Új privát üzeneted érkezett!

Dina: nincs gond. Szívesen adtam volna ruhákat, ha tudom a pocilakó nemét. Sőt, most hogy nézem, lehet kicsik lennének a rucik, mi most tartunk 92-es méretnél.Dokihoz fütyültem elmenni 2éves statusvizsgálatra, nincs baja Levinek, nől, rendbe van.

Csajok 20-án megyek 4d-re Gyöngyösre. Starjánba Szászné azt mondta, pocilakó nem fér bele az időbe már, Gyöngyösön meg belefér és meg is csinálja. Tarjánba kari után lett volna csak idő.

Na léptem.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni :)
Köszi szépen, de szerintem elírtad, mert Nika kérdezte az eladó ruhákat! :) Levi pedig tényleg szépen növöget, és ha nincs is semmi gond, akkor minek is vinnéd dokihoz, gondolom, hogy védőnéni, látja gyakran és ha valami gond lenne, szólna!

4D: mi is szerettünk volna elmenni, de mindig valahogy maradt, majd, majd, majd, ... Aztán már ott voltunk hogy már nagy a baba és már mindjárt megszületik, és nem mentünk, de ha lesz köv. baba akkor nem fogom kihagyni!
Egyébként Szászné milyen tarjánba? Azt hallottam hgoy elég bunkó, (mint a férje), te hgoy tapasztaltad? Berzéhez jársz egyébként vizsgálatokra is?

Szuzy :) :(
Sajnálattal olvastam hgoy 2x is pórul jártál, hát igen velem is fordult már elő ilyen, és hát igen én is :twisted: így néztem ki! :lol:

Ja csajok! Az internet nálatok hogy van, kábeles, vezetékes vagy mikrós? Előre is köszi!

Gabi, Szuzy :)
3-án ti mentek a Kis Bizibe a sorsolásra? Lehet hogy mi is megyünk mert a "vigaszdíjért" indulhatunk, de lehet hogy ott hagyjuk egyik rokonnál a tombolajegyet és majd ő elmegy érte, mert a Drága Férjecském dolgozik! :( :( :(
De szenteste itthon lesz! :):):)

Na most már megyek, betakargatom még Benedeket és elaltatom a férjemet! :lol: :lol: :lol:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan.
Mi a sorsolásra nem megyünk, mert állítólag telefonon kiértesítenek ha nyertünk. Sajnos tavaly se sikerült, peidg három kártyánk is volt. De hát ilyen a mi szerencsénk.
Szabi 24-.én és 25.-én is nappalos lesz....Szóval segítség bajos, csak tudnám mkior dísztítjük a fát?!!! Ráadásul a látogatások (nagyik, dédik, tesóék) egy nap alatt nem tudom, hogyan oldjuk meg.
Szilveszter viszont szabad, megyünk bulizni.

Móni! Én a második bébinél sem voltam 4d-n. Azt mondta a doki, hogy felesleges pénzkidobás. És hát ahová jártam SOTE II. Klinika 3d-s volt, ingyen. Ott azért még én is láttam mindent.

Na megyek alukálni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 

 
 

Sziasztok!

Szuzy :)
A tombolát mikor adjátok le? Sajnálom Szabit, nekem Krisztián azt hiszem, hogy csak 26-án megy majd éjszakára, a szilvesztert előre még nem tudom, de talán itthon lesz és 1-én is! Lehet hogy mi is megyünk, de még nem biztos! :lol: :D

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Dina: ha megyünk sétálni visszük Gegét is :) az a baj hogyha vasárnaponként megyünk anyósékhoz akkor is nekem kell vele foglalkozni én etetem én vagyok vele pedig igazán ott vannak többen felnőttek de mégis valahogy nem tudnak rá úgy figyelni vagy foglalkozni vele ahogy kéne és ez nem azt jelenti hogy nem imádom a kisfiamat de néha tényleg jó lenne pár perc kicsit kikapcsolodni de hát nem megy ez olyan egyszerűen.

Móni igen én kérdeztem de már írtad hogy amíg nem tudod a pocilakó nemét addig nem de én írtam is hogy semmi gond:):):):):):):):)

Én úgy jártam a 4d-vel hogy amikor Gegével terhes voltam mondták hogy augusztusban jön a gépe és szeptembertől lesz már itt is 4d na akkor nem is intéztük a gyöngyöst stb mindig kérdezgettem aztán már kifutottunk az időből és 4d csak azután lett itt mikor már megszületett a fiam de majd ha jön a tesó akkor majd mindenképpen csináol gegéről nem is lenne uh kép ha a genetikán nem vettünk volna 500 ft-ért :)

Dina szász családról én igazán tunék mesélni:):)Feleség nem annyira bunkó mint inkább nyers amit sokan nem jól viselnek a terhességem végére meg mintha megváltozott volna nagyon kedves volt még a monitort is felém forditotta illetve kétszer is megnézte hogy tényleg fiúnak látja e gegét szóval túl rossz tapasztalatom nincs vele:) a férje meg szerintem legalábbis velem egy tündér volt ő volt ügyeleteben amikor szültem és ő csinálta a csaszimat is amiért egy árva fillért sem fizettem neki és mégis nagyon kedves volt velem :):):)Még meg is dicsérte Gegét hogy milyen szép gyerkőc azt mondták a szülésznő meg a csecsemős is hogy nem nagyon szokta elhalmozni a kismamákat dicséretekkel :):):)Szóval amilyen rossz a hírük nekem kellemse élményeim voltak velük :):):)

Nálunk upc kábeles net van

nika70
Salgótarján
 
 


Nika:)
Örülök, hgoy Szásszal meg voltál elégedve! :o Én ugye dolgoztam a kórházban is és az orvosi kamarától jöttem szülni, de nem igazán van jó tapasztaltom a dokiról, sőt azt hiszem, hogy vannak egy páran ilyenek! :(
Néztem Gegéről képeket, és hát mit mondjak nagyon aranyos volt, de rengeteget változott az arca, már nem olyan kis pufók ugye?

