meg kell tőrjem a krumplit a püréhez.
Kellemes ünneplést mindenkinek!

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv.

Nálunk már járt a Jézuska... Peti imádja, ahogy villognak az izzók! (Akkor díszítettük anyukámmal a fát, amíg Peti délutáni szunyált.) Holnaptól beindul a nagyüzem...délre jönnek a mamámék, délután lehet, elmegyünk apósomhoz. Szerdán meg délelőtt meglátogatjuk Peti keresztszüleit, vacsira meg a mamámékhoz vagyunk hivatalosak.

Elvileg tegnap Petialtatás után akartunk elmenni vásárolni a férjemmel (meg hazahozni a műfenyőt, stb.), de a drága elaludt, és mikor felnyílt még sötétben a csipája, lövése se volt arról, hogy mit terveztünk. Mérges is voltam ám rá...de képzeljétek, csoda történt!
Míg én anyukámmal kint voltam a piacon, ő Petivel karöltve elment a fenyőfáért, kiment az anyjához a tegnapi kajákért. Halljátok, tényleg meg voltam lepődve!

Nancsa, mi is szedtünk Ceclorettát, jó, de én azt vettem észre, hogy "későn" hat.

Amandi, az a baj, hogy vírusra nem hat a gyógyszer... Nálunk az év elején volt olyan, hogy oda-vissza adtuk a bacikat egy ideig.

Veráska, sajnálom a történteket...remélem, Dávid már jól van.

Gab, nálunk lázcsillapításra van kúp (mivel a Nurofen nálunk nem vált be), nyákoldásra Hedelix csepp, ha kell, köhögéscsillápításra Sinecod csepp. Viszont érdekes, mert ha Peti köhög, ő inkább nappal köhög, este nem. :?

Viera, nem tudom, mit szedsz, de azt tudom, hogy az enyémet a mensi első napján kell elkezdeni szedni. Ha jól értem, a tiéd is ilyen...abban nem vagyok biztos, hogy most azért vérzel, mert kimaradt az a három nap. :o Viszont ha szedni akarod, akkor szedd tovább a bogyókat.
Nálam is adódott gikszer, amit szedek gyógyszer, az hiánycikk, most az ismerősöm adott másmilyet, de a hatóanyaga ugyanaz, csak épp drágább. Most ebből egyhavit hoztam, majd meglátjuk, remélem, jövőre már nem lesz hiány az eddig szedett fogigátlómból.

Bénianyu, milyen érdekes, nálunk soha nem volt ilyen "puccbavágommagamésváromakarit" dolog. Persze mindenkinek más az értékrendje. ;) Ja, nálunk anyukám vett új égősort, pedig van egy, ami még jó, de mégis vett egyet a Baumaxban, olyan szépen villog. Állítható is, hogy miként pislákoljon, szupi.

Reni, végül mit vettél a párodnak?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Kellemes karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!

Mi már letudtuk a mai napot. A fa még áll, bár Zoló mindenáron mögé akart mászni :P (a sarokban van, hogyha dől akkor a fal megfogja). Nagyon tetszett neki a sok dísz, meg az égősor, kb 10 percen keresztül csak mutogatta, nekünk meg mondani kellett, hogy mire mutat. Addig állítottuk fel a fát amíg aludt, úgyhogy meglepi volt neki. :)

Veráska: Sajnálom a kórházat! :( Remélem már jobban vagytok.

Viera: Remélem rendbe jössz hormonügyileg minél hamarabb!

Rakok két képet. Az elsőn a karácsonyfát csodálja, a másodikon az egyik ajándékot avatja fel:

Kép

Kép


nancsa
 
 


Jó estét mindenkinek!

Ex!
Sikerült a terepmintás cuccokat megvenni a páromnak!Volt nagy meglepi, majd leesett az álla. Kapot egy nadrágot, egy bélelt mellényt, basebal sapkát, és egy zubbonyt, amit végül átpasszoltam az öcsémknek, mert nem tudtak mit kitalálni, így végül tőlük fogja.megkapni. Beöltözött, megcsodálta magát és megjegyezte, hogy húú de szuper. Mostmár zubbonyra fog spórolni. hehe, holnap azt is megkapja!!!

Nekünk icipici fánk van, de annál több ajándék van(volt) alatta!
Kép Kép Kép Kép

fél 7-kor párom elment dolgozni, így mi még Petivel meglátogattuk a nagyiékat is:
Kép Kép

Remélem mindenkinek jól telt az este és finomakat evett! Én nagyon könnyű menűsort kreáltam aránylag, de elhatároztam, hogy újévtől drasztikus diéta!!!( anyukáméktól taposógépet vagy mi a szösszt kaptam! :shock: Enyhe célzás!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Boldog karácsonyt mindenkinek!


Kép
Vendég
 


Hali.

Hát nálunk még nem volt igazi ajándékozás... Petinek meg egyedül a kézicsörgőjét adtuk oda, rázta ezerrel...aztán a lábára csatoltuk, és dobbantott a lábával, hogy csöngjön. Az alattunk lakók biztosan nagyon boldogok voltak.

Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Klasszak a képek. :-) Remélem mindenkinek jól telt a tegnap este. Benianya, feltétlenül jelentkezz és számolj be róla! Nagyon szimpi, hogy így megadtátok a módját. :-) Mi nem mentünk sehová, hármasban voltunk/vagyunk. A karifa jó nagy, Milánnak nagyon tetszik, sajnos a díszek is. :? A sok játékban fel lehet bukni, ááá, lakáscsere lesz ebből. :lol: :evil: Benianya, eszembe jutott a babás sztorid. Milán traktorja kb. 2 percet bírt ki, máris letört róla két műanyag vackot. Kapott egy barkácskészletet is, amit nem rendeltetésszerűen használ természetesen, a szobában mindenhol csavarok, kalapács, fúró stb. De legalább jó sokáig el tud vele szöszmötölni. :wink:
Reni, ezt a legót akartam én is Milánnak, csak végiggondoltam a helyzetet. Most annyi mindent kapott, hogy szétdobálós legót már nem bírtam volna. :wink: :lol: Petinek tetszik, játszik vele?

Ja, a diétát ideiglenesen felfüggesztettem. Ezt ilyenkor képtelenség kibírni. :oops:

Megyek pihizek kicsit, a fiúk már sziesztáznak. :)
Vendég
 


Viera, jelentkezz! :)
Vendég
 


Kimike!

Tetszik a legó Petinek, de eldöntöttük, hogy nem lesz mindig szem előtt. Minden nap elővesszük egy kicsit közös játék erejéig! Így nem kell egész nap rajta mászkálni. Peti is kapott barkács készletet. Az a favorit.
Egyébként éppen beszéltünk a férjemmel, hogy a mai gyerekeknek a vérében (!) van a rombolás. Peti is hajlamos tönkre tenni dolgokat, pedig ilyesmit mégcsak nem is láthat a környezetében.

Ex!
Mindig elcsodálkozom, hogy a te Petid milyen hatalmas fiú!!!
Bár én most raktam el egy adag kinőtt ruhát. Reménykedtem, hogy Peti ruhát is fog kapni, de mindenkitől játékot kapott!

