Sziasztok!
Kicsit szégyenlem, amiért ilyen sokáig nem jöttem
Mentségemre legyen szólva, h elég sürü napok, hetek állnak mögöttem. Ott kezdem, h egymás utáni hétvégén volt suli, mindkét hétvégén dogát irtunk. Először közgazdaságtanból, majd jogi alaptanból. Az első 3-as lett, a másodiknak még nincs meg az eredménye, de sztem 4 v. 5. (ide már "felfegyverkezve" mentem
)
Sajna enyém gyerkőcök is betegek
Lilinek arcüreg gyulladása volt, mult kedden a fülészeten voltunk. Ugy néz ki, h már kifelé megy belőle (kop-kop-kop), de tegnap már Danival is dokihoz kellett menni, mert a jobb füle alatt annyira megduzzadt a nyirokcsomója, h még a fejét is oldalra biccentve tartja szegényke. + köhög is.
Szuzy
Nekünk is kapásból mondja ilyenkor a dokinő a kalciumot! A kalcium sandosból 3*1/4 db-ot szokott mondani. Mondjuk nekem nem sandos van, nem tudom mi a különbség
Figyelj arra is, h ne legyen a lakásban nagyon meleg, mert az is fokozza a köhögési rohamokat! Ja, a multkor vettem nekik naturlandos légzést segitő krémet, azzal a mellkasukat kell bekenni, sokat segitett az is.
Dina
Egyetértek Nikával az orvosválasztás ügyében, inkább Pasztuhov, mint Márkus. Bár nekem személy szerint egyikkel sincs rossz tapasztalatom, csak a hallottak alapján mondom ezt. Én is teljes mértékben elégedett voltam az itteni ellátással. Lehet -sőt biztos, h vannak "gázos" osztályai a kórháznak, de a szülészet nem tartozik ezek közé
Nika
Sajnálom, h ilyen rossz helyzetben vagytok
Átérzem, mert 1-2 hónappal ezelőtt uebben a cipőben jártunk... A lányoknak igazuk van, a szeretet a fontos, az, h Ti 3-an ott vagytok egymásnak!!!
Móni
Huuu, már nagyon kevés van hátra! Én inkább nem hasonlitom az én gyerekeimhez az adataidat, nekem mindkettő sokkal előbb volt a korához képest.
Karácsonyi menü: Szuzy, nem mondom, ennyi kaját!!! Nálunk egy hét alatt sem fogyna el
Én ált. salátát szoktam késziteni (francia, v. krumpli)+ vmilyen husi, amit be kell dobálni a tálba és egyben kisütni. Idén kicsit pepecselősebb kaja lesz, de a nevét nem tudom: husiszeletet (pmell-csmell, karaj....) lisztben forgatva forró olajon megkapatunk, majd tepsibe tesszük (ne legyenek egymáson). Minden szeletre megy egy szelet főtt tojás, krumplipüré halom, majd reszelt sajt, ezt igy egyben megsütjük
Mellé csak saláta lesz -valszeg burgonya. Apósom szokott halászlevet főzni, abból kapunk egy keveset, na és lehet, h csinálok egy mini adag mákos gubát, mert apa imádja és náluk ez családi hagyomány ilyenkor. Süti: ma sütöttünk mézes puszedlit, 24-én sütök mákos bejglit és ennyi..... ugysem fogyna el.. Ja, max. csinálok egy nagy adag keksztekercset, az tutira nem fog ránkromlani
Na, nagy hirtelenjében ennyi, megyek, mert majd leragad a szemem!