Na pussz

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


hát igen emberek különbözöek vagyunk és azért mert valakinek nyers a modora és nem mosolyog állandóan még orvosként lehet nagyszerű:):):):):):) Mondjuk akik nekem panaszkodtak róla azoknak mind a modorával volt baja de a kollégák sem panaszkodtak rá úgy mint pl a Márkusra na azt a dokit mindenki utálta és nekem is volt vele szüösszenetem de soha többé ne kerüljek a kezei közé:) valakinek meg ő az isten ezért szép az élet hogy nem vagyunk egyformák:):):)

Gege már nem pufók :)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Dina! Ma akartunk menni vásárolni még egy-két dolgot, gondoltam amjd ma leadjuk a vásárlói kártyát. De keresztbe húzták anyós pajtiék a számításaimat!
Nem jöttek ki délután, így nem tudunk menni. Szilárd egyre betegebb, így őt nem akarom most kivinni, őt meg ugye egyedül nem hagyhatom.

Enni szinte semmit sem eszik, még a kakóját sem itta meg, pedig azt mindig kéri, enni sem hajlandó csak a kakó a minden reggelire. Most az sem kellett. Edéb semmi, inni való semmi. Most meg már egy órájáa altatjuk a férjemmel fölváltva, de nem alszik. Lehet az éhség nem hagyja aludni? Jó lenne ha szunyálna legaább 2 órát, s utánna ha fölkel csinálok neki tekjbe grízt, azt imádja, reméljük most is megeszi. Bocs, hogy leírom, de kicsit véres váladék jön a nózijából. Olyan rekedt , hogy a hangja nem fölismerhető. Köhögni nem akar, pedig teljesen le van neki rakódva, ha mégis hozzá kezd olyan mint az ugatás. Aggódom miatta! Remélem nem lesz tüdő gyuszi vagy arcüreg gyulladás.

Nika! Ha anyósékkal van én is úgy érzem nem látják el teljesen a gyerkőcöt. S ha én is ott vagyok akkor valóban én etetem, teszem tisztába..stb. De ha nem vagyok ott, akko ők kénytelenek megcsinálni. Én is aggódom olyankor. De azért mindig megcsinálják. Arra kell gondolni, hogy ők is fölnevelték a párunkat. Tehát képesek rá.
A vasárnapi ebéd után lépjetek le a pároddal, legalább amíg a kicsi alszik. (ott szokott aludni délután a maminál?)

Most megyek mert az apja már nem bir vele. Véletlenül sem aludt el, így a grízt előre hozom az alvás elé....

Kép
szuzy
 
 


Szuzy nem alszik még olyankor mert inkább olyan három körül alszik és olyankor meg már itthon vagyunk :) Párom meg ilyenkor megy a haverjához át ebéd előtt szóval sok lehetőség nincs oda meg én nem megyek a cigifüstbe eg úgysem tudok velük kommunikálni ilyenkor játszanak focit stb a gépen :):):):):):)
Szilárdnak jobbuéást:)

nika70
Salgótarján
 
 


Szaisztok!

Jelentem a tejbegrizt megette, utánna fél háromtól 6-ig aludt. Akkor is csak azért ébredt föl, mert simogattam. Így aztán mikor fogunk este elaludni??????
Holnap disznótorba kellene menni anyukámékhoz, de nem szivesen hagynám itt picurt. Lehet, hogy itthon maradok vele. És ha holnap is ilyen állapotban lesz, akkor beviszem az ügyeletre. Inni továbbra sem hajlandó, pedig ugye az megkönnyítené a lerakódás fölszakdozását. Amikor aludt is nagyon horkolt. Éjszaka sem lesz nyugtom, figyelek, nehogy valami baj legyen.
Valamiért nem akar köhögni, peidg ha mélyen lélegzik akkor hallom, hogy hortyog hurutosan.

Na jó éjt!

Kép
szuzy
 
 


Csajok a ruhákért bocsi, de keverem a szezont a fazonnal. :oops: :oops: :oops:

4d, hát Leviről van, pocilakóról is szeretnék mindenképpen. Amúgy Szásznéval már én is összevesztem, de a végén rájöttem, neki köszönhetek egy baba életet. És az utóbbi UH-n megköszöntem neki, amiért 2éve veszekedtünk.

Berzéhez járok vizsgálatra, mostmár.

Gabi Berze szüléskor kért vmennyi, ha igen árban ő hol tart? Privibe írd meg.

Levi fejlődik, de én védőnőhöz sem járok vele. Ha muszály felhívom a gyerekdokit és slussz. Ha gond van irány a kórház, jobban megvizsgálják és nem megyek oda sem fölöslegesen.

Na ennyi egyenlőre. Bocs hogy így írtam, de fejben fáradt vagyok és nem győztem követni a kérdéseket. Mindenki olvassa el a választ a kérdésére. :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


sziasztok!

Szuzy
Calciumot itass mindenképp Szilárddal!!!!Jó teában feloldva is, ha nagyon csúnyán ugatósan köhög, reged, esetleg fullad, gyorsan hidegre vidd ki. Sajnos amiket írsz az a hangszálgyulladás ami kicsiknél átalakulhat kruppra. Nem szeretnélek ijesztgetni, meg lehet előzni, de a Ca. nagyon fontos ebben!!!!

Móni
mikor én szültem Berzénél ugye másabb volt annyiban a helyzet, hogy nem volt hivatalos magánrendelése sem szabott tarifákkal. az csak azóta van amióta itt megszünt a szülészet. Majd priviben reggel megírom én mennyit adtam amúgy :wink: :wink: :wink:
Most megmondom őszintén nem tudom mennyi a magán rendelésen egy vizsgálat, én a gyógyszert a rendelőben szoktam íratni, vizsgálatra meg ugye nem kell mennem :wink: :wink: :wink:

Még gyorsan, sajnos egész csapat lebetegedett :cry: :cry: :cry: tegnap az egész csapat doktornőnél volt. A köptető, orrcsepp egyenlőre elég, bár Krisztikémet nagyon elkapta :cry: :cry: szerintem őt hétfőn megint le kell vinnem. Idén már tuti nem megy oviba, esetleg a karácsonyi ünnepségre bemegyünk majd.
Adrinak a torka fájt, ő nem igazán köhög, ő már hétfőn mehet suliba.
Kicsi meg még mindíg köhög, egyenlőre a lándzsás útifű szirup jobbnak tűnik, bár lehet attól kiütéses kicsit :cry: :cry:
Én túl vagyok rajta, igaz 3 napig nem volt hangom :shock: :shock:
na de Tibi is én anyósom sem úszta meg :cry: :cry:

Na emgyek aludni, jó éjszakát!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi!