Hozzánk ma este a szüleim jönnek. Hideg tállal és salikkal készülök, de előtte még átugrunk a szomszédba, ha Peti felkel.

Megyek is készülödni! :wink:

Reni
Kép
prenata
 
 


Kimike, akkor hajrá diétamentes kajálás. :wink:

Preni, a képek csalókák. Na jó, tényleg nagy gyerekem van...de mit tudok tenni :?:
Veled ellentétben én minden egyébnek jobban örülök, mint a ruhának. Habár karira a keresztszülőktől Peti bakancsot kapott. De ruhánk tényleg rengeteg van, igaz, a keresztanyuka is turizik néha nekünk szupereket, és ami azt illeti, a kombidresszek kivételével (amiket nagyon ritkán találok), én is elég sokmindent szereztem be onnan.
Most is tele van a szekrény, selejtezni kéne...de nincs időm. ÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Nagyon boldog karácsonyt kívánok!

tjuca
 
 


Sziasztok anyákok!!!!
Fúúú, rosszul vagyok, annyi mindent és olyan mennyiségben tömtem magamba az elmúlt 48 órában! És még van egy nap!!!!!!!!

Nagyon klassz volt minden, mi már mindenki ajándékán túl vagyunk, tekintve, hogy ma reggel jött apósom, délben meg anyuciéknál ebédeltünk.

Ami a legjobb volt-a gyerekek örömén túl-,hogy mégis kaptam meglepit is azuramtól, egy Loreál boldogság krémet!!!!!Az óra meg csúcs, majd lefotózom!

Apa kapott Jamie Oliver DVD-t és szakácskönyvet, beleirtam, hogy mindet főzze meg, s én mindet letesztelem!!!!! Meg asztali lámpát kapott, hogy tudjon tanulni!

Blani tőlünk kapott egy bambusz társasjátékot, egy Barbi családot( bontás után 30 másodperccel anya és apa már a gyerekszoba egyik zugában csókolóztak!!!!!)Le is fotóztam, csak még nincs feltöltve!
Kapott még filctollat, trambulint-ez nagyon jó ötlet volt, nagyon bejött!!!!!Királynős falmatricákat, paplant.

Beni ugráló békás társast, szétvégható gyümölcsöket és zöldségeket, Micimackós falmatricát.
Anyuéktól Beni egy kukás autót-odavan!!!Blani meg egy szuper rollert!!!!!!!Odavan!!!Zselés kerekű vagy mi, igy mi is kipróbáltuk, muris volt anyu, ahogy a konyhában rollerezik!!!! :lol:
Papától Beni egy fa készségfejlezstő házat, egy kalapálót, Blani egy hársfa babaházat!!!!!Ezek is fantasztikusan szuperek.
Mi kaptunk maguntól ágyneműt, anyóséktól is ágyneműt.
Anyucitól kozmetikumokat.

Nancsa, látom megvetted Zolónak a tanyás habtapit! :lol:
Lányok, nagyon jók a képek!!!
Ex, mekkora a haja Peinek, és mekkora fiú!!!!! :P
Preni, a Te fiad is jóval idősebbnek tűnik Beninél!Vagy csak én látom ilyen bébinek a fiamat? :shock:
Nagyon szuper volt minden, majd teszek fel képeket.
Most kettőt csatolok: a párolt káposztát
Kép

És a karácsonyi várakozást-apa úgy ugrott mellénk az időzitett gép mellől.Elmentünk a városba sétálni, és mire hazajöttünk megjött a Jézuska, én meg a földszintről fel kellett hogy szaladjak induláskor, mert fent hagytam a kesztyűm, az meg ugye kell a hidegben!!!Volt ám nagy sikitás mikor hazaértünk!!!!!!!!!
:wink: Kép

Szép karácsonyt mindenkinek, egyetek nagyokat!!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztooooooooook Mindenkiiiiiiiiiiiii!

Látom jól telnek az ünnepek. Ügyik vagytok képekkel kapcsolatban, hogy már felkerültek.
Mi még a karácsonynak csak az egyik felét tudtuk le. Holnap jön még egy dömping, megyünk Anyukámékhoz, onnan a férjem bátyjáékhoz. 27-én pedig ők jönnek hozzánk.
Utána vége. Elég is ebből ennyi. Nincs eddig egy szabad percünk sem egymásra, sem a gyerekekre, mármint játszani velük.

Teszek majd én is fel képeket, de méga fényképezőn vannak. Majd ha mindenkinél elkészültek a fotók akkor egyszerre teszem őket a gépre.

Noémi el sem engedi az új babakocsiját, ma pedig egy hintalovat kapott, (babatalis) na, akkor meg le sem lehet szedni.
A Zorán is örül az ajándékainak, de hát a bőség zavara, meg az, hogy még nem is igazán tudtunk nekiülni játszani vele, mert van ami társasjáték, állandóan várunk valakit, készülünk, vagy mi megyünk.

Kimike:
Itt vagyok!

Gyönyörű lett a fánk. Arra vagyok a legbüszkébb.

Betegségügyben csak annyi, hogy Noémi változatlan, éjszaka állandóan köhög. Zorán szintúgy, viszont ő meg nappal. Ma már neki is adtam köptetőt, attól meg ő is úgy köhög, hogy hány. Szóval meg vagyok velük áldva. De hát így kerek. Ha betegség, akkor mi benne vagyunk nyakig.
27-én kihívom az orvost Zoránhoz is, nehogy valami lerakódjon neki, mert ő nem kap gyógyszert, csak a köptetőt.
Noémibe meg ketten tuszkoljuk a gyógyszert, fele mellémegy, úgyhogynem hiszem hogy hat neki valamit.

Na, röviden ennyi.
Most már javítok a vonalzómon, keresek Újéveset.

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Halihó! Meglepetés! Sose jövök éjszaka! :-) Most se, Mesi nem hagy. Későn fekszünk, későn kelünk. Csak már hisztis. Meg ugye beteg is. Láza is volt 2x...

Mindenkinél jók a képek! Majd hozok én is, bár semmi extra nincs.

A meglepi nagyon jól sikerült, mama nagyon örült és nagyon meghatódott. A karácsony viszont olyan semilyen. Gyerekek örültek az ajándékoknak, bár nálunk messze nincs a bőség zavara, nem is hiányzik! De legalább nagyon jól eltaláltunk mindent. Nálunk még nem volt senki, és mi is csak anyuéknál voltunk. Nem is megyünk sehova, mert Mesi elég beteg. Lackó is köhécsel és taknyos, de ő nem vészes. Holnap ezért Laci elmegy az anyukájáékért, és majd csak 27-én viszi őket haza. Legalább nem unatkozunk itthon 4-en. De így ugye 5-en fogunk a netért megharcolni, úgyhogy én inkább nem erőlködök, szóval lehet, hogy csak 28-án jelentkezem. Akkor hozok képeket is!

Era! A gyógyszer! Az enyémben az is van írva, hogy ha direkt befolyásolni akarod, hogy mikor jöjjön meg, akkor lehet hamarabb szünetet hagyni, vagy szünet nélkül elkezdeni a következőt. (Bár ez nekem elég ellenszenves, de ha ilyet egy betegtájékoztatóba beleírnak, nem okozhat akkora zavart.) A lényeg, hogy szerintem biztos, hogy csak az a megvonásos vérzés volt, ami egyébként a 7 nap szünetben kellene hogy legyen, és ha folytatod, 2-3 nap alatt el kell, hogy múljon!

