Sziasztok!
Bocsi, el volt foglalva a gép! Laci most vitte haza a nőket. (Anyósom + a 3 sógornőm.) Tegnap reggel jöttek, most mentek. Jó volt egy kis élet a házban. Mi nem tudtunk menni két kis beteggel, ők meg nem akartak. Az a helyzet, hogy anyósom mindig extra ajándékokat szokott a gyerekeknek, de most nagyon nem jött össze. Fóliában dolgozott amíg jó idő volt, viszont a pasi nem tud fizetni, elég csődszerű a helyzet, de mivel feketén dolgozott, nem is tud mit tenni. Sajnos erre ez elég gyakori. Egyedül neveli a két 15 éves csajszit, kollégiumot kell fizetnie, kedvezményt nem kap, a kaja viszont vacak, és kell még csomó pénz plusz kajára, szóval egyszerűen nem tudott semmi ajándékot hozni. De mondtuk, hogy nem gond, csak jöjjönek, mert a család pénz és ajándék nélkül is család, és valóban, a gyerekek nagyon élvezték, hogy végre többen játszanak, foglalkoznak velük.
Össz olyan volt most az ajándék nekik, hogy mama adott 3-3 ezer forintot, hogy költsem rájuk, ebből Mesi csizmát, Lackó télikabátot kapott. Anyu Mesinek megvette a téli kabát bunda gatyó együttest, Lackó kapott anyutól babilon építőt (tudjátok, golyó és pálcika, abból lehet építeni), tőlünk pedig Lackó egy kis legó mentőautót, egy Thomas a gőzmozdonyos és egy Teszvesz Város könyvet kapott, mágnes rajztáblát is, mert az övé tönkre ment, Mesi meg kisvakond, Annipanni könyvet, plüss cicát és ennyi. A mi ajándékunk meg az volt, amit Laci dolgozott a faluban, számla ellenében fizettek, a számla értékét viszont le kellett vásárolni, így lett egy szép csillárunk a nappaliban, kint a házon két kültéri falikar világítás, lett a karácsonyi díszkivilágítás, vett magának mérőműszert még belőle meg fa borsőrlőt sószóróval. (Nagyon régóta szeretett volna, de mindig csak gagyikat sikerült vennünk.)
Szóval azért összességében nem vagyok elégedetlen.
Reni! Annyira fura, hogy a párod a terep cuccoknak így örül, nálunk Laci a szabadság alatt jól eldugta mindet, hogy ne is lássa január 7-ig. Hát igen, sajnos katonáéknál ez a hétköznapi viselet.
Kimike! Juhé! Végre volt alkalmam felrakni a nyakláncot, amit kaptam tőled! A nagyon csüngi-büngi barack színűt, és nagyon tetszett mindenkinek! (A fekete a november végi bulin volt rajtam, az is tök jó!) Iwiw-en úgy tudtam mindenkinek egyszerre írni, hogy csináltam egy "Mindenki" nevű csoportot, ezt csak egyszer kell, így: ismerőseim, katt, oldalt: csoportjaim, katt, alul: új felhasználói csoport: beírod a csoport nevét, én azt írtam, mindenki, majd Létrehoz-ra katt, bejön az összes ismerősöd listája, és van egy olyan gomb, hogy összes kijelölése, mentés gombra katt, majd pedig üzenetek, új üzenet, és mikor ki kéne választani a címzettet, akkor már ottvan az a csoport, amit készítettél, arra kell kattintani, így akkor egy gombnyomásra mindenkit hozzáad a csoporthoz. De ugyanígy más csoportot is készíthetsz, pl. babanetes csajok, általános iskolai osztálytársak, barátok, akármi, és akkor így tudsz célzottan több embernek egyszerűen üzenetet küldeni. (Bocs, ha szájbarágósra sikerült, de hátha más is kedvet kap, olyan is, aki nem nagyon ért hozzá. Nem mintha én nagyon értenék, Lacitól lestem el!
)
Jesszus, biztos nagyon untok már! Még a gyerekek egészségi állapotáról írnék picit! Lackó éjjel nagyon rondán köhögött, lázas is volt többször. Mesi is volt 3-4x lázas, de már két napja nem. Le is kopogom. A lényeg, ma elvittük őket dokihoz, Lackónak nagyon piros a torka, van néhány zörej a tüdejében, kapott még ipekakuánát meg antibigyót, ahogy orrcseppet és a görcsös éjszakai köhögésre kúpot is, meg vettem még neki Kinder luuf-ot. Mesi Cedax babyt kapott, mert bár neki nem olyan piros a torka és szakadozik fel a köhögés, sok lerakódása van. Kapott még hörgőtágító Spiropentet és Mucoprontot is, az meg köptető. Az orrcsepp meg a Baby luuf nála is megy. Szóval egy kész vagyon, amit otthagytam a patikában, remélem, gyorsan hatni fognak a gyógyszerek. Én meg iszom a Coldrex lötyit, c-vitamin, béres-csepp, aztán hátha. Reggelre nem volt hangom... Ja, gyerekek még kapnak aloes multivitamint, cebiont is, és Mesi csodásan megissza a kamillateát, Lackó viszont bármilyen cselhez folyamodok, nem hajlandó meginni... Ilyen az élet, majdcsak meggyógyul ettől a sok kófictól.
Most megyek, mert már nem bír magával. Mes még szerencsére szunyál.
Na még megnézem a 60 üzimet az iwiwen! Majd még jövök, pusz mindenkinek, és bocs, akinek nem írtam!
Sziasztok!