Igazad van, kruppos a köhögése, ma kihivtuk hozzó Sz Erzsikét. Kapott egy csomó gyógyit,meg kúpot. (ca-t nem) Azt mondta, hogy ha rosszabodik a helyzet irány a kórház.

Délután alvás után fölsírt, elkezdett öklendezni, iszonyú fuldoklós köhögés, majd hányás.....akkor neki is indultunk a kórháznak. De mire elkészültünk úgy láttam jobban van, így maradtunk. A cuccunk össze készítve, így ha éjszaka menni kell, indulhatunk azonnal. Szerintem jót tett neki, hogy hányt, mert a torkából is a letapadt váladék kijött. Viszont ugye a kruppos köhögés megvan. Remélem jobban lesz a gyógyiktól s nem kell kórházba mennünk. Úgy néz ki nálunk is végig megy a családon, már párom is beteg. A nagyik is köhögnek, fáj a torkuk, meg nekem is.
Aggódom az éjszaka miatt. Miért kell valaminek mindig történnie?????????

Egyébként nem eszik, nem is nagyon iszik lurkó...

Kép
szuzy
 
 


SZIASZTOK!

Szuzy
calciumon csodálkozom, ugyanis a kórházban is azt adják először :roll: :roll: utána a párásítás v. mi.
Remélem nem kell mennetek :wink: :wink: :wink:
Egyszer mi is voltunk kórházban ezzel amikor Krisztikém 10 hós volt. Mi a szilvesztert, újév első napjait töltöttük ott :? :?

úgy szédelgem megint. alacsony a vérnyomásom is, és éjjel is olyan sokszor kellett kelnem, a két gyerekhez kb. 10-szer :roll: :roll: Krisztikém meg még itt csacsog, pedig már úgy aludnék :wink: :wink: :wink:

Na, jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Nika! Két e-mailt is írtam neked, tegnap meg tegnap előtt. Nincs véletlenül tele a posta ládád? Valamiért visszadobálja a gép.

Gabi! Szerencsére nem mentünk. Ca mindegy milyen? Nekem Ca-Sandoz van itthon. Na meg mennyit, egy negyed tablettát?
Mi sem alszunk, már egy hete szinte semmit. Csak kisebb szunyókák vannak éjszaka, főleg hajnalban. Szilárd egyfolytában dobálja magát, meg hát figyelem a légzését is. Nagyon fáradt vagyok. Remélem karácsonyra meggyógyulunk mind. Én is elég ramatyul vagyok. Torokfájás, orrfolyás, ég a szemem. Szabolcsnak is hasonló, meg a nagyiknak is....
Gabi! Jobbulást a gyerkőcöknek, na meg Nektek is!

Kép
szuzy
 
 


SZIASZTOK!

SZUZY
A CALCIUM SANDOZT NEM TUDOM LEHET E MÁR ADNI NEKI :cry:
ÉN SIMA CALCIUMOT SZOKTAM, ABBÓL FÉL TABLETTÁT BELETESZEL TEÁBA, MINDEN ITATÁS ELŐTT JÓL FELRÁZOD, FELKAVAROD, ÉS RÉSZLETEKBEN.

BOCSÁNAT A NAGYBETŰK MIATT :oops: :oops: EGYSZERŰBB VOLT JAVÍTGATNI, MINT KITÖRÖLNI MINDENT :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


zsuzy egyet kaptam csak nem volt net tegnap meg ma is csak mostanra jött vissza valami központi hiba volt de már válaszoltam is:):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Csajok megtaláltam a 30getes adatokat.

Bpd:77mm, Fl:56mm, Ac:256mm, Afi:130mm, Fl/Ac:21%, Fl/Bpd:72%, Súly:1519g, Súly/centil:50%.

Gabi!

UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Amúgy én az összegekkel, majdhogy pesthez mérten adom. Amit írtál a 2,5x-esét adtam magánon.
Levi születésekor pedig az írt dupláját adtam.
Mondjuk azt is 2részletbe, fele varrazszedés előtt, másik felét meg utánna. Mire oda került a sor, küldték az egyszeri anyaságit és abból rendeztem le. Jól jött ki az egész.

Na léptem, jó éjt. Kérek véleményt az eredményre.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Voltunk doki néninél, azt mondta sokat javult Szilárd légzése. Viszont éjszaka sokszor köhögött szegény, elég ugatósan. Remélem most már jobban leszünk. A javulás jelének tudom be, hogy tegnap este már megitta a tejcsijét, meg ma is szépen reggelizett. Sajnos úgy látom ez a pár nap nem evés meghozta a nem várt eredményt, kicsit látszólag fogyott. A combikájai olyan szép husikák voltak, most meg olyan vékonynak látom. Na de remélem majd vissza jön a veszteség ha már szépen eszegetünk.

Gabi! Én is egy csomószor föl akartalak köszönteni, de valahogy mindig akkor volt eszembe amikor nem voltam gépnél, s amyilen rövid az agyam mire oda jutottam elfelejtettem.
Utólag én is szeretnék Nagyon Boldog Névnapot kívánni! Ti hogy vagytok , gyógyultok már?

Móni! Én az adtokra már nem emlkészem, de a súlya szép a picinek. Így szerintem aggodalomra semmi ok. Pénz: nem érdemes elkapatni őket, mert már semmi sem elég nekik. S sajnos az a tapasztalat, hogy némelyeknek hiába nyomod, sz@arbe se néznek, nem foglalkoznak eleget veled.