Ja, nálunk most nincs semmi extra kajálás, extra ivászat, kiöltözés sem... Bár valami hagyományt nem ártana bevezetni...

Na mentem, alszunk már egy kicsit, remélem, többet mint tegnap, mert akkor egy ágyban kötöttünk ki mind a 4-en, szóval elég kényelmetlen volt...

Jó éjt, és további szép ünnepet! Sziasztok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi!

Ha olvasol:
Köszönöm a köszöntést az iwiw-en. Azért nem válaszoltam, mert most olvastam ma, nem is nagyon volt időm eddig netezni.
Nagyon sok ismerősnek is kellene válaszolnom, de hát erre meg főképp nincs időm.
De asszem itt a neten kívántam mindenkinek jókívánságokat. Remélem.
Aki kimaradt, annak még mindig
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Hú, a kis képen a szöveget nem nagyon lehet elolvasni.
Szóval még mindig:

BOLDOG, BÉKÉS, MEGHITT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Erika

Kép
viera
 
 


Csak titokban megmondom, az iwiw-en tucatüzenetet küldtem, mind az 501 ismerősömnek ugyanazt, egyetlen üzenetet, 501 címre... (Lusta voltam...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella, és hogy kell az iwien az összes ismerősödnek üzit küldeni? Nem jöttem rá... :roll: :shock:

Viera, azért kerestelek, mert azt mondtad, hogy jönni fogsz karikor, aztán egész nap semmi. :lol: :wink:

Milán is nagyon köhög, egyre jobban, és már a hasa is megy. Láza nincs, de étvágy se. Nem is evett jóformán semmit.

Benianya, szép család vagytok. Férjed ilyen nagy szakács? Jól néz ki a káposzta. :D És meg kell dicsérnem a ruhádat, nagyon tetszik. Látom, te is szereted a bizsukat, én imádom.
Vendég
 


Kimike:
Nem tudtam jönni, semmi baj nem volt, csak egyszerűen időm nem maradt. Mármint magamra, meg a netre.
Pedig tényleg azt írtam, hogy jövök még.
Ari vagy, hogy kerestél.
Nonónak 3 napig úgy ment a hasa, mint a vízfolyás. Most vagy a gyógyszertől, vagy vírus, vagy nem tudom. És van két pötty a szája szélén, mintha valami herpesz lenne. Az orra alatt is van, de az gondolom a törölgetéstől. Bár nem is folyik neki, lehet, hogy ott is herpesz van? Akkor viszont tényleg valami vírus.
Mindegy, 27-ére kihívom az orvost, ezt már eldöntöttem.
Egyik gyerkőc sincs jól.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok! Kép

Hát,nálunk kicsit zűrös ez a karácsony! :roll:
Szombaton hazaköltöztünk,ami jó,viszont a lakásban még mindíg nem sikerült teljesen rendet rakni!Ez pedig nagyon bosszant! :evil:
egyébként is nehezen viselem a rendetlenséget!Most pedig még egy csomó mindenünk még dobozban van!A lakást sem tudtam úgy feldíszíteni ahogy szoktam!Na minegy,majd jövőre jobb lesz!

Viszont egyet elhatároztam!Jövőre a szentestét itthon töltjük!Eddig minden évben vándoroltunk,de most már nem bírom!Nagyon fárasztó!Ráadásul anyósomnál soha nincs karácsonyi hangulat! :(
Anyuéknál jó,de ha oda megyünk akkor anyósomhoz is kell,úgyhogy maradunk itthon!

A karácsonyfától kicsit féltem,hogy Zalán majd piszkálja,de nem! :) Viszont a kutya rágja a kérgét! :shock: Nem normális!

Prenata!
Zalán is pont ilyen szerszámkészletet kapott!Szerel vele ezerrel!

Benianya!
Szépek vagytok!

Betegeknek jobbulást!

Kép
Vendég
 


Preni!
Elfelejtettem irni, hogy nagyon örültem, hogy kaptál terepruhát és igy örült azurad!!!Ez a kabátos sztori is nagyon aranyos!!!Ird majd meg, mit szólt? azt ezek szerint mástól kapja csak Te vetted meg?Méretben minden sikerült? Akkor Te művész vagy, nekem sosem jön össze próba nélkül.

Gab, sajnálom a gyerkőket, ezek szerint benneteket sem került el a kór. Szörnyű, szinte minden topicos baba beteg. Egyébként én magam sem értek egyet ezzel a nagy ajándékdömpinggel, de elkapott minket is a gépszij, pedig igazán nem kéne, mert nem a mennyiségen múlik, és nem árt ha megszokják a gyerekek, hogy egyre kevesebbre futja. A fejlett országok között idén végeztek egy felmérést, hogy a fizetésük, hány százalékát kell adóba befizetniük az ott élőknek. Ebben Magyarország volt a legrosszabb helyen, 50 százalékkal!!!!!!Mi is megkaptuk a karácsonyi kis csomagot az áramszolgáltatótól, 20 ezer ft :cry: :cry: :cry: , szóval jövőre még jobban össze kell húzni a nadrágszijat, a gyerekeknek is meg kell szokniuk, a kevés is elég kell, hogy legyen!Szóval egyet értek veled, hogy 1-1 kis ajándék is elég lenne.