Én leírom ide, nem privizek. Én Bpesten minden megjelenéskor (ha csak rámnézett a doki és köszönt) is 5-t adtam, a szüléskor 50-.et, a szülésznőnek 20-at. Ott azt is kellett fogadni, a doki javaslatára. Na mondjuk császárnál ugyan mindegy lett volna nekem, hogy ki a szülésznő. De akkor úgy voltam vele, nem érdekel, csak rendben legyen minden. Ismerotek az előzményeket... Ja de már akkor volt olyan aki 60-70-100-at adott.
Pásztón magánrendeléskor 2-3-t. Szülésre 20-30.at terveztem. Itt a többi kismam is 15-20-at adott anno.

Kép
szuzy
 
 


Móni nekem a 30 héten a következők voltak az adatok :):):):)

BPD: 80mm FL: 58mm AC 260mm afi: 140mm súlypercentil 90% :) 1676g és a végén 4150 g-al született:):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Gabi :oops:
Kép
Utólagosan is Boldog Névnapot kívánunk! :) :)

Egyébként remélemm, hgoy jobban vagytok már ti is!

Szuzy :)
Örülök, hogy már jobban vagytok, el tudom képzelni, hgoy milyen amikor "ugat" a gyerkőc, mert tesőméknak elég gyakran volt ilyen Misike! Volt hogy én is kinn ültem velük hajnalban a hidegen, hogy eltereljük a gondolatait a kis Drágának, de szerencsére kinőtte! Egyébként én is alapjában elég szépen tudok köhögni, + asztmás is vagyok! Úgy hogy én számítok valahol rá hogy lehet hogy Benedek is fog "ugatni"!
Habár már napközben próbálgatja és szépen visszabeszél a Drága szülőanyjának! :lol: :twisted:

Pénz: nekem szerencsém volt, mert én olyna orvost fogtam ki akinél az eü-s doglozók szentek és sérthetetlenek! :lol: Bár igaz, amikor a vetélésem volt, még én is adtam neki, de csak 3000 Ft. Még azt sem akarta elfogadni, bár még nemis tudta hgoy kiféle vagyok! :) Aztán mikor Benedekkel terhes lettem Takátshoz mentünk mert Petrás még nem dolgozott, nála fizettem 2000/alkalom, bár nem kért, csak azt mondta, hgoy amennyit gondolok! :) Sztem, ez elég normális dolog! Tarjánba ilyet senkitől nem hallottam, ott fixek a tarifák! De én minig is úgy vallottam, hgoy ha már rászánom magam hogy magánra megyek, akkor az pénnzel is jár! De nekem az orvosom nem fogadott el semmit a 9 hónap alatt, így egy kis csellel csináltattunk neki egy kis ajándék csomagot (kb. 10-15 eFt) azt is csak ímmel ámmal fogadta el, de olyan aranyos volt, :lol: még meg is fenyegetett, hogynem ebben egyeztünk meg! Szóval én azt mondom hogy tőle jobb dokim nem is lehetett volna! Ha pedig jön a köv. baba akkor kitudakolom, hogy dolgozik-e tarjánban, és mint anesztest kérem magam mellé, ha lehet! :twisted: Egébként Márkus-ban és Pasztuhovban gondolkodom mint orvosomban! Mit szóltok hozzá?

Móni :)
Adatokat én már nem tduok mert nekem csak a kiskönyvet adták vissza, mert kellett a CSP-hez a páromnak! De szerintem jó kis húsban lévő babócád lesz!

Hó jó sok lettem, csak győzzetek olvasni ! :twisted: :twisted: :twisted:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Dina te tudod de én Márkushoz az isten pénzéért sem mennék egy hentes:) és a kollégáknak sincs jó véleménye róla három napig voltam a szülőszobán és elég jól összebarátkoztam a szülésznőkkel sokat beszélgettünk Márkusnak nincs jó renoméja a kórházban és nem is tudom miért istenitik annyira még a kismama társaimnak is ez volt a véleménye hogy csak nehogy Márkus legyen:) pasztuhov az rendes legalábbis velem az volt a gondozáson is meg a kórházban is:)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika :)
Lehet hogy nem mindenki szereti, de én egyelőre úgy ismertem meg, mint ember, és nem mint orvos! Ugyebár az meg nagy különbség! Nekem ő volt a főnököm a kamarába, az etikai részen! Mint ember kitűnő! Igaz ami igaz, van némi modora, de hát kinek nincs! :lol:
Nővéremnek is a "hentes" kifejezés jutott az eszébe először mikor őt javasoltam, hgoy menjen el dokihoz! Mikor a 2. babát szülte akkor volt Márkus kezdő és hát egy szülő nőt nem igazán úgy kellett volna megvizsgálnia hogy durr-bele-bumm! Hát félve, de elment hozzá, és azt mondta hogy 180fokot változott! Jóirányba!!!!!! Rendes volt, kedves volt, és normálisan vizsgált!
Pasztuhovnál volt osztálytársam felesége szült, és ők nagyon dícsérték, hogy meg voltak vele elégedve, + a felesége az én volt osztályfőnököm!
De a legfontosabb, hogy még mindig csak gondolkodunk, hgoy kihez kellene mennünk ha oda kerülünk, + még ott van az éves rákszűrés is, és hát már igencsak ideje lenne, tavaly voltam, de még Pásztón, Petrásnál! :cry: :cry: :cry:

Na mindegy! Pusza

Hahó többiek???????

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Mi vagyunk. Dina! Szerencsére mi olyan igazi kruppos rohamot nem értünk meg. Remélem ez így is marad. Nekem már ez a lájtosabb verzió is elég volt. Aggódtam, hogy kap e levegőt a picur.
Tegnap éjszaka eléggé köhögött. Remélem ma nyugodtabban telik majd az éjszaka. Jó lenne aludni is végre, mert az utóbbi napokban ez nem iagzán sikerült. Minden köhögését figyeltem, nehogy befulladjon, és gyorsan fölkaptam. Ha a feje magasabban van, úgy tapasztaltam jobb. Így mellettem feküdt, ha köhögött gyorsan fölhúztam a mellkasomra, úgy aludt tovább. Sajnos elég sűrűn történt, így mire sikerült volna elaludnom újabb köhögésbe kezdett. Szerencsére hajnal felé abba hagyta a köhögést, így akkor kicsit sikeült szundikálnom. Most a saját ágyába tettem le, de ha köhög, újból átvszem magam mellé.

Én egyik dokit sem ismerem. De én a starjáni kórházba nem mennék szivesen egyik dokihoz sem, akkor már inkább Gyöngyös. Én csak rosszat hallottam arról a kórházról....

Egyébként Takáts doki modora sem piskóta. De azért őgy gondolom emberileg rendes. Bár látszólag mogorvának, nemtörődömnek tűnik. De ha a beteg vagy mindent megtesz érted. Meg aztán azt mondják nagyon jó uh-os. De ő egyenlőre nem dolgozik sehol. Bár hétfőnként a magán rendelése megvan, vállal terhes gondozást is x ideig. Majd tovább küldi a kismamákat egy másik dokihoz, ahol majd szül. Hát nem a legjobb megoldás, de aki ragaszkodik hozzá, meg ahhoz , hogy ne kelljen minden vizsgálatra utazgatnia -jó.
Én egyébként nem tervezek egyenlőre második bébit. Azt nem mondom, hogy tutira nem, de azért nem nagy a valószínűsége...

Na jó éjt

Kép
szuzy
 
 


Dina azért mondom hogy ez csak az én véleményem más lehet másként de mikor én szültem a másik szobában sem volt az a nagyágyú a szülés közben persze tudom egy normális szüléshez nem is kell orvos de ha már fizet neki az ember dugja oda a nagy fejét mert egy ismerősöm aki fizetett neki felé se nézett meg a sogórnőmhöz sem ment be mikor ő szült pedig neki is ő volt a választott dokija:)

nika70
Salgótarján
 
 


Szuzy nekem nem sok tapasztalatom van az itteni kórházzal de teljesen meg vagyok velük elégedve nekem semmi gondom nem volt és pesten sem de lehet ez az én hozzáállásom miatt is lehet mert én nem vagyok panaszkodos stb ezért nekem nem tudják nagyon elvenni a kedvem meg pesten sem bántak velem se jobban se rosszabbul mikor avakbelemet vették ki a jánosban :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Szia Nika!

Hát a Szent Jánosról nekem sincs jó tapasztalatom. Én 7 éve voltam ott kivizsgáláson, Siket Ferencnél. Akkor is volt gyomor- és vastagbél tükrözés.... Hát mondjuk a gyomor tükrözésnél még a Lidocain sprayt is elfelejtették használni, így majd meg fulladtam. Pásztón különbül megcsináltál. Na meg amilyen állapotban van az a kórház.....Rá férne egy alapos felújjítás. Attól szerintem is jobb lehet a tarjáni.

Egyébként totál betegen ébredtem. Kijött rajtam is a vírus. Szilárd éjszaka persze mellettem kötött ki. Alvás nyekta. Remélem nem kapja vissza tőlem picur. Éjszaka nem köhögött, csak este egyszer,igaz akkor jól rám ijesztett.Délelőtt az apja volt vele. (én főztem) Délután jön be a papa, mi megyünk vásárolni. Ja és megyek a postára is!

Gabi! Ti betegek vagytok még?

Kép
szuzy
 
 


SZIASZTOK!

CSAK GYORSAN, MERT MEGYEK FŐZNI, MEG UTÁNA SÓGORNŐMMEL VÁSÁROLNI.

SZUZY
ÉN UGYE NEM MENTEM LE MÉGSEM ORVOSHOZ, NEM FEKÜDTEM KI, MÁR ELMÚLT, DE KEZD IS MEGINT VISSZAJÖNNI. AZ ORROM MÁR EL VAN MEGINT DUGULVA, ÉS A TORKOM, FEJEM IS FÁJDOGÁL.
KICSI MÉG MINDÍG TAKNYOS, DE LEGALÁBB MÁR SZÍNES, AZ JÓ. SZEME KÖNNYEZIK, NEM VÁLADÉKOS DE KÖNNYEZIK.
A KÉT NAGY MÁR GYEREKEK KÖZÖTT.

KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET :wink: :wink: :wink:

PÉNZT ÉN SEM AZÉRT ÍRTAM PRIVIBEN MERT SZÉGYELLEM ÁM, CSAK ÍGY KÉRTE MÓNI :wink: :wink: :wink:
ÉN UGYANANNYIT ADTAM MOST SZÜLÉSKOR MINT 3 ÉVE, ANNYI KÜLÖNBSÉGGEL, HOGY KRISZTIÁNNAL NEM MAGÁNRENDELÉSRE(ÜGYELETI RENDELÉSRE) JÁRTAM. MOST UGYE VÉGIG ODA, ALKALMANKÉNT 2000 FT.-ÉRT, SZÜLÉSKOR ÉN MEGKÉRDEZTEM SZOBATÁRSAKAT 10000FT.-OKAT ADTAK, ÉN IS ANNYIT AKARTAM, DE AZ ALTATÁS MIATT ADTAM 15-ÖT. TULAJDONKÉPP BERZE ALIG VOLT BENNT, MÁR KB. 3 TOLÓFÁJÁS UTÁN ÉRT BE, A SZÜLÉSZNŐ CSINÁLTA A GÁTMETSZÉST IS, SZÓVAL....
MOST MÁSABBAK A TARIFÁK MÁR AZT TUDOM

MEGINT NEM ÁLLÍTOTTAM ÁT A BILLENTYŰZETET :oops: :oops: :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Szuzy én a sebészeten voltam a bejárattal szembeni első épület és az azért rendben volt velem nagyon rendesek voltak :):):):) mármint a jánosban :)
Jobbulást minden betegeskedőnek :):):9

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Sajnos szerintem Szilárd nem javul kellő mértékben. A hangja még most is olyan mint a repedt fazék. Lassan a gyógyik is elfogynak. Holnap viszem vissza. Én sem jövök még kifelé a náthából. Megfordulhatna már rajtunk ez a kór.