Fú, Kimike azuarm hatalmas szakács, már az első randink is-főzök neked olyan finomat amivel meghóditalak-randi volt. Eljött hozzám és olyat főzött, hogy elájultam. Szerelmünk 1 éven át tartó napi 8 óra együttlét után a Wok felett egy pillanat alatt lobbant lángra, amikor összehajoltunk, hogy megszagoljuk a szecsuáni bors olivaolajon képződött illatát...... :lol: Hát jól összehajoltunk. :wink: De érdekes, azóta ha azt főzünk itthon, egymásra nézünk, mert az illattól ránk törnek az emlékek.
Kimike
Hát az a helyzet, hogy nem a bizsukat szeretem! Csak aranyat hordok, csak azt birja a bőröm, meg imádom is. De Beni leszaggatta az arany nyakláncom, és hogy takarjam a dekoltázsom ráncait, vettem néhány hosszú bizsut, amit 3 rétegben tekerek a nyakamra. ( a kari fotón épp egy nagyon alkalmi arany lánc van rajtam-az ünnep tiszteletére). Sajnos érzem a végzetem, ezután már a magas nyakú pólók, meg a garbók jönnek, de addig remélem van még néhány évem. Az arany karkötőm meg elveszett a játszón Beni cipelés közben nyáron-igy le vagyok amortizálódva aranyak tekintetében, de oly mértékben drágák, hogy képtelenség 5 éven belül legyen új arany fülbevalóm, merev-üreges karkötőm, láncom. A fülbevalómat ballagásra kaptam, a gyűrűimet szintén, szóval azóta nincs újitás.
Egyébként nagyon tetszenek a bizsuk, de sem a kezem, sem a fülem nem bir mást csak aranyat, igy nem tudok olyan egyencuccokat venni(füli, kar, gyűrű, nyaklánc).Pedig nagyon tetszik másokon a garnitúra, meg olcsó is.
Hát ez van. Most a fülbevaló, óra, gyűrű arany szinű, és a nyakláncot fogom bizsuból összehangolni a karkötővel. Persze nem egyszerű, mert nem illik minden mindenhez, de most tél van, nincs gond vele, majd nyáron elkezdek gondolkodni rajta.Egyébként biztos sokak számára hülyeség, vagy fölösleges cicoma, de csak akkor érzem jól magam, ha harmóniában van rajtam is minden, pl. télen is franciára lakkozom a lábam körmét , fekete melltartóhoz fekete alsóneműt veszek, ha zöld a blúzom, zöld a sminkem, zöld a láncom, szóval szeretem körülöttem és magamon is a harmóniát. Szerencsére sok időt már nem vesz el, iszonyú gyors vagyok, nem kell órákat várni rám, hogy elkészüljek. És ezt akkor is megtetszem ha egész nap csak ketten vagyunk Benivel. Magam miatt.Egyszerűen igy érzem jól magam.
Az ünnepet meg szeretjük megtisztelni szép ruhával, minthogy szinházba sem szeretünk farmerban elmenni. Régen is legszebb ruhájukban mentek az emberek vasárnapi misére,sőt az ősember is feltollászkodott, felbőrözött a rituális táncokhoz, ünnepekre. Ez valahogy hagyomány. Ösztönből jön. :wink:
Neked is fontos tudom, hogy hogyan jelensz meg, főleg deréktól felfelé látszol, igy egy sál, egy lánc, egy szines szemhéjpúder egy jó felső megdobja a figyelmet nem? Én azt hiszem pont akkor láttalak először, amikor olyan szép szinűre volt árnyékolva a szemed. A fiad megismert a dobozban?Vagy nem látta?
Egyébként neked nehezebb, mert Te nem tudhatod mikor kell nyalatkoznod, igy minden nap toppon kell lenned nem? De hát mégsem mehet az ember minden nap fodrászhoz.


Juca! Látom pocaklakó jól van(vonalzó), drukkolunk!

Viera! Kérünk fotót a fáról!
A miénk hagyományosan piros, arany, szalma diszek, bordó masnik. De igén a Beni miatt a mézekalácsdiszeket meg az aranyozott diókat nem mertük feltenni, igy kicsit kopasz lett idén. (minden diszt Blanival együtt csináltunk az elmúlt 3 évben) :lol: :P

Na megyek, csak idejöttem egy kicsit pihenni a géphez, mert apósom tucatszor cseszett már le, mert kicsi a gyerekszoba, mert folyik a gyerek orra, mert este hőség van, reggel meg hideg(jelzem automata hőérzékelős a kazán),mert nem adok a gyereknek mákos beiglit, mert 9 kor még Tv-zik Blanka(Shrek ment), mert minek teszek ki neki törülközőt, nem kell az neki(nem fürdött), mert az ő bőre nem birja a selyem ágyneműt,ne tegyem huzatba a takarót(most moshatom a plédet is), mert minek van ebben a lakásban ennyi szőnyeg,(mert ő már csoszog és felbukik benne) fölösleges az!Puritánabbul kellene élnünk.
Viszont a gyerekek 2 napja rajta lógnak, amennyire nem birja a nejét meg a felnőtteket, annyira imádja a gyerekeket-mig fel nem nőnek. De hát ezt kell értékelni, hiszen a szeretet ünnepe van.
Na, szóval inkább elidőztem itt, mert szeretek itt lenni. Ne haragudjatok. :(
Irjatok, tegyetek fel képeket! Nagyon klassz ajándékokat kaphattak a topicos gyerekek!
Gab! Meske mit kapott?Irtad milyen jól sikerült a meglepi!? Lackó?

benianya
ákosbenianya
 
 


Alziza! Mi is dobozokkal karácsonyoztunk 4 éve, mikor beköltöztünk, 24.-én még festettek, de a miénkbe, az újba jött a Jézuska, nagyon jó volt!!!!Tarts ki!
Lefotózod az új lakást majd?

benianya
ákosbenianya
 
 


Reni, tényleg írd meg mit szólt a férjed! :D

Gabi, én is egyetértek, már kértem is, hogy mindenki csak 1 ajándékot vegyen ezentúl, mert mi lesz így 6 éves korára? Ki kell költöznünk a lakásból a játékok miatt. :lol: Na és ha mindent megkap, akkor később motiválni sem lehet egy játékkal. Szóval nem igazán helyes ez így.

Benianya, én ezzel úgy vagyok, hogy tényleg naponta puccba vágva megyek dolgozni, és nekem a szabadidőmben a poló, farmer kombináció esik jól. Ettől függetlenül nagyon tetszik, hogy így megadtad a módját, de magamat tuti nem fogom sanyargatni ezzel. De ha farmeres melóm lenne, akkor tuti én is kiöltöznék alkalomhoz illően. :)

Egyébként Blani tiszta Apukája szerintem. :) Ó, részvétem apósod miatt. Az én apósom a gyerekneveléshez szokott igazán "hasznos" tanácsokat adni. Na de félre rosszindulat, hiszen karácsony van. :lol: :wink:

Milán alszik, már alig várom, hogy felébredjen és elmenjünk kicsit sétálni a Duna partra. Már megőrülök itthon, jól esne kicsit kimozdulni.
Vendég
 


Móni, Benianyu!

A párom el volt ájulva, amikor tegnap este a zubbonyt is megkapta. A koccintással is várni kellett rá a vendégeknek, mert előbb beöltözött terepcuccba, mert úgy dukált inni a névnapjára! :wink:
A méretet eltaláltam. Átalában ránézésre eltalálom, de ha bizonytalan vagyok, akkor felpróbálom és úgy tuti jól döntök!

Benianyu!
Olyan szépen tudsz írni és fogalmazni. Újságirónak kellene állnod!

Szenteste a vacsihoz mi is szépen felöltöztünk kényelmes ünneplősbe, megadtuk a módját. De ha Petivel kimegyünk gyaloglósba, akkor nekem a farmerben a legkényelmesebb utána rohanni!

Ma kollektív legózás volt. A párom házat gyártott, én fát és kutyát. Peti ült és nézte, majd szétszedte és szépen bepakolta a dobozába. Tegnap kapott egy favonatot. Nagyon menő. Amióta elutaztam Pestre és látott a vonattal elmenni, azóta a csihuhuzás nagyon megy nála, ha vonatot hall. Ez meg ugyebár nagyon gyakori, mert kb. 150 m-re az állomás, így behallatszik, hogy jönnek-mennek a vonatok. Az egyik este szopizott, a szemei már le-lecsukódtak, amikor behúzott az esti gyors, erre Peti felült csihuhuzott egyet, majd visszadőlt, becsukta a szemét és szopizott tovább. Majd bepisiltem a nevetéstől! :lol:

Itt már pakoljuk a legót!
Kép

Móni!
A brokkolikrém leves annyira bejött Petinek, hogy gyakrabban fogom elkészíteni. Bár Peti kedvenc kajája, amúgy is a brokkoli-karfiol-répa mix. A répát nyersen is szívesen rágcsálja. Szerintem az ínyénak is jó!