Gabi! Mi jót vásároltál tegnap a sógornőddel. A hajvasaló sorsa mi lett végül?

Ildi! Olyan régen voltál itt. Veletek mi van? Gyerkőcök remélem nem betegek. Hogy megy a suli? Hogy álltok a karácsonyi előkészületekkel?
Timi! Nálatok mi a helyzet? Gyerekek, ovi, suli terén?
Zita, Móni, Alíz,??????????????????????????

Dina! Gyere Te is gyakrabban!

Kép
szuzy
 
 


Még egy kérdés. Ki mit főz , mi lesz az ünnepi menü?
Süti???

Nekem a férjem azt mondta rántott dolgok legyenek, husi, gordon blue, velő, és akarok aszalt szilvával töltött husit is, meg mondjuk tejszines halacskát. Tiramisu torta az tuti, meg valami süti kellene, azt hiszem a kedvencemet a vanilia pudingos-almás lesz.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Kicsit szégyenlem, amiért ilyen sokáig nem jöttem :oops: Mentségemre legyen szólva, h elég sürü napok, hetek állnak mögöttem. Ott kezdem, h egymás utáni hétvégén volt suli, mindkét hétvégén dogát irtunk. Először közgazdaságtanból, majd jogi alaptanból. Az első 3-as lett, a másodiknak még nincs meg az eredménye, de sztem 4 v. 5. (ide már "felfegyverkezve" mentem :wink: )

Sajna enyém gyerkőcök is betegek :cry: Lilinek arcüreg gyulladása volt, mult kedden a fülészeten voltunk. Ugy néz ki, h már kifelé megy belőle (kop-kop-kop), de tegnap már Danival is dokihoz kellett menni, mert a jobb füle alatt annyira megduzzadt a nyirokcsomója, h még a fejét is oldalra biccentve tartja szegényke. + köhög is.

Szuzy
Nekünk is kapásból mondja ilyenkor a dokinő a kalciumot! A kalcium sandosból 3*1/4 db-ot szokott mondani. Mondjuk nekem nem sandos van, nem tudom mi a különbség :shock: Figyelj arra is, h ne legyen a lakásban nagyon meleg, mert az is fokozza a köhögési rohamokat! Ja, a multkor vettem nekik naturlandos légzést segitő krémet, azzal a mellkasukat kell bekenni, sokat segitett az is.

Dina
Egyetértek Nikával az orvosválasztás ügyében, inkább Pasztuhov, mint Márkus. Bár nekem személy szerint egyikkel sincs rossz tapasztalatom, csak a hallottak alapján mondom ezt. Én is teljes mértékben elégedett voltam az itteni ellátással. Lehet -sőt biztos, h vannak "gázos" osztályai a kórháznak, de a szülészet nem tartozik ezek közé :wink:

Nika
Sajnálom, h ilyen rossz helyzetben vagytok :cry: Átérzem, mert 1-2 hónappal ezelőtt uebben a cipőben jártunk... A lányoknak igazuk van, a szeretet a fontos, az, h Ti 3-an ott vagytok egymásnak!!!

Móni
Huuu, már nagyon kevés van hátra! Én inkább nem hasonlitom az én gyerekeimhez az adataidat, nekem mindkettő sokkal előbb volt a korához képest.

Karácsonyi menü: Szuzy, nem mondom, ennyi kaját!!! Nálunk egy hét alatt sem fogyna el :lol: Én ált. salátát szoktam késziteni (francia, v. krumpli)+ vmilyen husi, amit be kell dobálni a tálba és egyben kisütni. Idén kicsit pepecselősebb kaja lesz, de a nevét nem tudom: husiszeletet (pmell-csmell, karaj....) lisztben forgatva forró olajon megkapatunk, majd tepsibe tesszük (ne legyenek egymáson). Minden szeletre megy egy szelet főtt tojás, krumplipüré halom, majd reszelt sajt, ezt igy egyben megsütjük :wink: Mellé csak saláta lesz -valszeg burgonya. Apósom szokott halászlevet főzni, abból kapunk egy keveset, na és lehet, h csinálok egy mini adag mákos gubát, mert apa imádja és náluk ez családi hagyomány ilyenkor. Süti: ma sütöttünk mézes puszedlit, 24-én sütök mákos bejglit és ennyi..... ugysem fogyna el.. Ja, max. csinálok egy nagy adag keksztekercset, az tutira nem fog ránkromlani :lol:

Na, nagy hirtelenjében ennyi, megyek, mert majd leragad a szemem!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Hát sajnos igy jártunk de a szeretet mindennél fontosabb és abból hála istennek nincs hiány :):):):):):)

Amúgy nem lett volna ennyire gond ha a tűzhelyből nem küldik el az embereket és novemberben egy hetet nem dolgozott Gabi meg ma van utoljára és januárban meg még semmit nem tudunk ha már egy hónapot legalább teljesen tudna dolgozni akkor helyre rázódnánk:):):) de karácsony van és nem is panaszkodom tovább hiszen annyi jó ember van körülöttem hogy el sem hiszem :) És a karácsony úgysem az ajándékokról szól hanem a szeretetről igy hármasban ez lesz a karácsonyi ajándék hogy vagyunk egymásnak és Gege még úgysem tudja mi ez ami most történik majd jövőre akkor meg már mi is jobb helyzetben leszünk ( remélem):):):):):)


Betegeskedőknek jobbulást kívánunk hogy mindenki a karácsonyt egészségben tölthessétek. Nekünk sajnos az első olyan karácsonyunk lesz amikor anyukám már nincs köztünk de sokat gondolunk majd rá mint ahogy eddig is :):):):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Csajok vagyok!

4d UH eredmény:
BPD:85mm, THQ:85mm, FEM:66mm. Becs súly:2218g/f/61%.

Ildi erre már tudsz hasonlítani?

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


sZIA mÓNI!

Jó nagy a babucid szerintem Ha jól emlékszem az első babóm a 26. héten volt 2450gr. Nekünk ilyen százalékos arányt anno nem írtak.

Ildi! Nálunk sem taliga szám lesz a kaja, mindenből csak egy-két szelet, hogy lehessen választani.
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Ügyes vagy a suliban, hogy a háztartás és a gyerkőcök mellett is ilyen jól megy!

Na megyek pihenni, amíg Szilárd szunyál, mert baromira kiszívja az erőm ez a nátha...

Kép
szuzy
 
 


http://www.freevlog.hu/video/10030.htm

Kicsi fiam tudomány :):) narancshéjjal a kezében elkunyizta aztán meg nem akarta elengedni :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!


Jövök, jövök csajszik itt vagyok.

Mindenkinek szeretnék békés, boldog ünnepeket kívánni.



Kép
Vendég
 


Sztem nekem már nem lesz időm jönni, ugyhogy mindenkinek Nagyon-nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kivánok!!!!!!
Kép Kép


(ma megint doktornéninél voltam Danival, hörghurutos :cry: )

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Alíz köszönjük!

Ha esetleg addig nem jönnék én is szeretnék mindenkinek:

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

Nika! Béna vagyok, de nem tudtam megtalálni a kisfiad, hányadik oldalon kell keresni?

Mi holnap du díszítünk fát, ugyanis apa hétfőn dolgozik. Délelőtt sütés,főzés,ruha pakolás, délután fa díszítés!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 



nika70
Salgótarján
 
 


Bocsika lemaradt az l betű már igy menni fog :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


MINDENKINEK BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT!!!
Kép
Kép Kép Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek.
Sajnos gyorsan véget érnek az ilyen jó pillanatok. Szerencsére a férjem itthon lesz még holnap (ha már karácsonykor nem volt), így még mi kicsit pihizhetünk.
Én kicsit vétkeztem a diétám ellen, aminek az lett a következménye, hogy fájdogál a pocim. Feszít, mint aki szét akar robbanni. Remélem nem lesz belőle egy kis görcsölés. A gyógyijaimat sem szedtem már egy hete......Holnap kezdem újból a diétát meg a teák ivását, gyógyszerek szedését. Azok is fogytán vannak, s ráadásul azt mondták hiánycikk, nem tudnak azonnal küldeni.
Január 7.-én megyek vissza doki nénihez is ellenőrzésre.

Szilárd teljesen be volt zsongva a karácsonyfa látványától. Szaladgált oda vissza. Már a díszeket is le akarta szedni. Nagyon le volt nyűgözve. Az ajándékok is tetszettek neki, de aztán rájuk unt, és irány vissza a régi kedvenchez: ami a porszívó.........
Meg persze élvezte, hogy körülötte forgott a világ.

Karácsony napján sikerült eljutnom a Szentkútra misére is. Anyum vigyázott addig Szilárdra. Előzőz este voltunk pásztor játékon is. A nővérem kislány játszotta Mária szerepét. Nagyon ügyesek voltak. Viszont sajnos másnapra Katinka teljesen beteg lett, így irány az ügyelet.

Most, hogy Szilárd jobban van állandóan azt mutogatja, hogy porszívózzuk az orrát, még le is fekszik hozzá. Bezzeg amikor szívtuk ordított ezerrel!
Szerencsére az étvágya ismét jó, de nagyon meglátszik rajta, hogy pár napig szinte semmit sem evett. A pofija, meg a combija is igencsak megcsappant. Most már elég sovi lett. Kezd az anyjára hasonlítani.....
Hát azt hiszem nem igen fogok elhízni egy darabig. Hiszen semmi olyat nem tudok enni ami hizlalna, pedig annyira szeretnék legalább 5 kilót hízni.

Kép
szuzy
 
 


Halihó!

Merre jártok lányok? Még tart az ünnepi, családi együttlét?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok! :oops:

Nagyon restellem, :oops: hogy eddig nem jelentkeztem, de mentségemre szolgáljon, hogy nem volt jó a gépünk, majd a párom nem tudta visszatelepíteni a netet, mert valami alaplapi probléma lépett fel! Ezért a nagy kiesés! :oops: :oops: :cry:
De hiányoztatok ám, szinte minden nap gondoltam rátok! Remélem, hogy mindenkinek nagyon jól sikerült a karácsonya és ezúton is szeretnék nagyon sok Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánni nektek!

Kép

Rólunk csak annyit, hogy nagyon jól teltek az ünnepek, bár sajnos 26-án éjszakára be kellett mennie Krisztiánomnak, de hát az már mégis csak az ünnep vége, és szenteste itthon volt, meg délelőtt is, és így jobban viseltem! +ma még ment dogóba (ahogy a kisfiam mondja :lol: :lol: :lol: ) és majd csak 1-én este megy megint! Ez egy + jó dolog!
Benedek nagyon örült az ajándékoknak, bár elég hamar megúnta a bontogatást, így elkezdett anya bontogatni helyette! Mikor már minden ki volt bontva akkor már látta a dolgokat, és így már érdekesebb volt minden a számára! :lol:

Karácsonyi vacsi: anyuci készítette halászlé, sógorom készítette sült pulykamell tejszínes gombával és én készítette párolt rizzsel, + volt még mákos guba, bejgli, mézes-krémes, lúdláb, piskótatekercs, és még miegy más! Persze minden sütiből egy kevés! :lol: :lol: :lol:

Ráadásként Benedeknek megy a hasa és nem tudom hgoy mitől mert az elmúlt napokban evett össze vissza mindent ami a szeme elé került, de viszont lehet hogy a foga jön és az kínozza ilyen kegyetlenül, mert ma estér már olyan szinten kimarta a fenekét hogy szinte meajd elájultam! :shock: Hát kb. így néztem én is !