Reni
Kép
prenata
 
 


Móni!

Csak Neked!!!

http://www.icq.com/greetings/2/

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni, köszi! :-) De hisz Benianya újságíró! :D Vagy nem jól tudom?
Olyan klassz ez a legó! :)
Még nem próbáltam ki a brokkolikrém levest, de ami késik nem múlik.

Sajnos Milánnak semmi étvágy sincs. Talán még a tegnapinál is kevesebbet evett. Ebédre összvissz 1 kanál krumplipürét. Majd közölte, hogy nem kell. :cry:

Délután voltunk sétálni, baromi hideg volt, de jól felöltöztünk. Jól esett kicsit levegőzni. Holnap igyekszem visszatérni a diétához, picit elengedtem magam. Ti nem telítődtetek el a sok kajától?
Vendég
 


Hali.

Nálunk vége a karinak. :) Nemrég értünk haza a nagyszülőktől. Megvolt a nagy ajándékozás, a tatáméktól pénzt kaptunk, na meg Peti külön egy szintetizátort. Imádja.

Persze a drágaságom mára köhögős lett, adok neki Hedelixet, meg orrszívás is van, hogy le ne rakodjon neki a trutyi. Persze az orrszívónk ma estére teljesen megadta magát, még jó, hogy anyukám holnap megy a gyógyszertárba, hoz majd egy másikat. :o

Ja, délelőtt voltunk Peti keresztszüleinél, megkapta a mikulás ajándékot és a kari ajándékot is: előbbi egy kisebb csomag édesség és egy Thomas mozdony, utóbbi egy rongybaba.
Képzeljétek, egy óvatlan pillanatban a kisfiam meghúzta az Unicumos pohár alján maradt italt. Most figyelem ezerrel, de nem hiszem, hogy lesz valami baja. És még ízlett is neki!

Bénianyu, méghogy bébi a fiad...szerintem egy fess kis fiatal úr ül az öledben a képen!
Hm, nálunk az alap áramszámla 15 rugó. Én ezeken már meg sem lepődöm...
Bizsuügyben dettó, én is csak aranyat hordok. Van, de ritkán veszem fel, egyedül a karikagyűrűmet hordom mindig, meg a fülbevalómat. Utóbbi viszonylag új, csináltattam az idén tört aranyból. (Hiába, jó, ha az embernek van ékszerész ismerőse.)

Viera, én is viszem majd Petit dokihoz, de szombaton csak. Igaz, összevont rendelés lesz, de pont a mi doktornénink a soros. Előbb csak akkor viszik le anyukámék, ha belázasodik, de egyelőre csak köhécsel.

Alziza, gondolom, nehéz, de gondolj arra, hogy mostmár saját, jó helyen vagytok. Ez a lényeg, nem a "giccs". Remélem, érted, mire gondolok. ;)
Nálunk mű a fenyő, de eddig a macsesz fantáziáját jobban izgatja, mint Petiét. Mondjuk ki van kötve...

Preni, de jó neked, én a férjemre nem tudnék úgy ruhát venni, hogy én próbálom fel. Nálunk ez köztem és anyukám között működik jól, na meg öcsémre is tudok így vásárolni, de a férjemre már nem...
Brokkoli-karfiol-répa nálunk is nyerő kombináció, most is kutyultam neki némi pörivel.

Na teszek egy vegyesvágottat.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Ex!
Persze értem mire gondolsz!Csak én már úgy terveztem,hogy mire hazajövünk semmi nem fog hiányozni!Hát,nem így lett!A padlástér pl.el sem készült,annyit szívóztak az építési engedéllyel!Mire megkaptuk,addigra bejött a hideg és mivel a férjemnek annyi munkája volt (van),hogy nem lett volna rá ideje,ezért mondtam,hogy majd azt csak tavasszal fejezzük be!Itt lent is vannak hiányosságok,pl.:nincs lepácolva a fürdőszoba ajtó,nincs szőnyegem (mondjuk az nem is lesz amíg a kutya nem szobatiszta),nincs parkettaszegély,meg ilyenek!ez van!

Benianya!
Persze teszek majd képet ha készen lesz teljesen! :roll: az nemtudom mikor lesz!

Na megyek aludni!Zalánt most este másfél órán keresztül altattam!
Vendég
 


Sziasztok, mi ez a nagy csend? :wink:

Ex, de jó képek, szépek vagytok. :) Ezt a formátumot hogy kell szerkeszteni?

Alziza, biztosan hamarosan a helyére kerül minden. Azért bizti szép karácsonyotok volt, három gyerkőc mellett nem is lehet másmilyen, igaz? :) :wink: Családi házba költöztetek? Bocs, ha már írtad, nem emlékszem.

Viera, mit mondott az orvos?
Vendég
 


Kép

Kimike!
Valóban szép a karácsony 3 gyerekkel,de ez most inkább fárasztó volt!
Na jó,nem sírok többet!

Valaki megtudja mondani nekem,hogy miért nem sikerül soha színes és nagyméretű betűt csinálnom?
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsi, el volt foglalva a gép! Laci most vitte haza a nőket. (Anyósom + a 3 sógornőm.) Tegnap reggel jöttek, most mentek. Jó volt egy kis élet a házban. Mi nem tudtunk menni két kis beteggel, ők meg nem akartak. Az a helyzet, hogy anyósom mindig extra ajándékokat szokott a gyerekeknek, de most nagyon nem jött össze. Fóliában dolgozott amíg jó idő volt, viszont a pasi nem tud fizetni, elég csődszerű a helyzet, de mivel feketén dolgozott, nem is tud mit tenni. Sajnos erre ez elég gyakori. Egyedül neveli a két 15 éves csajszit, kollégiumot kell fizetnie, kedvezményt nem kap, a kaja viszont vacak, és kell még csomó pénz plusz kajára, szóval egyszerűen nem tudott semmi ajándékot hozni. De mondtuk, hogy nem gond, csak jöjjönek, mert a család pénz és ajándék nélkül is család, és valóban, a gyerekek nagyon élvezték, hogy végre többen játszanak, foglalkoznak velük.

Össz olyan volt most az ajándék nekik, hogy mama adott 3-3 ezer forintot, hogy költsem rájuk, ebből Mesi csizmát, Lackó télikabátot kapott. Anyu Mesinek megvette a téli kabát bunda gatyó együttest, Lackó kapott anyutól babilon építőt (tudjátok, golyó és pálcika, abból lehet építeni), tőlünk pedig Lackó egy kis legó mentőautót, egy Thomas a gőzmozdonyos és egy Teszvesz Város könyvet kapott, mágnes rajztáblát is, mert az övé tönkre ment, Mesi meg kisvakond, Annipanni könyvet, plüss cicát és ennyi. A mi ajándékunk meg az volt, amit Laci dolgozott a faluban, számla ellenében fizettek, a számla értékét viszont le kellett vásárolni, így lett egy szép csillárunk a nappaliban, kint a házon két kültéri falikar világítás, lett a karácsonyi díszkivilágítás, vett magának mérőműszert még belőle meg fa borsőrlőt sószóróval. (Nagyon régóta szeretett volna, de mindig csak gagyikat sikerült vennünk.)