Egyébként az egész család benne volt a megfázós időszakban, most kivételesen Benedektől kaptuk el és nem fordítva! :lol:

Szuzy :)
Olyan jót röhögtem a porszívós sztorin, mintha Benedekről mondtad volna, mióta nem porszívózzuk az orrát, azóta mindig húz hogy csináljam, és hozza az orrszívóját is! Hát olyan édes! :lol:

Lassan megyek, mert már aludnom kellene, + Benedeket is már át kellene vinnem a helyére mert már elaludt a mi helyünkön! :lol:

Na pussz, majd jövök, és rakok fel képeket a kariról! :) :) :)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Dina! Amikor megláttam a két vonalzót, már azt hittem, hogy nálatok is jön a kistesó.

Nálatok is volt bőven kaja, na meg süti. Nálunk is rengeteg volt, sajnos rengeteg meg is maradt. Ilyenkor azért mérges vagyok, hogy mennyi kimegy, máskor milyen jó lenne. Beiglit és túrós lepényt nálunk is anyum sütött, de volt még nála isler, linzerkarika és gesztenyés fatörzs is. Én csak tiramisu tortát csinálta, de anyum csinált még nekünk egy tepsi almás-pudingos sütit. Ja és anyósom is sütött dió tortát. Ennek kb a fele még meg van. S mivel lassan egy hetesek lesznek sajnos a kukában fognak kikötni..... A kaja is csak azért fogyott el mert kivittem anyumékhoz... persze még ott is volt maradék... Szóval ez most nagy pazarlás volt részünkről. Egy biztos én szilveszterre-újévre se nem főzök se nem sütök. Holnap vendégségbe megyünk a komámékhoz. Újévkor anyuméknál ebédelünk, szilveszterkor ahová megyünk lesz vacsi is. (így max ebédet kell csinálnom, de lehet, hogy akkor meg anyósom hoz valamit....remélem is!)

Mentek valamerre szilveszterezni? Mi Tarra megyünk a tesómékkal. A suli torna termében lesz megrendezve. Vacsi+élő zene is lesz. Azt mondta a tesóm, hogy kb 100-120-an lesznek. Remélem jól fogjuk magunkat érezni, már olyan régen táncoltunk!

Egyébként Szilárd még most is oda van a karácsonyfáért. Ha nagyon nem birunk már vele, akkor megyünk fa nézőbe. Tegnap délben kimentünk anyumékhoz, ott is aludtunk. Én haza jöttem, de Szilárd ott maradt éjszakára. Remélem jól fog aludni. (legutóbb nagyon sírt értem éjszaka is, pedig előtte már aludt ott többször is, akkor meg nem is keresett) Mostanság nagyon anyás, le sem lehet vakarni rólam. Vasárnap itthon alszik, szilveszterkor újból a maminál.

Többiek! Hogy sikerült a karácsony? Gyerkőcöknek tetszettek az ajándékok, na és a fa? Betegek meggyógyultak már?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy :)
Még most sem tudjuk biztosan, hogy megyünk-e és hogy hová megyünk szilveszterezni! Bátonyban lesz a műv. házban egy kisebb buli, amiről azt mondják, hgoy rendőröknek lesz szervezve, és hogy tavaly nagyon jó volt! Valamint lesz itt Dorogházán egy 100-120 fős rendezvény svédasztalos vacsival, élőzenével, és kulcsrazárt ajtókkal, hgoy illetéktelenek nehogy bejöjjenek! :lol: Tesómék ide mennek, úgy volt hogy mi is megyünk, de már nem hiszem, Kriszitán nem is igazán szereti az ilyen élőzenés bulikat, mert azt mondja nem tud és nem is szeret táncolni! Pedig ha tudnátok hogy lagzikor menniyt és milyen jókat táncoltunk.....! :lol: De hol van már a tavalyi hó!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

De a végső szót úgyis anyukám mondja ki, hgoy megyünk vagy nem megyünk, mert ő lesz majd vele!

Most megyek, majd még jövök!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Szuzy :)
Te mit csináltál, mikor Szilárd nem akart enni? Most mi vagyunk ebben a cipőben, csak az a hátulütő, hgyo mellette meg megy a hasa is! :cry: Szerencsére inni nekem iszik, talán túl sokat is! De bele tudom tenni a Smecta port, és most szerencsére meg is issza, mert mikor legutóbb próbálkoztam vele, akkor inkább kihányta, de akkor sem akart viszont enni! Még az volt a szerncsém, hgoy akkor még volt tejem, és az volt neki a kaja! De most :?: :?: :?: Ja és most ott tartunk, hogy kanálból nem igazán adar enni, inkább kézzel, de én most nem is bánom csak egyen valamit! Holnap anyuci csinál husi levest, és remélem, hgoy abból majd fog enni, mert azt szerei! Bár a krumpli pürét is szereti, és azt sem volt ma hajlandó megenni! Egyedül a háztartási kekszet majszolgatja, de már lassan azt is megúnja, mert már péntek óta eszegeti! :cry: Hát teljesen el vagyok keseredve, hgoy mi lesz vele!

Ha tudtok segítsetek!!!! :( :cry:

Többiek hol vagytok? Készültök a szilveszterre? Mi így valószinű, hogy nem megyünk sehová!

Pussza :)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Halihó Lányok! Mi a helyzet? Hol vagytok?

Szuzy :)
Remélem, hgoy minden rendben lesz amikor visszamész majd a dokihoz! Gondolom, hogy nem fogod elmesélni neki, hgoy kihagytál a kúrából napokat? CSak nem lesz olyan nagy baj?

Pusza mindenkinek! Jó éjt!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Dina: sajnálom hogy Szilárd nem eszik :( nekem nem sok ötletem van de ha eszi a háztartási kekszet az már jó és a húsi leves hátha jó lesz és megeszi akkor kicsit erőre kap.

Mi is lebetegedtünk ma reggelre de jól viseljük Hála istennek (lekopp) Gege nem lázas csak az orra folyik meg nekem is :)

Mindenesetre Boldog Új évet Mindnkinek. Kép

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?