Szóval azért összességében nem vagyok elégedetlen.

Reni! Annyira fura, hogy a párod a terep cuccoknak így örül, nálunk Laci a szabadság alatt jól eldugta mindet, hogy ne is lássa január 7-ig. Hát igen, sajnos katonáéknál ez a hétköznapi viselet. :)

Kimike! Juhé! Végre volt alkalmam felrakni a nyakláncot, amit kaptam tőled! A nagyon csüngi-büngi barack színűt, és nagyon tetszett mindenkinek! (A fekete a november végi bulin volt rajtam, az is tök jó!) Iwiw-en úgy tudtam mindenkinek egyszerre írni, hogy csináltam egy "Mindenki" nevű csoportot, ezt csak egyszer kell, így: ismerőseim, katt, oldalt: csoportjaim, katt, alul: új felhasználói csoport: beírod a csoport nevét, én azt írtam, mindenki, majd Létrehoz-ra katt, bejön az összes ismerősöd listája, és van egy olyan gomb, hogy összes kijelölése, mentés gombra katt, majd pedig üzenetek, új üzenet, és mikor ki kéne választani a címzettet, akkor már ottvan az a csoport, amit készítettél, arra kell kattintani, így akkor egy gombnyomásra mindenkit hozzáad a csoporthoz. De ugyanígy más csoportot is készíthetsz, pl. babanetes csajok, általános iskolai osztálytársak, barátok, akármi, és akkor így tudsz célzottan több embernek egyszerűen üzenetet küldeni. (Bocs, ha szájbarágósra sikerült, de hátha más is kedvet kap, olyan is, aki nem nagyon ért hozzá. Nem mintha én nagyon értenék, Lacitól lestem el! :? 8) :lol: )

Jesszus, biztos nagyon untok már! Még a gyerekek egészségi állapotáról írnék picit! Lackó éjjel nagyon rondán köhögött, lázas is volt többször. Mesi is volt 3-4x lázas, de már két napja nem. Le is kopogom. A lényeg, ma elvittük őket dokihoz, Lackónak nagyon piros a torka, van néhány zörej a tüdejében, kapott még ipekakuánát meg antibigyót, ahogy orrcseppet és a görcsös éjszakai köhögésre kúpot is, meg vettem még neki Kinder luuf-ot. Mesi Cedax babyt kapott, mert bár neki nem olyan piros a torka és szakadozik fel a köhögés, sok lerakódása van. Kapott még hörgőtágító Spiropentet és Mucoprontot is, az meg köptető. Az orrcsepp meg a Baby luuf nála is megy. Szóval egy kész vagyon, amit otthagytam a patikában, remélem, gyorsan hatni fognak a gyógyszerek. Én meg iszom a Coldrex lötyit, c-vitamin, béres-csepp, aztán hátha. Reggelre nem volt hangom... Ja, gyerekek még kapnak aloes multivitamint, cebiont is, és Mesi csodásan megissza a kamillateát, Lackó viszont bármilyen cselhez folyamodok, nem hajlandó meginni... Ilyen az élet, majdcsak meggyógyul ettől a sok kófictól.

Most megyek, mert már nem bír magával. Mes még szerencsére szunyál.

Na még megnézem a 60 üzimet az iwiwen! Majd még jövök, pusz mindenkinek, és bocs, akinek nem írtam!

Sziasztok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Úgy látszik ma csak én netezek... :roll: :oops:

Gabi, örülök, hogy tetszett a lánc. Én imádom őket. Rengeteg van, különböző színekben.
Az iwiwes csoportot nem tudtam egyenlőre megcsinálni, mert nem akarja kijelölni az összes ismerősömet.... :roll: :evil:
Már akartam kérdezni korábban is, mi az a cedax baby? Milán sem issza meg a kamillateát, de persze semmilyen más teát se. Sajnos. Én aloes teát iszok, olyan fincsi fahéjas, de az sem ízlik neki. :?

Lányok, mi lesz a menü szilveszterkor? Ötleteket szeretnék gyűjteni.
Vendég
 


Kimike!!!!!!!!!!!!!! Kivételesen én is ittvagyok!!!!!!!!!!!!!!

Menü? Semmi extra. Esetleg ha vendégek jönnének! Ilyenkor már úgy telítődünk karácsonykor, hogy az év hátralevő részében maradék, szendvics meg könnyű és gyors kaják vannak csak. (Bár a töltöttkáposztát csak ma főztük meg...)

Karácsonyra: lencseleves, virsli, és vagy 3 kiló mandarin! (Ez utóbbi szerintem csak nálunk hagyomány, de nagyobb felhajtás nem lesz!)

Cedax baby az egy antibiotikum (igaz?), most azért nem tudom pontosan, mert nem tudtuk délelőtt kiváltani, majd most hozza Laci, ha hazaér. Az benne a jó, hogy csak napi 1x kell beadni. (De eddig szerintem nekünk nem volt ilyen, vagy csak nem emlékszem...)

Mesi is kizárólag a vizet szereti, de nála az a csel bejött, hogy szép pohárból szívószállal adtam neki a teát, nem a szokásos csőrösből, és így simán lemegy a másfél deci egyszerre. Ezt napi 2x ismételjük. :)

Egyesével bepipálni se tudod az összes ismerőst? Még úgy is egyszerűbb, mint levélnél egyenként hozzáadni...

Nyakláncokat, (és minden egyéb ékszert,) én is nagyon szeretném, csak nagyon ritkán van lehetőségem felrakni. Itthonra meg a boltba, oviba rohangálni fölösleges is lenne. Kabátban úgyse látszik, itthon meg a kényelmes gönchöz külön jól állna... :) Na de majd ha egyszer elmegyek én is dolgozni, szeretnék én is menő csajszi lenni! (Csak nehogy egyenkosztümös helyre kerüljek! :D Ami ugye bankos körökben elég esélyes... De azt se bánnám ám olyan nagyon! :wink: )

Alziza! Gratu a költözéshez! Kitartás! (Mi 4 éve vagyunk itt, de még mindig van pár kacat, ami dobozban van... Pedig panelból jöttünk dupla méretű családi házba...) Én is előnyben részesítem az otthon szentestézést, de kicsit morc vagyok, mert ha nem erőlködünk, senki ránk se nyitja az ajtót 25-26-án a kis családból... Így viszont volt olyan (tegnap), hogy 11-en voltunk, és jól is esett.

Ex! Jók a képek! Természetesen rólunk most sem készült közös családi fotó!

Benianya! A fotók miatt ugyanúgy rátok is irigykedem! (Az aranyak miatt is! 8) :wink: Nekem csak a fülbevalóm meg a karikagyűrűm arany, de azt meg kihíztam. Mikor felhúztuk, akkor meg folyton elhagytam, olyan csontváz voltam...)

Gyerkőcök nagyon cukik! Zoló, Peti, másik Peti: látszik, nagyon örülnek, és élvezik az ajándékokat! Beni és Blani pedig roppant csinosak! Tényleg szupi, hogy így megadjátok a módját!

Én mindig csak lesek, mikor pl. a Kismama újságban látok ilyen fotókat, hogy kiöltözött család bámulja a fenyőfát, mondom ilyen nincs is, lehetetlen, oszt közbe meg van! :shock: :oops: :wink:

Bocsi, pótolom a lemaradást, remélem, nem haragszotok, a szokásos túlzott őszinteségért! :oops:

Jöjjek még? :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hali.

Kimike, ez egy program, Wondershare Photo Collage Studio. Nekem az öcsém töltötte le...

Gab, rólunk sem készülne közös fotó, ha rajtunk múlna. De ilyenkor ott van az öcsém is a tatáméknál, mi beállunk a fa alá, és katt. Pedig van fotóállványunk és időzíthető is a masina...ez van. :roll:

Alziza, amit nagyobb betűmérettel és más színnel akarsz, azt kijelölöd, kiválasztod a betűméretet és a színt és kész.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex! Hát, ez az, hogy a mi gépünk is tud időzíteni, állványunk is van... Na de ez van.

Raktam képeket a BLOGra.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Gab! Most csak neked gyorsan.
Noémi is Cedax Baby-t szed. Meg mellék Mucopront köptetőt, amit már el is hagytam, mert egyszerűen nem hajlandó megenni a gyógyszereket. Ez egy újdonság, mert ilyennel soha nem volt gondunk. A Cedax-ot is ketten adjuk be neki a férjemmel. Én ráterítek egy nagy törölközőt Nonóra az etetőszékben, hogy csak a feje látszódjon ki, lefogom, hogy ne tudjon kapálózni, apa meg beadja neki a gyógyszert. Ő persze közben üvölt, úgyhogy könnyű beletalálni a szájába. Szegénykém. Nagyon sajnálom, de ha azt akarom, hogy meggyógyuljon, ne maradjon vissza semmi neki, akkor muszáj így. Este pedig kenem a hátát a Baby Luuf Balzsammal. Ettől már 2. éjszaka alszik. Igaz fel-felébred köhögni, meg nyöszörögni, de vissza is alszik.
6 napig kell adni a Cedaxot, szerintem nektek is egy nap 1x90 ml-t. Finom íze is van. Nem tudom mit cirkuszol vele Noémi. És pont ki van számolva, mert a 6. napra el is fog fogyni az üvegből. Mi már szedtük ezt.

Na, ezt jól kiveséztem neked.
Másnak nem írok bocsi, megyek aludni. Egész nap itt voltak a sógornőmék három gyerekkel, felfordították a házat, volt játszás, nevetés, csatározás, veszekedés és a végén egy hatalmas rumli. Amit persze itt is hagytak. Ezzel nálunk vége is a karácsonynak.

Szilveszterkor semmi extra nem lesz nálunk sem. Ugyanaz mint GAbiéknál virsli, gyümölcs, másnap lencse. Ennyi. Süti az lesz. De már én is csak a vajaskenyeret kívánom.

Na sziasztok!

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Ex!

Odáig már eljutottam,hogy egyfélét megtudok csinálni!Pl,hogy nagy vagy hogy színes!de a kettőt egyszerre nem! :roll:

Kimike!
Neked még egy válasz lemaradt,de csak most vettem észre!
Eddig is ebben a házban laktunk csak felújítottuk és a padlásteret építjük be!Elvileg már rég készen lennénk,csak az első tervrajzunkat elutasították! :evil: Közben mi alul szétszedtük,mondván,hogy oda nem kell engedély és mire a padlástérre megkapjuk addigra pont alul befejezzük.Csakhogy a második tervrajzot is elutasították! :evil: Ekkor már statikusi szakvéleménnyel kezdve, favédelmi szakvéleménnyel bezárólag ezer féle papírunk volt bent náluk!Aztán a férjem "kicsit" ideges lett,és perrel fenyegette őket,meg azzal,hogy adjanak írásos,pecsétes elutasítástés egy másik ilyen papírt arról,hogy a mellettünk levő két szomszéd miért kapta meg!Egy hét múlva volt engedélyünk,de addigra már nem mertünk tetőt bontani!
Hát ennyi!

Lányok!
Szegény Zalán ma olyat hányt!Már éppen elaludt volna!Szerintem leterhelte a gyomrát ebben a pár napban!
Ettől függetlenül lehet,hogy tejallargiája van!erős a gyanúm!A barátnőm kisfiának pont ilyen tünetei voltak,úgyhogy az ünnepek után elviszem allergia vizsgálatra!Közel 1 hónapja van hasmenése pár napos megszakításokkal,nem hízik már jó ideje,(igaz előtte sem nagyon hízott)és száraz a bőre!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Látom, mindenkinek szép volt a karácsony. :P Nálunk is, idén is olyan boldogok voltunk. :P
Képeitek nagyon gyönyörűek, én is örültem.

Mától már dolgozik a férjem, most szombaton is kell, így ismét ugyanúgy telik a napunk mint más hétköznap.

Szilveszteren idén itthon leszünk, előző napon lesz kis találkozás nálunk néhány barátainkkal, de 31-én inkább csendesen, nyugodtan ünnepelünk mint Japánban. A férjem eszik talán virslit, de sajnos én nem nagyon tudok enni :( , inkább japán szokás szerint főzök a pohánka tésztát. Nálunk 31-én éjszaka 108-szor harangszik a templomban. Egy embernek egy év alatt 108 „világias kívánsága” van :shock: , ezeket év végen semmisítjük, bezáródjuk, azért szól 108 harang. Hát, nekem biztos több kéne mint 108. :lol:

Beteg babának minél hamarabb gyógyulást kívánok!

Pont 24-én este romlott a fényképezőgépünk :evil: , ma vittem javításra, kíváncsi vagyok majd az árajánlatára. Ha jól láttam, ott nettó 9000Ft-tól kezdődik a javítás…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 00:29-kor.
Vendég
 


Vááááááááááááá! Elszállt a hosszú irományom!

A lényeg: még alszanak, nem köhögnek, Lackó se már vagy éjfél óta. Meske szereti a fecskendőből enni a gyógyszereket, szinte bármit, ha kiszopizta, jön, hogy anya adjá'! :D

Kmammy! Nagyon guszta a menü, szokás szerint!

Bocsi, mennem kell! Pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

hát,nincs valami nagy nyüzsi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 12:09-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is letudtuk a karácsonyt rokonlátogatással, ajándékosztással és dugig kajálással együtt. Biztos hízunk most egy kicsit, de nem számít, mert nagyon jókat ettünk-ittunk.
Zoló imádta a karácsonyfákat és nagyon örült az ajándékoknak.

Benianya: Igen, megkapta a habtapit Zoló és telitalálat volt!!!! Nappal szárazon játszik vele, este meg ugye a kádban. Úgyhogy köszi-köszi-köszi az ötletet!!!!! :P :P :P

Preni: Örülök a sikeres férj ajándéknak. Az én párom is imádná (neki még csak gatyája és ingje van). Jó lehetett a családi legózás. :D

Ex: Tündéri göndör haja van a fiadnak! :) Nagyon tetszik. A Zolóé is kezdett már kunkorodni, de le kellett vágnunk, mert állandóan kócos volt. Olyan nagyfiús lett az új frizuval. Majd teszek róla képet.

Alziza: Jól kiszúrtak veletek! Nem csoda hogy a férjed bepipult. Szomorú, hogy csak ennek volt hatása. :(

Jobbulást a betegeknek!

hajvágás előtt: Kép és után: Kép

anyával: Kép papóval: Kép

szánkótulajdonos lettem :) (bár hó még mindig nincs :( ) Kép


nancsa
 
 


Sziasztok!

Teszek fel képeket én is, próbáltam a lényeget kiválogatni, de így is sok lett. Bocsi érte.
Rólunk: ma itt volt dokibá, Noémi javulgat, Zorán viszont most megy bele a betegségbe. Neki nem írt gyógyszert, mondván, hogy vírusos betegsége van. Köptető, tea és kész. 3-4 nap múlva megnézi újra, nehogy felülfertőzése legyen.

Kép adventi koszorún gyertyákat próbálják elfújni.
Kép Anyuéknál gitárt hozott a Jézuska Zoránnak. Azóta egyfolytában zenélget.
Kép A hőn áhított hintaló. Telitalálat volt.
Kép Új babakocsi, szintén telitalálat.
Kép Nonó babaágyat kapott a babájához. Tök jól néz ki, mert az ágynemű ugyanabból az anyagból lett varratva hozzá, mint a szobájában a függöny.
Kép Társasjátékozunk is.
Kép Az uncsitesókkal
Kép A legkisebb uncsitesó, ő az szőke lányok kistesója, csak lemaradt a képről
Kép Végül a karácsonyfánk. Bánt, hogy megint nem ugyanazt a képet adja, mint élőben látszik. Gyönyörű széles, dundi fa, bronz és arany díszekkel, de telisteli van vele és a képen nem látszik. :(

Szóval ennyi a lényeg.
Noémi kapott még egy bébihordót babástól, Zorán Verdás golyókat és pályát hozzá, valamint egy igazi laptopot. Tudom, kicsit drága ajándék egy ekkora gyereknek, de jobban ért hozzá mint én, s nem utolsó sorban nem enyémben kontárkodik. Állandóan rámegy az enyémen az MSN-re és írogat, ha látja, hogy valaki ír nekem, skype-on is rajta lóg mindig, én meg mindig csak mentegetőzök, hogy nem én írkáltam hülyeségeket... :D
Kapott még egy autót is.
Én kaptam egy parfümöt, morzsaszívót (a régi már döglődik) és a laptophoz egy kamerát.
Férjemnek meg vettem három bortartó állványt, ezekbe több bor is fér, meg egy pizsit. Ennyi futotta az ötletemből.

Na, majd még bekukkolok.
Pussz.

Erika

Kép
viera
 
 


Era! Azta, mennyi cucc! Látom, nagyon nem vagyunk egy kategória, mégis jól megértjük itt egymást mindannyian!

Nancsa! Zoló nagyon cukor az új séróval! Hogy viselte a nyírást? (Nekem totál olyan Lackó típus, neki is kb. ilyen idősen kellett levágni.)

Itt Lackó hosszú hajjal
Itt pedig az első nyírás után

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Na nehogy azt hidd már, hogy ezt mind tőlünk kapták.
Ezt az egész nagycsaládtól szedték össze. Tőlünk pl. a Noémi csak a babakocsit kapta.
Zorán többet kapott, mert ő már tudta értékelni.
Noémi újdonsült keresztszüleitől pedig még le sem írtam, hogy mit kaptak: Zorán egy Rosszcsontok cd-t, én is imádom hallgatni, meg egy mesekönyvet: Égből pottyant mesék.
Noémi pedig a hintalovat kapta tőlük, meg egy hófehér szabadidőruhát. (Csak így zárójelben 3-4 évesekre való, így az szekrény mélyére elrakva.)
Tesóméktól is kaptak ajándékot, Zorci kirakót, Noémi egy plüss barikát, amit kutyának hív.

De ezt tényleg nem mi rendeztük így.
Nem is örülök neki. Ez így megy amióta gyerekek vannak a családban. Egyszerűen a családot nem lehet leállítani, mert ők veszik a többség ajándékot. Anyuéknak is megmondtam, hogy Zorcinak a gitár és kész, erre vett még neki autót is. KB. a 300-adikat. Noéminek csak a bébihordót akartam, erre vett bele egy babát is. De minek. Már az ötödik babája. (Elsőre meg nem is tetszett neki, de mindegy. Szerintem megijedt tőle, mert a babának még a haja is rózsaszín :shock: )

Szóval ha rajtunk múlna nem így lett volna.
Csak az a baj, hogy visszafelé ugyanezt kell produkálnunk. Mármint a sógórnőmék felé. Ott három gyermek van és mind a háromnak 10.000.-Ft értékben. (ez évek óta megy így) Ez eddig 30.000.-Ft, csak az ő gyerekeinek, meg még ott vannak persze ők is, de egymás között csak jelképes ajándékot szoktunk venni. Na, most ez a jelképes is verte az ötezret. Nekem ez már nem jelképes....

Na, ennyit az ajándékozásról. Csak azért írtam, hogy lásd nem vagyok én ennek ám híve. Zorán a felét nem is tudja már hol van. Pl. a verdás pályát én már két napja nem láttam.

Erika

Kép
viera
 
 


Alziza, nagyon helyes a kisfiad. :-)

Nancsa, Zoló haja tényleg aranyos. :-)

Viera, ezen laptop ajándékon én is meglepődtem. :shock: Nem rosszindulatból írom, csak kis naívan azt gondoltam, hogy milyen menő dolog, hogy már a kisiskolások mobillal járnak, aztán kiderül, hogy le vagyok maradva. :lol: Nagyon szép a fátok, aranyosak a gyerkőcök a képeken. Nálunk az asztalterítő sem maradhat a helyén, gyertyára nem is mertem gondolni. Nem nyúlkáltak hozzá a gyerkőcök?
Vendég
 


Kimike!

A gyertyákat hál'istennek nem kellett félteni a gyerkőktől. Mondjuk Zorán már egyáltalán nem csinál ilyesmi kárt, Noémi meg el sem éri, mert pont az asztal közepén van.
Amitől én féltem, az a karácsonyfa volt, hogy na azt biztos magára borítja. Ahhoz sem nyúl hozzá. Csak az angyalkákat nézi rajta és mondogatja, hogy akalka.

Mobiltelefon eszembe sem jutna, még iskoláskorában sem Zoránnak. A laptopot viszont csak itthon használja, látom mikor és mennyi ideig. Márminthogy azt azért mi szabjuk meg neki, tehát nincs a végtelenségig számítógépezés. De hát eddig is ezt tette, csak az enyémmel. Ezt meg féltem azért az ő kezeitől. A hátteremet is mindig elállította, de úgy kellett szólnom neki, hogy csinálja már vissza, mert én nem értek hozzá. Sőt, tényleg sokmindenért neki szólok, hogy hogy kell ezt meg ezt. A múltkor az apja nagygépét kellett valamiért bekapcsolnom, asszem a nyomtató miatt. Akkor is neki szóltam, mert azt sem tudtam hogy hova nyúljak. Hát ennyi. De úgyis többen meg fognak lepődni rajta.
Nem is nagyon akartam leírni, de itt már annyi mindent leírtunk egymásnak magunkról, hogy ez már pont belefér.

Erika

Kép
viera
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?